Тагарев пуска център, който ще дебне за дезинформация във всички медии

Тагарев пуска център, който ще дебне за дезинформация във всички медии

Министерството на отбраната създава орган, който ще следи за дезинформация във всички медии и в интернет. Това става с изцяло новия устройствен правилник за дейността на Информационния център към ведомството, който беше обнародван в петък в "Държавен вестник".

Предвидено е, че центърът ще следи и анализира "хибридни информационни атаки и дезинформационни кампании, насочени срещу армията и срещу политиката за национална сигурност и отбрана". Наблюдението ще е на практика върху всички медии. В правилника е записано, че мониторинга ще, както върху "класическите”, така и върху  модерните медии. 

Центърът ще идентифицира и анализира характеристиките на хибридни информационни атаки срещу въоръжените сили и отбраната и ще прави ранно предупреждение за тях. Предвидено е той да противодейства на външната намеса и информационно манипулиране взаимодейства с аналогични структури в други министерства и ведомства, съюзни и международни информационни мониторингови структури и с неправителствени организации в областта;

Освен това ще провежда и организира проучвания на нагласите на целевите аудитории - по теми и/или като цяло за репутацията на Българската армия, въоръжените сили и възприятията за ефективността на политиките в отбраната).

Дясната ръка на Тагарев Владимир Миленски сложи кръст на военните медии

Само преди няколко месеца министърът на отбраната Тодор Тагарев обяви, че рязко е намалял броят на желаещите да стават част от Българската армия и това се дължи на "мощната дезинформационна кампания и пропаганда, която е в проруски и антибългарски интерес".

Като пример тогава той даде неверните твърдения, че България ще изпраща войници в Украйна. "Тази година ситуацията е по-зле. И за мен, без да сме правили някакви специални проучвания, е много логично обяснение, което аз намирам, а именно пропагандата и дезинформацията, с които бива заливано българското общество", каза военният министър. Военният министър обясни, че е изразил притесненията си от разпространението на дезинформацията и пред президента Румен Радев.

Тагарев политизира армията в нарушение на закона. Пуснаха списък на избрани гости във военните медии. Забраниха да се споменава името на авиобаза "Граф Игнатиево" във войската

Темата за центъра бе разгледана и в комисията по отбрана в парламента. Представители на МО уверили депутатите от отбранителната комисия, че дейността няма да води до цензура, разказва БНР.  Пред комисията по отбраната военният министър припомни, че е внесъл в МС има концепция за реализирате на информационна политика в отбраната. Търсим модерни решения, каза той и уточни, че наблюдението ще се прави със софтуер.

Депутатите от БСП в комисията по отбрана изразиха притеснения, че новите дейности в министерството предполагат и "изкушения … една деполитизирана структура, каквато е армията, да става инструмент за политическо влияние". От министерството увериха, че с промените вестник "Българска армия" няма да бъде закриван. А служители на вонения канал ще работят "няколко неща едновременно" или "коренно различни неща".

Владимир Миленски обвини началника на отбраната адм. Ефтимов в русофилство. Време е дясната ръка на Тагарев да подаде оставка

 

 

 

 

Коментари

  • Мужик

    01 Март 2024 10:35ч.

    Копира Русия и той. Най голямото наказание за тукашните копейки е да им приложиш руските закони.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • логото

    01 Март 2024 10:39ч.

    Какво има в Русия бе, двугънков? Русия води война за руския свят и за оцеляването си пред раззинатата паст на агресора, ние какво водим? Демокрацията не понася цензура, нито политическа намеса в интимните тайни на гражданския живот. нали с такива лозунги вземахте властта? Наближава времето да отговаряте, задето брутално излъгахте хората преди 35 години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    01 Март 2024 10:47ч.

    ...той да беше двугънков, ехеее...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На Бабикян дружината

    01 Март 2024 10:52ч.

    Пак ръси глупости.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гого

    01 Март 2024 10:54ч.

    Хей, мужик - ти вярно си мужик! Не разбирам от къде се взе тоя цървул, който го е еня само за украинските интереси и да угоди на посолството - за българските и на ум (дето го няма) не му идва. За какви руски закони говориш? Та то в България няма никакви или поне законни закони.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Росица

    01 Март 2024 11:45ч.

    Колко сте прав!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Росица

    01 Март 2024 11:46ч.

    Не глупости, а "архиглупости", както би се изразил големият Алеко Константинов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    01 Март 2024 11:51ч.

    ТЪПАНАР!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    01 Март 2024 12:20ч.

    Копейките са робски душици и свободата не им понася. Искат некой да ги ръководи 24 часа в денонощието, да им казва какво да мислят, как да живеят и да ги баламосва с псевдоисторически глупотевини и обещания за светло бъдеще. Наличието на различни мнения и възможности за избор ги изнервя и депресира. На тях в Раша всъщност ще им добре, не разбирам защо още не са заминали а продължават да паразитират тук..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тагарев - дезинформатор 1

    01 Март 2024 12:53ч.

    Значи настоящото управление на сглобкаджиите ще заеме първо място по дезинформация на българския народ. То и без това никой не ви вярва !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър

    01 Март 2024 12:56ч.

    Д-р Косев е доказана жертва на дезинформацията . От сайта на Зеля ли се информираш бе въшко ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не слагайте д-р пред името си, очевидно не сте.

    01 Март 2024 13:14ч.

    Вие осъзнавате ли, че описахте себе си и евроатлантиците? Буквално се застъпвате за закон, който ще води само до пропаганда, която ще Ви казва какво да Ви е мнението, кой да мразите и ще Ви набиват псевдо-западни мнения и обещания за по-светло бъдеще. Мнения различни от вашите Ви изнервят и депресират. Забелязвате ли сега реално, какво сте написали. Без да искате сте се описали себе си и всичките боклуци дето мразят България. Не мислите, че ще Ви е по-добре в някоя западна държава. Защо не си събирате парцалите и да заминавате? Само внимавайте, че запада е залят с отрепки от Азия и Африка(за което е виновен Запада)и някой може да Ви види сметката е така защото няма какво да прави в този момент

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мужичок, слабо, много нефелно се представяш днес!

    01 Март 2024 14:48ч.

    Идиото, не мери с твоите мерки другите! Че сметките ти няма да излязат! Но! Евроджендърче си, токлива си можеш! Анадънму?😀

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идиото косев,и ти като нужичок?

    01 Март 2024 14:50ч.

    Двете страни на една и съща исиотия! Но! Еврожендърски планктон, какво да ви прави човек, акъл - йок! Анадънму?😀

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    01 Март 2024 15:28ч.

    Нямате срама бе!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Denkov

    01 Март 2024 16:29ч.

    Описанието ти се отнася към самия теб, ти си промит мозък, и ти обещават светло бъдеще, а това, което те чака е глад и мизерия в нашата продънена държава

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кунчев

    01 Март 2024 17:57ч.

    А бе Мужик, ти за какво се бориш? За Истанбулската конвенция, Да се самоопределят децата ти, да ги кастрират, да ти отнемат родителските права, да те ваксинират насилствено, да ти слагат чип, да ядеш червеи и мухи? За какво точно се бориш. Аз се боря за да защита хората от всичко това и да защитя Русия, нашата освободителка. За какви копейки говориш след като служиш на хора сатанисти които заменят християнските ценности с евро-атлантически,

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дивергент

    01 Март 2024 10:36ч.

    Тагаренко дали е наясно, че освен софтуери за цензура, тече и разработка и внедряване на софтуери против цензурата. Иначе, "дезинформацията" му пречела да си набави младо пушечно месо за фронта. Пак да питам, ако франция изпрати военни на фронта, а путин удари франция, ние ще ходим ли на война? Ще има ли чл. 5? Ще има ли мобилизация? Или само ще изпратим съболезнователна телеграма по тикток?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нима?

    01 Март 2024 10:39ч.

    Да кажеш, че Тагарев е малоумен идиот, това дали е “дезинформация”? Как мислите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да, дезинформация е

    01 Март 2024 10:43ч.

    Защото той всъщност е полезен идиот на чужди сили и изключително вреден идиот за България и българите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    01 Март 2024 10:50ч.

    ...въпросът на Нима? е концептуален... е ли възможно доказан от живота факт да е дезинформация?..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тагарев е умен

    01 Март 2024 11:12ч.

    Това е фалшива новина

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мдааа

    01 Март 2024 12:20ч.

    Това беше първото, което и аз си помислих!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Галя от Посолтвото

    01 Март 2024 10:41ч.

    Крайно време е да препишем, приемем и прилагаме с пълна строгост американския закон за "Чуждестранните агенти" - НПО, медии и прочее финансирани от чужди източници да се обявят та народа да знае кой на кого служи! Подозирам че нито едно руско НПО няма да цъфне на мегданя!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Америка за България

    01 Март 2024 10:54ч.

    Или България за Америка, кое е вярното

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Любопитно

    01 Март 2024 13:35ч.

    И кое е вярното?:)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Четете и копирайте по всички сайтове и профили. Да се знае!!!

    01 Март 2024 10:43ч.

    Малка част от престъпленията на сглобката ПП/ДБ за шест месеца управление 1. Ликвидираха парламентарната демокрация, като принудиха победителя в изборите да сдаде властта под заплахи и шантаж на най-мразената партия у нас, управлявана директно от американското посолство. Същата партия се управлява дистанционно от чиновник на посолството. Манипулират и фалшифицират всички избори с подготвени за целта машини. 2. Ликвидираха демокрацията като управление на народа, забранявайки провеждането на референдуми по най-важните теми. Вземат решения против волята и във вреда на българския народ, без да се допитват. 3. Ликвидираха местното самоуправление, като принудиха чрез натиск и сила определени кметове да се откажат от надпреварата или поставиха там други лица с фалшиви избори. Никога до сега ДБ не са печелили кметове по места, сега ги инсталираха принудително в голяма част от общините, където предварително „умъртвиха“ печелещите кметове. 4. Ликвидираха правосъдието и го политизираха, като приеха закони, които правят всички най-важни постове зависими от решенията на политическия фактор, който пак се управлява от посолството. 5. Ликвидираха енергетиката, като окончателно погребаха българската ядрена енергетика, защото не отговаряла на европейските лицензи, а в същото време строят нови американски реактори, които пак не отговарят на европейските лицензи. Реактори, които никъде в света в момента не са построени и не работят. С което ни превръщат в опитни зайчета за ядрени експерименти. 6. Ликвидираха свободния пазар на енергоресурси, за да пълним чужди бюджети за сметка на бедността на българите. Само на 2000 км. от нас бензинът струва 10 стотинки, а ние внасяме петрол от САЩ на баснословни цени, което води до цена на бензина над 3 лева. По същия начин оскъпиха природния газ, като го купуват от чужди прекупвачи, купуващи от Русия, в резултат на което непрекъснато растат цените и се провокира инфлация. 7. Ликвидираха българските ТЕЦ, за да угодят на зелените идиоти от Брюксел и от износител, ставаме вносител на електроенергия. 8. Ликвидираха българското селско стопанство, за да угодят на Украйна и големите западни вериги, внасящи некачествени стоки и храни от вън на огромни цени. Въведоха за българските производители драконовски европейски изисквания, което оскъпява продукцията им, а в същото време внасят украински стоки, неотговарящи на никакви европейски изисквания. Това е директно убийство на земеделието и животновъдството. 9. Докараха реалната инфлация до над 100% за повечето стоки и услуги, без никакво осезаемо увеличение на доходите. Обезцениха спестяванията на гражданите и ги превърнаха в хартийки без покритие. 10. Ликвидираха свободната икономика, като забраниха вноса на стоки от Русия и изкуствено оскъпяват и забавят процедурите по търговия с Китай. Така ни принуждават да купуваме същите стоки на тройни цени от западни компании, които пак ги произвеждат в Китай, но печалбата е за тях. 11. Ликвидираха статута на страната като фактор за стабилност на Балканите и в Югоизточна Европа, превръщайки ни в най-вероятната точка за голям военен конфликт. Целенасочено и непрекъснато провокират Русия по най-долните начини с измислени поводи, за да ги принудят да отговорят, и да вкарат България във война – каквото им е поръчението от вън. 12. Ликвидираха историята, историческата памет, националните герой, българските празници и българщината въобще, за да заличат всеки спомен за независимост извън полезрението на колонизаторите от посолството и техните доморасли слуги-идиоти. 13. Ликвидираха независимостта и суверенитета на България, като ни превърнаха в придатък и донор на Украйна. Лично и публично признаха, че за тях значение има само Украйна, а България не ги интересува. 14. Заради своята абсолютна некадърност провалиха приемането на България в Шенген. Но за сметка на това подписаха еднолично без одобрение на Народното събрание споразумение, за приемане у нас на всички престъпници, ислямисти и терористи от ЕС. Нормално няма да ни приемат в Шенген, защото тези индивиди при свободно движение, естествено ще се върнат пак там. Така доброволно приеха отредената ни роля за държава-концлагер на престъпници от целия свят. Внос на престъпници и забрана на българите за свободно движение на вън. 15. Ликвидираха българската армия, като дадоха единственото годно въоръжение, което имаме и което трябва да гарантира нашата сигурност, на Украйна. 16. Заробиха ни икономически, като наляха в американски фирми десетки милиарди долари за въоръжение, което нито сме получили, нито ще получим някога. Ако получим, то вече ще е остаряло и амортизирано, напълно безполезно. 17. Ликвидираха икономическата стабилност, като теглят милиарди кредити, които вместо да се вливат в българската икономика, директно отиват за Украйна. Където по официални данни, признати от украинците, от 240 млрд. помощи, 120 млрд. просто са откраднати. Вземаме от нашите деца, пенсионери и работещи, за да подаряваме на украинската олигархия и мафия. 18. Ликвидираха нормалния достъп до здравеопазване, като ежедневно няма лекарства, няма средства за операции или лечение на деца, няма средства за подпомагане на нуждаещите се от лечение. Единствено са налице милионни бюджети за здравеопазване, които директно се крадат по разработени схеми с участието на болниците и техните ръководства, обвързани с политическите лидери. 19. Ликвидираха образованието, като направиха невъзможен нормалния учебен процес. Вкараха в едно класна стая нормални деца, деца с тежки физически и психически отклонения, деца с ментални увреждания, индивиди с престъпни наклонности. Окастриха учебниците от всичко смислено и ги пренаписват по идеологически причини. 20. Ликвидираха културата, като я превърнаха в част от най-низките извратени страсти и тяхното издигане в култ – джендър идеология, драг-кралици, гей-дружинки, транс-сборища и други подобни, назначавани на ключови места в културните институции. 21. Ликвидираха свободата на словото, като превърнаха всички медии в гнусни идеологически пропагандатори на извратения евроатлантизъм, гей-парадите, интересите на чужди държави. Въвежда се нова, масова цензура над свободното слово, забрана на сайтове, проверка на информация, списъци за благонадеждни и забранени гости по телевизиите и други методи на развития тоталитаризъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Без отчаяние

    01 Март 2024 11:02ч.

    За да изгрее слънцето, трябва да залезе!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крумови времена трябват

    01 Март 2024 23:06ч.

    За такова предателство по времето на Крум Страшни ръцете им щяха да са отрязани , езиците изтръгнати и очите избодени. Денков пътника щеше да е и без крака.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много съм доволен от начина, по който тов. Тагарев сее омраза към целокупния Запад. Това се отнася и за цялата сглобка ❤️

    01 Март 2024 10:45ч.

    Тагарев е Щирлиц днес 🎃

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    01 Март 2024 10:57ч.

    Останаха ни три изправни танка(ако намерим акумулатори ) пет гаубици с два влекача. Затова всичкото аскер -цензори. Ще бори пропагандата че друго не могат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тя пропагандата е едностранна

    01 Март 2024 11:14ч.

    Русия ни е оставила на самотек

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тагарев пуска център, който ще дебне за дезинформация във всички медии

    01 Март 2024 11:08ч.

    Ужас! Останахме без медии, телевизии и всичко останали зеещи от сияещата ни надежда - Запада! Май тоя господин скоро ще бъде много сериозно награден и така ще постъпи в Пантеона на съвремието.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дали ще закрие медиите наистина?

    01 Март 2024 11:15ч.

    Останаха без работа телевизионерите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И СЕМ-каджиите

    01 Март 2024 11:22ч.

    Ще трябва да си търсят друга работа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    01 Март 2024 11:30ч.

    Тов. Тагарев - създател на медийния Смерш. (Сме=смерть, р=русским, ш=шпионам).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боже помози ,

    01 Март 2024 11:36ч.

    по-скоро да им видим гърбовете на тези ДЕВИАНТИ !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Росица

    01 Март 2024 11:44ч.

    Най-големите лъжи изрича това лице, което не е наясно, не вдява, че проектът "Украйна" приключва и трябва да бъде съдено за разхищаване на държавни средства и оръжия за загубена кауза. Ще следя всяко негово изказване, което, естествено, винаги е лъжа, и ще го опровергавам публично с доказателства. Т. Т. и без това вече виси на стената на срама, щом започнаха публично да го освиркват. Не чете ли социалните мрежи, които го правят на посмешище? Център щял да прави, за да наказва медии за дезинформация. Маломерното човече силно си е повярвало.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    01 Март 2024 11:52ч.

    Тоя трябва публично да бъде бит, за назидание на другите! Докато това не се случи, ще ина нови като тоя!!! БОКЛУК!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жълтохубавец

    01 Март 2024 11:55ч.

    Оох кеееф ми е! Двата бота на Прокопиева та ферма за тролове, не можаха нещо смислено да изкажат тук. То потвърждава истината че жълтопаветните, многоцветно дълговите, са истински и откровени идиоти. Пълни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 1984

    01 Март 2024 12:01ч.

    Фейсбук и Х го спряха, сега остава и ютюб да блокират. Голяма забава ще настане. Даже Волгин стана влогър, заради келешлъка на дебелото американско ченге пеевски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    01 Март 2024 12:04ч.

    Ако ще са като факчекърите на прокопи от факчек.бг, се явява благотворителна програма за наши деца идиотчета, дето не могат да си намерят друга смислена работа, затова държавата ще им осигури топъл кабинет и екстри! Виновни са гласоподавателите и данъкоплатците, защото е за тяхна сметка... другият път да си опичат акъла!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    01 Март 2024 12:11ч.

    Не всички роднини и приятели са се уредил. Трябва всички да цицат от държавата. Затова и този "център".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    01 Март 2024 12:12ч.

    Обаче, не мога да му се нагледам на тая снимка! Скрил е зад очилата погледа си на ягуар, вълк-единак и кралска кобра едновременно, но това му придава такава премерена мъжественост ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анюта Джонова

    01 Март 2024 12:20ч.

    Защо вкара България във Война?Нямам думи да те окачествя,толкова си низък самонадеян и и неадекватен екскурзианте.Марш,марш,марш,напусни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    01 Март 2024 12:27ч.

    Дигнаха пенсиите драстично и на копейките им останаха свободни пари и свободно време да дращят щуротии по цял ден. Никаква цензура няма да помогне, това нещо се лекува само с гърч и мизерия. Колкото по-охолно живее човек на стари години, толкова по-голяма носталгия по младините го обзема ( ех, да имах тия пари като бях млад, да запаля москвича и да отпраща към некой курорт, а то сега ми остава само да се тъпча с ядене и да хленчапо сайтчетата, проклета да е демокрацията!)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ценности

    01 Март 2024 13:23ч.

    Много лошо се живее сега. Хората станаха много лоши мислят само за пари. Това им е единствената ценност, вие сте типичен пример. Но и пари няма. Сега ще тероризират малкото умни хора, защото имат мнение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    01 Март 2024 14:55ч.

    "Докторът" всъщност е пациент от психиатрията на д-р Гълъбова, иначе нямаше да пише обратнологически глупости. Действителната общочовешка логика е, че "Колкото по-ЗЛЕ живее човек на стари години, толкова по-голяма носталгия по младините го обзема", дори тогава да е било мизерия! Лъжедемократските бездуховни, крадливи и некадърни келепирджии, които унищожиха държавните институции и активи, направиха така, че соц недоносчето да изглежда като един добре уреден строй. Или евроатлантягите са толкова зле, че пред тях дори комунягите изглеждат като много "умнокрасиви". Но за хората, за които лицата със специални умствени потребности като Кирчо и компания са новите месии, не могат да го осъзнаят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    01 Март 2024 12:42ч.

    Това горното да не се чете и да се счита за гнусна дезинформация. Не съм го писал аз, а някой друг, по-голям пее раз от мене!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    01 Март 2024 13:19ч.

    .... и накрая ще седне информирано на органа си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Валентин Христов

    01 Март 2024 13:25ч.

    Вън от управлението на България,хора които те по свои критерии/незнайни и противоречиви,противоконституционни/ ще решават какво иска да кажат Българските граждани за която и да е тема.Къде сте съюза на адвокатите в България,съдии,прокурори,та нали и вие сте Българи,или не.Няма ли смелост някой да сезира Конституционният съд от вас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дивергент

    01 Март 2024 13:56ч.

    Какви адвокати, какви съдии.. всичко е гнилоч. Положението е незавидно. Разложение на макс и кредитен зомби консумаризъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ave Caesar, morituri te salutant!

    01 Март 2024 13:29ч.

    Ей така се създава поколение или от нихилисти, или от герои! Аз съм Спартак!:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ф ътйбкбн

    01 Март 2024 13:58ч.

    На украинския шпионин и агент Тагаренко в задния двор. Русия ще избие зъбите на всички които си отварят устите и им посягат. Нито НАТО нито Тагаренко имат възможности да повишават тон на Русия. Слава на Русия и нехната непобедима армия! Кууур за НАТО, Тагаренко, ЕС и европедерастията. Колкото си по далеч от мухлясалия албион толкова си по близо до цивилизацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гръм

    01 Март 2024 14:19ч.

    Другаря тагарев ще си остане такъв какъвто е по природа - пълзящо същество пред по силните на момента! Тази му природна даденост е спомогнала да прегърне комунистическите или фашистки практики отпреди 1989-та. Тоталитарните парктики за следене,слухтене и контрол - внушвайки чувството за недосегаемост на такива човешки отпадъци като тагарев. Хей другарю тагарев......пръсни се от яд, но има милиони начини това което четем и пишем да излезе наяве !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мими

    01 Март 2024 14:29ч.

    Това не прилича ли на Закона за защита на Държавата?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не, нищо общо

    01 Март 2024 14:40ч.

    ЗЗД е от царско време, когато е имало истинска държава. Това тук прилича на трудоустрояване на нищоможещи и нищоправещи партийни кадри, които да цъкат по цял ден във Фейса на държавна сметка. Някаква пародия на нещо социалистическо - няма как и да е друго, щом го правят пародийни бивши соц-кадри.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 404

    01 Март 2024 14:40ч.

    И в ролята на какъв самозабравилият се укропски лакей тагаренко, ще налага де факто цензура върху по Конституция свободните български медии ????? Кой позволява на тоя индивид,който дори не крие, че работи за чужда държава ще се разпорежда в нарушение на законите в България? ТАГАРЕНКО, Русия ще победи, а ти ще лaпаш на рецидивистите в пазарджишкия затвор !!! Четеш ли това, тагаренко?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Пут Ин Косев

    01 Март 2024 14:43ч.

    Еее, разгеле - р-д Косев и др. Ким най-накрая захлебиха нещо по-сериозно, че си тия нанохонорари на парче трудно се връзват двата края на кравая. Честито на печелившите! Друго са си държавната заплата и пенсионното осигуряване. Най-накрая и р-д Косев ще има пари за бастун!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    01 Март 2024 15:00ч.

    "Център за борба с дезинформацията" = "Министерство на Истината"! Тия лъжедемократски фашаги никого не могат да заблудят, освен фанатиците, които им се кланят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    01 Март 2024 15:23ч.

    Еразъм Ротердамски: „На лудостта е предоставена привилегията да говори истината, без да оскърбява никого.“

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    01 Март 2024 15:27ч.

    Такива като тоя, са го слагали във Велико Търново горе при двореца на една скала и с копието са го подбутвали да скочи в пропаста. Не са си хабили дори брадвата да му секат зелката. А в древният Рим -в чувал е в реката!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този явно

    01 Март 2024 16:11ч.

    е голям любител на Оруел. Всъщност той си е завеждащ "Министерството на истината". /Оруел", 1984"/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Министър на МО в България

    01 Март 2024 18:10ч.

    бил някой си Тодор Тагарев. Това, предполагам, му е псевдоним, защото истинското име на военния министър е Цензор Цензоров Натегачев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаха

    01 Март 2024 19:54ч.

    Преведено на български, Тагарев ще ни цензурира и дезинформира. Войната е Мир хахаха, много са плоски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МАГАРЕВ

    01 Март 2024 20:01ч.

    Да му мислят К1, БТВ и НОВА. Тагарев ще се разправи с тях хахаха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • албена

    01 Март 2024 21:17ч.

    Не знаех, че медийната среда е прерогатив на военното министерство. Що за наглост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мен

    01 Март 2024 22:09ч.

    ТАГАРЕТО СЕ ЗАНИМАВА С ЦЕНЗУРА, ТОЧНО КАКТО ПО БАЙ-ТОШОВО ВРЕМЕ. ЧИСТ КОМУНИЗЪМ, В НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНАТА МУ ФОРМА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи