Медведев: Украйна може да си плати газа

Медведев: Украйна може да си плати газа
Руският премиер Дмитрий Медведев заяви, че Украйна разполага с необходимите средства, за да плащат дълговете си за руския газ.
<p>&quot;Нашите украински партньори имат средства. Доколкото разбирам, вие току-що сте се върнали, провели сте преговори с украинската страна с участието на европейския комисар по тези въпроси&quot;, каза той по време на среща с ръководителя на Министерството на енергетиката на Русия Александър Новак и ръководителя на &quot;Газпром&quot; Алексей Милер.</p> <p>Медведев посочи още, че разполага с информация, че на Украйна са отпуснати пари в рамките на първия транш от МВФ.<br /> Медведев добави, че ЕК трябва да информира Украйна, че дълговете трябва да се плащат.&nbsp;<br /> &quot;За нас този въпрос е ясен: има задължение и то трябва да се плати. Това, на което разчитаме, е партньорите от ЕК ще изпратят необходимите сигнали към украинските власти, след като те така внимателно се вслушват в тях, че е прието дълговете да се плащат&quot;, подчерта той.</p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

  • Ww

    13 Май 2014 6:32ч.

    Мръсни руски фашаги - нашаги ! Целият свят е срещу вас !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • peko

    13 Май 2014 19:21ч.

    Greska ukraincki na-icti.Zavici kogo imas ypredvid.CAS i xitliricka Germanij ne e cveta.Cveta mrazi tjx a ne Pocij,Nedonos-e.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи