Бареков: Борисов има пряко участие в убийства на ключови фигури на прехода

Бареков: Борисов има пряко участие в убийства на ключови фигури на прехода
Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков каза в ефира на Нова телевизия, че има документи, които доказват принадлежността на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов към Държавна сигурност (ДС) и към службите след 1990 г.
<p>&quot;Той е проект, готвен 30 години, има пряко участие към убийства на десетки &nbsp;ключови фигури от българския преход&quot;, каза още бившият тв водещ.</p> <p>&quot;Инициативите напоследък приличат на сценарий, писан от някой, който иска да разбие единствената партия, която е против статуквото&quot;, добави той по повод излизането от коалицията &nbsp;&quot;България без цензура&quot; на Ангел Славчев и ВМРО.</p> <p>&quot;Ако имах кукловоди, сега нямаше да ми се случат всички беди. Ако Пеевски стоеше зад мен, сега в неговите вестници щеше да грее моята физиономия, а не тази на Бойко Борисов&quot;, продължи той. &quot;Струва ми се, че това момче е изцяло контролирано от ДПС и Ахмед Доган&quot;, каза Бареков по адрес на Пеевски.</p> <p>Бареков обяви, че кани &quot;Протестна мрежа&quot;, за да направи пред тях сензационни разкрития. Лидерът на ББЦ се готви да даде пресконференция следващата седмица: &quot;Искам гражданска подкрепа, за да научим отговорите на въпросите &quot;Кой&quot; и &quot;Защо&quot;.</p> <p>Бареков заяви, че докладът, изваден от Петър Стоянов срещу Богомил Бонев, е като Андерсенова приказа в сравнение с това, което той ще разкрие. &quot;Мислих, че живеем в някаква Андерсенова приказка, оказва се, че сме живели в приказките на Братя Грим.&quot;</p> <p>Лидерът на ББЦ повдигна малко завесата над информацията, която предстои да бъде споделена от него. Според един от документите, с които разполагал, през 2002 г. се получава писмо в Националната разузнавателна служба (НРС), в което се казва, че като неин нелегален сътрудник, Бойко Борисов отказва да работи за нея, защото е станал главен секретар на МВР.</p> <p>&quot;Впоследствие става ясно, че в качеството си на главен секретар, той замита следите в МВР за неговото престъпно минало. И вади досиета от Държавна сигурност&quot;, продължи мисълта си лидерът на ББЦ.</p> <p>Първото извадено досие е това на Красимир Каракачанов, каза Бареков. Той заяви, че лидерът на ВМРО е чел документите миналата седмица. &quot;Краси буквално се хвана за главата&quot;, заяви Бареков.</p> <p>Той поясни, че когато Бойко Борисов е отказал да сътрудничи на НРС, е била стартирана разработкатата &quot;Мазника&quot;, в която обекти на разглеждане и главни действащи лица са Иван Драшков и Ботьо Ботев, близки до лидера на ГЕРБ.</p> <p>&quot;Начинът, по който се справиха със злополучния банкер Цветан Василев, е същият, по който през 2003 г. бе отстранен неговият предшественик Илия Павлов&quot;, каза още Бареков.</p> <p>Според него всичко се е случило и с участието на ДПС. &quot;Коалицията, която стана между ГЕРБ и ДПС, не е случайна, атаките срещу мен не са случайни. Истината е зловеща, но ще ви направи свободни&quot;, каза още той.</p> <p>&quot;Подавам ръка към всички - към реформаторите, &quot;Протестна мрежа&quot;, читавите хора в ГЕРБ&quot;, допълни той.</p> <p>&quot;Моля се само другата седмица да съм жив и здрав&quot;, завърши Бареков.</p>

Коментари

  • Forbes

    27 Юли 2014 16:30ч.

    Не съм привърженик на Бойко Борисов, но бих желал да запитам новия (след Трактора) фаворит на Галерия и Гласове: Кога разбра, че Бойко Борисов е проект на ДС? Когато го канеше за кум ли? Когато се снимаше с него и му звънеше по 30 пъти на ден? Но то е все едно да запитам Дачков: Кога разбра, че Костов е злодей? Когато седеше до него на учредяването на ДСБ? Когато го възхваляваше като най-великия съвременен държавник? Когато питаше Георги първанов дали има комплекси от Костов? Проститутката не обича, нито мрази клиентите си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • observer

    27 Юли 2014 17:07ч.

    Не съм привърженик на Бойко Борисов, както и на другаря Живков, но си спомням, кой го пазеше. И Царя, доведен от генералите от ДС, също. А за Бареков - не си заслужава да го коментираме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Forbes

    27 Юли 2014 17:33ч.

    Именно, другарю observer - Бойко Борисов беше охрана на бае Тодар и на мадридския мошеник, а Бареков му се мазнеше като уличница, защото беше усетил, че звездата му тепърва ще изгрява.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • V

    27 Юли 2014 18:12ч.

    Бойко Борисов си заслужава да бъде разобличаван всекидневно,независимо,че отговорните органи се правят на не чух, не видях! НО ч1овек си задава въпроса маша в чий ръце е Бареков? Как така се снабдява с документи,навярно секретни, кой плаща масрафите му?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Do Forbes

    27 Юли 2014 18:30ч.

    Ti si mlado pensioner4e,no pensikata jvno e malka,kakto i onaj ti rabota.Ne e losho da dobavjsh po njkoi dolar,no ti si vesh po vsirki vaprosi na mene mi pisna na ku.o ot tvojta kompetentnos mirizlivo amerikansko la.no.Pravi komentarite si v DYMA ti sitexnij rovek.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нора

    27 Юли 2014 18:43ч.

    \&quot;V\&quot; - Не мислиш ли, че по-важният въпрос е \&quot;КОЙ И ЗАЩО Е ПОКРИВАЛ ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ ДО СЕГА?! Пък и не трябва ли да знаем все пак ВСИЧКО за всеки, който е кандидат да застане на чело на държавата и на когото народът поверява своето и на децата си бъдеще, макар и само за един мандат?! Или пак медиите ще се правят на глухи и слепи, за случаи като Мишо Бирата?! Нали протестната мрежа и всички дето търкаха подметки цяла година по жълтите павета това искаха: ИСТИНАТА ЗА ЗАДКУЛИСИЕТО?! И тогава - има ли значение, кой ще ни я покаже (ако това стане с документи, разбира се), и изобщо трябва ли да се откажем от нея?! Всичко друго си е алабалистика! Не може за НИКОГО да си затваряме очите! А и така, ако има някакви зависимости лицето, за което става дума, тъкмо ще го отървем от тях! Нали?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен

    27 Юли 2014 19:20ч.

    Не ме интересува защо и кой подкрепя Бареков да каже истината, искам да ЗНАМ истината. Какъвто и да го оплювате, даже да има някакви грехове, Бареков има право и трябва да покаже документите, които притежава (без значение как ги е получил, щом казват истината на народа. Стига сте я прикривали (истината!) и защитавали ББ)!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой?

    27 Юли 2014 19:27ч.

    А Протестна мрежа защо не искаше с подобна жар да излезе истината за Мишо Бирата? Защо удобно се насочи към други теми? Защо Орешарски, а не Борисов? И кой е очевидния престъпник от двамата? Кой въртеше бизнес с бухалка? Кой малтретираше собственици на магазини и дребни фирми през 90-те? Кой изнудваше и изземваше бизнеси в периода 2009-2013? Кой? Кой? Кой?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Forbes

    27 Юли 2014 19:48ч.

    Моята американска мечта се сбъдна! Щастлив съм, че Големият черен баща- кенийската маймуна Обама ми даде да чистя кенефите в САЩ и да се храня от помията на чиниите, които мия в Мак Доналдс като втора работа. Пиша по форумите като трол на Сорос за да заработя още някой цент. Обичам да ме ебат надарените негри и изпитвам огромно удоволствие да ми се празнат в устата и да гълтам сперма на големи глътки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мечо

    27 Юли 2014 19:58ч.

    Тоя плахок Бареков пак ли ше го терпят,измисляр пьлен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Lyubo Angelov Дъртото педи от Бургас

    27 Юли 2014 20:24ч.

    Не се безпокойте депесари от АТАКА! АТАКА може да умря но се роди АТАКАЛЪ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Марта

    27 Юли 2014 20:47ч.

    Това е опасна игра с предизвестен край. Борисов не е лъжица за тази уста. А при преднамереното бездействие на Прокуратурата можем да предположим, че всичко ще си остане един кьорфишек.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ристо мотористо

    27 Юли 2014 21:00ч.

    Бареков искай от Цацаров проверка за \&quot;фалшивите\&quot; подписи като кмет на София, там отговорността е лична. Един от подписите е със синчето на Драшков. За това общежитието наречено Ремсистите на бочко траят за герберастията. 13 години тази тиква трови държавата

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • .

    27 Юли 2014 21:01ч.

    Ако Боко се върне на власт това означава, че спасение няма. Означава, че българинът е свикнал да бъде със самар, да го шибат по задника и да му опъват юздите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • tonybal

    27 Юли 2014 23:05ч.

    Като ви чета коментарите и как вярвате на един луд, усещам че на изборите българина няма да му се избистри ума, пак простотията ще го води!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 28 Юли 2014 0:34ч.

    Ако Бареков притежава документите, за които се хвали, да ги публикува в ЧЕТЛИВ PDF на сйта си като евродепутат в европарламента или на сайта на евроконсерваторите! Пък да видиме Боко и Цаци как ще гърчат като настъпани червеи в опитите си да цензурират или затворят тези сайтове!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • marko

    28 Юли 2014 1:59ч.

    Страхотна свинщина! При най-малкото съмнение хората би трябвало да искат да разберат каква е истината. Това,което се случва обаче, е пълен потрес.Страх от истината, дори - пълен игнор, все едно въпросният човек, който и да е той, няма да управлява държава,а местния овчарник.Е не, не сме народ!Заслужаваме си скотщината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ду ду ду ду дууууу дудукаааа

    28 Юли 2014 2:20ч.

    да борисов е престъпник, но ние помним как го славославеше, ти др. бареков. така че, айде метла, докато не си нахранил рибите, лайноядец миризлив.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    28 Юли 2014 4:56ч.

    За същото дипломатично намекват в докладите си посланиците на САЩ в София Байърли и Нансен.Но когато сайтът БИВОЛЪ го публиува, Бойко не го опроверга, не се оплака на прокурора,само си сви опашката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • песенчица

    28 Юли 2014 5:03ч.

    Пейте си вие срещу Борисов,пък ние знаем,че,ако беше истина досега всичките които го мразят щяха да са изкарали на яве документите.Щом не са значи пак е кьор фишек и вместо да изкарате очи изписвате вежди.А кой мрази Борисов?На първо място Станишката,че го бие на всички избори,на второ тракторчето,на трето Местанчо,на четвърто Косов ,ако може в капка вода ще го удави.Костов дето продаде нефтохим на братушките,че работел само с руски продукти пък то се оказа,че и от Ирак сме били внасяли и от кувейт сме били.Ей направихте го светец Борисов колкото искате да го очерните толкова по-велик става.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ..

    28 Юли 2014 5:41ч.

    Forbes/bullshit.com

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • песенчица

    28 Юли 2014 18:08ч.

    Разкритията стават все по-гадни! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е бил член на БКП! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е мутрата Буда! Кумът на Иван Костов (а не на Бойко Борисов) е Румен Николов-Пашата. Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пазил бизнеса на този Мишо Бирата, а после го е убил. След затвора, Сретен Йосич ще разкатае м.амицата на Иван Костов (а не на Бойко Борисов). Простакът Иван Костов (а не Бойко Борисов) дреме / цъка sms-и на Нобеловите награди. Каратанчева е била малка, когато Иван Костов (а не Бойко Борисов) се е закачал перверзно с нея! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина! Казват, че затворниците обилно пълнят отзад тварите, радвали се на непълнолетни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи