Орбан подкрепи Макрон за цената на конфликта в Украйна

Орбан подкрепи Макрон за цената на конфликта в Украйна

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Унгарският премиер Виктор Орбан призова за преразглеждане на антируските санкции и подкрепи думите на френския президент Еманюел Макрон, че цената на конфликта в Украйна е различна за ЕС и САЩ, въпреки че те се придържат към едни и същи принципи, съобщава ТАСС.

"Президентът Макрон е прав: цената на войната между Русия и Украйна не е еднаква от двете страни на Атлантика. Ако искаме европейската индустрия да оцелее, тогава трябва бързо да разрешим проблема с европейската енергийна криза. Време е да преразгледайте санкциите“, написа вчера Виктор Орбан на страницата си в Туитър.

Еманюел Макрон обяви, че има разлика в цената на ситуацията в Украйна за Брюксел и Вашингтон на 4 декември в интервю за американския телевизионен канал CBS. Френският президент добави, че потребителите в страните от ЕС са принудени да плащат високи цени за енергийни доставки от Съединените щати, което се отразява негативно на отношенията и на конкурентоспособността на европейските страни.

 

 

Коментари

 • Зрее анти-англосакски бунт ?

  06 Дек 2022 8:53ч.

  И негови главни автори са на пръв поглед несъвместимите Орбан и Макрон , които обаче най-често изказват сходни позиции и дефакто играят заедно... Ха дано ? Ама да видим...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Булгаристански евроатлантик

  06 Дек 2022 8:56ч.

  Ние сме твърдо с нашите атлантически братя в Лондон и Вашингтон ! Позор за русоробите Орбан и Макрон ! Ще пожертваме всичко в името на победата на Украйна над Путин !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ами няма проблем, жертвай се !

  06 Дек 2022 10:34ч.

  Грабвай пушката , и на фронта ! Но нормалните хора са на страната на Русия ! Z !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ти май не схващаш

  06 Дек 2022 11:31ч.

  Булгаристански евроатлантик се бъзика, иронизира.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отвратен

  06 Дек 2022 10:16ч.

  Кенет Мъртън - това е името на новия посланик на САЩ у нас. Той заяви в Сената своите приоритети за предстоящата му работа в България: борба против зловредната рола на Русия; ликвидация на ЛУКОЙЛ. Веднага след това ДБ поискаха национализацията му, без да си дават сметка, че след това ще трябва преработва морска вода от Бургаския залив; *никакво руско ядрено гориво за АЕЦ, а само на Уестигхаус - а дали става, това е друг въпрос. И на тези провокативни приоритети, които са в пряко нарушение на всички норми на международното право, нито една партия, нито един политик в България не реагира! То бива сателитен синдром, бива - но толкова ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Valpet

  07 Дек 2022 8:00ч.

  ДБ е анти-народна партия, която води безусловно про-американска политика, във вреда на българската нация. Тази партия трябва да бъде обявена вън от закона, а нейните членове и активисти - осъдени морално и юридически.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ликвидация на ЛУКОЙЛ ?

  06 Дек 2022 10:20ч.

  Дори и американският посланник малко трудно ще ликвидира компания, зад която са Ротшилд. По-скоро ни дресират за робско подчинение, наще "политици"...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Викт

  06 Дек 2022 10:53ч.

  На Макрон там му е силата: да говори празни приказки, а иначе е под чехъл, също като повечето европейски лидери.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Каквото и да правите

  06 Дек 2022 12:22ч.

  Ще трябва да се подчинявате на господарят. А той присъства с военна сила. Няма мърдане.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  06 Дек 2022 13:05ч.

  В продължение на 30 години, Русия не получи от никого гаранции за сигурност, Нато тъпо, упорито и безнаказано настъпваше на изток, та затова избухна войната, от англосаксонската лакомия и увереността в безнаказаност. Сега да си сърбат попарата, която ни надробиха.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи