Бареков: Страхът на Прокопиев е голям

Бареков: Страхът на Прокопиев е голям
Две социологически проучвания показват, че ще победя ДПС на европейските избори, заяви лидерът на „България без цензура” Николай Бареков, съобщиха от пресцентъра на партията. „Българският народ може да бъде спокоен, че се намери една партия, която да победи ДПС и да я лиши от правото да раздава порциите в държавата”, добави той. По думите му "страхът на Прокопиев е голям, защото знае, че възмездието наближава".
<p><span style="color:rgb(0, 0, 0); font-family:arial,verdana,tahoma; font-size:12px">&quot;Който иска да бие ДПС, нека да гласува за ББЦ, за да измете енергийната олигархия. Обещавам най-отговорно на българските граждани, че ще направя ДПС четвърта политическа сила&rdquo;, подчерта Бареков и обеща: &bdquo;Вече ще се борим за първото място на евроизборите&rdquo;.</span>&nbsp;<span style="color:rgb(0, 0, 0); font-family:arial,verdana,tahoma; font-size:12px">Българският народ трябва да знае, че има нова партия, нова енергия и нова вълна, която може да измете партиите на статуквото, начело с ДПС, БСП и ГЕРБ, каза още лидерът на ББЦ.&nbsp;</span></p> <p><span style="color:rgb(0, 0, 0); font-family:arial,verdana,tahoma; font-size:12px">Бареков коментира и изявленията на бизнесмена Иво Прокопиев, който последователно се яви по в сутрешните блокове на Би Ти Ви и Нова телевизия, за да се оправдава за опорните точки, които е разпратил до своите медии. &bdquo;Страхът на Прокопиев е голям, защото знае, че възмездието наближава&rdquo;, подчерта Бареков. &bdquo;Този негов десант е десант на отчаянието на българската олигархия, която знае, че след тези избори нейните патерици, които бяха изкуствено създадени около ГЕРБ, Реформаторите и АБВ, ще приключат и на терена ще останат само новата партия и тези, които са срещу нея&rdquo;, коментира Николай Бареков по повод обясненията на Прокопиев.</span></p> <p><span style="color:rgb(0, 0, 0); font-family:arial,verdana,tahoma; font-size:12px">По думите на лидера на ББЦ освен Дянков и Прокопиев ще е сред хората, които ще отговарят пред съдебната система за източването на пенсионните фондове и за кражбата на пари от Здравната каса. &bdquo;Защото Прокопиев беше дълго време член на Управителния съвет на НОИ, както и енергиен олигарх&rdquo;, обясни Николай Бареков.</span></p>

Коментари

  • Крис

    16 Май 2014 18:44ч.

    Бареков,а възмездие за олигархията,която стои зад теб ще има ли?Нали знаеш таксите от ВЕИ-тата в коя банка отиват?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ани

    16 Май 2014 19:36ч.

    Хайде, и Бареков се взе на сериозно и започна да говори за партията си ,а още по-зле за коалицията, в която участва като за собствена. Ще се намер там, където е сега първообраза на поведението му- Борисов!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Камера

    16 Май 2014 21:26ч.

    Не мисля, че го е страх, защото е прекалено нагъл. Цветелина Бориславова, най-голямата престъпничка седи зад гърба му. Няма от какво да го е страх. Тя ще го пази, защото и той пази нейните интереси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чочо

    17 Май 2014 0:17ч.

    Прокопиев как изобщо може да живее с мисълта, че съсипва собствената си държава?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мишо

    17 Май 2014 0:19ч.

    Прокопиев се опитва да насади мнението, че има престъпление срещу него. Но най-голямото престъпление е написаното от самия него в онзи имейл

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи