Германският външен министър в Киев с нова инициатива за решение на кризата

Германският външен министър в Киев с нова инициатива за решение на кризата
Германският външен министър Франк-Валтер Щайнмайер пристигна в Киев с нова инициатива за дипломатическо решение на украинската криза, съобщи Би Би Си.
<p>Мисията на Щайнмайер е да съдейства за свикването на национална кръгла маса в Украйна под егидата на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа. Съгласно съобщение на ОССЕ, планът е получил подкрепа от руския президент Владимир Путин.</p> <p>И тази нощ край източния град Славянск са се водили престрелки между украинските и проруските сили, предаде УНИАН, без да съобщава за жертви.</p>

Коментари

  • Братушка

    13 Май 2014 18:01ч.

    Този дърт фашага не беше ли гарант на 21 февруари при подписването заедно с външните министри на Франция, Полша и президента на Украйна Янукович. Какво стана няколко часа по късно на 22 февруари - въоръжен преврат от бандеровци подкрепяни и финансирани от империята на злото - САЩ и Еврейскогейският Съюз. Гаранция - Франция. Реванш за капитулацията на нацистка Германия на 9 май 1945 година няма да има.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    14 Май 2014 0:24ч.

    Това е съпартиец на др. Станишев. Дърт фашага е Путин, другарю. Объркали сте 1-ва опорна точка. Кой ви е допуснал до компютъра ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи