Шулц: Санкциите срещу Русия ще се отразят на гражданите на ЕС

Шулц: Санкциите срещу Русия ще се отразят на гражданите на ЕС
„Гражданите на страните от ЕС трябва да разберат, че възможните икономически санкции срещу Русия ще бъдат болезнени и за тях”.
<p>Това заяви председателят на Европейския парламент Мартин Шулц в интервю за &bdquo;Дойче Веле&rdquo;.</p> <p>&bdquo;Според мен трябва да се каже на всички граждани на Европа &ndash; възможно е все пак да бъдат наложени санкции и те ще бъдат болезнени за европейците&rdquo;, каза Шулц, който посочи, че едно от възможните последствия ще е повишаването на цените на природния газ.</p>

Коментари

  • JJJ

    20 Май 2014 16:18ч.

    Европа трябва, длъжна е да провежда политика на сближаване с Русия и Украйна, за да бъде харесана и пожелана от Русия и Украйна. Присъединяването на Русия и Украйна към Обединена Европа е неизбежно, тъй като руснаците и украинците принадлежат генетично, религиозно и културно към Европа Те са част от нас! Понастоящем Китай и азиатските страни могат да изглежда икономически изгодни за Русия, но сърцето и умът на руския народ, принадлежат на Европа , а това е най- важно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КОЛЕКТИВНИЯТ МОЗЪК НА ЕС

    20 Май 2014 17:42ч.

    все още не е добре организиран и се налага, по необходимост, атлантическа диверсификация на решения от мозъка на САЩ! Поради това всички граждани на ЕС ще страдат колективно, поне докато ЕС проходи и започне да мисли самостоятелно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи