"Възраждане": Вижте документи от тайния план на правителството за въвеждане на еврото в България

"Възраждане": Вижте документи от тайния план на правителството за въвеждане на еврото в България

Следвайте "Гласове" в Телеграм

От пресконференцията на "Възраждане":

По команда от Европейската комисия и Европейската Централна Банка управляващите готвят тайно пропагандна кампания, с която ще убеждават българските граждани, че искат да заменим лева с евро.

Ще вкарат пропагандата даже в учебниците на децата ни и ще ангажират целия държавен ресурс.

Ще платим между 10-12 млн. лв. от нашите данъци на медии, социолози, инфлуенсъри, за да лъжат това, което им казва държавата.

Комуникационната стратегия е направена преди да бъде изготвен анализ за ползите и рисковете за въвеждането на еврото в България и в нея се говори само за ползи, но не и за рискове.

Готовият анализ вероятно няма да ни бъде представен, а ще ни бъде показана смекчена версия, която обслужва нуждите на поръчителя и на пропагандатора. Тоест ще видим публична версия на този анализ, а не оригинална.

Важно е да знаем, че от административния чиновник до ПР-а всички застават зад кампания, която ще ни лъже, ще ни манипулира и ще ни повтаря, че искаме еврото, докато си помислим, че наистина го искаме. За целта е съставен „Координационен съвет за еврото“, с който работи екип по комуникации, в него работят дори ДАНС и ГДБОП.  

Тези предатели на финансовия суверенитет на България ще активират платените от чужди фондации НПО-та, на които ще платят още от нашите пари, за да напишат закон за Еврото.

Ще купуват и журналисти, подобно на ситуацията с Ковид 19, които ще пишат статии и ще правят предавания и репортажи по темата. Всички, които не искат еврото, няма да имат достъп до медии.

Цел на пропагандната кампания са всички хора, дори децата, които ще бъдат достигани през образователните им платформи.

Ще бъдат ангажирани всички възможни канали за информация – телевизии, радиа, НПО-та, платени от чужди фондации, външна реклама, институции - общини, банки, застрахователи, училища, университети, синдикати, асоциации, инфлуенсъри, интернет страници, социални медии и др. По примера на американската пропаганда, приложена в кампанията на „Продължаваме промяната“, ще има бус, който ще пътува, за да ни убеждава, че искаме еврото, дори в най-отдалечените места на страната ни, където комуникациите са ограничени. Домакинствата ще получат безадресни пратки с материали, ще бъдат достигани чрез имейл маркетинг, ще организират събития, за да ви ангажират с процеса, да ви разкажат историята за това как продават българския лев по начин, по който тази история да ни хареса, да ни направи съпричастни, да ни убеди, че имаме нужда от това. 

Ще  направят българска версия на евро монети, които ще може да си закупите първи. С това целят да окажат влияние над патриотичните ни нагласи. Да излъжат българските граждани, да ни убедят, че това е патриотично и родолюбиво.

Цялата тази стратегия ще има говорител на пропагандата. Лице, което ще ви внушава лъжи. Всички експерти, които успеят да купят и всички институции ще ви говорят това, което искат да ви кажат европейските бюрократи. Те  искат да откраднат финансовия суверенитет на страната ни, а ние да приемем това  с радост.

Те няма да са обективни, а нашето правителство няма да работи за интересите на българските граждани, а просто ще е съучастник на тази пропагандна кампания.

Другата гледна точка, тази за рисковете, ще бъде заглушена. Всеки търговец, който говори против еврото, ще бъде заплашен от това да попадне в „черен списък“. Всеки експерт и политик, който иска да ви каже истината, ще бъде скрит от общественото внимание и няма да има достъп до медии и обществена изява.

През цялото време на провеждане на комуникационната стратегия ще ни следят, ще проучват, ще ни питат, за да разберат как се справя пропагандата и където е нужно ще инвестират още  повече пари, докато  успеят да ни излъжат.

С две думи - хората ще се делят на две: такива, които могат да купят чрез обществени поръчки или по друг начин, и такива, които не могат да купят, но ще обвинят, че разпространяват фалшиви новини, а търговците, които се противопоставят, ще запишат в черен списък.  Те нямат анализ, но ще ви успокояват, че страховете ви за покачващи се цени са неоснователни.

На 2 октомври България отива на избори като на референдум, а ние избираме между финансовия суверенитет или монетарната зависимост, между истината и лъжата.

Възраждане е с номер 14 в бюлетината!

Възраждане за България!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Ето и целия документ:

 

Коментари

  • Петър

    19 Sep 2022 12:31ч.

    БелЯне, викаш? Тъпак нещастен. Те после цялата държава на САЩ продадоха, той за БелЯне мисли.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор

    19 Sep 2022 12:37ч.

    Този стенси е от жълтопаветните малоумници ,които живеят в софия. Оправдано му е !!!!!?????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    19 Sep 2022 12:36ч.

    Пак повтарям, че цялата дандания е за отпадането на Валутния борд (съвет) и освобождаване на финансите гарантиращи борда. Точната сума е около 30 млрд.лева

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ииддвва

    19 Sep 2022 12:56ч.

    Така е но да питаме тъпнята киро и ококореният п.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • SPQR

    19 Sep 2022 13:28ч.

    Не 30! 50 млрд. - 50 000 000 000.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не само горното

    19 Sep 2022 17:15ч.

    С влизането в Еврозоната България става солидарен длъжник с държавите от Еврозоната, които много яко са се набълбучили със заеми и търсят нещастници и тъпаци, които да им връщат заемите, солидарно с тях. Докато лапахме постната пица, в Еврозоната преяждаха с гръцка, италианска, испанска, португалска, френска кухня.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Pontifex Maximus

    19 Sep 2022 12:57ч.

    Аз вече веднъж съм приемал еврото- живеех в Германия. Нека тези, които твърдят, че това не води до скок в цените да дойдат да ми го кажат на мен. Тъпаци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    19 Sep 2022 14:05ч.

    И аз така. Поглед от първа ръка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И аз така, в друга европейска държава

    19 Sep 2022 21:06ч.

    Всички обедняха. Курс 7 и нещо франка за евро, пък реално хлябът от 1 франк стана 1 евро и така нататък

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НАВСЯКЪДЕ

    19 Sep 2022 22:44ч.

    досега приемането на еврото доведе до скок на цените.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изчетох го по диагонал

    19 Sep 2022 13:06ч.

    И никъде не видях ЗАЩО трябва да се заменя лева с евро. Освен 17 страници как пропагандата да е по-успешна (евромобил!!! :)) , смешници) на всички нива, друго няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще въведем еврото заедно с БЮРМаните и ще останем единствените с него

    19 Sep 2022 13:18ч.

    Ако БЮРМ не попадне преди това във Велика Албания де

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Безсилни ли сме?

    19 Sep 2022 14:07ч.

    Такава кампания може да се парира само ако и ние извадим пари за подобна кампания против европейския съюз и приомите му. Или поне да се отреже външно и вътрешно финансиране за подобни външни лобита.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    19 Sep 2022 14:11ч.

    Преди да приемем еврото има няколко кандидата да го напуснат.И ще го сторят преди нас.Отделно Унгария е на един референдум разтояние да напусне ЕС.Много скоро нашите политици ще са в обран бостан.А като няма банани с какво ще лъжат?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма да има никакво значение с какво ще лъжат

    19 Sep 2022 14:14ч.

    След приемането на еврото тук всички копчета за управление на територията се преместват в Брюксел и Страсбург.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • nan

    19 Sep 2022 14:18ч.

    цялата работа от това бързане прилича по-скоро на "заплюване" на територия. всички шарани, продали финансовия си суверенитет, окончателно се разделят с целия си такъв. с оглед на новото преформатиране на света, явно всеки голям играч гледа да обгради кошарата си от останалите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • nan

    19 Sep 2022 14:15ч.

    ако ни сапунисваха "про" еврото преди десет години едва ли щеше да има много недоверие. проблемът не е в еврото, а в ЕС. все едно някой дрогиран пияница да те покани на бърза нощна обиколка из София. може и да е вълнуващо за някой, но за мнозина ще е кошмар. българинът е прост, но недоверчив. в този случай и с право.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За това, че си

    19 Sep 2022 15:04ч.

    Беден лузър Ес не ти е виновно, а ти самия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Друг беден лузър

    19 Sep 2022 15:11ч.

    Интересно защо на богатата еврозона са ѝ притрябвали бедни лузъри?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До богатия лузър

    19 Sep 2022 17:36ч.

    По коментара ти личи, че си от децата на капитан Грант :) Това високомерие е характерно само за жълтопаветния умнокрасивитет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По коментара му личи, че е от детската градина

    19 Sep 2022 21:11ч.

    само там са възможни такива дълбокомислени съждения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Браво на "Възраждане"!

    19 Sep 2022 14:16ч.

    Единствената пробългарска партия! Точно, ясно и категорично заявява своите позиции, които са само в защита на българския интерес. На 02.10.22 с бюлетина № 14 ще пресечем опитите на продажните мекерета да унищожат България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С руски агент

    19 Sep 2022 15:05ч.

    Начело, ех мъко рубладжийска.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Последните 20 години все американски агенти бяха начело

    19 Sep 2022 15:23ч.

    Видя се , че не стават.. Може пък с руски начело да се пооправим

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Де Европски агенти де...

    19 Sep 2022 17:55ч.

    А ползата от агент Уши Фондера каква е? Че ни вкарва спешно в Трета световна, че по-бързо да отидем на Оня свят??? То ако с гинекология се решаваха енергийни или финансови въпроси...Впрочем , едно време преди Неолита така се е решавало- тогава е имало Матриархат...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ала_Бала

    19 Sep 2022 20:35ч.

    Добро разсъждение!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Живка Павлова

    19 Sep 2022 14:37ч.

    Чудех се как така вчера удостоиха Костадинов с честта да гостува в 120 минути, а то им припарило под д-тата и решиха да пробват да го злепоставят, уви, Светльо не остана доволен от себе си. Много ме радват „Възраждане“! Представям си под какво напрежение работят, още малко, стискам им палци! Време е за Възраждане!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    19 Sep 2022 17:39ч.

    Според мен, Светльо го беше страх да не повтори фиаското на Лора Крумова. Затова внимаваше да не прекали много с агресията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    19 Sep 2022 14:37ч.

    Доц. Сарийски, Какво ще причини еврото на България?: https://www.youtube.com/watch?v=d7AJTE4q6po

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    19 Sep 2022 14:39ч.

    ЛЕВОВЕТЕ В ЕВРО? КОЙ ПЕЧЕЛИ И КОЙ ГУБИ?: https://www.youtube.com/watch?v=vUsBR0Yiq_I

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    19 Sep 2022 14:40ч.

    Доц. Сарийски: Замяната на лева с еврото е унищожаване на националната ни валута: https://bnr.bg/post/101491757/doc-grigor-sariiski-dohodat-sled-pensia-u-nas-namalava-tri-pati

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • евроабдал

    19 Sep 2022 14:42ч.

    С нетърпение чакам да влезем в еврозоната, за да помогнем на братята италианци в изплащането на многотрилионния им дълг, който ги заклещи, откак те приеха еврото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    19 Sep 2022 14:43ч.

    Доц. Григор Сарийски, Институт за икономически изследвания на БАН, пред „Труд“: Влизането в еврозоната е безумна инициатива Автор: Стефан Кючуков

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    19 Sep 2022 14:44ч.

    Доц. Сарийски пред "Банкеръ": Влизането в еврозоната е като ампутация - решението е на пациента: https://glasove.com/biznes/dots-sariyski-pred-bankera-vlizaneto-v-evrozonata-e-kato-amputatsiya-reshenieto-e-na-patsienta

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • безплатен съвет

    19 Sep 2022 14:45ч.

    Тая зима и идната пролет е много вероятно да се окажат последни за еврото, така че не поръчвайте още рекламния бус...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Смерш

    19 Sep 2022 15:02ч.

    Замяната на лева с евро е формалното колонизиране на България и синджир за носа. Не изпълнявш ли командата те оставят да умираш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    19 Sep 2022 15:03ч.

    Ако беше в рубли щяхте да викате ура.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 117

    19 Sep 2022 23:37ч.

    Колко стотинки взе от десетте милиона?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маги

    19 Sep 2022 15:14ч.

    Не на еврото, имаме си наш национален лев, който няма никаква причина да изоставяме! И ако от глупост или от натиск се подлъжем, щетите за държавата ни ще са огромни! Най малкото ще е неограниченото поскъпване на всички стоки, но и загубата на национална самостоятелност с поставянето ни в окончателна и безпрекословна зависимост от ЕС и няма спасение!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сигналиста

    19 Sep 2022 15:17ч.

    Така го е видял Умберто Еко в "Нулев брой", хем преди 25 години: Хората не знаят какви са им приоритетите. Ние им ги посочваме и те решават, че са такива.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да де,

    19 Sep 2022 15:22ч.

    Ама "нулевият брой" на Еко не излезе, а тук се готвят да ни пробият главите с пропаганда, докато ни питат (през 40-тина дни) дали последната работи добре. Днес през половин час по радиото върви някаква реклама как сме "климатично неутрални европейци"... Абе кой ги плаща тия неща, бе?!?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Приемайки еврото България се връща към корените си. То е използвано още по времето на Първата българска държава. Фактът се потвърждава от разкопките на проф. Божидар Димитров в Плиска. Той е намерил царска монетарница с монети от различни периоди.

    19 Sep 2022 15:31ч.

    Според археолозите те навярно са били дефектни, поради което са останали в монетарницата и не са пуснати в обращение. Сред тях е и първото българско евро, сечено по времето на хан Крум. Монетата е сребърна с тегло 1.53 г. На лицевата е изобразен Крум в цял ръст, държащ в ръце черепа на Никифор. На обратната страна има магаре, свирещо на гайда и надпис 5 евро.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Живка Павлова

    19 Sep 2022 17:23ч.

    Ха-ха, и аз така мисля - че с гайдата няма да стане. Ще се включа с точилката и тигана.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пак Маги

    19 Sep 2022 15:33ч.

    Сега имаме по голям шанс да се изскубнем от смъртната прегръдка на ЕС. Вече не сме предишните и животът ни научи да различаваме истината от лъжата! Не сме ония глупави наивници, мислещи че всичко казано от запада е самата истина! Не сме вече глупави камилчета и съвместният живот ни показа истинското им лице! Не на еврото в България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маргинал, но не съвсем...

    19 Sep 2022 17:34ч.

    Аз съм маргинал, защото различавам истината от лъжата, още от ноемри 1989 г. През 1990 г. беше най-големият пик на пълзящата контрареволюция. Контрареволюцията продължава във всяко обществено направление - натиск за содомистко общество, натиск за приемане на чужда валута за своя, натиск за участие в чужди войни...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дзопино

    19 Sep 2022 15:36ч.

    Пропагандата ще работи така че мозъка ни ще почне да изтича през ушите. До полудяване ще обсипват населението.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    19 Sep 2022 15:40ч.

    Еврото се срива - вече е равно на долара, а ние с него. Олигарсите обръщат в злато. САЩ и РФ имат общ интерес да сринат еврото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    19 Sep 2022 15:48ч.

    Възниква и един друг доста интересен въпрос. След като вече е категорично и окончателно ясно, че приемането на еврото е изключително вредно за страна като България, каква е действителната причина за този несъразмерно голям пропаганден натиск. Ако просто си мълчат и в един близък бъдещ момент ни поставят пред свършен факт, резултатът ще е същият, както при думкането на барабана сега?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Gen Gurko

    19 Sep 2022 15:48ч.

    На това му се казва перфиден психотерор. Тези не се спират пред нищо, особено сега , когато не може да не виждат че времето им изтича неумолимо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    19 Sep 2022 15:52ч.

    Искат да ни убедят?! Искат да заобичаме еврото?! Или просто правят някакъв пореден социален експеримент?! Да, всеизвестно е, че качеството на месото на добитъка, който бива спокойно и без да разбира случващото се, закарван в скотобойната, е по-добро. Обаче, ние не сме идиоти. В нашата страна само предателските, жълтоватни и заплатени с сребърници негодници подкрепят еврото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    19 Sep 2022 15:56ч.

    Само антипатриотичните, съглашателски и продажни елити подкрепят еврото. За тях България е отдавна мъртва, безсъдържателно явление! Всичко - като се започне от собствеността, службите, титлите, общ. положение, те са придобили заради примиренческото слугуване на чужди интереси и презрението към Родината им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    19 Sep 2022 16:01ч.

    Та нима една Унг. и През. Орбан са по-глупави, когато при упражн. на аналогичен натиск е отвърнато: На настоящия етап въвежд.на Е в Унгария не стои на дневен ред. Когато се изравним по доходи и богатство с нашите западни приятели, заповядайте да обсъдим въпроса и условията! Аз имам един въпрос към поддръжниците в Бг: Защо През. Орбан очевидно счита, че еврото е враг на жизнения стандарт в Унгария?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    19 Sep 2022 16:08ч.

    Питам сериозно и предупреждавам: отговорът изисква макроикономическа подготовка и съобразяване на причини и следствия. Подсказвам дори :)) обяснението е в пряка зависимост от типа икономика: отвореност, технологичност, науко- и енергоемкост. Да продължавам ли нататък с примерите на Полша, Чехия, Румъния и Дания? Само Дания няма договорен ангажимент за еврото, но е в ЕРМ 2 от 23 години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    19 Sep 2022 16:15ч.

    Защо чужди на националните ни интреси външни сили и техните вътрешни съюзници и глашатаи очевидно са си поставили за задача да излъжат много убедително българския народ и да го накарат да прегърне идеята за еврото с всенародни веселия, чествания и буйни хора?! Напомням, че според М.Месме (пак приканвам да прочетете) малкото на брой просветени люде НЯМАТ ПРАВО ДА МЪЛЧАТ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    19 Sep 2022 16:18ч.

    Пишейки тук, мнението ми няма да получи гласност, поне не широка гласност. Темата е трудна и съобразяването на същности и последици въобще не е лесна работа. Народът ни масово се бои само заради поскъпването, а (колкото и да е гадно) трябва да се каже, че в последна сметка това е белият кахър. Вече има отправяни непосредствени заплахи към противниците, но това не е повод да се мълчи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Откъде накъде ще ставаме солидарни в дълговете на членките на еврозоната?

    19 Sep 2022 17:12ч.

    Защо се говори само за повишение на цени?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпросът за парите е второстепенен

    19 Sep 2022 17:46ч.

    Повишени цени, солидарни дългове, изпапкване на резерва и т.н. неминуемо ще се случат, но първостепенният въпрос е за контрол - приемем ли еврото и изгубим ли окончателно възможността да печатим собствена валута, сме в мъртва хватка ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    19 Sep 2022 17:48ч.

    ... контролът върху политиката на територията няма да се провежда в нея, а ще зависи от външни фактори, което значи, че, първо, изборите в територията няма да имат значение, второ: силово ще може да се налагат всякакви непопулярни политики:

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • „Дайте ми правото да печатам парите на една държава, след което не ме интересува кой прави законите.“

    19 Sep 2022 23:14ч.

    Ротшилд

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    19 Sep 2022 17:50ч.

    като джендърсване на следващото поколение, може дори да ни вкарат във война. Бюджетите на държавите от еврозоната се одобряват в еврогрупата (вижте Варуфакис за подробности), ако не им хареса, какво правим?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    19 Sep 2022 17:52ч.

    Имаме съвсем пресен пример от Гърция - когато обявиха референдум дали да следват политиките на "тройката" (ЕЦБ, МВФ, СБ) и съответно ЕЦБ им спря парите, за да окаже натиск, по колко даваха на плебса да тегли дневно от банкомата? И независимо от резултатите от референдума, какво се случи след това?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    19 Sep 2022 18:00ч.

    Има още много въпроси, ето един за бъдещето светло: изказване на члена на борда на директорите на Бундесбанк за цифровото евро: https://www.bundesbank.de/en/press/speeches/the-digital-euro-an-opportunity-for-europe-896814 Въпрос с понижена трудност: дали някой ще ви пита как да ви програмира въпросното?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тук има хора, разбиращи от макроикономика

    19 Sep 2022 18:35ч.

    /казвам го без никаква ирония/, та затова питам простичко: след приемането на еврото и отказа да се печата национална валута, може ли и при какви условия да се върнем обратно към левчето. Ако няма да можем, то просто се изпълнява планът за изтриване на националните държави и пристъпване към агломерации от нации, т.е край.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма обратен път

    20 Sep 2022 0:18ч.

    Няма разписани правила, по които се излиза от еврозоната, за да се върнем към лева, в случай че ни вкарат в кошарата. Британия успя, тоста трудно, да излезе от ЕС, но не беше глупава да се откаже от собствената си валута, което й помогна. ЕС по план е колониална територия на САЩ. САЩ командва, ЕС козирува.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Първо, това няма да се допусне

    20 Sep 2022 8:59ч.

    И второ, ако това все пак по някакво чудо стане, ще бъде глад и мизерия, сериозно валутно обезценяване плюс западна изолация - зависи докъде стигнем и доколко отстояваме интересите си. Нещо като както западът приема Северна Корея.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПРАВИТЕЛСТВОТО?????? КОЕ ПО-ТОЧНО???

    19 Sep 2022 19:45ч.

    Ако това е документ на служебното правителство, то не само че няма разлика между правителствата на Петков и на Радев, но те са и координирани от един център. А Радев е политикът с най-виско рейтинг в България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ала_Бала

    19 Sep 2022 20:44ч.

    Правителството на Кирчо и Кокорчо и служебното са едно котило, ръководено от глания синергист т.н. президент ( не заслужава главна буква)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нормално

    19 Sep 2022 21:15ч.

    Той е триморец от триморие. Дека да е българин

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма таен план

    19 Sep 2022 20:29ч.

    България ще влезе съвсем явно в еврозоната. Наше задължение е, поето с договора за присъединяване към ЕС. И тъй като задължението е поето с международен договор, въпросът за изпълнението му не може да бъде решаван с референдум.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Договор без срок на изпълнение

    19 Sep 2022 21:47ч.

    е само едно пожелание. Англия така и не дочака това време защото напусна ЕС и това е само началото. Само мазохисти биха останали в такъв съюз.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма нужда от никакъв референдум, за да се отървем от европедерастията. Голям гол си вкарахте, като не посмяхте да организирате референдум за влизане в двете септични ями ЕС и ОТАН

    19 Sep 2022 23:18ч.

    И това ще ви излезе през носа. Както на влизане може да гласуват дупетатите, така ина излизане може да се гласува трижди проклетата сграда на жълтите павета. Проклети да сте всички.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Браво на Възраждане!

    19 Sep 2022 20:35ч.

    Единствените, които не само говорят, но и действат. Трябва да им дадем шанс!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ала_Бала

    19 Sep 2022 20:36ч.

    Във времето, когато САЩ унищожават Еврото и ЕС, не никак практично да се приема една валута без бъдеще!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    19 Sep 2022 22:31ч.

    По принцип не реагирам на писма, които дори формално не се изпратени от форумец с ник. Въпросът е важен, правя изключение, без това да се възприема като претенция за разбиране от какво да е. Анонимни сме, такива ще останем, кой какво заявява едностранно е без значение. НЕ Е ПРЕДИВДЕН И РАЗПИСАН МЕХАНИЗЪМ ОТ ПРАВИЛА ЗА ИЗЛИЗАНЕ САМО ОТ ЕВРОЗОНАТА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    19 Sep 2022 22:34ч.

    Да се прави разлика с другата хипотеза, която е принципно възможна, а тя е: излизане на съответната държава по собствено желание от ЕвроСъюза, което значи, че съответната страна трябва да напусне по подразбиране и еврозоната (доколкото е и била член). Съгласно чл. 50 от договора от Лисабон, това е възможно след подаване на съответното официално заявление, сключване на изчерпателен договор!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    19 Sep 2022 22:39ч.

    Въпросът е по-скоро правен, не е макроикономически, но е редно да се знаят поне общите положения. Тук сме все писатели, читатели няма. Бг е поела ангажимент в неопределен бъдещ момент, доколкото сама е преценила, доколкото партньорите го потвърдят и доколкото отговаря на пакет условия, да приеме еврото. НИЩО ОТ ТОВА НЕ Е ФАКТ! Чехия, Полша, Унгария са по-стари членове, не обсъждат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • лалю

    19 Sep 2022 23:13ч.

    Ние сме най-тъпите, най-недесциплинираните, най-некултурните, най-лакомите, най-наглите. И поради това най-нещастни. Та има да пострадаме още доста, докато поумнеем мъничко. .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А така, Лальо,

    19 Sep 2022 23:40ч.

    това е вече крачка напред, винаги има надежда ако човек може да се смири и осъзнае реалностите. Тогава и страданията стават разбрани. Предай това на другите лальовци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • малка разлика

    20 Sep 2022 10:58ч.

    Искаме Евро, а не да сме с евро

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи