Право на отговор на политическа партия "Възраждане"

Право на отговор на политическа партия "Възраждане"
Поводът за настоящото право на отговор е статия, публикувана на 07.04.2021 г. от стайта „Гласове“. Публикуваната статия е със заглавие „Васил Божков взема 755 576 лв. държавна субсидия. Цветанов - 336 416 лв.“

Костадин Костадинов, "Възраждане"

 

Конкретно материалът, който ни засяга е със следното съдържание: "Възраждане" ще могат да разчитат на внушителните 627 160 лв. годишно, което гарантира безоблачни финансови дни на лидера й Костадин Костадинов

В горепосочения материал се съдържат неверни твърдения с манипулативни внушения, в които се твърди, че председателят на политическа партия Възраждане - Костадин Костадинов, ще разполага безконтролно, като с лични финанси, с партийната субсидия. Твърдението е манипулативно, защото цели да направи определени внушения, относно разходването на полагащите се на партията средства.

Законодателят в Република България е предвидил политическите партии, като организации с нестопанска цел, да бъдат финансирани от бюджета, за да бъде избегнато попадането им в зависимост от олигарси, чужди фондации и посолства. В този смисъл Възраждане е независима организация. Субсидията на Възраждане от 2017 г. до момента е одитирана седем пъти от сметната палата, а към момента тече осми одит. Всички одити са изрядни и без нарушения, което автоматично изключва  гореспоменатото твърдение във Вашата статия и го прави недостоверно. Одитите са налични на сайта на Сметната палата за обществено ползване и информация.

 

Бележка от "Гласове": Въпросният текст е на сайта lupa.bg откъдето го пуснахме с изрично позоваване на източника.

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Ганчо

  15 Апр 2021 13:41ч.

  Преди години беше издал букварче, което със субсидията бе купувано и давано на българите в чужбина. Вероятно и чрез други такива лостове, си усвоява субсидията. Да, вероятно и 10 човека начело си дялкат 40% от субсидията.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ядосан

  15 Апр 2021 13:50ч.

  На следващите избори ще гласуваме с две ръце за Костадинов!!!! Гледахте ли го при Кулезич??? Единствения който успя да покаже истинската и същност, гнусна, продажна, антибългарска, американска подлога.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До Бай Ганчо

  15 Апр 2021 13:56ч.

  Това "букварче" е учебник по родинознание, съставен от г.н Костадинов, в отговор на дългогодишната политика, която се води у нас за промяна или по-точно - подмяна на учебния материал, особено за историята ни. Целта на тази политика е излишно да я коментираме. А "букварчето" може да се тегли свободно и безплатно от интернет или да се закупи /на хартиен носител/. Не знам дали и за хартиения носител не беше предвидено безплатно получаване, тук може и да бъркам.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • :-(

  15 Апр 2021 13:58ч.

  Ганчо, на тези избори, българите в САЩ, определиха Костадинов за първа политическа сила!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Елеонора Митрофанова

  15 Апр 2021 14:22ч.

  В сайта Афера, където са градски на тоя, има серия материали за Костя Копейкин, описващи измамите му, вкл. как се представя за разведен, а живее с жена си. И наистина, добре че тия фашизоиди, както ги нарече един, не са с НС.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Съгласен с ядосания

  15 Апр 2021 14:26ч.

  Само дето не съм ядосан. Глед х предаването и изпитах огромно удоволствие от това, как се държа Костадинов. Водещата се държеше грубо, надменно, арогантно, направо - просташки. Постоянно го прекъсваше, постоянно го обиждаше, иронизираше. През поне половината от времето, в което говореше Костадинов, тя нарочно говореше паралелно с него, за да не го чуем добре. Типично, за т.нар. "десни" у нас, които се държат като чужденци говорещи там ... някакъв българо-английски и гледат високомерно на останалите. И са все с големи претенции, но по същество - абсолютни балкански цървули. По това си личи простият човек, без значение какви езици знае, кой бил дядо му или какво бил завършил. На всичко това Костадинов отвърна спокойно, с поведение на културен и интелигентен човек. А в началото, когато тя му каза, че обожавала Калин Янакиев, много ми се прииска да и отвърне: "Чудесно, ще ви подаря икона с неговия лик. Ореолче да има ли, или ....?".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уилт

  15 Апр 2021 14:31ч.

  Едно от "остриетата" на Коцето е адвокат Елена Гунчева. Уникален просташки изказ. Просто не е за вярване, че това се пише от жена.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  15 Апр 2021 14:32ч.

  На мен ми прилича като „гузен негонен бяга“, текстът на съобщението не предполага да се тълкува непременно, като че ще си построи нова къща :))). Безоблачното бъдеще на лидера, може да се тълкува като безоблачно политическо бъдеще, работа по структури и т.н.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До "това" в 14:22

  15 Апр 2021 14:34ч.

  Жълти вестници........толкова ли ти е моженето " Елеонорке"? Гърбав трол такъв, Костадинов е единственият засега политик, при когото няма разминаване между думи и дела! И ти си тръгнал"а" напикани вестници да цитираш?! Айде у лево...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абе Кулезич много надъхана амерофилка била?!

  15 Апр 2021 14:39ч.

  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • купи сега да не купуваш после

  15 Апр 2021 14:46ч.

  Иконките на Калин Янакиев имат доказан лечебен ефект. В зависимост от размера им те могат да лекуват от акне до радиоактивно облъчване. При особено тежки случаи се препоръчва билборд-икона, в която страдащите могат да се увият до настъпване на подобрение в тяхното състояние. Също така водата, в която е кисната такава икона се равнява по бактерициден ефект на такава, съдържаща 30 сребърни йона.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus на 15.04.2021 в 14:32 На мен ми прилича като „гузен негонен бяга“

  15 Апр 2021 14:51ч.

  А на мен пък ми прилича на провокация.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ана Утанула

  15 Апр 2021 15:01ч.

  Да има мир и равенство- предлагам да се казва До-цент Копейкин

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вижте какво мислят руснаците за нашите русофили

  15 Апр 2021 15:22ч.

  April 11th, 2021, Русофобы, русофобы, а я маленький такой… https://vikond65.livejournal.com/1224852.html "Все пак има и позитивни моменти, които, да си призная ме зарадваха. Нямам предвид фалшивата любов към Русия на българските “братушки”, които винаги са готови да я разменят за немски кренвирш с бира или за американски хамбургер" / “Однако есть и позитивные моменты, которые меня, признаться, порадовали. Я имею в виду не фальшивую любовь к России болгарских “братушек”, которые всегда готовы променять ее на германскую сосиску с пивом или на американский гамбургер”./ Проникновенно както при Достоевски !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  15 Апр 2021 15:51ч.

  Коцето е единственият пробългарски политик от наличното... жалко е, че ще чакате до следващият път ;)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ганчо

  15 Апр 2021 16:05ч.

  Първи в САЩ е славито, айде той ги радва с народно творчество, за патриотизъм са жадни българите по чужбината. Второ място е СДСето ДБ, нна Сорос слугите, дето привиждат бойку да е с москва и комунизъма.. - колко пъти Гешев оди у Москова за инструкции?? https://results.cik.bg/pi2021/rezultati/32_US.html БСП и Възраждане имат 4-5 пъти по малко от славито или седесето..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ядосан на 15.04.2021 в 13:50

  15 Апр 2021 16:05ч.

  RE : Ядосан на 15.04.2021 в 13:50. Благодаря, че ме поканихте да видя този отрязък от предаването"" Не" честно казано"! Голям срам за Кулезич, меко казано! Все едно от Женският пазар! Лицата почват да стават истински.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Митето

  15 Апр 2021 16:06ч.

  Изпитвам симпатия към всяка партия,която властта законно или не се опитва да унищожи.А преди изборите Бойковите главорези какво ли не опитаха за да съсипят Възраждане,добре че все още се намират нормални съдии в територията.А колегата добре го е написал по горе за препечатването на материали,но и аз ги разбирам и им влизам в положението - живеем в отвратително време и се налага да се правят компромиси.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Амира

  15 Апр 2021 16:06ч.

  И аз гледах участието на Костадинов при Кулезич, здрави нерви и отлична ерудиция демонстрира Коце, както винаги. Поведението на водещата оставям без коментар, сигурно сама съжалява, че така се изложи. Възраждане имат шанс да растат и да се развиват, успех им желая!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ганчо

  15 Апр 2021 16:06ч.

  Повече у САЩско гласувая за ГЕРБ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ганчо

  15 Апр 2021 16:16ч.

  В Чикаго за Възраждане гласуват 5 човека, а за Сорос ДБ гласуват 60 човека, 12 пъти разлика. За ГЕРБ 22 човека, за Славчо ИТН са 24 гласа.. ЧИКАГО!! за цветанов и мутри вън са по 6 гласа? ПЕТ ГЛАСА ЗА КОЦЕТО? https://results.cik.bg/pi2021/rezultati/32_US.html#/s/64/325300379.pdf

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ганчо

  15 Апр 2021 16:17ч.

  за БСП 7 ГЛАСА ОТ ЧИКАГО, ЗА КОЦЕТО 5 ГЛАСА .. https://results.cik.bg/pi2021/rezultati/32_US.html#/s/64/325300379.pdf

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До "Вижте какво мислят руснаците за нашите русофили на 15.04.2021 в 15:22"

  15 Апр 2021 16:23ч.

  С този текст на Достоевски много се спекулира. Сигурно защото така, изваден от контекста на статията му, се надяват да внушат обратното на това, което той пише там. Сигурно също се надяват и да не прочетем цялата статия. Но, ето ви още извадки от нея: "По-късно всичко се разкри и мнозина от възнегодувалите съзряха истината, макар и не всички, дори и до днес не всички. Видя се, първо, че българинът никак не е виновен, че е трудолюбив и че земята му се отплаща стократно! Второ, не е виновен и за това, че бил „гледал накриво”. Вземете само това обстоятелство, че той от четири века е роб и посрещайки новите господари; не вярва, че те са му братя, той вижда в тях само нови владетели и отгоре на това се страхува от старите и с натежало сърце си мисли: „Ами ако пак се върнат ония и научат, че съм поднасял хляб и сол?”. Ето такива вътрешни въпроси са го карали да гледа накриво — И Е БИЛ ПРАВ СИРОМАХЪТ, ПОЗНАЛ Е НАПЪЛНО: след като ние извършихме първия юнашки натиск на Балканите и изведнъж отстъпихме, при тях наистина се завърнаха турците и — КАКВО СА СИ ПАТИЛИ ОТ ТЯХ, ВЕЧЕ Е ДОСТОЯНИЕ НА СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ! Всички тия красиви къщички, посеви, градинки, добитък – всичко е било разграбено, опожарено и изтрито от лицето на земята. НЕ ДЕСЕТКИ, НЕ СТОТИЦИ, А ХИЛЯДИ И ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ СА ИЗГИНАЛИ ОТ ОГЪН И МЕЧ, разкъсвали са децата им на части и те сами са умирали в мъчения, обезчестените жени и дъщери или са избити след позора, или са отведени в плен за продан, а мъжете — същите, КОИТО СА ПОСРЕЩАЛИ РУСИТЕ, А ПЪК И ОНИЯ, ДЕТО НИКОГА НЕ СА ГИ ПОСРЕЩАЛИ, НО ПРИ КОИТО РУСИТЕ БИХА МОГЛИ ДА ДОЙДАТ, — ВСИЧКИ ТЕ СА ПЛАТИЛИ ЗА НАС С БЕСИЛКИ И КЛАДИ. Изтезаващите ги зверове са ги приковавали за цяла нощ с гвоздеи за стобора, а на сутринта са бесели всички до последния човек, като са карали един от тях да беси останалите и той, обесил двайсетина души, бил принуждаван накрая да се обеси сам сред гръмкия смях на мъчителите, сладострастно садистични скотове, наричани турска НАЦИЯ" ..... ето и още ....."Тъй стана, че когато негодуващите срещу българите заради хубавия им живот дочакаха печалния им край, те волю-неволю разбраха, че ЖИВОТЪТ НА БЪЛГАРИТЕ ВСЪЩНОСТ Е САМО ЕДИН ДЕКОР, че всички тия къщички и градинки, и жени, и деца, и непълнолетните момчета и момичета в тия къщички – всичко това всъщност принадлежи на турчина, който си го взема, щом пожелае. И той го взема, взема го и в мирно време, взема и в моменти на процъфтяване, взема и пари, и добитък, и жени, и девойки и ако въпреки всичко нещата изглеждаха цветущи, то е само защото ТУРЧИНЪТ НЕ ИСКА ДА РАЗОРЯВА ОКОНЧАТЕЛНО ЕДНА ТЪЙ ПЛОДОРОДНА НИВА – та нали И ЗАНАПРЕД ЩЕ ЖЪНЕ от нея. Напротив, той разрешава понякога тук-там да има и пълно процъфтяване именно за да може, когато дойде времето, да взема и да взема... А сега естествено турците са разярени и сриват България със земята. И съжаляват, че не са я сринали цялата! Ако ние след превземането на Плевен се забавим да продължим, турците, виждайки, че може да се наложи навеки да се простят с България, ще използват момента да разорят всичко, което може да се разори. Има две интересни мнения: умниците у нас твърдят и досега, че без намесата на русите българинът щеше да си живее царски и че Русия е причината за всички негови нещастия. А пък известният с прекрасните си и задълбочени статии от бойното поле англичанин Форбз, кореспондент на вестник “Daily News”, в края на краищата изказва откровено цялата си английска истина. Той искрено признава, че турците имали «пълното право» да изтребят цялото българско население на север от Балкана в момента, когато руската армия преминала Дунава. Форбз почти съжалява (естествено политически), че нещата не са се развили така, и прави извода, че българите следва да бъдат вечно признателни на турците, задето ония не ги изклали поголовно като овце. Тъй че, припомняйки си руското мнение за „царския живот на българите" и съпоставяйки го с мнението на Форбз, можем направо да се обърнем към българите с въпроса: „Защо не си живееш царски, щом като не са те изклали поголовно? ...... Е, как ви се струва сега? Какво е имал пред вид Достоевски?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Елеонора Митрофанова

  15 Апр 2021 16:33ч.

  Копейкин - това е достатъчно, за да покаже рублофилската същност на тоя мошеник. Фактът, че само 3% са будалите, които са му гласували, е ясен. И другите три русоробски партии, атака, АБВ и на оня шпионина Малинов, нямат и толкова.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Довиждане, г-жо Кулезич!

  15 Апр 2021 16:49ч.

  Такова излагане, вече няколко пъти след толкова години публична дейност! Клатеше шапка на Борисов преди време, забравихме и пак те гледахме. Този път обаче катастрофата ти е пълна! Такъв срам не се преглъща, дотук си!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До Ленчето Микрофонофанова,

  15 Апр 2021 16:50ч.

  Ленче мари, ти не знаеш ли как у нас се правят избори ма, та си седнала да ми спрягаш някакви проценти? Я марш в кухнята, че наближава ракиено време. Айде, не ми се мотай тука ....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тц...

  15 Апр 2021 17:15ч.

  "...Въпросният текст е на сайта lupa.bg откъдето го пуснахме с изрично позоваване на източника..." А къде остана проверката на публикуваната информация? Ако не сте проверили, носите отговорност за фалшивите внушения наравно с оригиналния източник, който ползвате.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До OLD

  15 Апр 2021 17:20ч.

  Според мен натрупванията са само словесни. Формирали са някакъв понятиен апарат. Но, съгласете се, че не е едно и също, ако зареден калашник вместо в ръцете на човек попадне в ръцете на .... шимпанзе /примерно/. Не казвам, че тя или който и да било друг е шимпанзе. В никакъв случай! Просто заради примера ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • observer

  15 Апр 2021 17:25ч.

  Костя се засегнал, че му броят копейките. Пък те не са хич малко, повече от 29 милиарда.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До observer

  15 Апр 2021 17:33ч.

  Ти остави, аз съм чул за 129 милиарда! + злато и скъпоценни камъни, заровени в пиратски сандък!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гледайте Костадин Костадинов - лидер на ПП "Възраждане"в право на отговор, засегнат от гостуването на проф. Калин Янакиев през миналата седмица при журналистутката-мисирка кулезич!

  15 Апр 2021 17:51ч.

  Гледайте Костадин Костадинов - лидер на ПП "Възраждане"в право на отговор, засегнат от гостуването на проф. Калин Янакиев през миналата седмица при журналистутката-мисирка кулезич! https://eurocom.bg/show/chestno-kazano/10878

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Елена Гунчева

  15 Апр 2021 17:55ч.

  Елеонора Митрофанова e младоликият "Къци" от закрития форум на СЕГА - разсмиваше форумците с невежеството си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Живка Павлова

  15 Апр 2021 17:56ч.

  Фактическият ми зет веднъж преди време ме срази с израза: „Който ни е освободил, той ще ни пороби.“ За пръв път го чух и не възразих, но като всяка заслужаваща титлата си тъща, макар и фактическа, реших да проверя автентичността на тази приписвана на Васил Левски фраза. Оказа се, че е лъжа – заразен псевдоисторически „мем“, преследващ конкретна идеологическа цел: “Проф.Пламен Павлов: няма фраза „Който ниосвободи, той ще ни пороби“ в документалното наследство на Васил Левски, появата й е мистификация“, статия във Фокус, 24 март 2016 г. Така че вероятно тези, които нападат Костадинов, подкрепят подобни опити да се преиначава историята и не забелязват българофилството му, от което все по-остро се нуждаем.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • спортист

  15 Апр 2021 18:08ч.

  Трябва да признаем на Костадинов, че добре рекламира себе си и Възраждане, използвайки непремерени изказвания. Не очаквах, че Кулезич ще си изпусне така нервите, явно не е работила с италианци. С тях човек може добре да си потренира търпението. Не е зле да има повече такива словесни битки в медиите, защото иначе вместо журналисти може да се слагат микрофони и записани въпроси. И те ще свършат работата на съвременните така наречени журналисти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • observer

  15 Апр 2021 18:17ч.

  Истински или приписани от людете край Стамболов или други, тези думи на Левски нямат нищо общо с варненския възрожденец с комичното прозвище. Факт е, че деятели с леви убеждения като Левски и Ботев се уповават на българския народ за неговото освобождение, за разлика от състоятелните емигранти във Влашко, разчитащи на Русия. Факт е и че вторите, без да жертват живота си, се оказват прави. На Костадин Костадинов мястото му не е до тях. То е при Сидеров и др.п.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дойчо Дойчев

  15 Апр 2021 18:21ч.

  Кулезич е еврейка и като такава с вероятност 75 % е проамерикански настроена...Пък и "благородството" задължава. Иначе ще я наритат от всички кабеларки...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вижте какво мислят руснаците за нашите русофили на 15.04.2021 в 15:22

  15 Апр 2021 18:24ч.

  Доколкото разбрах, това е мнението на ЕДИН руснак в личния му блог...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  15 Апр 2021 18:48ч.

  RE : До OLD на 15.04.2021 в 17:20. Съжалявам, но трябваше да бъда не като Кулезич, в отношението си към падналата и маска. Имам претенция, за наличие на първите ми 7 години. Но Домакинът ни, ме е изтрил от стената, само защото споменах, че бяха близки и заедно ходеха на море, тоест познава я по-добре от нас коментирани поведението и етичния и кодекс. Вероятно Вие сте по-обективен от моята оценка за натрупваниятана Кулезич!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Малко са такива хора

  15 Апр 2021 18:58ч.

  като Костадинов. Нито в миналото, нито в сегашното народно събрание попаднаха, защитници на българските интереси. Първата им работа е да се закълнат във вярност към америка и по-късно да й се подмазват по всякакъв начин. Костадинов не е по-голям почитател на русия от кой да е български гражданин (без русофобската паплач). След като нямаме свобода за собствени решения и стопанство, сме еквивалент на поробена държава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Доколкото разбрах, това е мнението на ЕДИН руснак в личния му блога 15.04.2021 в 18:24

  15 Апр 2021 19:25ч.

  Ц. Това са извадки от дневника на Достоевски. Някъде говорят и за статия. Възможно е да са публикувани някога някъде и в такава форма. Но ето ви един източник, който се позовава на събрани съчинения на Достоевски в 15 тома а конкретният текст е в том 14. https://rvb.ru/dostoevski/01text/vol14/01journal_77/314.htm

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Съединението прави силата

  15 Апр 2021 19:58ч.

  По време на изборите, а и след като излезнаха резултатите има много статии на разни медии, в които не споменават никъде Възраждане. Както има механизми чрез повторение да се втълпява в хората някаква реклама, така вероятно има механизми и да се прави засенчване на качествата на някой/нещо, с цел то да бъде забравено от хората и заместено с друго. Какво представителство имат голяма част от българският народ, без патриотична партия Възраждане? И на кого е изгодно това.....?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Доколкото разбрах,

  15 Апр 2021 20:58ч.

  слушам по радиоточката как Президент Плевнелиев току-що намачка радев, густо ми е. Много ми е густо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 747

  15 Апр 2021 21:05ч.

  Много тъп тоя костя, народа прояви разум и му отдаде полагащото му се на изборите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Костадинов

  15 Апр 2021 21:20ч.

  се изправя срещу 80-те процента дебилизирани от 32 годишния ни продажнически, компрадорски фашизъм. Не е лесно. Освен това и от космоса личи, че полагат сериозни усилия да го унищожат още в зародиш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Костадинов

  15 Апр 2021 21:35ч.

  Е най- обикновен недоказал се фашист, ако путю стигне след война до софия, може да го сложи за свой наместник.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ДОЛУ МАСКИТЕ

  15 Апр 2021 21:46ч.

  Браво на К. Костадинов. Гледайте правото на отговор при Кулезич.. Горката преди беше олекнала с онова смс'че към Борисов - 'Мисля те' .. Но сега се закопа. Костадинов се представи доста добре и изобличи всичките лъжи по негов адрес.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Костадинов на 15.04.2021 в 21:35 Е най- обикновен недоказал се фашист

  15 Апр 2021 22:27ч.

  Той е доказал се патриот. Докато виж - почти целият ни днешен елит са доказали се фашисти и доказали се продажници. Но те не искат да бъдат наричани така. Те са глобалисти, те са политкоректни "граждани на света", те са горди членове на "международната общност" /днешното наименование на коминтерна/. Интересно - както преди години Кисинджър каза за Европа, да зададем същия въпрос и за "международната общност" - ако искаме да се свържем с нея, на кой телефон да и звъннем?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • задунајска уфсъ с евразијски манталитет

  15 Апр 2021 22:51ч.

  Костадин Копејкин се е мнооого обидел, заштото тој финансите ги смјата в рубли и копејки, а не в левове. Влезте му в положение на човека

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Адвокат от САК

  15 Апр 2021 23:39ч.

  пак че му признаха половината гласове, че можеше да му ги вземат изцяло. щом гешев се опита да го заличи, значи е читав. тезите му са патриорични и истински, а учебника му е родолюбив за разлика от продажническите глупости, с които затъпяват децата. По делата ще ги познаете, е писано, а другото са плювките на фарисеите!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Читав е колкото Рьом

  16 Апр 2021 0:35ч.

  Е, сигурно не е обратен като него, но пък мисли повече за копейките си. Та не е много опасен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • От село

  16 Апр 2021 0:53ч.

  Ганчо, не знам от къде я вадиш тази информация, но при нас в Монреал Възраждане са 3ти с 17%. Лично участвах в броенето на бюлетините.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На Уфсъта все копейки и се привиждат от Хамерика...

  16 Апр 2021 4:16ч.

  Поне да беше прочела "Мъртви души" на Гогол, като употребява името на един от образите в нея... Нищо, признаваме че при вас дереджето е мноооо по-добре, заШТото вашите лидери и децата им си смятат финансите само в юани.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ежко Бежко

  16 Апр 2021 7:40ч.

  КК е единствения политик с достойно поведение, правилен изказ и логична мисъл. Дали е злоупотребил със партийната субсидия е спекулация, при това недоказана от одитите. Опитът за заличаване на партията му също показва отношението на така мразените от нас управляващи към КК. Не мога да проумея как се намират противници на Възраждане от типа на Елеонора Митрофанова, която е много остра в коментариите си. Трябва да има някакъв личен мотив да си толкова преднамерена и зла, Елеонора. Че и имаш съмишленици, което ме удивлява. Толкова ли сме изтърпели, скъпи съотечественици?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Доколкото разбрах, това е мнението на ЕДИН руснак в личния му блога 15.04.2021 в 18:24

  16 Апр 2021 7:56ч.

  Хахахаха...значи Достоевски е написал "Нямам предвид фалшивата любов към Русия на българските “братушки”, които винаги са готови да я разменят за немски кренвирш с бира или за американски хамбургер" .... много си начетен, няма що... откъде се въдите такива?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ст. Либертов

  16 Апр 2021 9:10ч.

  Всички видяхме в последното издание на "Честно казано" кой какъв е. Костадинов, както всякога, ерудиран и категоричен, а Кулезич с натрапчивото излъчване на нечистоплътие. Приличаше на платена подлога или на страхлива, умилкваща се около господарите, слугиня. Или казано директно: Кокошката Кулезич кудкудякаше с гласа на конюнктурата...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • костя

  16 Апр 2021 12:01ч.

  Наистина има още наивни хора да вярват на такива лъжепатриоти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 007

  16 Апр 2021 12:24ч.

  Щом Костадинов скочи като ужилен, работата едва ли е чиста :) Преди години смътно си спомням за някакви отклонени средства във Възраждане, граничещи с нечисти схеми. Който е наясно, моля да ги изложи...политическата нечистоплътност не може да се прощава. Погледнете пезевенка Весо как се спазари в последния момент за концесийки, те задължително трябва да се ревизират.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До: "агента" 007

  16 Апр 2021 15:58ч.

  Толкова смътно си ги "спомняш", че чак нищо не помниш! Защото е нямало нищо! Костадинов и "Възраждане" са може би най-много одитираните последните години. И какво? ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО! А такива като тебе освен да се изОкат и да оцапат, друго май не могат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ивайло

  17 Апр 2021 14:25ч.

  Костадин Костадинов е умен , и смел мъж... А злобната баба Люба , е адски противно същество.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи