„Възраждане": Държавата е всеки един от нас. Нужна е незабавна реакция

„Възраждане": Държавата е всеки един от нас. Нужна е незабавна реакция

Живущи в с. Богдан и с. Каравелово се обърнаха към кандидатите за народни представители от „Възраждане“ с молба за помощ. За съжаление хората там бедстват вследствие на това, че селата са залети и разрушени от водна стихия. Приливна вълна от е заляла селото, разрушила къщи, нанесла е огромни щети и е причина за много лични трагедии. Важно е в настоящия момент да се действа бързо и адекватно и да се почисти колкото може повече преди наносите да изсъхнат. Тъй като държавата отново се бави с подкрепата си към бедстващите български граждани, там е важно ние да се обединим и да действаме незабавно, за да им помогнем. Работата е много, а за да бъде свършена са нужни хора с ръкавици, ботуши, резачки, лопати и кирки. Нужна е и питейна вода. 

 

 

Кандидатите за народни представители на „Възраждане“ почистват заедно с доброволците и бедстващите хора от първия възможен момент, в който можеше да се стигне до  с. Богдан и с. Каравелово. Има нужда от още помощ. През страниците си в социалната мрежа "Фейсбук" от „Възраждане“ призовахме  повече хора да се включат в идните няколко дни. Има огромна маса наноси, която трябва да се изнесе от дворовете на бедстващите, за да може после да влезе техника и да я отстрани от селото.  Всеки, който иска да помага, може да се свърже с Ангел Георгиев на тел: 0885 35 69 57 и да се присъедини към работната група на „Възраждане“, която е на място от първия възможен момент да се стигне до бедстващите села.

 

 

 

"След бедствието в Карловско много хора почнаха да пишат защо никой от кандидатите за депутати не бил отишъл да помага на пострадалите села и хора. Въпреки ехидните подмятания към нас нямах намерение да коментирам какво правим поради една причина - доброто се прави не за да се хвалиш с него. Само че ехидните подмятания са едно, а клеветите друго. Вчера прочетох как „Възраждане" не помагали на селата, въпреки че били помолени за помощ. Ето защо сега се налага да кажа какво правим - още от първия ден на бедствието нашите хора са на мястото и не са спирали да помагат.

Вторият в листата ни в Пловдивска област, Кръстьо Врачев, е и председател на карловската ни организация. Той поведе първите доброволци, наред с още много други българи, разбира се. Водачът на пловдивската ни листа Ангел Георгиев също беше и продължава да е там. И не са само те, с тях са още десетки възрожденци. Те ще са там до момента, в който вече няма да има нужда от тях. Сега обаче чакам да прочета друго - че си правим реклама като ходим да помагаме. Така стоят нещата.

Навремето, когато депутатите на МВРО караха добричкия кмет (известен с прякора си Пъпеша) да ме уволнява, мотивът им беше, че трябва да ме махнат, защото като работя добре, си правя реклама и ставам популярен. Живеем в болно общество, много болно. Но лекарство има, и ние ще го дадем на нашите сънародници - Възраждане за България!", напис Костадин Костадинов в социалната мрежа.

 

 

Коментари

 • mag

  05 Sep 2022 13:20ч.

  Костадинов,всеки се досеща за подтекста на зава ти за помощ,но не всякога доброто се отплаща с добро.И все пак помагайте,но не очаквай много!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  05 Sep 2022 13:47ч.

  Това което ГЕРБ построи за 13 години, водата го отнесе за часове ...............................

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ввв

  15 Sep 2022 14:56ч.

  Дано след соросоидния и лъжливия фикус както и шкембе-НАТОв-войвоДАта , Възраждане си държат на заявеното.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Господ няма да прости

  05 Sep 2022 13:27ч.

  Затова гласувам за Възраждане, защото те имат души и сърца. А м@лоумник@ Киро играе хоро. Това не са хора, а неодушевени чучела.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Рома

  05 Sep 2022 19:26ч.

  Си направи 2 крила на вилата от партийната субсидия на балъци като тебе.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нужна е някаква нова, шеста българска държава, ако това изацщо е възможно да се осъществи със сегашния български народ и петата колона евроатлантици българяни, разбъркана в него

  05 Sep 2022 13:38ч.

  България може да оцелее, ако някак би било възможно да се преоснове. Нямаме бъдеще със сегашната държавна администрация, пълна с българяни, професионални сафияндурници, жълтопаветен умнокрасивитет, НПО-шници и всякаква евроатлантическа сволоч. Може би е време за смяна на столицата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SWN

  05 Sep 2022 13:44ч.

  Познавам един, който от десетилетия призовава за смяна на столицата и е много умен човек. Но не съм убеден, че това ще помогне за "преосноваването" на България, както предлагате.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  05 Sep 2022 13:49ч.

  Правя го от повече от 20 години - задължително столица Велико Търново !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тц - столицата да се качи на каруца и да обикаля

  05 Sep 2022 15:01ч.

  за да може всеки да стане част от панаира.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • греховете се плащат

  05 Sep 2022 16:16ч.

  Само го вижте какво хоро друса и не му пука, че хората бедстват. Пълна дебилщина.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Живка Павлова

  05 Sep 2022 16:43ч.

  Партията, която няма нужда от скъпа пиар кампания. Интелигентни, свестни, отзивчиви към нуждите на хората и с усет за каузите, които ги обединяват, а не разделят. Такива са водачите на „Възраждане“, защото такъв е и народът ни – добродетелен и свестен. Време е за Възраждане!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Варненския ром

  05 Sep 2022 19:25ч.

  Да си дари едното крило на вилата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ввв

  15 Sep 2022 14:56ч.

  Дано след соросоидния и лъжливия фикус както и шкембе-НАТОв-войвоДАта , Възраждане си държат на заявеното.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • достойни, но не за ПОПУЛИЗЪМ

  14 Окт 2023 8:03ч.

  граничещ с политпримитивизма: СТАНИ да СЕДНА

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • IAI

  11 Апр 2024 13:50ч.

  Идват избори. Това е политически PR. Аз питам къде и кога ще има референдум за запазване на лева? Възраждане обещаха, че такъв ще има! Нека да не се правят на учудени и невинни. Още когато Възраждане организира подписката за реферндум е било ясно, че НС няма да го подкрепи, Президента ще откаже да го свика и най-накрая КС ще се произнесе негативно. Това е измама спрямо всички дето мръзнаха да събират подписи и тези дето се подписваха. Сега вече никой не говори за това. Никой не си спомня. Тази истинска ,българска“ партия, която изобщо не иска да управлява само симулира дейност и се превръща бавно, но славно в лидерска. Списъка на всички обещания и симулации е дълъг, но за мен който вече два пъти гласува за Възраждане най-недопустимото е, че те бяха ЗА промените на Закона за Отбраната и Въоражените Сили. 19 депутати от Възраждане гласуваха ЗА промените. Аз лично до тук бях с Възраждане.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи