Освободиха контейнеровозът, който запуши Суецкия канал

Освободиха контейнеровозът, който запуши Суецкия канал
Големият контейнеровоз "Евър Гивън“, който блокира Суецкия канал миналата сряда, вече е освободен, съобщава „Ройтерс“, позовавайки се на информация от морската компания „Инчкейп Шипинг Сървисис“.

Очаква се скоро движението по плавателния път да бъде възстановено, предава агенцията.

„Ройтерс“ съобщава, че очевидци на освобождаването на "Евър Гивън“ са изпратили снимки от събитието на агенцията.

 Би Би Си съобщава, че видео показва как "Евър Гивън“ се клатушка и е освободил пространство в канала.

Коментари

 • Jason Bourne

  29 Март 2021 9:25ч.

  Новите стари евъргрийни са освобоени в 88-я ден на 2021г. Два дена по рано, огромен камион с бял "Evergreen" -надпис на зелен фон , запречи магистрала в страната на червения дракон, предизвиквайки задръстване, също като събратя си от Червено море. Бяло -зелено- червено. Каквото щете говорете, но това са цеветовете на българския флаг и на още четири държави, но в тази последователност - само на балгарския флаг! А когато евъргрийнът е от 27март1968, това означава, че в 88-я ден, зеленото е посиняло и грешката не е във вашия тайвански телевизор, а защото такава е Божията промисъл.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Граматиката, граматиката.....

  29 Март 2021 11:41ч.

  Вижте си заглавието! Не може съществително име, което не е подлог, да се членува с пълен член. Ако заглавието беше "Контейнеровозът, който запуши Суецкия канал, е освободен", тогава задължително трябваше да е с пълен член, а в сегашния вариант - задължително с непълен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи