Протест срещу кабинета "Орешарски" събра около 1000 души

Протест срещу кабинета "Орешарски" събра около 1000 души
Протести срещу правителството на Пламен Орешарски се проведоха в София и Пловдив, предаде агенция "Фокус". По данни на полицията в началото на протеста в София са участвали близо 1000 души, които са намаляли при първото потегляне на шествието. Според различки оценки на медиите протестиращите са били между 100 и 300 души. Хората освиркваха Министерския съвет, като скандираха "оставка", "мафия", "Волен е предател" и "червени боклуци".
<p>След като преминаха покрай Народното събрание и Министерския съвет, протестиращите се отправиха към централата на ДПС, където скандираха: "Волене, излез!" и "Долу ДПС".</p> <p>Пред сградата на БСП на "Позитано" 20 също скандираха "Оставка" и "Червени боклуци".</p> <p>Протест пред централата на "Атака" не беше проведен.</p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

  • Вуте пита ...

    09 Юни 2013 22:07ч.

    "Елате при нас"- не става ясно къде точно, при милиардите на Цветелина, Буда или апартаментите на Цвъчко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rup

    09 Юни 2013 22:09ч.

    Консорциум БОРИЯНЕ в действие!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    09 Юни 2013 22:12ч.

    Бойкооооо, говори бе, защо не говориш, къде остана Бойко, ах, защо ни изостави „Спасителя”? – с назидателно фелдфебелска интонация изрева Любица Кулезич от Нова телевизия. Злокобно ставало, зловещо, отвсякъде пъплели някакви страшни обвинения, щели и да продължат, парламентът бил бардак, а „остатъците от дясното” ходели пет за четири насам – натам и о, къде бил Бойко, защо не говорел Бойко, защо не ги обгрижвал с проповедта си, белким, не се затрият окончателно… Любица Кулезич, облечена като градинка от селска къща в Банкя, с последни сили, вече е новрозна на нейния Боко, без когото не може да диша и когото не може да раздели със Соня Колтуклиева. Мълчанието на Бойко било опасно, драги ми зрители, и вещаело безпътица, изцепи се огорчената Любица Кулезич, която очевидно психо-ментално прави отчаяни опити да го вдигне на Бойко. Не друго да вдигне, а гарда му. Любица Кулезич е разочарована, че нейният Бойко мълчи. А ние, простосмъртните, пърхаме свободно, освободени от ежеминутното, ежедневно и ежечасно облъчване, което струеше от телевизиите с боботещия „Бойко”. За Любица Кулезич всичко опасно предстои, когато не говори Бойко. За нас, а вероятно и за „Бойко”, е ясно, че колкото повече говори Любица Кулезич, толкова повече му пада на Бойко. Не друго, а имиджа на непогрешимия кадровик. Дайте и, моля ви, на Любица Кулезич „Бойкоооо”. Да си го гушне в цветната градинка на скута си и да му чете страшни приказки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • J.V.S.

    10 Юни 2013 1:28ч.

    Другарю ни БОРИСОФ,що ти е такава рехава агитката,Ь?Ако ще я караш с тази лумпенска сбирка-по-добре немой или направо извикай духът на оня твой митичен криминален дядо где го били гръмнали комунягите-дано той те подпре в решителната битка с тях!Ех,другарю,другарю БОРИСОФ,просто момче се оказа ти,язък че ония с дългите конци где те правиха на ХЕРОЙ,толкова много сили хвърлиха за твоя,вече угоeн образ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи