Делян Добрев: Не можем да си позволим АЕЦ "Белене"

Делян Добрев: Не можем да си позволим АЕЦ "Белене"
АЕЦ "Белене" е проект, който ние не можем да си позволим. Това каза по БНР депутатът от ГЕРБ и бивш енергиен министър Делян Добрев. По думите му този проект не е необходим и това е станало ясно, когато служебното правителство е извадило всички данни за консумацията. За страната не е добре да се води и дебат за "Белене" в този момент, смята още Добрев.
<p>Бившият енергиен министър заяви, че не вижда смисъл в срещите, които са се направили с представители на руското правителство. "В момента, в който се намираме в арбитражна процедура, първите стъпки на новото правителство трябва да бъдат с адвокатите на арбитража, а не със страната, с която ние спорим", каза той.</p> <p>Още по &ndash; малко са полезни изказванията как България е заплашена от огромни санкции в размер на милиарди, защото това не е така. Искът е същият, за който ние говорим от миналата година. Само че тогава не беше внесен, защото ние не се поддадохме на тази провокация, каза Делян Добрев.<br /><br /><br /></p>

Коментари

  • Атанасов

    09 Юни 2013 21:38ч.

    Ами въпросният г-н не си го и позволи (Белене).\r\nДа позволи на останалите мераклии да го построят.\r\n\r\n\"не знам как трябва да бъде, но така не трябва да е\" - казва хасковлийчето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калината от ГЕРБ

    09 Юни 2013 22:00ч.

    А по добре ли е да плащаме в пъти повече за ел. ток произвен от американската ТЕЦ \"Марица\" и от вятърните и слънчеви генератори на Цв.Бориславовна и сие айдуци. Припомнете си-господин, бившият министър на енергетиката е с диплом за висше образование културология придобита в САЩ, и е (с неизвестно по каква специалност) икономист

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • jj

    09 Юни 2013 22:05ч.

    РАДИО ТОЧКА-това са "министрите" на Борисов.Предават съобщенията на Центъра без мисъл и анализ, но пък за това ги хранят добре и те са щастливи...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Непушач

    09 Юни 2013 22:11ч.

    Този неграмотник защо се обажда? Той какво разбира от икономика, промишленост или атомна енергетика? Всъщност той университет ли е завършил или само колеж ? Аз гласувах "За" на референдума за АЕЦ "Белене",не само заради цената на тока, не само заради увеличаване на износа на ток, а на първо място, защото за мен ,като призводственик, това означава възраждане на промишлеността на България !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Metf

    09 Юни 2013 22:20ч.

    Бойкооооо, говори бе, защо не говориш, къде остана Бойко, ах, защо ни изостави „Спасителя”? – с назидателно фелдфебелска интонация изрева Любица Кулезич от Нова телевизия. Злокобно ставало, зловещо, отвсякъде пъплели някакви страшни обвинения, щели и да продължат, парламентът бил бардак, а „остатъците от дясното” ходели пет за четири насам – натам и о, къде бил Бойко, защо не говорел Бойко, защо не ги обгрижвал с проповедта си, белким, не се затрият окончателно… Любица Кулезич, облечена като градинка от селска къща в Банкя, с последни сили, вече е новрозна на нейния Боко, без когото не може да диша и когото не може да раздели със Соня Колтуклиева. Мълчанието на Бойко било опасно, драги ми зрители, и вещаело безпътица, изцепи се огорчената Любица Кулезич, която очевидно психо-ментално прави отчаяни опити да го вдигне на Бойко. Не друго да вдигне, а гарда му. Любица Кулезич е разочарована, че нейният Бойко мълчи. А ние, простосмъртните, пърхаме свободно, освободени от ежеминутното, ежедневно и ежечасно облъчване, което струеше от телевизиите с боботещия „Бойко”. За Любица Кулезич всичко опасно предстои, когато не говори Бойко. За нас, а вероятно и за „Бойко”, е ясно, че колкото повече говори Любица Кулезич, толкова повече му пада на Бойко. Не друго, а имиджа на непогрешимия кадровик. Дайте и, моля ви, на Любица Кулезич „Бойкоооо”. Да си го гушне в цветната градинка на скута си и да му чете страшни приказки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • GG

    09 Юни 2013 22:34ч.

    Извинете,но тази калинка от името на кой говори и изобщо някой да го пита?Да си седи в коневръза и да не се обжда,посерко!Слушахме достатъчно много глупостите му.Да си ги приказва при кухата тиква и компанията му.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 11

    10 Юни 2013 2:44ч.

    Не в коневръза,а на пазара в Хасково,да си продава доматите,видяхме го какъв министер беше.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ooooo

    10 Юни 2013 13:23ч.

    МАНГАЛ....ПРОСТ,НЕОБРАЗОВАН ТЪП ХАСКОВСКИ МАНГАЛ.СПРИ ДА СЕ ИЗЖИВЯВЯШ КАТО "ЕКСПЕРТ" ПО ЕНЕРГЕТИКА.ПРОСТО СИ ТРАЙ ЖАЛКО ДЖУКЛИВО ЧОВЕЧЕ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи