Ваня Григорова: Явно роднини на Васил Терзиев са му подсказали идеята за отнемане на чужди жилища. Това е безумие

Ваня Григорова: Явно роднини на Васил Терзиев са му подсказали идеята за отнемане на чужди жилища. Това е безумие

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Свързани статии: Новата власт в София обещава да не иззема празни жилища, въпреки че идеята е в програмата на ПП, ДБ, "Спаси София" и "Екипът на София"

Как се извърши национализацията в България - разказва Петко Кунин (аудио)

Идеята за отнемане на необитаеми жилища в полза в полза на общината явно е подсказана на г-н Терзиев от негови роднини и близки съветници. Това каза по БНТ Ваня Григорова.

"Данъчните ставки върху моторните превозни средства и данъчно облагане на жилищата е доста спорно. Ако смятат да конфискуват буквално жилища, няма как да разчитат на подобна подкрепа. Ако бях предложила такова нещо, щеше да има майдан в София на следващия ден, но понеже го подкрепя техният отбор - всичко е наред", каза още тя. И го определи като безумие.

Григорова смята, че е по-добре да се насърчава отдаването под наем на жилища, които стоят без живущи, не да се отнемат в полза на социални кампании. Тя допълни, че ако едно семейство има два по-скъпи автомобила, данъка им на годишна база може да се повиши с 50 лв., така че домакинството да не го усети. 

"Няма да правя нов проект, а нов протест - ние сме тези, които ще видим първи какво се прави в Столичния общински съвет, а гражданите трябва да са тези, които да са активни."

Григорова заяви, че лидерът на "Възраждане" е завършил Българското училище за политика с много добър успех, а то е финансирано от американското посолство. Тя допълни, че ако Костадин Костадинов е искал сглобката да я няма, е щял да гласува срещу нея. 

Тя заяви, че в Столичния общински съвет ще подкрепя политики, а не да "подкрепят някого само защото е той". 

По отношение на забележките на ръководството на БСП тя зави, че е непартийна кандидатура.

Аз няма как да загубя контакт с БСП-София, "Левицата" и останалите партии в коалицията, обясни тя и допълни, че никога не е казвала, че ще прави нов проект. На дневен ред не е нов проект, а нов протест, уточни Григорова. 

Досега не е имало десен кмет на София с толкова малка разлика. При толкова ниска разлика и при толкова сигнали, които получаваме, няма как да останем безучастни. Това каза по БНТ Ваня Григорова, след като Административният съд в София отхвърли искането й да спре предварителното изпълнение на решението на Столичната общинска избирателна комисия, с което кандидатът на ПП-ДБ Васил Терзиев беше обявен за кмет на София. 

Източници: БНТ, "24 часа", novini.bg

 

 

 

Коментари

  • thenewone

    11 Ное 2023 19:51ч.

    Ваня да не намеква, че родителите на Василий са ченгета? :d

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Идеята за отнемане на необитаеми жилища в полза в полза на общината явно е подсказана на г-н Терзиев от негови роднини и близки съветници. Това каза по БНТ Ваня Григорова."

    11 Ное 2023 21:07ч.

    Идеята е много популярна в Европа, особено в Германия и Испания, та тази Идея си има и определение - Прозорецът на Овертон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо трябва да се отнемат жилища? Много маймунско поведение - да грабнеш първосигнално дом, който не си построил, защо?

    12 Ное 2023 0:40ч.

    Наистина е безумие. Защо трябва да се отнемат празни жилища, частна собственост на хора, които с труда си са ги построили. Да се ОТНЕМАТ? .... А защо Общината не ги откупи или изкупи? И изобщо общината какво я бърка кой колко жилища има, какво ще подобри така? Ще устрои бездомните? Какво? Пълно безумие и преди, и сега защо е този тормоз?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 11 Ное 2023 19:51ч. Ваня да не намеква, че родителите на Василий са ченгета?

    12 Ное 2023 8:56ч.

    Практиките по изземване на собственост не са ли по-скоро троцкисти, а не ченгеджийски?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Троцки

    12 Ное 2023 17:40ч.

    Ченгетата следяха за прилагането на идеите на Троцки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кпсс

    13 Ное 2023 13:46ч.

    шизофреници крадливи и адът ще ви е малко

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    11 Ное 2023 19:52ч.

    1.Имаме проблем с трафика. 2.Има проблем с както презастрояването, така и с жилищата. Да не разделим. 1. Градовете издъхват. Няма място за паркиране. Факт е че до офиса е по-бързо да отида пеша за час, отколкото да търся място за паркиране час и половина(затова държим две служебни коли под прозорците, а останалите се оправяме пеш. Нямам голям избор-администрацията е в центъра, а дори не съм в София, където е лудница от 20 години) Изходът е или по-малко хора, или по-малко коли . Но няма как да стане много хора с много коли. Дори паркингите да са небостъргачи. 2. Семейното жилище е неприкосновено. Разбирам и притесненията за данък смет на площ. Но познавам човек с над 150 апартамента. Тезаврация. Изкарам капитал от оборот. Е той наистина ще подскача от облагането на тая "инвестиция". Та има хляб в някои идеи на ПП и Бонев, но Дяволът е в детайла. Не скачайте първосигнално. Всъщност проблемът наистина е по-сложно. Въпросите как да планираме обществени отношения за век напред в една компресирана на ограничена територия общност, като идеята за "вертикален град" е неосъществима заради геология, история, капитал и сеизмология.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    11 Ное 2023 20:00ч.

    То е лесно. Прогресиращо данъчно облагане. Колото повече печелиш толкова повече данъци плащаш. Още повече сега почти няма мърдане. Всичко се знае. Но едва ли.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    11 Ное 2023 20:06ч.

    Ся, данък доход е едно, данък жилище е друго. Просто различен принцип. Прогресивният данък е просто инструмент за политика, не пенкилер или философски камък.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Никой не е умрял...

    11 Ное 2023 20:48ч.

    ...от прогресивен данък върху доходите и никой няма да умре от прогресивен данък върху таратайките и панелките. В Скандинавските страни и Германия добре поминуват с прогресивно данъчно облагане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фвр

    13 Ное 2023 13:38ч.

    Прокълнати уродливи и умрели червени уроди по умно нещо не можахте ли да изчислите с тези малки закърнели мозъчен че да крадете имотите на хората

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    11 Ное 2023 19:54ч.

    Иначе Ваня Григорова ми е симпатична, като политик .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дебнещ

    11 Ное 2023 19:59ч.

    Доброто и лошото ченге. Ха ха, винаги минава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    11 Ное 2023 20:16ч.

    Значи, има "леви", егалитистки политики , има "десни"-елитостки. Най-общо казано. Няма леви и десни средства. Ма харвардци трябва да им се набие с теслата да не ползват"леви политики с десни средства". Инструментариумът е неутрален. Целите са политически. Всъщност-отворете Маркс. Гражданската война във Франция(оставям настрана критиките му към Комуната в Париж)- той посочва-евтина и минимална държава, самоуправление и демокрация ...като безспорни завоевания на "червен" Париж, преди да бъде удушен от прусаци, буржоа и улични утайки с подкрепата на църквата за нов бонапартизъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    11 Ное 2023 20:25ч.

    Другарите от ПП - БКП-ДС май трябва да са наясно, че българинът може на друго да не държи, но къщата си ще си я брани цената на живота си. Ако си мислят, че ще отнемат собствени (не с ипотека) жилища от хората.....ще има трупове-и в буквалния и в преносния смисъл. Приемат ли се тези промени от общината и почнат ли да отнемат жилищата на хората, Терзиев по добре да си сбира кохортата и да бяга далеч.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Албена

    11 Ное 2023 23:04ч.

    Точно така, затова трябва веднага да се реагира с нетърпимост. Иначе, ако почнем, ама как било в Европа, ама може би това онова, накрая наистина ще се оставим да отнемат жилища неглеците. Като толкова гледат Европа, защо не видят, че цените там са доста по-приемливи. Ама нали са им спуснали мантрата, че трябва да подсигуряваме бежанци. А истината е само една. Човек, лишен от собственост, е несвободен. Разсипаха енергетиката, селското стопанство, образованието и здравеопазването, защото гледали Европа. Безумци! Целта е да ни отнемат всичко и после да разчитаме на "помощта" им. А ние докога ще ги търпим. Копейкин, защо мълчиш, бе? А бойковците?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ники

    13 Ное 2023 19:46ч.

    Болшевишката пасмина си мисли ,че ce e случил отново девето септемврийски преврат! Но сега няма Червена Окупационна Армия и посегнат ли на жилищата на хората ще бъдат изметени от лицето на земята!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    11 Ное 2023 20:32ч.

    Ако имаш 140 къщи(като в примера), а само един живот-всяка с 1/140 ли ще отделиш да я браниш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 11 Ное 2023 20:32ч. Ако имаш 140 къщи(като в примера), а само един живот-всяка с 1/140 ли ще отделиш да я браниш?

    11 Ное 2023 20:50ч.

    Добър въпрос! Браво!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    11 Ное 2023 21:35ч.

    Нека преди жилищата по равно, първо разделим средствата. Лесно се взема чуждо, трудно се дава свое.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    11 Ное 2023 21:54ч.

    Всъщност Ваня Григорова обвинява Терзиев, че родата от ДС го праща да експоприира буржоата, но разни расистчета дори елементарен текст не разбират и пак циганки им се виждат. Кат викам бой, ебан и сръбско на мах, не знам дали ще оправи тъпите шопи, но поне ще е забавно, се сърдите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    11 Ное 2023 22:02ч.

    Е, да. Според мен, тук няма идеология, а на Василий&Ко им се ще да лапнат малко недвижимости, да се поразширят, да напраят малко заменки, да раздадат на верни бойни другари. Но външно, си е чист ремсизъм (напомня на героя на Мамалев от "И дойде денят", беше нарамил един килим - "Нали сме се борили"). А може и с тов. Швондер да ги сравним. Щото тук Ваня не е много права - то си било записано в програмите на партиите (партийте) им, не е персонална инциатива.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    11 Ное 2023 21:59ч.

    https://m.youtube.com/watch?v=q4MmTHN40Q4

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    11 Ное 2023 22:16ч.

    Пак да обясня-Григорова може да си говори квота си иска като опозиция, но има две решения на проблема със задръстените градове-или по-малко коли, или по-малко хора. Третият е да го сринем до САЩ-там снови и проектираме и изградим наново. И пак въпросът е за коли или хора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    11 Ное 2023 22:30ч.

    "-или по-малко коли, или по-малко хора" Първото не мое да стане. По-малко хора? Би могло, ако управлението на държавата се децентрализира. По-малко столица!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    11 Ное 2023 23:00ч.

    Чудя ви се що ви се живее в София, а не в селата наоколо например.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 11 Ное 2023 22:16ч. ...но има две решения на проблема със задръстените градове-или по-малко коли, или по-малко хора.

    12 Ное 2023 7:42ч.

    ...има и трета възможност, а тя е градът да се развива в широчина, а не във височина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БРАВО НА СЪДА 1

    11 Ное 2023 22:35ч.

    Едно ОГРОМНО БРАВО за Хората работещи в съда защото те доказаха, че работят отлично, без да нарушават конституцията и законите, след като Административен съд София - град отхвърли искането на Ваня Григорова да бъде спряно определянето на кмет на столицата. Другарко Ваня твоите лъжи за фалшифициран изборен вот минаха само в ромските махали, където си си платила за да си купиш гласовете от ГЕРБ, но няма как да ти минат измамите и в съда, защото там работят доста умни хора и лъжите ти не минават!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глупости 1

    12 Ное 2023 0:01ч.

    Проверката тепърва предстои и всички мушенгии ще се разкрият.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глупоти ти се иска да са

    12 Ное 2023 1:07ч.

    ама те е яд че е истина и сега вие го гледате кетското бюро през ключалката ха ха ха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • То и на ДАНС казвахте

    12 Ное 2023 16:08ч.

    БРАВО,когато изгони руските свещеници,руския кореспондент на вестника,преди това 70 души от руското посолство.А сега им искате оставка.Така ще се изкажете и за Административния съд,когато не удовлетвори мисълта произлезла от плоските ви българомразки мозъци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Скрии се бе хахав

    12 Ное 2023 20:34ч.

    Ти първо не си в час с нищо и едното нещо което си казал, няма нищо общо с другото, второ твоя мозък е плосък и то си ти личи и трето, никой не го интересува мнението на глупаци, както тебе така че, се скрий и не ръси несвързаните ти простотии!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    11 Ное 2023 22:37ч.

    Много жалко реакционно политиканство, от школата на Бойка Борисова! Нали обеща Първа да го поздрави новият кмет, като се произнесе съда?! Ако беше съвестен и умен политик можеше да обясни точно механизма на социално кредитната система и точно как човек ще губи притежанието си, да каже нещо за големият рестарт, за Давос, ей така да покаже запознатост, но къде ти толкова акъл в една чистачка от отворено общество...Ванче бягай за бустерите да се наредиш първа на зеленият коридор, че не останаха!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    11 Ное 2023 23:31ч.

    Който не вярва. че ще взимат апартаменти, да си свери часовника, че вече отнемат автомобили(при алкохол), да не говорим за възможностите на кпкомпирите... Достатъчно е да надраскат един закон на коленце, в някой следобед, и изведнъж болшевизма на новото нормално става рунтав! Да не говорим какви идеи ще минат през главата на лудналата за пари Асена и нейната данъчна политика, тепърва някой ще трябва да й плаща масрафа и лудостта, че сме я оставили да се върти в спирала на пилона на фиска!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пич, големият рестрат в Давос или голямото зануляване

    12 Ное 2023 0:21ч.

    изисква да разпознаваме честността. И да се обединяваме, а не да се караме и разделяме. ... Защо вместо да се гневиш и да обиждаш на "чистачка" ( няма срамна работа) писах ти за кмета на Лондон и за британския премиера - и двамата се натискали и се занимавали с политика, активни партийци и т.н. ..... Защо не отидеш при Иван Таков и го питай - аджеба как и защо предложихте точно Ваня Григорова за кмет. И да се успокоиш. Грозно е да се обиждат хората, че изкарват прехраната си с труд, няма срамен труд. Срамна е кражбата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    12 Ное 2023 0:37ч.

    Голям рестарт на системата и отприщване на четвъртата индустриална революция на изкуственият интелект и тоталната цифровизация...За хората се пада голямото зануляване, според необходимостите на стейкхолдерите, някакво необходимо количество обслужващ персонал, който ще бъде третиран като добитък с контрол над цялата му същност на базата на новите технологии! Има нещо много болшевишко и нахално, да кажеш че от чистачка си станала синдикална протестърка и за това трябва да бъдеш кмет на столицата, с чародейството да впрегнеш енергията на вековната злоба на роба, срещу подтисниците... ГЛЕДАЛИ СМЕ ГО ТОЗИ ФИЛМ ВЕЧЕ, УСМИВКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ, на колективизацията и текезерството, "другари дайте да дадем" и тя ще разпределя, щото е много честна и чиста чистачка, айде нема нужда!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ама тя не е отишла и не се е самопредложила, нали така

    12 Ное 2023 0:47ч.

    Колкото до "чистачката" дето те вбесява - ние всички и мъже и жени, вкъщи сме чистачи и чистачки (е някой имат помощници) но милионите граждани избиратели на властта сме чистачи и чистачки вкъщи, не е срамно! ........ Обаче ми бягаш по тъч линията и те искаш да посочиш някое име на българин, който достойно би бил кмет, премиер, министър - защо не казваш, нямаш ли примери?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    12 Ное 2023 1:55ч.

    На миналите избори гласувах за Мая Манолова, ето нея я прецакаха с мобилизация във факултета и й взеха кметското място! Ваня Григорова е отровен двойник на Мая Манолова, която е юрист и доказано деен социален човек, доказал се като омбудсман! Все още не съжалявам тогава за избора си, а беше преди 4 години, на тези избори въобще не гласувах! Ваня е менте от битака и ме дразни, че лъже хората с чародейство и актьорска игра!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • :) А за чародейството на Мая

    12 Ное 2023 8:43ч.

    е добре да прочетеш из нета, Борисов знае най-добре.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    11 Ное 2023 22:49ч.

    Производството у нас е триинстанционно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лъжкинята Ваня Григорова

    11 Ное 2023 22:59ч.

    Я хвана яд ,че Васил Терзиев я победи и сега умишлено плюе против него, като си мисли, че така може хората, да го намразят много е долна и подла, а иначе защо не си призне, че лъже яко осира се в лъжи и явно си мили, че хората са толкова прости, за да и се вържат на лъжите. Е да има и прости, които са и се вързали на лъжите и са гласували за нея, ама по-голямата маса са умни, щом не са си дали гласа за тая коза нагла! Представям си що за малоумници са тия, които са гласували за тая за тия лъжкиня и изманица, но хубавото е поне, че това недораумение Ваня не успя с измамите си да стане кмет на София, щяхме в столицата да береме голям срам с тая простакеса, която не спря да обижда останлите кандидати от завист и злоба, че не става за нищо, а другите кандидати поне са по възпитани и умни от нея и не си позволиха, да я обиждат въпреки че се знае, че всяка дума и е лъжа и умишлено лъже, че другите кандидати са изманици само защото искаше, да ги прецака, за да се добрере тя до кметския стол, тази наглата трябва да е благодарна на другите кандидати, че не са като нея и не казаха каква е внационален ефир както тя си позволи да ги оплзва, инче и те много лесно можеха да кажат каква изманица е как си е купила имоти на безценица и как за почти всичко лъже и тогава щеше хептен да яхне метлата от нерви, то са не издържа и и падна маската и я видяхме всики, че освен долна лъжкиня е и нагла интригантка, апа ако колегите и я бяха оплли, както тя тях щеше хептен да умре от яд.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глупости от завист, че Ваня е реалната победителка

    11 Ное 2023 23:54ч.

    Терзиев всичко орева за да му осигурят победата, неолиберастите, то не бяха машинни АЛА-БАЛИ то не бяха недействителни бюлетини

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ХА ХА за тебе гласуваха с отвращение

    12 Ное 2023 0:52ч.

    и отвращението се е полепило по тялото и по разсъдъка ти и си станал отвращенец. Какви ромски махали те гонят бе? Ромите да не са 170 000 или с 4000 по-малко от компютърджиите и либерастите, дето напомпаха 174 500 за Васе? Смях

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти като си прост

    12 Ное 2023 1:10ч.

    кой ти е винвоен че не си в час с нищо хахах палячо

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лъжкинята Ваня Григорова

    11 Ное 2023 23:05ч.

    Я хвана яд ,че Васил Терзиев я победи и сега умишлено плюе против него, като си мисли, че така може хората, да го намразят много е долна и подла, а иначе защо не си призне, че лъже яко осира се в лъжи и явно си мили, че хората са толкова прости, за да и се вържат на лъжите. Е да има и прости, които са и се вързали на лъжите и са гласували за нея, ама по-голямата маса са умни, щом не са си дали гласа за тая коза нагла! Представям си що за малоумници са тия, които са гласували за тая лъжкиня и изманица, но хубавото е поне, че това недораумение Ваня, не успя с измамите си да стане кмет на София, щяхме в столицата да береме голям срам с тая простакеса, която не спря да обижда останлите кандидати, от завист и злоба, че не става за нищо, а другите кандидати поне са по възпитани и умни от нея и не си позволиха, да я обиждат въпреки че се знае, че всяка дума и е лъжа и умишлено лъже, че другите кандидати са изманици само защото искаше, да ги прецака, за да се добрере тя до кметския стол, тази наглата трябва, да е благодарна на другите кандидати, че не са като нея и не казаха, каква е в национален ефир, както тя си позволи да ги оплюва, а иначе и те много лесно можеха, да кажат каква измамница е, как си е купила имоти на безценица и как за почти за всичко лъже и тогава щеше хептен, да яхне метлата от нерви, то са не издържа и и падна маската и я видяхме всики, че освен долна лъжкиня е и нагла интригантка, апа ако колегите и я бяха оплли, както тя тях ги оплю, щеше хептен да умре от яд.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глупости още от завист, че Ваня Григорова е реалната победителката

    11 Ное 2023 23:59ч.

    и трябва да бъде новият Председател на Общинския съвет на София - 170 000 преференциални гласа има Ваня Григорова близо 7 пъти повече от внука на ексвицепремиер Станиш Бонев само с 25 000 гласа! :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ХА ХА за тебе гласуваха с отвращение

    12 Ное 2023 0:53ч.

    и отвращението се е полепило по тялото и по разсъдъка ти и си станал отвращенец. Какви ромски махали те гонят бе? Ромите да не са 170 000 или с 4000 по-малко от компютърджиите и либерастите, дето напомпаха 174 000 за Васе? Смях

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Албена

    11 Ное 2023 23:09ч.

    Вместо да плюете по Григорова, мислете с главите си за предложението на експроприатора Панев, гледайте какви ужасии предлага. Ами защо не си стояхме в социализма тогава? Мълчим ли си, наистина ще го направят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тия не мислят с главите си

    12 Ное 2023 0:31ч.

    Тази никой не я плюва просто хората казват истината за нея, а истината винаги боли, а доколкото си спомням другаркта ви плюва вас, че сте "ЛАЙНОМЕТИ", а сега като гледам вместо, да спрете да пазите подобни нагли същества, като Ваня Григоровавие вие на обратно правите всичко, та е за това трябваше тази вярно да спечли, за да ви натресе нещо гадно и тогава, ще ви питам дали пак ще я пазите, а може би и тогава нямаше, да ви дойде акъла и щяхате, да търпите обиди и тормоз и да я пазите. Е за това такива както вас, които пазят такива нагли си получват заслуженото, търпете си обидите и тормоза и не ревете по интерент, защото сами си го заслужавате, щом пазите паразитите, ще си търпите и обидите и тормоза и висчко най-гадно, защото сами си го правите да е така.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 0:31 ч. - страх ви тресе всичките Васета, щот за вас гласуваха с отвращение

    12 Ное 2023 1:00ч.

    Колкото и да сипеш обиди и другаркоросваш, отвращението към Васетата ще се засилва. Ама продължавай да лайнометстваш и да видиш как отвращението расте.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много си зле

    12 Ное 2023 1:14ч.

    а ти си оня лудия които не е в час с нищо и само виси тука и лае някакви лъжи и фантазии ходи се прегледай че хептен ти се е разхлопала дъската то па не че някой на тебе ще ти обърне внимние какво лаеш от яд

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Едва Ли Васил Терзиев

    12 Ное 2023 0:10ч.

    Ще си позволи да отнеме имотите на хората, да не би да е някава фалшива новина? Но ако се окаже истина, няма да му се получи защото хората, ще се надигнат всичките и ще си получи заслуженото, никой няма да си даде имота ей така, а и хората са си прави, то си е тяхно имущество кой е тоя, че ще им налга такива простотии. Да се надяваме да е само фалшива новина и да не посмее вярно, да се намесва в чуждото имущество, защото тогава ще види кон боб яде ли, като цялта държава се надигне. Едно че няма да успее, да отнеме жилишата на хората и другото е че хората, ще го разкъсат меко казано така че, ако е истинска новината го съветвам преди да си позволи такова бих го нарекъл престъпление, така да се намесва в чуждото имущество, без хората очевидно да са му разрешили, да си помисли много добре дали, ще си позволи такива своеволия с хорското имущество защото после, ще съжалва много жестоко. Хората няма да го оставят така, да им отнема имуществото така че, да не е посмял да си позовлва такива простотии, за да не стане война в държавата, а и хората с право си бранят имуществото, то си е тяхно кой е тоя, че ще си позовлва такива наглости, няма как да му се получи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Подкрепяме мнението ви!

    12 Ное 2023 1:05ч.

    Защо принудително човек трябва да разполага и да има само едно жилище, ако има възможност да си купи повече? Маймунско е да се отнема нещо, за което друг се е трудил!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Галина

    12 Ное 2023 22:45ч.

    Този син ДСарски иска комунистическа национализация както след 9септември 1944г Така е научен от баби дядовци .мама тази.А неговите имоти за милиони кой ще ги конфискува.Аз апелирам целият български народ да се вдигне на въстание срещу младите ченгета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По соц времето никой не можеше да притежава повече от едно жилище

    12 Ное 2023 1:08ч.

    На избягалите на Запад отнемаха жилището в България, ако имаха такова. Но никога не отнемаха празно жилище. Копелетата на бившите комунисти нищо по-различно не могат да измислят. Все пак са по-изобретателни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен робот

    12 Ное 2023 4:53ч.

    Страната на идиотите - реститути си избраха национализатор...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • игри на тронове

    12 Ное 2023 7:41ч.

    Браво!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борис

    12 Ное 2023 9:19ч.

    Долу ръцете от Възраждане и Костадинов. Тая за каква де взе, когато е един загубен проект и работи в Отворено общество.Излъга за всяко нещо свързано със Костадинов и Възраждане. Само незнам Явор Дачков защо публикува такива простащини, купиха ли го вече

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    12 Ное 2023 11:18ч.

    защо, нека видим и чуем, агресивността на протестърката вече идва в повече, и манолова обра протестния вот и оттогава все надолу

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "...и данъчно облагане на жилищата е доста спорно"

    12 Ное 2023 17:29ч.

    ами спорно е, защото напоследък всеки популист го раздава...бях любопитен какви са данъците недв. имот и конкретно-панелен апартамент в Пловдив, който струва поне 100 хил, има данък 100 лв за година:-) Затова има празни апартаменти, плащаш си тези "трохи" и оскъпяването на недв. имоти многократно ти връща инвестицията, няма нужда да се занимаваш с наематели и проблемите , които те създават. Пак за сравнение-например тук за апартамент с месечен наем от $2100 даже когато си си изплатил заема, има около $750 на месец данък вкл. сметта и вкл. таксата на фирмата, която поддържа общите площи и плаща застраховката. Няма начин да го държиш празен, защото празен вече не е инвестиция, а загуба. Така, че да се отнемат празните апартаменти в БГ не е реалистично(и си е голяма глупост), но да се увеличи данъка на всеки апартамент, който не е основното жилище на собственика ще доведе до повече доходи за общините и намаляване цените на наемите и може богатите вместо да инвестират в недв. имоти, да започнат да инвестират с акции в производството.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "...и данъчно облагане на жилищата е доста спорно"

    12 Ное 2023 17:37ч.

    и изобщо как така се получава, че 3 млн българи емигрираха, а се построиха жилища все едно че населението се е увеличило с 3 млн? А предложението, което направих по-горе, няма да се осъществи, защото заможните в БГ няма да го позволят...точно, както е и с данъците върху доходите-вместо с прогресивен данък да се събират парите от имащите, се разчита на ДДС и пропорционален данък, с които бедните носят на гърба заможните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 231

    14 Ное 2023 9:57ч.

    Ами, ще си го търпите василчо, с психопатно пе.далската физиономия щом си го избрахте и ще си давате жилищата , както ви нареди без да мрънкате, жалки бълг.полусъздания....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Катерина

    14 Ное 2023 10:13ч.

    Спрете да уронвате авторитета на г-н Терзиев и си сядайте на задника Вие и всички партии, че работа ви чака! Държавата няма да се оправи сама нито с плюене и хапане! До онзи ден вие щяхте да събаряне жилищата на софиянци или забравихме!? Айде стига вече! Керливи ризи бол!!!! Започвайте да работите, че на всички НАС-ХОРАТА-ДЪРЖАВАТА ни ПИСНА!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Благоизтезар

    14 Ное 2023 13:43ч.

    БАСИ.ДЯСНАТА.СО ФИЯ.СИЛНО.БРА ДАТ.МАРКСИС ТУРИХА.НА.ВЛАСТ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • АК47

    14 Ное 2023 13:47ч.

    НОМЕНКЛАТУРНА.СО ФИЯ.НИКОГА.НЕ.СТЕ БИЛИ БУНТАРИ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кольо

    14 Ное 2023 19:35ч.

    Ала балата, която направиха проф. Урдурмаев и доц. Нагажданников в полза на Терзиев е ясна. В средновековна България е имало данък "димнина", който трябва сега да въведат за комини, пушачи, барбекюта и др..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи