Първанов: Подготвя се поредната предизборна провокация

Първанов: Подготвя се поредната предизборна провокация
"Непрекъснатото тиражиране на „информация", че определени формации планират купуване на гласове, което практикуват някои политически лидери, навява на мисълта, че се подготвя поредната схема за предизборна провокация в деня на размисъл. Ако някой има доказателства за подготовката или фактическо извършване на подобна незаконна дейност, нека да ги предаде в прокуратурата. В противен случай му остава единствено да признае, че е лъжец."
<p>Това заяви пред журналисти в Карлово лидерът на АБВ Георги Първанов. &bdquo;Може би някой някъде готви схема за скандал в деня на размисъл. Това сме го гледали вече веднъж. Когато разполагаш с медии, можеш да изработиш всеки опонент. Предупреждавам, че това би накърнило много тежко политическия климат в България. Това, че някой ни крои, на нас от АБВ, номер, е едно на ръка, но на когото и да се случи, трябва да знаете, че аз съм категорично против. Винаги бих осъдил едно подобно действие&quot;, посочи той.<br /> Първанов призова за връщане на добрия тон в политиката. Според него именно липсата на диалог и взаимодействие между различните партии, дори и по важните за държавата проблеми отблъскват гражданите от изборния процес.&nbsp;<br /> Хората трябва да гласуват въпреки всичко, защото предстоящият евровот е от изключителна важност за България, призова още лидерът на АБВ. Европа е на кръстопът и от нас зависи дали тя ще се раздели на няколко зони на влияние и дали страната ни ще запази правото си на глас при важните решения за бъдещето на съюза, посочи той. От нас зависи и дали политиката на Стария континент ще бъде насочена към хората, към нациите и регионите или обединена Европа ще почне да функционира по нови федеративни правила, които толерират с предимство правото на по-силния икономически, посочи Първанов.</p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

  • ШШът

    13 Май 2014 2:15ч.

    Интереса клати феса!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • .

    13 Май 2014 4:37ч.

    Не се оплаквай. Каквото повикало, такова се обадило.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз

    13 Май 2014 5:40ч.

    Другарят Първанов нещо си противоречи.Скоро в интервю по телефизията и той изказа мнение ,че гласов са се купували и сега се купуват,но не каза нищо по-конкретно кой,къде,кога,колко нито е е подал сигнал към съответните органи.Същото е и с изказването му \\\\\\\&quot;Това, че някой ни крои, на нас от АБВ, номер, е едно на ръка...\\\\\\\&quot;.Че кажи кой е този някой и какъв е \\\\\\\&quot;номерът\\\\\\\&quot;.Май си \\\\\\\&quot;връзва гащите\\\\\\\&quot; за резултата който смята,че ще получи ТОЙ и АБВ съответно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пишман избирател

    13 Май 2014 6:45ч.

    Всички политици, без изключение, не спират да вият на умряло, че изборите ще бъдат фалшифицирани, опорочени, манипулирани и пр. И как, моля ви се, ние, простосмъртните овце да се надигнем и послушно да затропкаме към урните? Разберете се веднъж за винаги помежду си, или са фалшиви, или са истински, та да знаем къде да пускаме фишовете - в кутията или в тоалетната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Незнайко

    13 Май 2014 7:51ч.

    Този има заслуги! И бе доста мъдър,но,може ли да се промени с мисъл тъпотията на БСП?!Той се изтегли, но трябва да се изхврлят и други недоразумения от същата мътна вода, да речем Румен Гечев или Сергей Станишев &amp; Ко,който не е спечелил ни един от последните 3 избора, но се кандидатира за ЕС и каза“Ще се кандидатирам,ама няма да заема мястото!\&quot;за какво ни мислиш бе идиот?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • поговорка

    13 Май 2014 14:54ч.

    Гузен Параванов негонен бяга.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • \&quot;Гоце\&quot;

    13 Май 2014 19:22ч.

    Помним, помним... Първанов е едно от най-зловещите лица особено от първото десетилетие на прехода, преди да се скатае в президентството от където мръсните му игрички станаха по-завоалирани.. Пък и беше прекалено зает с ловуване у нас и по света. Впрочем вкара в президентството и над 200 ченгета за съветници

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • FG

    13 Май 2014 19:25ч.

    Знае \&quot;Гоце\&quot; какви сам ги е вършил, но разчита на късата памет на останалите. Интересното е, че сега и Гоце и Боце, предупреждават за страшни провокации, които някой им подготвял, но бързат да подчертаят, че разчуе ли се каквото и да било за тях, то щяло да е лъжа, компромат, а те двамата са чисти и праведни, борци за истината и страшни противници всякакви нечестиви форми за противопоставяне. Такова нещо като го каже който и да е от двамата си е чиста гавра с онези, които ги знаят що за стока са..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи