Нови бойни действия в Източна Украйна. 5 убити и над 50 ранени?

Нови бойни действия в Източна Украйна. 5 убити и над 50 ранени?
Бойните действия в Източна Украйна продължават. Тежък обстрел се чува само на километър от Грабов, контролиран от сепаратистите в източна Украйна. Селището се намира близо до мястото на катастрофата на малайзийския самолет.
<p>Ужасени местни жители напускат района. Черен пушек се вижда близо до мястото на катастрофата на малайзийския самолет, съобщи фотограф на АФП и добави, че пропускателните пунктове, контролирани от бунтовниците, са изоставени.</p> <p>Междувременно бе съобщено, че служители на холандската и австралийската полиция, които възнамеряваха да се отправят към мястото на катастрофата, са се отказали от пътуването си от съображения за сигурност. &quot;В района боевете продължават. Не можем да поемем този риск&quot;, каза Александър Хуг, заместник председател на наблюдателите от специалната мисия в Украйна на ОССЕ.</p> <p>Украинските военни от своя страна заявиха, че полагат усилия да &quot;освободят от терористи територията около мястото на катастрофата на малайзийския самолет, за да гарантират безопасността на международните експерти и да им осигурят възможност за работа&quot;. Силите за сигурност водят боеве в няколко района на Донецка област и в района Первомайск на Луганска област.</p> <p>През последното денонощие в хода на силовата операция е загинал един военнослужещ, а 35 други са били ранени. По-рано президентът на Украйна Петро Порошенко обяви намерението си да прекрати бойните действия в 40-километрова зона около мястото на катастрофата на &quot;Боинг 777&quot;.</p> <p>Появиха се съобщения, че няколко снаряда &quot;Град&quot; са попаднали в сградата на общежитието в Авдеевка, предградие на Донецк. Проверява се информацията на опълченците от самопровъзгласилата се Донецка народна република за петима убити и над 50 ранени сред мирното население.</p>

Коментари

  • Forbes

    27 Юли 2014 22:19ч.

    Моята американска мечта се сбъдна! Щастлив съм, че Големият черен баща- кенийската маймуна Обама ми даде да чистя кенефите в САЩ и да се храня от помията на чиниите, които мия в Мак Доналдс като втора работа. Пиша по форумите като трол на Сорос за да заработя още някой цент. Обичам да ме ебат надарените негри и изпитвам огромно удоволствие да ми се празнат в устата и да гълтам сперма на големи глътки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сладурче,в Америка за тези две работи които работиш-чистене на кенефи и миене на чинии -

    27 Юли 2014 23:42ч.

    (за писане Сорос НЕ плаща нито цент)- заработваш по над 100$ на ден=2500$ на месец,което значи че си за завиждане отвсякъде!!Но явно твоята американска мечта НЕ са парите,а негрите!!Ето -и това даже го предлага Америка!!Прав си да Я хвалиш толкова ревностно тук!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • .

    28 Юли 2014 0:24ч.

    Форбес много ти е прозрачна ориентацията, иначе вместо сперма щеше да пиеш качествена водка Путин. Въпреки това ние с водка, не сме отказали и уискито, а ти със сперма – НАЗДРАВЕ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ХАЗАРСКА МАЙМУНА

    28 Юли 2014 7:12ч.

    ФОРБЕ ,ТИ това писане го взе на акорд , та та еб. в еврейския педал ! Това да не е като в ТКЗС-то у вашето село ,бе серсем ? Копаеш по цял ден тука все едно си на къра -отворенгяз ! ЗАПРИ се бе ,не ни губи времето твойта мама , да та шибам в магарешката муцуна !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи