"Коалиционните катаклизми будеха недоверие към десницата. Преодоляваме ги"

"Коалиционните катаклизми будеха недоверие към десницата. Преодоляваме ги"
"Пътят към доверието иска дълги крачки и оценка къде недоверието е било най-дълбоко." Това казва в студиото на Нова телевизия лидерът на ДСБ Радан Кънев.
<p>&quot;Тези коалиционни катаклизми бяха най-голямото основание за недоверие в десницата, така че сега ние трябва да покажем, че сме го преодолели. Трябва това, което най-много е дразнело хората да бъде променено и ето, променяме го&quot;, посочи той.&nbsp;</p> <p>&bdquo;България се намира за първи път в антиевропейска кампания на българска територия. Такова чудо се случва за първи път. Да имаме открит натиск от Русия също е първи случай от 1991 г. насам. Да имаме в Западна Европа тежко колебание дали сме им нужни също е за първи път. Изправени сме пред три нови единни риска.&quot;, коментира Радан Кънев.</p> <p>Що се отнася до отношението на РБ към ГЕРБ, той заяви, че това интересува всички освен избирателите.&nbsp;<br /> &quot;Аз питам какви са отношенията между избирателите и Реформаторите. Това е моята работа&quot;, заяви говорителят на Реформаторския блок.</p> <p>Успехът на тези избори ще е първо българите да гласуват, казва Кънев. Европейските избори за нас са важен избор и над 70% от българите са направили този избор и са категорично проевропейци, посочи на финала Кънев.</p>

Коментари

  • клизма

    14 Апр 2014 1:14ч.

    Ако вашите така наречени коалиционни катаклизми бяха причина за недоверието, което хората изпитват към вас, с мед да ги помажем! Само се вижте каква жалка картинка сте и дим да ви няма! Невзрачни и алчни човечета!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи