Р. Петков: Истината за Лясковец се крие

Р. Петков: Истината за Лясковец се крие
"Парламентаризмът в България нищо не струва - това ни показват в момента. Изявленията на Бисер Миланов и хората му, арогантността в политиката е достигнала до такива висини, че е крайно време да кажем "стига". Тези хора се превърнаха във фактор в българската политика. Тези твърдения са обект не на Народното събрание, а на прокуратурата", заяви бившият министър на вътрешните работи Румен Петков.
<p>&quot;Аз не знам депутатите, когато са ги поканили дали си дават сметка какво са направили. Те са се принизили до Бисер Миланов.</p> <p>Трябва да се търси политическа отговорност от депутатите. Когато парламентът организира подобна трибуна, тогава медиите са безсилни да хигиенизират общественото пространство&quot;, коментира Петков.</p> <p>Той е категоричен, че се крие истината за &quot;Лясковец&quot;.</p> <p>&quot;Аз съм обезпокоен, че ние нямаме отговори.Не може да е виновен кварталния, тези две момчета са били изпратени от някой на мястото.</p> <p>На първо място за провала в Лясковец е виновен министъра Цветлин Йовчев, защото главният секретар не е действал на своя глава.</p> <p>След като е изпратил специализирания отряд нормално е да се оправдае, че това се е налагало. Трябва да бъдем малко по-обективни, за да сме полезни на обществото&quot;, смята Румен Петков.</p> <p>&quot;Политическата отговорност не се пое, а се разхвърли сред районните Тези подходи са популистки и дестабилизират системата на МВР&quot;, подчерта той.</p> <p>С действията за издигането на Делян Пеевски за евродепутат БСП и ДПС сами свалят правителството. Сега отново ще има протести, завърши Петков.</p> <p>&quot;Не може да издигат обществено нетърпими хора&quot;.</p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

  • Vazoff

    10 Апр 2014 4:04ч.

    Напоследък някой внуши на маса журналисти от телевизията, че са особено значими и ценни за обществото. Тъй наречената четвърта власт си повярва , че е реална сила или поне така твърди за да прикрие тези ,които управляват ха истина общественото мнение.Повечето от тези хора споделят един и същи ПРОФИЛ-получават някаква хуманитарна диплома, често от провинциален ВУЗ-наемат се за репортер с цената на всичко и къде да е-сричат новини и изнемогват от фитнес-хващат окото на някой продуцент-ловец на глави за поредния политически проект-пременени сядат в някакво психиделично студио и започват да сипят огън и жупел по враговете на ...правилните хора.ЗАБРАНЕНО е да се информират широко; да обшуват с личности вън от гилдията; да подлагат на съмнение и проверка гласовете, които чуват в главите си.Те ужасно си завиждат и лицемерно се обичат.Те често си гостуват и с опиянение се слушат, цитират и хвалят.Кухи хора с различно ниво на здрав селски тарикатлък.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Румен е ГОЛЯМ

    10 Апр 2014 6:29ч.

    Един от българските политици, на които не могат да стъпят и на малкия пръст останалите. Само АБВ! Да започнем от А,Б,В и така до Б,К,П!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи