Efirbet: Спортовете с най-много фенове сред залаганията

Efirbet: Спортовете с най-много фенове сред залаганията

 

Спортните залози са любимите на почитателите на залозите по света. Няма как и да е иначе. Дисциплините са изключително много, а с развитието на букмейкърите, опциите на които можете да залагате, са стотици. Отваряйки който и да е уважаван себе си бранд, ще намерите огромен избор и дори ще се чудите на какво по-напред да решите да направите своята прогноза.

 

Първият въпрос ще бъде на кое да заложите - на индивидуален или отборен спорт? Сред новите в бетинга има схващане, че е много по-лесно да се залага на индивидуални спортове. Смята се, че е по-лесно да се проучи детайлно един спортист, отколкото цял отбор. Това е пълна заблуда, за което ще можете да се уверите, посещавайки  Efirbet.com, където ще срещнете всякакви ревюта. От една страна наистина е по-лесно да се анализира един играч, отколкото цял футболен отбор. Но от друга страна в единичния спорт всеки малък детайл е много по-важен. Във отборния спорт, ако играч се контузи или не се чувства добре, той просто ще бъде заменен. В индивидуален спорт това е невъзможно. В следващите редове, ще Ви запознаем с някои от най-предпочитаните дисциплини от любителите на залозите:

 

Футбол


Естествено, започваме с футбола, тъй като това е най-популярният спорт в света и следователно е най-препоръчван за залагания. Основното предимство е големият брой национални и международни турнири, за които може да се събере много информация. Пазарите за всяко едно събитие стигат до стотици. Основният недостатък е, че ако Вие гледате много футбол, представете си колко от него се гледа от анализаторите в залаганията. Малко вероятно е да намерите коефициенти, които са твърде добри, за да са сигурни. Освен това, за да знаете всичко за отбора, трябва да имате информация дори за всеки от 22-мата души, които са на терена, без да броим резервите.

 

Тенис

 

Хубавото на тениса е, че винаги ще намерите мач, на който да заложите. Турнирите в тази дисциплина се провеждат целогодишно. Най-добрият начин да залагате на този спорт е "на живо". Състезателите често поемат преднина един от друг по време на двубоя, така че можете да заложите обратно и да спечелите от всеки изход от събитието. Недостатъците на залаганията на тенис са свързани с типичните недостатъци на индивидуалните спортове. Ако сте 100 процента сигурни в победата на лидера в световната ранглиста над №67 в света, точно в този двубой на фаворита Ви може да му е топло, да не са му удобни обувките или да се контузи, а Вие да загубите залога си. Просто резубтатът е твърде зависим от настроението и физическата форма на един играч.

 

Баскетбол и хокей


Хубавото на баскетбола и хокея е, че те се играят по-редовно от футбола, където повечето мачове са само през уикенда. Всеки отбор в тези две дисциплини има от два до четири мача на седмица. Това води и до голяма статистическа база, с която да се запознаете преди да направите залога си. Друг плюс е качественото видео излъчване. Можете да гледате мача на живо и да коригирате залозите си според това, което виждате. Минусът е, че няма чак толкова много турнири за залагане. Двубоите от НБА и НХЛ са най-предпочитаните от букмейкърите, но просто няма съпоставими състезания с тях. Ще трябва да залагате на европейските им еквиваленти - Евролигата и KHL. Друг недостатък е, че са сезонни спортове, имат дълги паузи, в които няма да може да залагате на любимите си отбори.

 
Американски футбол


Тук има високи коефициенти, големи лимити за залагане, много информация за отбори, играчи и различни статистически материали. Освен това, в NFL всеки отбор може да спечели или да загуби, така че често можете да спечелите на големия коефициент. Минусът е, че по принцип можете да залагате само на NFL, в който повечето мачове ще се играят в един или два дни в седмицата, а след това трябва да изчакате.