Вицепрезидентът с поредна критика към Плевнелиев

Вицепрезидентът с поредна критика към Плевнелиев
Решението на президента да не се яви в парламентарната комисия е действие, което трябва да бъде обмислено внимателно и не може да бъде личен избор. Това коментира вицепрезидентът Маргарита Попова, съобщава БНР. В интервю за bTV Росен Плевнелиев заяви, че няма да отиде при депутатите, защото не иска да легитимира една противоконституционна и недемократична инициатива.
<p><em>Аз съм абсолютно убедена, че в конкретния случай президентът много добре е обмислил и знае, че подобно действие не може да бъде личен избор. Това е силен политически ход, политическо действие и държавническо действие. Така че трябва внимателно да бъде обмислено</em><span style="font-family:helvetica neue,helvetica,arial,sans-serif; font-size:14px">, заяви Маргарита Попова.&nbsp;</span><br /> <br /> <span style="font-family:helvetica neue,helvetica,arial,sans-serif; font-size:14px">В петък, по предложение на &quot;Атака&quot;, Народното събрание създаде Комисия за изясняване на обстоятелствата, свързани с дейността на фирмите лицензианти на ДКЕВР за снабдяване с електроенергия, както и нерегламентираните им контакти с представители на държавата и свързани с политически партии лица. Комисията си е поставила за цел да установи фактите около необявена официално среща на президента Росен Плевнелиев с шефа на EVN&nbsp;</span>Щефан Шишковиц&nbsp;<span style="font-family:helvetica neue,helvetica,arial,sans-serif; font-size:14px">във Виена.</span></p>

Коментари

  • Цял народ му се присмива

    12 Май 2014 23:23ч.

    Еееех що на времето не си избрахме Попова за Президент сега да не се срамиме.... а Чехльо да си беше обикновен ШУТ към Президентството!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    12 Май 2014 23:43ч.

    Аз ако съм Плевнелиев, ще и забраня изобщо публични прояви. Това е бламиране на Президенството.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кака Пена

    12 Май 2014 23:59ч.

    Не се говори за причината на привикването на Плевнелиев в парламента. А това е срещата му във Виена, извън предварително обявените му протоколни ангажименти, с ПРЕДСТАВИТЕЛ на ЕVN. Разговор е воден с шефа на с шефа на EVN Щефан Шишковиц- факта е документиран. Първо: и двете страни отричаха да е имало разговор. След публикуването на снимките, с половин уста и двете страни казаха: да имало е среща, ама тя била НЕФОРМАЛНА. Второ: сума ти време Плевнелиев ОТКАЗВА да каже какво точно са говорили на тази НЕФОРМАЛНА среща. Трето: Веднага след НЕФОРМАЛНАТА среща започна масирана атака срещу правителството от страна на функционери в ЕС, че \&quot;не било правилно да се отнема лиценза, а да се отиде в граждански съд???\&quot; Е, КАК ДА НЕ МУ ИСКАТ ОБЯСНЕНИЕ?? Това си е чиста проба ПРЕДАТЕЛСТВО спрямо българския народ!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • jorania

    13 Май 2014 3:44ч.

    Забравихме ли онзи фотокадър където боко му упъваше ушите! Истината е чи много хора гласуваха за него по завеля на герб! Днес си сърбаме това което надробихме! Вицето Попова определено е по образована и сбалансирана! Да ни е сладко с комсомолскийо секретар! Той знае само да обайва,лъже , маже и да припява в зададения тон на този по отгоре!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кагабунга нагагага

    13 Май 2014 4:20ч.

    На избраният с измама му остава твърде малко време да се прави на президент.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • afera.bg

    13 Май 2014 4:32ч.

    КРАЙНО ВРЕМЕ Е НАРОДЪТ ДА ВЗЕМЕ НЕЩАТА В РЪЦЕТЕ СИ И ПРОСТО ДА ОТСТРАНИ ЕСТЕСТВЕНИЯ ИДИОТ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ ОТ ПОСТА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • шотландски пастир

    13 Май 2014 5:02ч.

    Ако някой си мисли, че от ирландска пастирка става президентка, е в голяма заблуда! От ирландска пастирка може да стане само една ебана пачавра.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Незнайко

    13 Май 2014 7:43ч.

    Този заслужава само отстраняване ! Но, ако го направим с ЮРОШ, ще се злепоставим сами. Покрай него трябва да се изхврлят и други недоразумения от същата мътна вода, да речем Румен Гечев или Сергей Станишев &amp; Ко , който не е спечелил ни един от последните 3 избора, но се кандидатира за ЕС и каза“Ще се кандидатирам, ама няма да заема мястото!\&quot; за к\&#039;во ни мислиш бе идиот ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Незнайко

    13 Май 2014 7:45ч.

    Този заслужава само отстраняване ! Но, ако го направим с ЮРОШ, ще се злепоставим сами. Покрай него трябва да се изхврлят и други недоразумения от същата мътна вода, да речем Румен Гечев или Сергей Станишев &amp; Ко , който не е спечелил ни един от последните 3 избора, но се кандидатира за ЕС и каза“Ще се кандидатирам,ама няма да заема мястото!\&quot;за какво ни мислиш бе идиот ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Starija hush

    13 Май 2014 11:33ч.

    Abe s edin ukaz da li6i siderov ot politikata zavinagi kato ruski 6pionin + pandiz.Drugite sami 6te si sednat momentalno na mirizlivite zadnici.Drugia variant e da dokara ot Siria edin reis s teroristi koito da im otrezat glavite snimani pred kamera.Ina4e mu se gotvi prevrat ot bol6evikite v Ataka.ne ostavi mu6ko sarce da iztine bez da si otrezal glavata na zmijata.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Vayo said:

    13 Май 2014 15:02ч.

    Да си син цървул значи да признаваш избран с измама някаква подлога на тиквата за президент (при 700 000 невалидни бюлетини!!!???, обявени от избирателните комисии, в които болшинството е на шайката на тиквата!!! и всички ръководни постове в тях пак от такива тикви - негодяи), да даваш съвети да се крие истината за некадърността и непочтеността на тази подлога, да забраняваш да се крие тази истина и да спрем до тук, иначе отговорът ще стане по-дълъг от съобщението. Сините цървули заминаха на политическото бунище и в следващите 1000 години за тях ще се знае само, че тези цървули с глупостта си съсипаха България в угода на най-чуждите за българите интереси. Това означава само едно: син цървул ли си, значи си долен тип или пълен глупак!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някъде далече

    13 Май 2014 16:11ч.

    Четейки мнозинството от гореизказалите се, човек остава с впечатлението че в тая държава са останали само ненормалници - защото да се фиксираш в Плевнелиев тези дни, на фона на цялата ненормална безобразност начело със Станишев, Борисов, Бареков, Сидеров, Стойнев, Местан и все такава сволоч, с разкритията за \&quot;Газпром\&quot; и нейната директна намеса в промените на законодателството в България, горене на знамето на Европа в София - е всичко друго, но не и нормално...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГЕНЕРАЛ БОРИСОВ

    13 Май 2014 16:21ч.

    С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ние от ГЕРБ се опитахме да вкараме някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак – Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • kibar

    13 Май 2014 16:29ч.

    Плевню изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Емко

    13 Май 2014 16:35ч.

    Конституцията гласи: Чл. 80. Длъжностните лица и гражданите, когато бъдат поканени, са длъжни да се явяват пред парламентарните комисии и да им предоставят исканите от тях сведения и документи. Плевнята жестоко сбърка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи