Зам.-министър на отбраната: България провежда чужда политика. Ние сме завладяна държава

Зам.-министър на отбраната: България провежда чужда политика. Ние сме завладяна държава

Заместник-министърът на отбраната Ралица Симеонова обяви с емоционален пост във Фейсбук, че подава оставка от кабинета "Петков".

 

"Днес официално подадох заявление до министър-председателя, с което изразих желанието си да бъда освободена от длъжността "Заместник-министър на отбраната". Радвам се, че е придвижено успешно и че повече няма да изпитвам срам и неудобство от политиките, които провежда този кабинет.

Това, на което станах свидетел през предходните няколко месеца, затвърди убеждението ми, че сме завлядана държава, унижавана от свои и чужди, експлоатирана за реализиране на лични цели и амбиции. Системата на отбраната е много подходяща илюстрация на подобни практики. Не знам защо все още говорим за национална политика. Осезаемо е усещането, че това реално е политика на друг държавен субект, а нашите институции играят ролята просто на проводник. И ако някой дръзне да се опита да промени нещата и да съхрани остатъците от националното ни достойнство, цялата клиентела, цялата машина бива мобилизирана срещу него. Ресурси не се пестят. Но има надежда. Да не забравяме, че всяка криза е и възможност", написа тя.

 

Във вторник Ралица Симеонова написа пост в подкрепа на Стефан Янев, който завършваше с думите:

Българската политика не е за безродници!

Ето пълния му текст:

"Изразявам пълна подкрепа за Стефан Янев – един от малкото останали свестни хора в това аморфно, антилогично и почти деинституционализирано нещо, което наричаме политика в България. Малко хора знаят какво костваше да се запази политическата стабилност миналата година, когато не разполагаш с почти никакъв инструментариум – без ресури, без адекватна подкрепа и почти без хора, на които да можеш да разчиташ, а и при тотална липса на медиен комфорт. В тази сложна ситуация трябваше да се организират поредица от избори, да се решават проблеми, да се управляват кризи – здравна, енергийна, политическа... Как се прави политика без парламент?! А реално се налагаше и това изискваше далновидност и прозорливост. Този човек наистина подходи изключително отговорно и съвестно при изпълнението на своите функции и като министър-председател, и като министър на отбраната. Неговият стил на управление не предполага див популизъм, което явно е модерно напоследък и носи бързи политически дивиденти. Добрите резултати винаги са били приоритет пред политическия PR. Абсолютен цинизъм е да го обвиниш в някаква друга филия, oсвен в българофилия. Не на последно място, за хората, които го познават и са част от екипа му, той е и изключително смислен и стойностен човек. Така че, да, такива хора нямат място в тази per se гнила и обречена на провал конфигурация, която съчетава некадърността, неграмотността и неадекватността с високото ниво на амбиция и готовността да се изпълняват взети някъде другаде решения.

Затова, разбира се, оттеглям се и аз и с голямо облекчение ще приведа в допълнение и следните аргументи:

- Изразявам категорично несъгласие с провежданата политика и с нагласите в това отношение (не всичко е все още видимо на повърхността).

- Не мога да толерирам инфантилния подход на упражняване на държавната власт. Политиката не е поле за авантюристи. Не е арена за опити на принципа „проба-грешка“, защото грешките понякога костват животи. Политиката е огромна отговорност (преди всичко към другите) и е за сериозни хора, които най-малкото имат базови познания за политическия процес, за политическата система, в която живеят. Тя е за хора, които разбират добре смисъла на разделението на властите и имат ясна концепция за това какво (политики) трябва да се случи, как (методи) да се случи и каква е ролята на политика в този процес. Напротив, в момента се наблюдават абсолютно хаотични и инфантилни действия по отношение на всяка една сфера на обществения живот. И колкото хаотични и некохеренти са действията и решенията, които се взимат, толкова неадекватна е и комуникационната политика, която се провежда.

- Изключително проблематичен е и моделът на рекрутиране на кадри, който не следва никаква нормална логика. Повечето от кандидатите за нов политически елит изглежда, че изобщо не знаят къде се намират и защо се занимават с политика. Всичко това превръща политическия ни живот във фарс.

- И най-важното... Осезаемо е усещането, че процесът на вземане на политически решения е изнесен някъде отвъд националните ни граници. Толкова е осезаемо, че чак ти става много неудобно, защото очакваш, че поне ще направят някакъв нещастен опит да прикрият подобни практики. Всъщност това дори не се счита за необходимо вече. Е, за всички ни е ясно, че когато не си субект в процеса на вземане на решения автоматично се превръщаш в обект на същите тези решения. Колониалният статут на нашата страна вече дори не е предмет на опити за неговото отричане. Всички спокойно приемат тези обстоятелства и си мислят, че играят играта.

- Е, няма как да се съглася с подобна ситуация, при която устойчиво върви процес на подкопаване на националния ни суверенитет и на нулиране на националното ни достойнство. Не мога, не искам и няма да бъда съучастник в това.

- И не от днес, а от десетилетия България се оказва територия, която бива подхвъляна ту на едната страна, ту на другата... А ние си мислим, че сме държава.

- Българските граждани трябва да знаят, че в политическите институции преобладават онези хора, които или обслужват интересите на старите братя, или на новите братя. Българофили не останаха!

- И не, не съм ОК с това, което предстои, защото явно съм все още от наивниците, които продължават да обичат родината си, въпреки...

Българската политика не е за безродници!"

Във визитката на Ралица Симеонова на страницата на МО пише, че тя е родена на 15 септември 1986 г. в гр. Лом.

Получава средното си образование в СОУ "Христо Ботев" в гр. Козлодуй. Завършва СУ "Св. Климент Охридски" с бакалавърска степен по Политология (2005-2009), магистърска степен по Международни политически отношения и сигурност (2009-2011) и докторска степен по Политически науки (Сравнителна политология) (2012-2016).

От февруари 2014 г. до средата на 2021 г. минава последователно през длъжностите "Младши експерт", "Старши експерт" и "Главен експерт" в направлението "Сигурност и отбрана" в Администрацията на президента. От май до декември 2021 г. заема длъжността "Началник на политическия кабинет на министър-председателя".

Със Заповед на министър-председателя Кирил Петков от 15 декември 2021 г. е назначена за заместник-министър на отбраната.

 

 

Коментари

  • Моите почитания,

    02 Март 2022 20:47ч.

    Госпожо Симеонова!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • DavidWhera

    02 Март 2022 20:54ч.

    <a href=https://kwork.ru/links/13481116/obratnie-ssylki-500-5000-10000-backlinks>линкбилдинг</a> <a href="http://adviser.digitalpropertygroup.com/april/#comment-35947">backlinks</a> a9ed744

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MichaelVenry

    03 Март 2022 2:37ч.

    [url=https://studia-nsi.ru]детские ворота для футбола[/url] - настольная игра кошки мышки купить, купить игру галактика

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Shermangycle

    03 Март 2022 2:41ч.

    <a href=https://плакетка.рф>плакетки</a>

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • TerryPrarm

    03 Март 2022 3:15ч.

    перворазрядный сайт https://lolz.guru/forums/9/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Patricksnamp

    03 Март 2022 4:10ч.

    <a href=https://kwork.com/offpageseo/15597925/backlinks-for-google>link building</a> <a href="http://akvarim.ru/component/content/article/73-2012-02-24-11-03-53/">Backlinks</a> 6a8ad82

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • GustavoTiele

    03 Март 2022 4:25ч.

    [url=https://uzzastore.live/]buy league of legends smurf[/url] - buy league smurf, league of legends hentai

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • DennisRic

    03 Март 2022 4:29ч.

    <a href=https://35.194.3.247/cara-bermain-slot-joker-jewels>slot online joker jewels</a>

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Michaelmot

    03 Март 2022 4:36ч.

    [url=https://geliyballon.ru]коробка сюрприз купить спб[/url] - купить воздушные шары недорого, шары с гелием недорого спб

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • JeffreySeese

    03 Март 2022 5:30ч.

    their explanation [url=https://steamauthenticator.com/cn/]steam desktop authenticator[/url]

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Jasonweate

    03 Март 2022 5:46ч.

    благодушный веб ресурс https://lolz.guru/articles

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CharlesCix

    03 Март 2022 6:42ч.

    добродушный вебресурс https://lolz.guru/market

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Michaelsourb

    03 Март 2022 7:53ч.

    [url=https://studia-nsi.ru]петанк игра купить[/url] - волан для бадминтона, водяные шарики бомбочки

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това от руския собственик на гласове ли идва

    03 Март 2022 8:29ч.

    Или изобщо вече не сте в България? Нов дизайн, изцяло проруска пропаганда, дори троловете се смениха, очевидно са на длъжност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Срам и позор за правителството, поздравления за тази смела жена

    02 Март 2022 20:47ч.

    Управляват ни отвън, превръщайки ни в зомбита, както Украйна. Държавата е фактически без суверенитет и изпълнява военновременни заповеди от Нашингтон. Достойна постъпка на тази жена! Още потрепвам от срам как за една нощ харизаха цялата ни авиация на един нацистки режим! Това са десетки самолети, които символизираха пътя на българската бойна слава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • единствения човек с топки в кабинета се оказа жена!

    02 Март 2022 20:50ч.

    Чест и почитания за Ралица Симеонова!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да, да, да,….да

    02 Март 2022 20:53ч.

    Пет минути съм крещял от радост! Мислех, че всичко вече е загубено, но…..оооо не е! Браво момиче, ти си герой!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо напуска ?

    02 Март 2022 20:53ч.

    В CV-то на Ралица не виждаме ПУЦ в Харвард, някое обучение в САЩ ? Подготовка в Германия, или Великобритания ? Къде са НПО-тата в биографията й ? Ех ,Рали, Рали - история на едно предизвестено напускане ... Кураж , момиче !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СМЕХХХ

    02 Март 2022 20:53ч.

    А добро утро! Някой прозрял, че сме колония! Ами, че то от 32 г. е така!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола

    02 Март 2022 20:57ч.

    БРАВО!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола

    02 Март 2022 20:59ч.

    България я има заради такива като вас!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • еха

    02 Март 2022 20:57ч.

    Браво за достойната позиция! Представям си свръхнелицеприятната обстановка в държавното упранление, която остава скрита за нас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Достойните като Ралица Симеонова

    02 Март 2022 20:58ч.

    се отвратиха. В Кирчовото правителство останаха отвратителните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Златко

    02 Март 2022 21:01ч.

    Поздравления!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А Нинова

    02 Март 2022 21:02ч.

    Не щяла да хвърли страната в хаос и от чувство на отговорност към нас крепяла престъпното Кирчово правителство. Боже, прибери си вересиите, възседнали България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мирандола

    02 Март 2022 21:05ч.

    Браво!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Толкова е очевидно.

    02 Март 2022 21:06ч.

    Браво! Много справедливо изказване. Само слепия не го вижда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дзопино

    02 Март 2022 21:09ч.

    още има достойни българи които да ме карат да се гордея с гражданството ми! желая и успехи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    02 Март 2022 21:17ч.

    Чест и почитания! Едно момиче извика: "Царете са голи!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    02 Март 2022 21:23ч.

    Най - накрая да се намери някой с топки.Било то и жена. Явно на другите им липсват.Браво!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Badema

    02 Март 2022 21:26ч.

    Браво! Браво момиче! Срам и позор за всички, които изпълняват заповеди от чужди посолства и нпо-та! За това умряха Ботев и Левски? За това ли се биха милиони българи преди повече от 100 години! Най-великата армия на балканите, я превърнахте в посмешище! Предатели! Но времето за разплата наближава!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каза го

    02 Март 2022 21:26ч.

    Поздравления Ралица!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Данибус

    02 Март 2022 21:28ч.

    За разлика от Нинова, имало и достойни българки в кабинета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    02 Март 2022 21:30ч.

    Има още надежда. Дано военните са висотата на изискванията към тях. Те си знаят. Но става нещо. Твърде много неполиткоректни мнения се появиха в публичното пространство (без телевизиите, те са неспасяеми}

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каза го

    02 Март 2022 21:35ч.

    Поздравления Ралица!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • буруна

    02 Март 2022 21:42ч.

    кииииичооо, ко прайм мой ,га ша я фъргаш кърпата ....утре от Шипка ли ба,и да са пазиш от настинка и народна любов чедо

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чест и почитания !

    02 Март 2022 21:46ч.

    мъжко момиче!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Doksan Dokuz

    02 Март 2022 21:47ч.

    Браво! Все още има надежда сред морето от безгръбначни. След тази проява на доблест всички така наречени генерали в България трябва да се гръмнат. Да не мърсят повече въздуха и земята.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Владо

    02 Март 2022 21:49ч.

    РЕСПЕКТ !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мутра

    02 Март 2022 21:53ч.

    Човек на президента в правителството, ще отиде в бъдещата партия на Янев, която Радев ще активира когато му дойде времето. От котилото на Радев е, няма нищо общо с вашия Копейкин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Floyyd

    02 Март 2022 22:01ч.

    Поздравления и от мен! Ако страната ни все още я има, то е благодарение на такива достойни българи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    02 Март 2022 22:06ч.

    Бре, това моме има характер на българин! Поздравления и "Да живей"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 40-те години на 20-ти век

    02 Март 2022 22:10ч.

    Заместник-министър на отбраната би трябвало да знае кой точно ни е завладял и да може да обясни точно и конкретно. Не да изпозва израз като "някъде отвъд националните ни граници". Къде някъде? В коя посока? Чрез членството в ЕС и НАТО се делегира суверенитет. Това ли има предвид? Не, разбира се! А какво?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • в германия

    02 Март 2022 22:11ч.

    И внимавайте кой какво пише, защото ще се наказваме!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    05 Март 2022 20:09ч.

    А вие не знаете ли? Защото и децата в България знаят "кой точно ни е завладял".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Браво!

    02 Март 2022 22:15ч.

    Де да имахме повече такива отговорни управници!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    02 Март 2022 22:30ч.

    Оказа се, че в нашето правителство единствения член с мъжки характер се оказа жена. Срам за всички мъже и най-вече за разнните там паркетни генерали! Възхищавам Ви се момиче! Явно не всичко е загубено!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еднотипни дрънканици

    02 Март 2022 22:32ч.

    Вие всичките да не сте един човек?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    02 Март 2022 22:46ч.

    Левски е търсил поне един като него.Навръх ТРЕТИ МАРТ една жена демонстрира че не напразно е загинал.Този трети март трябва да е пред министерския съвет,пред НС ,и пред президенството.Време е!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    02 Март 2022 22:46ч.

    Напълно достойна за орден за Храброст.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    02 Март 2022 22:54ч.

    Тази жена ми направи най-хубавия подарък за 3март.Нека го посрещнем със свалени колониални знамена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    02 Март 2022 22:54ч.

    Под друга статия казах, че в днешно време е опасно да се противоречи на политиката на американските подлоги. Някои форумци скочиха да ме опровергават. И все пак, Ралица трябва да се пази.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    03 Март 2022 8:12ч.

    Мисля, че правилният израз е: ТРЯБВА НИЕ ДА Я ПАЗИМ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • AnonimenДруг анонимен

    02 Март 2022 23:12ч.

    Браво на Ралица!Достойна постъпка,на смело момиче.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Елмо

    02 Март 2022 23:40ч.

    Можете ли да си представите някога Радев, който е длъжен да защитава нашия суверинитет, да произнесе такива думи. За Кирил Петков вече едва ли на някой му минава и през ум, че може логически да достигне до такива изводи. Нека завършим с цитат от написаното от бившата зам.-министърка: "Българската политика не е за безродници!" ... или поне така трябва да бъде.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Милор от село Парамун социален антрополог

    02 Март 2022 23:40ч.

    В биографията на Раличка пише, че последните осем години е прекарала в направление "Сигурност и отбрана" на президентската администрация. Осем години сладка синекурна службица! Осем години се е щурала там със симптоми на Ковид - без политическо обоняние, без да усеща вкуса на синергия с дневния ред на САЩ, отмаляла и безпомощна. И чак днес е прозряла това, от което на мнозина им се гади!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    02 Март 2022 23:59ч.

    Същата тази "емоционална" дама вероятно ще стане един от "стожерите" в бъдещата партия на ген.Янев. Вероятно така "буйно и патриотично" изразява своето възмущение сега, за да го "осребри" после. Май, Томова ще се окаже права,че Радев (Херо Мустафа), и хората около него с един такъв проект ще попречат на "Възраждане", да управляват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    03 Март 2022 0:18ч.

    Утре на Шипка, ще проличи дали Кирчо и Кокорчо , ще замината при гризлите в Канада! Утре е решаващ ден! Идвайте с българско и руско знаме. Да на помним, кой ни върна третата българска държава!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Един от многото

    03 Март 2022 0:19ч.

    Браво! Най после някой да каже ,че царят е гол.Браво на това момиче!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    03 Март 2022 0:25ч.

    Мисля, че генералите, бързат да се измъкнат от неадекватността на Кирчо Остап Бендеров. Целта е "синергията" да не се набива на очи. Просто Кирчо, е толкова неадекватен, че вече пречи на задокеанския сюзерен. Съдбата му е решена!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гледате, но не виждате

    03 Март 2022 0:57ч.

    Това е метресата на Стефан Янев и просто го е последвала с високопарни думи без покритие с дела от нейна страна:) Защото, ако имаше покритие, нямаше сега да се възмущава и подава оставка и да си кюта 8 години без грам работа на топлото местенце в администрацията при Румен Радев - пръв синергетик с дневния ред на САЩ, а отдавна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Никола Гешев

    03 Март 2022 1:00ч.

    Разследването на Иван Гешев за разкриване на руска шпионска мрежа е напреднало.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Червената ти блузка, сърцето ми пръска

    03 Март 2022 1:01ч.

    Тази любовница и субектът на нейните въжделения стефан янев са новите "освободители" на България. И кога ли по примера на Путин да очакваме да ни бомбардират, за да ни "освободят"?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НПО-то "Обединени за свобода и справедливост Отечество" на ген. Валентин Цанев,...

    03 Март 2022 1:09ч.

    ...който е обвинения в шпионаж е базата, върху която Мая Манолова (която беше издигната за кмет от същото НПО), тази зам. съпруга-любовница Ралица Симеонова, любовникът й масон Стефан Янев и др. превратаджии от 2020 г. под юмрука ще спретнат новия полит.проект на Румен Радев, когато му дойде времето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sveti Pavlova

    03 Март 2022 8:55ч.

    Хайде, моля Ви, стига с тези простотии!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някаква вече никаква била казала нещо, което не ме интересува. Всякакви ги има.

    03 Март 2022 1:22ч.

    И не е ЗАММИНИСТР, ГОСПОДА. ОНА СЕЙЧАСЬ НИ-ЧЕ-ГО. Точка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Някаква Вече Никаква Била Казала Нещо, Което Не Ме Интересува."

    03 Март 2022 7:05ч.

    А ти кой си и що си си въобразил, че несусветните ти писаници някого интересуват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Първо изучи български език

    03 Март 2022 8:32ч.

    Щом ще работиш на зарубежния фронт

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Но има надежда." Вярата и надеждата на българина към Русия

    03 Март 2022 2:38ч.

    Нам Русия е надежда, руский цар е наший спас - никой друг не ни поглежда, не помисля зарад нас. Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. = Петко Р. Савейков, март 1877 г. (По онова време САЩ все още не са част от нашите враждебници.)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трогателен е бележитият Петко

    03 Март 2022 19:30ч.

    с примитивното си творчество. Става ти едно мило и драго.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А.АНТОНОВ

    03 Март 2022 7:01ч.

    ИМА И ДОСТОЙНИ ХОРА В СТРАНАТА НИ. УВАЖЕНИЕ ЗА ГОСПОЖА РАЛИЦА СИМЕОНОВА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Йово

    03 Март 2022 7:46ч.

    Браво, момиче!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БЪЛГАРИН

    03 Март 2022 7:49ч.

    ДОСТОЙНА БЪЛГАРКА.МОИТЕ УВАЖЕНИЯ ЗА СМЕЛОСТТА И ЛЮБОВТА КЪМ БЪЛГАРИЯ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    03 Март 2022 8:15ч.

    Май партнерите още не могат да се осъзнаят от шока.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • JVS

    03 Март 2022 8:19ч.

    Поздрави за тази смела жена и позор за Нинова и сегашното ръководство на БСП!Поздрави и на целия български народ който отбелязва 3март и изразява своята признателност на Руската Империя донесла свободата ни от ТУРСКО робство!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дреалист

    03 Март 2022 9:38ч.

    Жалко, че истинските българи напускат правителството! ......... Защото, ето какво се задава, пандемичната конвенция : https://gettr.com/post/pxitw0e640

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • trassporter

    03 Март 2022 10:10ч.

    ТРЕТИ МАРТ - НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дано за последно

    03 Март 2022 11:48ч.

    3.03. да ни е национален празник.В над 150 държави в света ,националния им празник е в деня на независимоста.Та и за това -Национален празник на България трябва да е 22.09. -Ден на Независимостта на България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маги

    03 Март 2022 10:48ч.

    Хайде престанете вече, на всички вече е ясна истината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Anti-666-er

    03 Март 2022 11:44ч.

    Стига сте натяквали, че Ралица Симеонова е жена. Тя е човешко същество — българско човешко същество, каквито всички ние трябва да бъдем. Но не сме!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Язък ,че е млада и със хубаво българско име

    03 Март 2022 11:53ч.

    Тука путинските драскачи я изкараха още малко...Райна Княгиня.А аз ще кажа: Вземете се със "достойния" български генерал Янев за ръчички и с чемодани,на вокзаль и на Белоруская гара.В Кремъл военопрестъпника товарищ Путин даде вас медаль. Това е истината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Figo

    03 Март 2022 16:19ч.

    Глупак!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нервиш ли,нервиш ли?

    03 Март 2022 16:40ч.

    Пиши на руски бе ,блядь путински.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    03 Март 2022 23:25ч.

    Вземи и научи как се пишат думичките, преди да се правиш интересен. Аман от мекерета с безкрайни претенции.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поморийски

    03 Март 2022 12:12ч.

    Ралица Симеонова e казала истини, но според мен просто не е трябвало да влиза в състава на този кабинет. Разбирам, че е била кадър на ген. Янев но все пак кабинетът е на Кирето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дамата не е замминистър, а БИВШ замминистър

    03 Март 2022 12:13ч.

    И се изказва след като вече е напуснала поста си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мутра

    03 Март 2022 12:34ч.

    Тая циганка според, мене, щото в Лом вече други няма, но щом ви радва толкова...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Figo

    03 Март 2022 16:17ч.

    Не бъди сигурен, мутрите в Лом са цигани, но има и други.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ивайло

    03 Март 2022 12:54ч.

    Ралица Симеонова. Ще запомня името на тази смела, и достойна жена. Поклон !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Д.Д.

    03 Март 2022 13:27ч.

    РЕСПЕКТ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Figo

    03 Март 2022 16:14ч.

    Браво Ралица!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • при ГРОБ

    03 Март 2022 17:53ч.

    всичко, което описва Ралица, беше досущ, умножено по сто.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ддр

    03 Март 2022 19:18ч.

    Глупости рекла госпожата. Да се върнем малко в историята която тя не познава. Какво стан през 1945 и кой управляваше България до 1989. Беше ли България завладяна държава от 1945 насам или госпожата разглежда въпроса избирателно - руското управление провеждано от БКП не се брои. Не бих се учудил ако госпожата има в рода си “активни борци” .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Figo

    03 Март 2022 19:35ч.

    Тъпак!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Грозната любовница със селска физиономия

    03 Март 2022 19:28ч.

    на Зеления чорап, мераклия за власт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еленко Станчев

    03 Март 2022 20:49ч.

    Има шанс България. Такива са ни нужни сега. Браво Момиче.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПЕТКО ПРОЙНОВ

    03 Март 2022 22:32ч.

    БРАВО-ЕТО ЕДНА ЖЕНА,КОЯТО Е ПО-ГОЛЯМ МЪЖ ОТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ,КОИТО СА НА ВЛАСТ-КИРЧОВЦИ,КОКОРЧОВЦИ И ОСТАНАЛИТЕ ПЕДАЛИ,ВОГЛАВЕ С ГУРУТО ИМ -ЛИЛИПУТА радев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глас

    04 Март 2022 9:37ч.

    И никой вече не се съмнява в това. Благодарение на атлантиста Соломон Паси и подобни с вступление в НАТО България е загубила суверенитет и продължава да губи икономически, исторически, културни, дипломатически връзки с Русия. Браво, че има смели хора които отстояват българския неутралитет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Nikolay Stoev

    04 Март 2022 11:46ч.

    От кога повтарям, че не четете ситуацията! Поне разбрахте и сте честна!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вие с Янев на кого ни оставяте?

    05 Март 2022 14:38ч.

    Разума го няма от 2000 години, сега след три години приготвяне на багажа и Интелекта се спасява от човечеството, т. е. читавите хора или ги махат и заглушават или отвратени сами се принуждават да се оттеглят...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    06 Март 2022 16:40ч.

    хаиде сега направете партия с ген янев но без хора подкрепящи 3 морета и санкциите срещу русия референдум за оставане или излизане от нато и ес

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи