Защо онлайн букмейкърът bet365 е толкова успешен?

Защо онлайн букмейкърът bet365 е толкова успешен?


 
Bet365 е един от водещите сайтове за онлайн залози и казино игри в България, като привлича интерес с предоставения избор между различните езици, на които е достъпен. Компанията BET365 работи и с различни валути и по този начин се превръща в един интернационален сайт за залагания и игри. Важно е също да знаете, че операторът разполага с милиони клиенти от стотици страни, както и с редица лицензи, които му позволяват да развива дейността си. Bet365 е разпознаваем бранд в много страни и е считан за сигурен и надежден онлайн букмейкър.

 

Какви са коефициентите в Bet365?


Ставките на Bet365 са едни от най-добрите на пазара и само няколко букмейкъра могат да се конкурират с тях. По-впечатляваща обаче е голямата гама от ставки за всякакви видове залози, при което истински лидер си остава точно този букмейкър.


Нещо, което се забелязва лесно, са изключително високите коефициенти, които се предлагат за аутсайдерите в дадени мачове, където при сериозна изненада могат да оформят голяма печалба. Поддръжката на сайта винаги си върши отлично работата, а софтуерът не оставя място за изненади.
Сайтът Bet365 предлага три различни вида ставки, които може да изберете да виждате – дробни, десетични и американски. Има и още един комбиниран вид, наречен американски/дробни. Ако искате да изберете кой вид желаете за изглед на ставките, трябва да селектирате бутон „Коефициенти“.
Той се намира на менюто до услугите или под областта с информацията за акаунта, горе вдясно. След като изберете бутона от падащото меню, селектирате една от опциите. Реално и трите вида предлагат един и същи коефициент, но показан по различен начин.

 

Какви са спортните залози в сайта?


Bet365 е истински лидер в спортните залози онлайн, с една от най-добрите конзоли за залагания на живо. Вие може да избирате от десетки спортни секции в сайта. Предлагат се коефициенти за популярни спортове като футбол, американски футбол, бейзбол, баскетбол, волейбол, тенис, хокей на лед, бокс и други.


Освен това има и доста спортове, които не са чак толкова известни, но и за тях се предлагат събития. Голям плюс за всички типстъри е, че е налична богата база данни с резултати и архиви за минали срещи между отборите и играчите, като всичката информация е поместена в статистиката преди началото на предложените срещи.


Електронните спортове вече също са част от портфолиото на спортната секция в сайта. Съществуват такива възможности, които няма да намерите при други букмейкъри. Всички спортове, на които може да се залага, са изложени в списък отляво на сайта, а подобрената интерактивна платформа позволява на играчите бързо да сменят избрания спорт. Даден пазар се зарежда по-бързо от 3 секунди.

 

Какви пазари се предлагат от Bet365 на живо?


Bet365 предлага много различни пазари в реално време за събитията, като разликата с пазарите преди мача е, че на живо коефициентите се сменят постоянно в зависимост от хода на двубоя и времето, което остава.
Това дава много възможности на всички играчи да търсят изненадващи залози на високи, променящи се коефициенти или да залагат по някаква система.


Всички залози, като краен победител в срещата, брой голове, залози за корнери и много други, са активни, като на живо имате шанс да залагате още на пазари за кой ще отбележи следващ гол или например гол до съответната минута и други.