Четири самолетни катастрофи в събота срещу неделя. Трима загинали

Четири самолетни катастрофи в събота срещу неделя. Трима загинали
Самолет от руските военновъздушни сили "Миг -29" е катастрофирал край Астрахан. Пилотът е загинал. Това съобщиха от щаба на командващия Военновъздушните сили на Русия генерал-лейтенант Виктор Бондарев, информира Лента.ру.
<p>От щаба са започнали разследване за причините за катастрофата на военния самолет. Според предварителните данни машината е паднала на земята на 30 километра южно от летището на Астрахан. Самолетът се е разбил в район, отдалечен от населени места, затова няма пострадали хора на земята.</p> <p>Това е четвърти случай на катастрофирал самолет през изминалата нощ.</p> <p>Един човек е загинал, след като двуместен самолет се разби в Лвовска област. Жертвата е пилотът на самолета.</p> <p>Също един човек е загинал при падането на &nbsp;самолет в северната част на американския щат Джорджия. Самолетът излетял от летището на окръг Рейбан и малко след това паднал в намиращата с е в близост гора.</p> <p>По същото време лекомоторен самолет, правещ опит да се приземи на автомобилно шосе в американския щат Невада, се е врязал в камион. Пострадалите в инцидента са с леки наранявания.</p>

Коментари

  • Washigton Post

    27 Юли 2014 18:17ч.

    За катастрофите е отговорна Москва-МиГ 29 е свалил въпросните самолети след което е бил ликвидиран от шайката на Путин, за да прикрият следите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • New York Times

    27 Юли 2014 19:19ч.

    \&quot;Европейските лидери се събират за пореден път, за да наложат нови санкции на Русия и да заклеймят политиката на агресия на Путин.\&quot;

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • .

    27 Юли 2014 19:29ч.

    След множеството мистификации около трагедията с Боинга, разсъжденията на горния са напълно естествени. Ако в бъдеще все в този западен стил стигаме до изводите горко ни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ..

    27 Юли 2014 19:39ч.

    Ново изкривяване на понятията „Агресор е този, който пръв напада и използва въоръжена сила”. Напълно в стила на анекдота „Крадецът излязъл на улицата и започнал да вика „дръжте крадеца” и заловили няколко случайни минувача”.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За вашингтон прост

    27 Юли 2014 20:20ч.

    В четвъртък в лондонския в. „Гардиан“ доайенът на британската журналистика Саймън Дженкинс изрази естествено за истински консерватор и политически реалист отношение: „Свалянето на полет МН17 бе злополука. Трагедията не бива да се използва като повод за наказване на Русия... Само глупци могат да унижават Путин и да подлагат на изпитание параноята му. Една [западна] страна, която знае това и успява да запази хладнокръвие, е Германия. Да благодарим, че я има“.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи