Росен Петров: Помагах на г-н Борисов. Вярвах, че ще бъде българският Путин

Росен Петров: Помагах на г-н Борисов. Вярвах, че ще бъде българският Путин
"След толкова много години в сферата на телевизията ми омръзна само да говоря. Аз си говоря, керванът си върви. Вече ми се действа", каза в предаването "12+3" по БНР Росен Петров. В неделя, в последното си предаване по бТВ "Нека говорят", той обяви, че влиза в политиката, присъединявайки се към партията на Николай Бареков "България без цензура". Бареков пък, който му беше гост в студиото, обяви пред зрителите, че вижда Росен Петров като бъдещ министър на вътрешните работи.
<p><em>Избрах &quot;България без цензура&quot;, защото това е партия с лица, които не са били във властта и освен това тя ще се коалира с една партия, която е много близка до мен идеологически - ВМРО. Г-н Бареков ми предложи. Аз приех вчера по телевизията. Нямаше театралност. В събота ми се обадиха от ръководството на бТВ важни фактори и аз трябваше да опровергая, че съм член на партията, иначе интервюто ще бъде водено с друг човек. Аз ги опровергах и след това декларирах своите намерения да встъпя в нея. Постъпих честно, както винаги съм постъпвал, докато съм бил 13 години в Би Ти Ви,</em> обясни през БНР Росен Петров.&nbsp;<em>Направил съм своето проучване. За това съм мислил толкова дълго. Около 5 месеца</em>, уточни той.&nbsp;</p> <p>Той уточни, че е виждал Делян Пеевски само по телевизията, а Цветан Василев го е виждал само веднъж, когато му е бил гост. След това бившият телевизионен водещ допълни:</p> <p><em>Да се включа в партията му най-много ме убеди срещата с неговата майка. Тя се оказа една обикновена трудова жена, телефонистка в Пловдивския панаир. И като видях, че има такава майка, реших, че е родила добър син,</em>&nbsp;обясни Петров. Сред другите си&nbsp;общи идеи с Николай Бареков Росен Петров посочи свободата на словото.</p> <p><em>Защото днес от пресата научих, че&nbsp;бТВ ми благодари за добрата работа през последните пет години, искам да припомня, че преди няколко години г-н Слави Трифонов издигна за кандидат-президент &quot;на живо&quot; Меглена Кунева, след това издигна едно момиче за народен представител. Явно бТВ има двоен аршин за това кой има конституционното право на политическа воля и кой няма, </em>изтъкна Росен Петров.&nbsp;</p> <p>Той коментира непоследователността на Бареков така:&nbsp;<em>Аз също съм бил непоследователен. Четрите години съм бил също до г-н Борисов, възхищавал съм му се, помагал съм му, вярвал съм, че той като един силов човек ще бъде българският Путин. И досега изпитвам известно уважение към него, но не и към това, което се случи в България.&nbsp;</em></p> <p>Росен Петров припомни, че сме имали всякакви министри на вътрешните работи: <em>Мога да кажа, че за разлика от г-н Борисов, който е специалист в пожарното дело, аз съм разузнавач първа степен. Г-н Цветанов е завършил ВИФ. Аз съм работил на терен, не съм гасил пожари, затова имам самочувствието</em>, каза той, отговаряйки на въпроса дали има самочувствието да приеме поста на вътрешен министър, който Бареков му предложи.</p>

Коментари

  • Десислава Конакчийска

    10 Фев 2014 22:56ч.

    Как изобщо може да се сравнява Борисов с Путин? Путин е диктатор, но умен...А ние си имахме необразован тип за министър-председател, който даже не умее да говори правилно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Gergeto

    10 Фев 2014 22:59ч.

    Да помагаш на урко, трябва да си по-зле от него!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ..

    10 Фев 2014 23:12ч.

    това е върха на падението на това момче....да помагаш на Боко!!...на този безпросветен мутрон от средно улично ниво...Да ни прости Бог!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • малък плямпач

    10 Фев 2014 23:15ч.

    Без да искам да засегна Росен Петров, бих му казал, че е голяма глупост, човек да си мисли за ББ, като за българския Путин ! Та това е малограмотен, ниско интелигентен и много самовлюбен човек !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба_ти

    10 Фев 2014 23:17ч.

    А ти пък стана българският Лилипутин!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • x

    10 Фев 2014 23:18ч.

    Ако идеалът на Росен е Путин,това не говори добре за първия!!!Може ли Путин да ти е идеал???!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • фф

    10 Фев 2014 23:19ч.

    много вярваш бе росене първо на Борисов сега на Бареков. Е как да ти вярва на теб човек

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • nikvas

    10 Фев 2014 23:23ч.

    Колко чужди езици знаеш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Васик

    10 Фев 2014 23:27ч.

    Бойко е българският Путин, Петров е българският Остин Пауърс, Бареков е българският Патрис Лумумба.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ицик

    10 Фев 2014 23:38ч.

    А Васик е българският ИлфиПетров :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Катедра Овцеведение

    11 Фев 2014 0:09ч.

    Мдаа.. ББ се оказа не Путин, а Путкин. Колкото до вътрешния министър Росен Петров - такива разузнавачи като него има стотици. След като масовата електорална единица се командори от телевизионния екран, след като е налица телекрация, \&quot;нормално\&quot; е да ни управляват тъпаци като Бареков или Петров. Всъщност е изключително ненормално.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Деян

    11 Фев 2014 0:18ч.

    Ясно! Буклук на буклуците си драги Росене. И не може да бъде друго, след като мечтата ти е България да има своя Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • gost

    11 Фев 2014 0:25ч.

    Както се казва..истината те прави свободен ! Росене най-после разбрахме ,че си ченге и комунист,че и русофил.Това е най-лошата комбинация.От човек с такива разбирания не би могло да се очаква европейско тазвитие на тази нова партия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Hunter Douglas

    11 Фев 2014 0:43ч.

    Росен Петров е един метил, който си търси дебело черво да се скрие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Mihael

    11 Фев 2014 4:44ч.

    След Петър Стоянов и Росен Петров ми падна в очите. Така да лазиш за пари и да се наивничи че майка му била трудова жена е прах в очите на обществото. Да се влезе в блатото на политиката има сериозни аргументи- особено за кариеристи като Росен ( за съжаление).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поморийски

    11 Фев 2014 4:54ч.

    Много са такива като Росен Петров, които се подвеждат да мислят, че е проста работа да си политик. Така е, защото в политиката у нас се изредиха все отрепки и продажници като Мутробойко, сер гей и прочие дребни тарикатчета. Такива има много в Бг, но читавите люде отвратени се изнизаха или просто бяха прогонени. Нито от бюреков-дудуков ще излезе нещо смислено, нито от Росен Петров или скапаната партия на Цветан Василев потурнака.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • kapoti

    11 Фев 2014 5:31ч.

    Мажем сополи от сърцераздирание, бе.Майчиня го убедила да стане цензураст, ама коя от двете не става ясно. Нерезовата ли или на дудукя? Клета, клета...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 12

    11 Фев 2014 6:13ч.

    Росене,Росене, явно си добро и свестно момче, но бива ли толкова да си бил глупав и наивен,че да повярваш на Буда и на тези малоумници прости които го инсталираха и продължават да го крепят.Росене,Буда е прост като гъз, а гъз глава затрива.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пп

    11 Фев 2014 14:46ч.

    Мишоците около Боко рапоня се разбягват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Desislav

    11 Фев 2014 16:41ч.

    Благодарение на тези две тикви и много други като тях в държавата властваха и управляваха маймуните-Що за същество трябва да си за да им се възхиштаваш-Сега поумняли-дошъл им акъла и те самите решили да ни управляват.Щом можеха маймуните що да не се пробват и едноклетъчните нали е само за 4 години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • България без цензура

    11 Фев 2014 18:35ч.

    В коя страна в ЕС и САЩ партиите си имат собствени телевизии? Двете телевизии на банкера Цветан Василев и неговата Корпоративна търговска банка работят денонощно по проекта капут Бареков. Кабеларката СКОТ правят отчаяни опити с НФСпасиБойко да влязат в Народното събрание. Телевизия АЛФА непрекъснато предават за АТАКА. В БойкоTV( НОВА ТВ)непрекъснато са новите им собственици Боко Тиквата и Цецо шлифера. За това крият космическите си заплати за стандарта на България, които получават журналята в тях с единствената задача да промиват мозъците на българският народ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • щ

    11 Фев 2014 21:34ч.

    Поредният,който иска \&quot;да действа\&quot;.Понеже продуцентите му щели да го махат от екран,заради неприятната му физиономия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    14 Фев 2014 18:39ч.

    Само с една малка разлика...Путин е школовка на КГБ ,а Бойко от Банкя на родната пожарна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи