В САЩ назрява смъртоносна схватка - загубилият няма да бъде пощаден

В САЩ назрява смъртоносна схватка - загубилият няма да бъде пощаден
След жестокия удар върху Тръмп, нанесен с помощта на провокацията в Капитолия на 6 януари, демократите продължиха настъплението по всички възможни канали. В последните дни преди инагурацията тази офанзива може да се обясни само с факта, че не е изключена възможността Тръмп да въведе военно положение въз основа на „Закона за въстанията“ от 1807 г. Изчезналите от полезрението, изпълняващият длъжността министър на отбраната Кристофър Милър и държавният секретар Майк Помпео, все още са на страната на Тръмп. Веднага след провокацията в Капитолия Тръмп излетя за военновъздушната база "Дайс". Привържениците му бяха разочаровани от тази постъпка. Те предполагаха, че оставайки във Вашингтон, той може да назначи нов генерален прокурор, който би взел под личен контрол разследването на обстоятелствата относно „щурма“ на Капитолия, като по този начин лиши демократите от възможността да обвиняват президента в „подстрекателство към метеж“.

 

ФБР задържа 13 човека от нахлулите в Капитолия и нито един от тях не принадлежеше към соросоидната „Антифа“, макар че именно членовете на тази организация проникнаха първи в Капитолия с помощта на полицията. В блогосферата се разпространяват видеоматериали с активисти на „Антифа“, заснети на фона на интериора на Капитолия. Видимо привържениците на Тръмп са попаднали там, следвайки членовете на „Антифа“, без да подозират, че са въвлечени в провокация. Поради тази причина е необходимо енергично разследване, но Тръмп не прибегна към такава мярка. Възможно е той да е бил в течение и на плановете на демократите за тотално блокиране на всички информационни канали, подкрепящи президента. На следващия ден Туитър блокира акаунтите на Тръмп и близкото му обкръжение, а след него компаниите Apple Inc и Amazon.com  наложиха ограничения върху приложението Parler, към което се прехвърлиха милиони привърженици на Тръмп.

 

Доминацията на демократите в информационното поле стана практически тотална. Наблюдателите предполагат, че Тръмп може да преодолее тази информационна блокада единствено с помощта на „извънреден“ канал, действащ автономно от останалите медии, а това се асоциира с въвеждането на военно положение. Демократите трескаво се опитват да предотвратят такава възможност. Първият симптом за това е решението на кмета на Вашингтон Мюриъл Баузър да продължи действието на комендантския час с още 15 дни, макар че на 6 януари беше обявено, че той ще действа само едно денонощие. Най-удобният начин да бъдат изключени изненади от страна на Тръмп, в условията на действащия комендантски час, е инагурацията да се проведе виртуално. Демократите се опитват да компроментират Тръмп по всички възможни за това начини. Говорителят на Камарата на представителите на Конгреса, Нанси Пелоси, се свърза с председателя на обединения комитет на началник щабовете Марк Мили и го запита „дали няма опасност изваденият от равновесие Тръмп да прибегне до използване на ядреното оръжие“. Тя специално се интересувала не може ли да бъде предотвратен допуска на „неуравновесения Тръмп до кодовете за старт на ракетите, за да не се допусне той да започне ядрена война“. Въпросът цели лишаването на Тръмп от пълномощията му на клавнокомандващ. Мили обаче отговорил, че армията съблюдава неутралитет във вътрешната политика. Мили казал на Пелоси следното: „Ние сме се заклели да следваме заповедите на своето гражданско ръководство и се подчиняваме на закона за контрол върху военните от гражданските власти“.

 

Пелоси дала също така указания на апарата в Камарата на представителите да подготви бързо материали за импийчмънт на Тръмп, без да се изчаква инагурацията. Този неин замисъл още повече ще разцепи Америка, но Нанси Пелоси има основания да бърза. През нощта на 10 януари на 40% от територията на Пакистан беше изключено електричеството. Според мнението на блогърите това е било мероприятие на американските специални служби, за да предотвратят подписването на споразумение между китайска корпорация и General Electric за продажба на китайците на активи в размер на 5.2 трилиона долара. Зад General Electric стоят такива производители на военна техника, като General Dynamics, Pratt & Wittney и Rolls Rois. В резултат на една такава сделка, технологиите за производство на съвременна бойна техника биха отишли в ръцете на Китай. В условията на политическа и информационна блокада администрацията на Тръмп не успя навреме да извади на показ подготовката за тази сделка, а информацията за нея попадна при тях едва след „щурма“ на Капитолия, когато привържениците на Тръмп иззеха компютрите на Нанси Пелоси и още 15 конгресмени демократи. В условията на дефицит от време, на специалните служби не им оставаше нищо друго, освен да хакнат електрическата мрежа на Пакистан, и хвърляйки страната в хаос, да предотвратят срещата на участниците в сделката.

 

Ако тези сведения се окажат верни, въпросът за „държавна измяна“ на цяла група влиятелни лица и намеса на чужда държава в изборите на САЩ веднага добиват осезаемо значение. Затова че екипът на Тръмп продължава енергично да действа, свидетелства и подхвърлената в световните медии новина за ареста на римския папа Франциск по обвинение в педофилия, детска порнография, наркотрафик и съпътстващи ги престъпления. Тръмп търси повод да реанимира скандала от 2017 г., когато в резултат на ареста на магната педофил Джефри Епщайн в полезрението попаднаха семействата Клинтън, Обама и Ротшилд. Впоследствие Епштайн се „самоуби“ в затвора, а няколко свидетели, включително и един сътрудник на ФБР, бяха убити и следствието влезе в задънена улица. Съдейки по всичко, сега от Рим ще тръгне нов поток от материали, защото италианската прокуратура притежава данни за връзките на педофилите от Ватикана с „империята“ на Джефри Епщайн.

 

Блогърите съобщават, че полицията в САЩ е поставила постове на границата с Канада, които проверяват всяка трета или пета кола за хора от списъка на заподозрени или обвиняеми в педофилия. Ясно е защо педофилите бягат към Канада. Там канадския премиер Джъстин Трюдо е известен с педофилското си обкръжение. Още един признак за активността на Тръмп е разполагането на регулярна войска в Калифорния. С каква цел се прави това, няма информация. Ситуацията в САЩ е нажежена до краен предел. Циркулира огромно количество непроверена информация, включително и за това, че Тръмп вече е подписал указ за въвеждане на военно положение и скоро той ще бъде огласен.

Превод от руски: Никола Стефанов

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Johnny

  16 Яну 2021 14:02ч.

  Много интересно. Тръмп засега основно говори, а не действа. Все едно играе роля на опозиция или се е предал. Много хора се надяваха да използва правомощията си и да спаси държавата от тези узурпатори. Не знам какво е разположението на силите обаче.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Parbriz Maserati Quattroporte III

  29 Юли 2022 12:17ч.

  Merely internet checking points out ... love the pictures! I attempt to discover by checking out other photos, also. https://parbrize-online.ro/parbrize/parbrize-maserati.html

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • муспи

  16 Яну 2021 14:25ч.

  Не може ли и за Бойко Борисоф импечмънт? Аман от това просташко - оставка, оставка! Как по демократичните страни се уреждт, а ние както винги сме по периферияга? И това при тези блестяши отношения с евреите? Че България сме я предложили за - Ню Изсраил, и само от самите евреи зависят темповете на усвояването Й. Да не допуснем другари, с тази наша плахост и хронично безпаричие, да ни обвинят в отричане на холокоста! Другари, все пак да споделя - идва огромен заем от Брюксел, за укрепване на българо азербайсжано-тюрксата дружба!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уишфул тинкин

  16 Яну 2021 14:29ч.

  Много бих искал да има нещо вярно в това писание, но се съмнявам. Демоните са "работили" години да узорпират властта , няма да допуснат Тръмп да им я отнеме в последната минута ! Нито им подсказки за това от самия Тръмп , нито действия някакви. Такова действие изисква да си заложиш живота на карта , както и на цялото ти обкръжение. Не съм сигурен дали един милиардер (а Тръмп си остава такъв) е готов да пожертва живота си , живота на близките си , и милиардите си , за някаква кауза...Било то и спасението на Америка ? Ако до понеделник сутрин не видим някакво брутално и радикално изненадващо действие , пишете тази приказка наистина в теориите на конспирациите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Идеалист

  16 Яну 2021 14:34ч.

  Ако Байданистите не се откажат публично и явно от културната война, която са повели с амерканския народ и Света, ще бъдат пометени. Това са: Джендър идеологията, новоговора, изопачаването на историята, събарянето на паметници и забраняването на книги и научни публикаци и други подобни действия, които отричат естествения ход на нещата. Това са неща, които нормален човек не може да изтърпи. Така е и с Брекзит, британците не можаха да изтърпят налагането на волята и простотиите на брюкселските бюрократи и джендъри.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  16 Яну 2021 14:36ч.

  Много ми е интересно коя ще е чуждата държава, която се е намесила в изборите. Все пак не говорим за намеса в България, където шпионинът може да е министър на външните, вътрешните работи или президент. Най-влиятелните задкулисия се свързват с британските, еврейските, американските служби, които на собствен терен няма да изпуснат нещата, както се и убеждаваме. Руснаците не са на първо място, макар да могат да причинят немалко щети в държави от бившия ни блок. Освен троловете им да разбунят мрежите, не виждам какво могат да направят. Докато онези имат бизнеса си, трилионите си, световната си мрежа от пионки, включително чужди политици, медии, бизнесмени и т.н. А в днешно време социалните медии и телевизиите са от решаващо значение за облъчване на масите. Лошата новина за нас е, че се сдобихме с подобно влияние през Нова и нейното уширение, бившия канал 3.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Евгени Василев

  16 Яну 2021 14:38ч.

  Преди два часа в руски медий писаха, че Тръмп е въвел военно положение; тази статия и писанията по Руски "независими" он-лайн медии, не е задължително да е 100% истина, тоест да има въведено военно положение, а по-скоро намигане към Тръмп и останалия Свят, че Русия ще подкрепи едно такова решение! Не зависимо дали Тръмп ще го вземе, или не, желязото вече е толкова горещо, че скоро няма да изстине! На 21 януари, Репубиканците смятат да внесат в Камарата докладна записка за иппийчмънт на Байдън, заради нерагламентирани връзки с Китай, ако до тогава той не е забравил, че е Президент!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • задунайска уфсъ с евразийски манталитет

  16 Яну 2021 15:03ч.

  след като голямата лъжа за победата на Тръмп в изборите започна бързо да се спихва като продупчен балон, савецките брацки медии на Жужко изваждат новите лъжи на тръмпанарите(което си е типично за патологичните лъжци)-Антифа предизвикала провокацията, а горките заблудени уфси тръмпанарски били поведени в капана от другите, лошите, сиреч това си е провокация...а доклад на ФБР установи, че Антифа няма общо с нахлуването в Капитолия, и то от арестуването не на 13, а на 120 човека от 6 януари: https://thehill.com/policy/national-security/533432-fbi-no-evidence-antifa-involved-in-capitol-riot Така казва The Hill (The Capitol Hill), който бил така лееекичко надясно по скалата ляво-дясно. Ама аз, понеже съм прост та даже тъп, вярвам безусловно , че Антифа са виновни (в началото даже се твърдеше и аз безусловно вярвах, че и БЛМ са заедно с Антифа първите нахлули, ама то всеки с очи видя, че няма черни от снимките, та затова последната версия на патологичните лъжци е: само Антифа са, мамка им:-) Да подам жокер на савецките брацки медии-Антифа са били първите нахлули в Капитолия, а след това хитро са се измъкнали и са оставили в капана тези 120 заблудени душици, които се оказаха: официални лица от Републиканската партия, донори на Републиканската партия, крайно десни милитанти, привърженици на идеята за бялото превъзходство, членове на QAnon.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Относно русофобите

  16 Яну 2021 15:22ч.

  Няма по-тъпи и по-идеологически смотани коментари от тези на русофобските овце.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вечерта, когато беше атакувана Капитолия

  16 Яну 2021 15:23ч.

  по Ю туб се въртеше Клипа - тълпа от хора - гъм 200 души, вървяща към Капитолия. На гърдите на всички имаше надпис - "Слава Русии". И си говореха всичките на РУСКИ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ами стой си и на оная работа

  16 Яну 2021 15:25ч.

  но не у нас. Заминавай при Путин. Там ще те разберат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Доживяхме!

  16 Яну 2021 15:53ч.

  Доживяхме! В коментарите на български сайт се прославя Хитлер! Това е престъпление по Наказателния кодекс!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анализ

  16 Яну 2021 15:58ч.

  Как се стигна до тази катастрофа ф глобален план ? Анализът показва че с конкретните действия, подготвящи това което става от 03/2020 до сега , сатанистите са работили "ударно" поне последните 10 години. Нямам предвид концепцията за Новия Световен Ред, която се нищи назад през десетилетията и вековете... Имам предвид конкретните политически действия, назначенията , политическото кадруване, което да подсигури "успеха" на глобалната диктатура, СТРАНА ПО СТРАНА ! Очевидно страни като България са съвършено незначителни за да анализираме родната помиярска фауна. Пък и тя от 12 години е неизменна. Да споменем ключовите световни фактори, и как навсякъде в тези ключови страни, бяха натрапени глобалисти-сатанисти , масони и илюминати , джендъри и сбърканяци ! Да започнем от лидера САЩ. До 2016 всичко в САЩ вървеше по "Плана" , Обонго плътно следваше Дълбоката Държава и заедбо с Китай работеха по Въпроса. Ако не беше станала изборната "авария" с Тръмп, вероятно щяхме вече да сме третагодина под биофашизма на Килърито... Тази "грешка" сатанистите едва сега я оправиха. Китай ? Китай като одиозна тоталитарна система винаги е бил в крак с американската Дийп Стейт, въпреки да си дава вид на опонент на САЩ. Китай е модел на сатанизма за Новия Световен Ред, роботизиран, техногенен тоталитаризъм ! Управляван от компартия и с робски покорно население ! Там просто няма какво да се прави. Китай е естествен , идеологически съюзник на сатанистите. Русия ? Любопитен въпрос. Безпристрастните наблюдения( макар лично да съм русофил !) показват че Кремъл е под силното, да не кажа пълното , влияние на сатанистите ! Руските сатанисти ( такива като Греф ) заедно с десетина олигарси на практика държат Властта и сътруничат със световните глобалисти и сатанисти. Путин, или по-скоро "Путин" , е една фирма под фалс флаг. Има убедителни данни , че още от времето на Медведев, оригиналният Путин го няма. Заместват го дружинка от двойници , между 4-7 ! Доказателствата за това са многобройни , половината руснаци са убедени в това... Само един пример ! Днес Путин (по-скоро най-популярният двойник т.н. Удмурт) не говори изобщо немски ! Нуждае се от преводач при елементарни разговои , а е агент на КГБ , владеел е перфектно немски и е работил дълги години в Германия...Така стоят нещата с Русия. И тя е в "играта". В Европа има две страни с някакъв минимален суверенизъм , ядрените Великобритания и Франция. Кралството винаги е било хазяин на демоничните сили , масони, сбърканяците , както и рай за избраните... И днес е така. Световният Сатанистки Щаб , от който се ръководи ЗЛОТО се намира основно в Лондон. За лидер имат фрапантно сбъркан тип , така че на Острова слабо място няма. Франция ? Французите винаги са били "шиант" , опърничави. Но в критичните моменти са клеквали пред англосаксите и са заигравали по тяхна свирка. За Франция критичният момент бяха последните президентски избори, когато с измама (аферата Пенелопе) беше изритан сигурния победител Фр.Фийон и вместо него курдисаха ротшилдовската мека китка. Глобалист и достоен проводник на новия ред... Другите европейски страни не заслужават отделно внимание. Една Германия , икономически колос, остава окупирана страна и прави това , което Дийп Стейт им нареди. Същото се отнася в пълна степен за Япония и Ю.Корея , другите икономически колоси. А Индия по социално-стратификационни причини глобалната диктатура навлиза гладко... И остава какво ? Почти нищо от страните Фактори ! За Израел изобщо няма да отваряме дума , фронтмен на Новия Ред ( те вече си го имат в кибуците ) , Бразилия - прекрасна страна със здрав президент , който обаче загуби "гърба си" в Тръмп и ще последва неговата съдба ! Всички други страни играят безропотно под свирката на сатанистите-глобалисти. Разни страни - парии , като ИРАН или КНДР не могат да нарушат Плана. Ето така се стигна до 2020 , когато нито една състоятелна страна в света вече нямаше суверенни лидери , които да се противопоставят на ЗЛОТО, и около която да се сформира светъл алианс... След 3 дни ако не стане Божие чудо , с падането на Тръмп, Дяволът "угася тока" над земното кълбо и хвърля човечеството в непрогледен мрак ! Бог да ни е на помощ !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • либерална цензура

  16 Яну 2021 16:30ч.

  Статия на руски в стила на радио "Гласът на Америка" и "Свободна Европа" относно диктаторската и вече фашистка същност на съществуващия режим на ДП в бившите САЩ и настоящи РАЩ: https://cont.ws/@alexandr-rogers/1889034

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да сме благодарани, че

  16 Яну 2021 16:37ч.

  България е в периферията.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • обърнете внимание на таблицата в статията

  16 Яну 2021 17:01ч.

  Прочетете как демократите чрез лобисти в Конгреса чрез бюджетни врътки източват парите на данъкоплатците - става въпрос за злоупотреби със стотици милиарди долари: https://cont.ws/@serfilatov/1888897

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Другарю Дачков. на 16.01.2021 в 14:16.

  16 Яну 2021 17:04ч.

  Другарю доносник, вижда се, че не сте в състояние да различите сарказъм от хвалебствие. Това по повод падането на колене пред символите на силата като израз на дефицит на вътрешна свобода. Постът все още не е изтрит. А що се отнася до руския подлед към американските събития, той има не по-голяма стойност от американския такъв към руските такива. Тоест единствено политпропагандистка. Оставям ви да се възхищавате.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А що се отнася до Александр Роджерс,

  16 Яну 2021 17:06ч.

  аналогията е не с Гласът на Америка, а с Фьолкише беобахтер. Уви. Дотам се стигна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До кога, бе!?

  16 Яну 2021 17:38ч.

  Дмитрий, глей си Путин и пиши за него!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ФБР задържа 13 човека от нахлулите в Капитолия и нито един от тях не принадлежеше към соросоидната „Антифа“

  16 Яну 2021 17:45ч.

  Да, ама не!: https://www.zerohedge.com/political/rush-judgment-trump-multiple-leftists-arrested-capitol-riot ... The press also rushed to judgment, even the Wall Street Journal's editorial writers, claiming that Trump's political capital and credibility was now gone and he'd never run for president again. But as news of the arrests comes out, showing who these branded Trump so-called supporters are, the conventional argument is starting to splinter apart. The arrests made in the riots case are starting to show the kind of people who like to riot, which is to say extreme leftists. Start with this freak, as reported by Fox News: A left-wing activist who told Fox News last week that he’d followed a pro-Trump mob into the Capitol in order to "document" the siege is now the subject of a criminal complaint in connection with his alleged participation, according to the U.S. Justice Department. John Sullivan can allegedly be heard egging on protesters in video he provided to the FBI, according to a federal criminal complaint. He has also shared the video to his YouTube and Twitter accounts under the pseudonym Jayden X. He was charged Thursday in federal court in Washington after being arrested by the FBI. He remains in custody in Toeele County, in his home state of Utah, on a U.S. Marshals Service hold request. The Epoch Times reports that he was a Black Lives Matter activist. Andy Ngo notes that he's been busted for BLM riot activity, too. GatewayPundit reported that he was caught on video bragging about posing as a Trump supporter.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До лъжеца "Между другото на 16.01.2021 в 15:30"

  16 Яну 2021 17:56ч.

  Лъжецо, каква Украйна в Московска област? "Деревня Петрищево в Подмосковье, недалеко от Дорохово, в тот год была оккупирована немцами" https://a-malosolov.livejournal.com/1250.html.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Александр Роджерс

  16 Яну 2021 18:06ч.

  "...Вообще за «демократами» много лет тянется кровавый след. Десятки людей (в том числе федеральные агенты, полицейские и журналисты), которые пытались расследовать преступления семейства Клинтонов, сатанинские оргии братьев Подеста, педофильский бордель Эпштейна и коррупционные преступления Байденов, регулярно гибнут в «автомобильных катастрофах», «жестоких несчастных случаях» и «самоубиваются». А знаете, что самое забавное? Что, в отличие от русофобской западной пропаганды, это всё чистая правда, подкреплённая многочисленными фактами. И когда США пугают вас страшилками о тирании, они рассказывают вам о себе, о СВОЕЙ тирании."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Офицер службы охраны Капитолия: Предупреждения о возможном штурме поступали, но нам сказали идти домой

  16 Яну 2021 18:31ч.

  В западной прессе всплывают новые факты о событиях 6 января в Капитолии, обращающие на себя особое внимание. Так, в издании Business Insider вышла статья Келси Вламис, где говорится о сообщениях спецслужб от 3 января о «возможной нападении на Капитолий». Спецслужбы, как отмечает Вламис, предупреждали охрану Конгресса о необходимости принять меры, так как «6 января Трамп может использовать последнюю попытку не допустить утверждение 46-м президентом США Джозефа Байдена». https://topwar.ru/179073-oficer-sluzhby-ohrany-kapitolija-preduprezhdenija-o-vozmozhnom-shturme-postupali-no-nam-skazali-idti-domoj.html

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • легисти

  16 Яну 2021 18:39ч.

  Въпросът съвсем не опира до партии и политическо противопоставяне, а до опит за укрепване на планетарно кохерентната власт на корпорации, по-могъщи от държавите. В този смисъл, проблемът е наистина глобален и ще засегне не само САЩ - вижте проникновения анализ с изводите тук: https://cont.ws/@aleksanderzapolskis/1888327

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • легисти на 16.01.2021 в 18:39 3 прав

  16 Яну 2021 19:04ч.

  и основната битка на Тръмп беше за превръщането на САЩ от корпорация (US Inc.) в република. Това предполагаше сериозни промени във функционирането на ФРС, дори беше възможно да се мисли за икономика, свързана с тексаския долар. Но тази битка явно е неравна, поне засега. Всички, включително и т. нар. "демократи", и неоконите глобалисти, добре знаят, че реално Байдън не е избран и няма да е легитимен като президент, а и кой ли го възприема като самостоятелна политическа фигура... Паниката им сега се дължи на това, че са наясно за мащабите на корупцията си, за педофилските си изстъпления, за "шлейфа" от престъпления, за които говори и Ал. Роджърс, но и още много анализатори в САЩ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мунчо спасов

  16 Яну 2021 19:16ч.

  и на кое място е сащ по медийна свобода? преди бг медиите ли е ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Номер 2

  16 Яну 2021 19:48ч.

  Споко. Трите вещици - Камилата,Пелосито и Килърито за няколко месеца такива простотии ще сътворят,каквито и не сте си помисляли. Още формално не са застъпили и почнаха с джендърските простотии. За Тръмп не знам,но тия ТРИТЕ са в състояние да докарат Гражданска война в САЩ номер 2.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мильо Лудия

  16 Яну 2021 20:40ч.

  мунчо спасов на 16.01.2021 в 19:16 и на кое място е сащ по медийна свобода? преди бг медиите ли е ? на 49-то. Тикволандия е на 111 - между Того и Буркина Фасо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • observer

  16 Яну 2021 20:49ч.

  Антифа са толкова виновни за Бирения пуч на Тръмп, колкото комунистите за подпалването на Райхстага.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ...

  16 Яну 2021 22:11ч.

  Днес един Ротшилд, от отбора на клинтън и епщайн, почина от сърдечен удар в Париж. Явно напрежението в средите на демократите е свръх голямо и ако не успеят да довършат кражбата за тях ще стане страшно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Все пак не говорим за намеса в България, където шпионинът може да е министър на външните, вътрешните работи или президент."

  17 Яну 2021 7:44ч.

  Това целият списък ли е или съкратено издание от кумова срама?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • тъпоъгълника

  17 Яну 2021 10:22ч.

  Статия на бившия руски президент Д.А. Медведев относно порочната и манипулативна избирателна система в САЩ и практическите последици от нейното прилагане на последните избори (+ обзор на всички манипулации и фалшификации, на които съдебната власт така и не отреагира) - https://rusvesna.su/news/1610808949

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • русвесна.су

  17 Яну 2021 16:43ч.

  Жалка история. Подмяна на ценностната система. Бивш комунист на страната на крайнодесните в США. Днес е така. При комунизма, днес отречен и в родината му, имаше повече политически морал. SU. Нищо от SU не е останало. Жалка картинка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • съгласен

  17 Яну 2021 16:48ч.

  Мдаа, историята наистина е жалка, и Медведев много прилежно я е описал. Закривай РАЩ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тъпанът

  18 Яну 2021 13:05ч.

  Анализ на 16.01.2021 в 15:58 "Така стоят нещата с Русия. И тя е в "играта".'''''''' Там кат' идем ще видим! Там кат' идем ще видим! Така биел тъпанът. Там кат' идем ще видим. Къде няма борба между противоположностите? - Дори и в България не всички искат да живеят по старому. Проблемът е, че новото може и много вероятно е да се окаже по-лошо от старото лошо. Според мен КОНТРАРЕВОЛЮЦИЯТА започва с убийството на Сталин през март 1953 г. от еврейската мафия в Русия (Путин е в нейната хватка) и "развенчаването" му на 20-я клеветнически конгрес на КПСС, продължава и набира сила след Хелзинския процес от 1975г. за „мирно съвместно съществуване”; помита Европейската социалистическа общност след Юри Андропов, колаборацията на КГБ с ЦРУ, с водеща роля на ЦРУ, перестройката и предателството на Горбачов; предателството на Елцин, Шушкевич, Кравчук - ненаказаният конституционен преврат в СССР в Беловежката гора на 08.12. 1991г. – поредното предателство на Горбачов с подадената от него оставка на 25.12.1991г. предателството на Върховния съвет на СССР – декларацията за разпускане на СССР; фалитът на Русия през 1998 г., курдисването на Путин на мястото на Елцин за продължение на разпада на Русия...потапянето на непослушния екипаж на "Курск", признаването на превратаджийте от Киев... ПРОДЪЛЖАВА. Дилемата на държавните чиновници в Русия е как да бъдат едновременно с измъкващия се от клопката Путин, който не разчита на милостта на световната сатанинска мафия, а на мамения руски народ, и заедно с това, да бъдат с такива като откровения сатанист Херман Греф, начело на Сбербанк ,- четвъртата по големина банка в Европа. Путин вече не е онзи Путин, който каза за "Курск" "Она утонула." Той вече е този, който каза "Они просто вздохнут." А това че има двойници е отговор на натиска срещу него. Голямата победа на Путин през 2020 г. е, че ремонтира Конституцията на Руската федерация така, че тя фактически е нова конституция, конституцуция, която къса юридическата зависимост на Русия от сатанинската световна капиталистическа мафия. Мафията е бясна. Биологичната световна война срещу всичките народи е на път да прерасне в гореща европейска и в световна война с кръвта на народите на ЕС и на САЩ срещу народите на Русия и Китай. Тръмп загуби битката в САЩ. Тръмпистите в САЩ, обаче, могат да спрат разрастването на започнатата от сатанистите световна война. Инструментът за война на сатанистите е НАТО и натовските подлоги. Въпросът за България е дали ще бъдем проводници на натовската политика за натиск и война на НАТО с Русия или ще съумеем да се дистанцираме и изолираме от разпалването на горещата фаза на световната война? Засега предателството на президента Радев с неговата инициатива за домакинство на русофобската инициатива „Три морета”; новите напъни за нови поръчки от свръх скъпото нападателно оръжие Ф-16/70, способно да носи ядрено оръжие; строителството на два супер скъпи противолодъчни кораба за борба с руските подводни лодки в Черно море, не дават надежди за оптимизъм. Контрареволюцията към Нов световен робовладелски ред – Новото робовладелство на свръх богатите нови робовладелци над остатъците от човечеството продължава… Единственият разумен изход е съпротивата срещу сатанинската мафия. Защото оцелелите живи ще завиждат на мъртвите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  18 Яну 2021 17:38ч.

  провокаторите бяха от антифа спонсорирана от сорос същата банда през лятото разбиваше магазините и крадеше маратонките и алкохола пенсионираната ввс също искаше да изкара някои долар към пенсията ама видяхме какво получи във врата сащ не са критереи за нищо и не трябва да имаме никаква работа с тях особено сега когато връхлети джо деменцията

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • какви са тия

  19 Яну 2021 15:13ч.

  хахаа препечатвани руски тролове. Всичко написано е лъжа... хахаха ето кой защитава тръмпа, руските тролове, правете си сметка кой има интерес и чий президент беше тръбпа... до сега имах съмнения за гласове, но те вече са тотално разсеяни...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бабо маро, ако си баба, значи и на стари години не държиш на чест и достоинство,

  19 Яну 2021 16:51ч.

  а слугуваш на една фашизирана империя. Днес антифашистите са ти врагове, утре, като дойде Девети май сигурно ще пишеш подмазвачески хвалебствия за победителите над фашизма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи