А. Расмусен: Русия иска да раздели Европа, ще защитим всеки съюзник по всяко време

А. Расмусен: Русия иска да раздели Европа, ще защитим всеки съюзник по всяко време
"Никой в НАТО не иска връщане към времето на Студената война", заяви енералният секретар на алианса Андерс Фог Расмусен в статия за британския в. ”Дейли Телеграф”.
<p>В същото време, той подчертава, че &quot;Кремъл се опитва да върне времето назад и да раздели Европа на нови сфери на влияние&rdquo; и НАТО е принудена да отвърне на руската политика в Украйна.</p> <p>&quot;Благодарение на нашите съюзници от двете страни на Атлантика ние удвоихме броя на изтребителите, патрулиращи въздушното пространството на балтийските страни. Патрулираме в небето на Полша и Румъния с помощта на самолетите за далечно следене АУАКС, съюзниците увеличиха и присъствието си в Черно море&quot;, пише Расмусен и декларира&nbsp;готовността на алианса &quot;да защитава всеки съюзник по всяко време&quot;.</p>

Коментари

  • Rossen

    07 Апр 2014 18:47ч.

    \&quot;Кремъл се опитва да върне времето назад и да раздели Европа на нови сфери на влияние” и НАТО е принудено да отвърне на руската политика в Украйна-САМО NATO СА ДОБРИТЕ, ЧЕСТНИТЕ И ПРАВИЛНИТЕ, ТЕ НИ ОБИЧАТ И ОЩАСТЛИВЯВАТ ВСЕКИ ДЕН .ТЕ СА КАТО СЛЪНЦЕТО И ВЪЗДУХА ЗА ВСЕКИ ЕВРОПЕЕЦ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Hunter Douglas

    07 Апр 2014 20:23ч.

    Петродоларът е единствената истинска ценност на САЩ в света, а Русия може да я срине, ако поиска за своя нефт не долари, а евро или юани. При това положение американската икономика ще рухне, а европейската ше преживее ренесанс. Ако пък Украйна се залитне по кредите от МВФ, кризата там ще е толкова разрушителна, че скоро сама ще падне в ръцете на Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Hunter Douglas

    07 Апр 2014 20:25ч.

    Путин е велик ръководител на велика Русия. И ако педерасите с правите краставици, инцеста и щастливите кокошки не са разбрали това, време е да го разберат. Терористите отвъд океана - също! Желателно е и Колорадските пастирки да спрат да бафкат по Европа с тънките си гласчета, че вече са достатъчно смешни. ПАСИвните еврейски педераси също. А Българския Народ се радва видимо. Това никой не може да отрече. Радва се, че надежда взорът отново види. В Путин и в братска православна Русия. Бог да ни пази, и нас и тях!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Hunter Douglas

    07 Апр 2014 20:26ч.

    Янките и западните смешници продължават да се занимават с Русия. Добре че Путин не им се лови на болните мозъци и да е приключил с тях. Виетнам ще им се стори една сладка приказка, където позорно се насраха и избягаха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Hunter Douglas

    07 Апр 2014 20:28ч.

    Опитват се да изплашат Русия... с един кораб и няколко самолета... а бе тия луди ли са?! Те знаят ли Мечката колко оръжие има останало от Съветско време... само музейните експонати да извадят и ще смачкат Европа за две седмици... ха ха ха... Американците са пълни смешници... те си вярват, че са победили Съветския Съюз... но истината е че Съветския Съюз беше предаден и никога не е бил побеждаван. Американците още сънуват кошмари като чуят за него. Те правят голяма грешка като се закачат с Мечката. Не случайно във всяка зоологическа градина има табелка \&quot;не дразни мечката\&quot;.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи