Тъкър Карлсън: Сериозно ли мислите, че можем да победим съюза между Русия и Китай? Някой вижда ли колко мрачно и налудничаво е това?

Тъкър Карлсън: Сериозно ли мислите, че можем да победим съюза между Русия и Китай? Някой вижда ли колко мрачно и налудничаво е това?

Автор: Тъкър Карлсън, foxnews.com Следвайте "Гласове" в Телеграм

Нашите лидери разбират, че натискат за тотална война с Путин, която е ненужна. Тя може да доведе до унищожение на Запада. Те знаят това, но въпреки това го правят. В интервю в германски вестник днес украинският президент Зеленски небрежно спомена, „о, между другото, целият свят може скоро да се наложи да се изправи и да се бие“. „Ако Китай се съюзи с Русия, ще има световна война.“ Die Welt.

Ще има световна война, ако Китай се обедини с Русия? Кой може да каже нещо подобно спокойно? Както току-що ви казахме, Китай е в съюз с Русия, това вече се случи. Това не са спекулации, това са факти. И в резултат от тези факти, според самия Зеленски, стотици милиони хора ще умрат. Не е голяма работа, стига да си върнем Крим. Това е тъмен начин на мислене. Самият Зеленски е много тъмна сила. Това е очевидно, ако го погледнете. Това не може да се сбърка, кой би могъл да не го види?! Този човек е унищожител. Той забрани християнската вяра в страната си и арестува монахини и свещеници.

Преводът на видеото започва след 1:10 минута.

Ако Русия някога обедини сили с Китай, глобалната хегемония на Америка и нейната сила ще приключат незабавно. Имаме най-голямата по територия страна в света, с най-голям ресурс от газ в света, заедно с най-голямото население в света и най-голямата икономика в света. Така оста Русия-Китай ще бъде не просто по-мощна от Съединените щати, а много по-мощна. Тя би имала мащаба да контролира по-голямата част от световната икономика, търговските пътища, суровините. Тя може да демонстрира военна мощ, която, позьорството настрана, ние нямаме силата да спрем.

Ако Русия и Китай някога се обединят, това ще бъде един съвсем нов свят и Съединените щати ще бъдат силно омаловажени. Повечето американци са съгласни, че това ще бъде лошо. Сега, както Доналд Тръмп предвиди съвсем ясно, това се случва. Благодарение на безразсъдния и самоунищожителен отговор на Джо Байдън на инвазията в Украйна, където той отиде тази седмица, икономиката на Русия и Китай са сближени. Китайските разходи за руски стоки са нараснали с повече от 60 процента. Сега Китай внася повече въглища от Русия, отколкото през последните пет години. Китайските доставки за Русия пък, са нараснали с 30 процента. Компании като Форд и Тойота се изтеглиха от Русия, спомненте си, че те трябваше да го направят.

И така, какво следва? Идват китайските производители на автомобили. Някога китайските автомобили съставляваха десет процента от всички коли, продавани в Русия, сега Китай произвежда една трета от тях. Можете да видите накъде отива това. Същото се случва със смартфоните и редица други потребителски стоки. Не е изненадващо, че китайският юан замества долара в Москва. Китайската валута в момента съставлява една пета от всички сделки на московския стоков пазар. През миналата година е била по-малко от един процент. Така че, това са дълбоки и растящи икономически връзки и те са официални, а известно е, че икономическите връзки неизбежно водят до... военни връзки. Затова не бива да се учудваме, че китайците активно помагат на Русия във войната срещу НАТО, която ние водим. С други думи, страната с повече кораби от всеки друг флот в света, се обедини със страната, която има повече ядрени бойни глави от всяка друга страна в света, за да се бие срещу нас в проксито в Украйна. Това е плашещо.

Проблемът е, че всички замесени знаят, че това е страшно, и колко точно е страшно. Нашите лидери разбират, че натискат за тотална война с Путин, която е ненужна. Тя може да доведе до унищожение на Запада. Те знаят това, но въпреки това го правят. В интервю в германски вестник днес украинският президент Зеленски небрежно спомена, „о, между другото, целият свят може скоро да се наложи да се изправи и да се бие“. „Ако Китай се съюзи с Русия, ще има световна война.“ Die Welt.

Ще има световна война, ако Китай се обедини с Русия? Кой може да каже нещо подобно спокойно? Както току-що ви казахме, Китай е в съюз с Русия, това вече се случи. Това не са спекулации, това са факти. И в резултат от тези факти, според самия Зеленски, стотици милиони хора ще умрат. Не е голяма работа, стига да си върнем Крим. Това е тъмен начин на мислене. Самият Зеленски е много тъмна сила. Това е очевидно, ако го погледнете. Това не може да се сбърка, кой би могъл да не го види?! Този човек е унищожител. Той забрани християнската вяра в страната си и арестува монахини и свещеници.

О, ама той е герой, твърдят нашите лидери от Чък Шумър до Мич Макконъл. Не, Зеленски не е герой. Той е инструмент за тотално унищожение. Това не е защита от враговете, това е истината и може би затова Джо Байдън е привлечен от него. Днес Байдън кацна в Киев, за да поощри нова световна война. Вижте.

Забелязах сирените за въздушна тревога на заден план. Странното е, че вчера в Киев нямаше никакви въздушни нападения, ние проверихме това. Имаше само сирени за въздушна тревога, тъкмо в момента, когато Джо Байдън се разходи пред камерите. Гледахме и репортажите на пратениците на място в Киев, които са в града през последните пет дни и не са чули никакви бомби или ракетни удари. Нито сирени. До момента, когато Байдън се е разходил пред камерите.

CNN: „Тук съм през последните пет дни, не съм чул никакви експлозии, нито въздушни сирени, до преди половин час, когато прездентът Байдън се появи в центъра на Киев.“

Така. Имаме сирени за въздушна атака като нужния малък детайл към тази най-внимателно режисирана война и най-безчестна война в историята, най-фалшивата война. И целта на тази война е да се изпратят още 500 милиона долара от американските данъкоплатци за Украйна, за правителството на Зеленски. Вижте това.

„Ние обещахме близо 7000 танка и хиляди бронирани машини, хиляда артилерийски системи, над два милиона артилерийски амуниции, над 50 ракетни системи Ванс, противокорабни и противосамолетни защитни системи, всичко за да защитим Украйна и това не включва още половин милиард долара, които ще ви бъдат изпратени днес или утре. Това е от Съединените щати по този въпрос.“

Някой вижда ли колко мрачно и налудничаво е това? Наистина налудничаво. Да, много американци виждат колко мрачно и налудничаво е това. Вижте цифрите. Колко американци подкрепят тази война за демокрация, за която американците по някаква причина не могат да гласуват. Защо няма национален референдум за всичко това? След като вдигаме страната в името на демокрацията, може би не е зле да изпитаме демокрацията тук, но не. Всичко е такава гротеска. Направо е отвъд въображението.

Но, представете си, че гледате през прозореца на дома си гледката от Източна Палестина, Охайо, в дома си, който още смърди на химикали, които не са идентифицирани. И в това време президентът на Съединените щати прави лично посещение на корумпиран автократ, за да му даде още половин милиард от вашите долари като данъкоплатци, които да отидат за Украйна. В същото време вие сте заклещен в някаква изгубена и забравена част на Охайо – щат, който е помогнал да се изгради тази страна – а над града ви има облак с формата на гъба, животните умират, водата свети...

И вече повече от две седмици от началото на това, когато влакът дерайлира, ФЕМА и администрацията на Байдън отказват да ви окажат финансова помощ под каквато и да е форма. Източна Палестина все още не е посетена, няма проклета визита от проклетия министър на транспорта на Джо Байдън. И след две седмици жителите на Източна Палестина започнаха да забелязват, вижте.

„Какъв федерален отговор?!“

„Белият дом е атакуван за отговора си на дерайлиралия влак край Източна Палестина.“

„Ако това беше в столицата Вашингтон, всичко вече щеше да е разчистено и щяха да са взети мерки.“

„Имам силно главоболие, откакто всичко започна.“

„Изпълнителният директор посещава мястото на инцидента след отправените критики“

„Мнозина казват, че усещат ефекти от токсичните химикали“

„Тази жителка на Източна Палестина, Мелиса Блейк, казва, че два дни след дерайлирането на токсичните товари, лекарите я диагностицират с остър бронхит, предизвикан от химическите изтичания.“

„Трудно ми е да дишам, гърдите ми са винаги стегнати, кашлям.“

„На 53 съм, имал съм две главоболия в живота си, а сега всеки ден имам главоболие, откакто започна контролираното горене.“

„Децата никога няма да играят отново на двора, което много ме натъжава. Не, никога няма да е безопасно за тях, според мен.“

„Днес семейства се подредиха на опашка за чекове от по 1000 долара на човек.“

„Достатъчни ли са 1000 долара?“

„Не, не са. Честно казано, не са.“

„Тед Мърфи не вярва на властите, които казват, че няма дълготрайни рискове за здравето.“

„Трябва да се преместя, защото не съм в безопасност тук. Няма начин това да е безопасно за нас.“

Но на никого не му пука, и хората в Източна Палестина го знаят. Но контрастът стана твърде ярък и очевиден. Американската вода срещу украинската вода. Едната няма никакво значение, тя всъщност е расистка, а заради другата рискуваме ядрена война, за да я защитим. Помощ за Зеленски, без отчетност, която никой не знае къде отива, а и на никой не му пука, и помощ за Източна Палестина, която просто не можем да си позволим. За съжаление хората в този район не са украинци, затова Джо Байдън не е особено заинтересован да ги посети. За жалост, никой от Източна Палестина не е платил на сина на Джо Байдън никакви 80 хиляди долара. Ако някой го беше направил, ако някой е бил достатъчно мъдър да даде пари на семейството на Байдън, още преди години, нещата щяха да са различни. И Джо Байдън сега можеше и да говори с тях.

„Ще приемем законодателство, за да предоставим много повече хуманитарна помощ – храна, вода, лекарства, палатки. Друга помощ ще бъде за бежанците от руската война, ще осигурим помощ за всички, които търсят убежище в други страни. Ще помогнем да се отворят училищата и болниците. Ще осигурим изплащането на пенсии и социални помощи за украинския народ, за да имат нещо в джоба си.“

Ето че не всичко, което минава през Конгреса, е еднакво важно. Повечето закони на Конгреса не означават нищо в дългосрочен план. Ядрената война означава всичко в дългосрочен план. И така, кой е проблемът, по който и двете партии имат съгласие? О, това е проблемът, който има значение. Така че – няма опозиционна партия. И двете партии изглежда са съгласни, че администрацията, която сваля метеорологични балони с топлочувствителни ракети за 400 хиляди долара, е способна да управлява невероятно сложен конфликт в Източна Европа, в който залозите са екзистенциални. Няма проблеми, можем да го управляваме. Всеки замесен е Уинстън Чърчил.

Никой от страна на републиканците не изглежда отвратен в червата си, че президентът на Съединените щати лично посети един автократ с автомонтьорски гащеризон, в Киев, докато в същото време игнорира хиляди жители на Съединените щати, изложени на токсични химикали, които не можем да установим. Републиканците в Сената имат лидер и може да ви е интересно какво той смята за важно. Ето го.

„Ще се опитам да обясня на американския народ, че побеждаването на руснаците в Украйна е най-важното събитие, което се случва в момента в целия свят. Ако украинците успеят, това ще ни спести огромно количество пари за напред. Те не ни молят да изпратим войски, молят за финансова помощ.“

Проблемът е, че това не е реторика. Мич Макконъл вярва, това което току-що каза.

Аз ще ви обясня. Мич Макконъл, Вие не знаете дори как да стигнете до най-близката бензиностанция, Вие не сте в състояние да обясните на някого как да стигне. И съвсем не сте в състояние да водите опозицията в Сената на Съединените щати.
Но по някаква причина, Макконъл и още много други републикански лидери, както и водещи на токшоута, са с напълно промити мозъци от идеята, че Съединените щати имат полза от война с Русия. Сега, когато Русия е обединила сили с Китай, за да създаде блок срещу Съединените щати, който ние не можем да победим, защото те ще контролират вероятно по-голямата част от света... сериозно?

И Вие, Мич Макконъл, направихте това, между другото. Вие оставихте Тръмп и ето ни тук, изправени сме пред края на контрола върху голяма част от света, защото толкова неразумно управлявахте властта, която наследихте. Какъв е вашият отговор на това, Мич Макконъл? Добре дошъл сте по всяко време в това шоу, за да обясните.

Източник: foxnews.com

Превод за "Гласове" Екатерина Грънчарова

 

 

 

 

Коментари

 • Въпрос

  23 Фев 2023 14:43ч.

  Някой, някога ще пусне ли това по накоя българска телевизия? Опаа, грешка, то нямало български телевизии. Били на ЦРУ. Извинявам се за въпроса.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Телевизията е опиум за народа

  23 Фев 2023 15:35ч.

  ЦРУ Тв - Нова и Сорос Тв -БТВ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Евгени Георгиев Василев

  23 Фев 2023 15:31ч.

  Тъкър е Лари Флинт на Журналистиката! А някой задава ли си въпроса защо Русия говори от 20 години за съюз с китай и все не го прави!? Съюзът Китай - Русия е насочен срещу ..... Русия, Китай, типично по Китайски изчака Русия да закъса и предложи услугите си!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • и все не го прави!?

  23 Фев 2023 16:01ч.

  Точно това е грешката на Русия. Западът не е надежден партньор. Общото между Русия и Китай е НЕ-империалистичеката култура. И Русия, както Китай, не иска друго, освен своето.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Китай няма претенции на север

  23 Фев 2023 18:24ч.

  На юг, на юг гледат те и на англосаксите им настръхват от страх задниците...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • >>>

  24 Фев 2023 9:57ч.

  Не знам, какво гледаш и слушаш, но съюзът между Китай и Русия го има отдавна, просто защото е логичен, закономерен и взаимно изгоден за тези две огромни държави, а сега той става все по-силен, заради арогантната наглост на САЩ... Това е факт, а останалото - интерпретации и свободни съчинения...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Милен Милушев

  23 Фев 2023 15:32ч.

  Kупените от САЩ и Брюксел продажници в парламента ни вкарват във войната на Запада срещу Русия в Украйна. Проформа питат Конституционния съд за мобилизация. Вече са решили да изпълнят заповед от САЩ да пращат българи да убиват правнуците на своите освободители. Времето ги притиска. Бързат с танковете. Но западняшките танкове без източноевропейско пушечно месо във вид на пехота не вършат работа. Ние не можем да дарим танкове, ала ще ни принудят за компенсация да проводим пехота за обезпечение на позициите на бронираните машини. Западът праща желязо. Кръвта от нас. Такава е съдбата на поробените. Убийството на българския лев е прелюдия. Въвеждането на еврото – камикадзе на България. Дано Русия ги изпревари. Достатъчно грешки допусна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • „Китай създаде шпионски балон, който САЩ не могат да свалят“ (c)

  23 Фев 2023 15:33ч.

  https://ic.pics.livejournal.com/colonelcassad/19281164/3626045/3626045_900.png

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коджачоджук

  23 Фев 2023 15:58ч.

  "Нашите лидери разбират, че натискат за тотална война с Путин, която е ненужна. Тя може да доведе до унищожение на Запада. Те знаят това, но въпреки това го правят." Аналогично, в случая с циганина дето три месеца носил подкваса в морето , знае, че нема как.. ама надежда имал.... па викал : Абе може и да може да го подквася... Ще пробвам... Ама циганин.. нито въвлича други, нито застрашава Земята

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Целият свят може да се наложи скоро да се изправи и да се бие

  23 Фев 2023 16:19ч.

  - Зеленски. Какво ли е обещало старчето-президент на укрити? Не, няма да се бие целият свят, а само граничните територии, между които не знам защо е включена и България. Хора бдете и не позволявайте!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ФЪРКАТИЧКО

  23 Фев 2023 16:24ч.

  Пораженец и паникьор. Така не се защитават демокрация и евроценности. Срамувам се за него.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Косматичко,

  23 Фев 2023 18:25ч.

  за да те ареса П Стоянов, трябва да си махнеш брадавиците

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Апропо

  23 Фев 2023 18:28ч.

  човекът е американец, какви "евроценности" да защитава?! Цензурата? Тук ни е позволено да пишем, за да ни идентифицират (не тебе, дърта пранго) като побит неблагонадеждни и първи за арест/ликвидиране от "евооценителите"... когато му дойде времето.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Г-жо реститутке

  23 Фев 2023 22:10ч.

  Има мнооого официозни медии, където читателите ще се вдъхновяват от твоите коментари. Защо не се преместиш там? Защо се натискаш тук, където хората имат друга позиция и определено не те искат?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Обективен

  23 Фев 2023 16:40ч.

  И цензурата няма да помогне на Украйна добре е да се прочете истината

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абе, що така Байдън пак се е челосал, в Киев ли, във Варшава ли? Нали Русия му даде гаранции за сигурност, пък той за по-сигурно, си турил нишан за снайперист!

  23 Фев 2023 18:53ч.

  То, че всичко иде от главата е ясно, ама тия от Б9 за какви първи палуби на Титаник се занатискали, като той без това ще потъне? Особено като настъпи голямото блъскане, там вече класи и привилегии няма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Даже

  24 Фев 2023 21:19ч.

  и оркестър няма да има, за да свири.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рис

  23 Фев 2023 19:29ч.

  Добре, че има хора като Карлсон, Ритър, Макгрегор и др. за да проблясват и искри на разум в западните медии.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Б 9

  23 Фев 2023 20:04ч.

  Няма страшно , стягаме източния фронт.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Байдън: „Вие сте на първа линия в нашата колективна отбрана.“

  23 Фев 2023 20:38ч.

  Благодарим ти Бай Дъне, къде да цалуваме?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ездра III

  23 Фев 2023 21:21ч.

  [5:8] На много места ще станат размирици, често ще бъде пращан огън от небето; диви зверове ще променят местата си, и нечисти жени ще раждат чудовища. [5:9] Сладките води ще станат солени, и всички приятели ще се опълчат един срещу други; тогава ще се скрие умът, и разумът ще се оттегли в своето хранилище. Кой разбрал - разбрал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Айде,бе!!!

  23 Фев 2023 21:43ч.

  Общият военен бюджет на Китай и Русия е малко над 300 млрд.долара,а само на САЩ и НАТО е над 1.7 трилиона долара.Ами Австралия,Нова Зеландия,Япония,Южна Корея,Швеция,Финландия,Швейцария.... .Да изреждам ли още.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бам бум

  23 Фев 2023 22:09ч.

  Думата която търсиш е реална икономика ,суровини и ресурси а не напечатани хартийки и тоталитаризъм който налага НАТО върху по слабите държави! Най задлъжнялата държава в света е САЩ и ако някой се осмели да им поиска сметката тогава има два варианта или да фалират или да продължават с войните и санкциите като се надяват на сюжет наподобяващ втората световна война! Само че сега има малък проблем и той се нарича ядрено оръжие! Сатанистите този път ще трябва и те да плащат цената а не само обикновенните хорица! Затова ще се опитват на дребно по най долният начин да налагат своят контрол!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Изреждай колкото си искаш

  24 Фев 2023 7:22ч.

  1,7 трилиона напечатани зелени хартийки без покритие. Зад тях няма нищо, един балон който като се спука, от САЩ няма да остане и помен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А всъщност!!

  24 Фев 2023 10:32ч.

  Това, че военния потенциал дори само на Русия и Китай има превес над целя такъв на колективния Запад е простичък факт, който и западните военни експерти с неохота признават, а това че на западняците, за по-малко им се налага да харчат много-повече си е само техен проблем и е показателно, кой всъщност има по-добро КПД във военната индустрия... И да не забравяме, най-важното: Западът НЕ Е целият свят, а "златния милиард", далеч не може вечно да противостои на останалите седем милиарда, на които явно им е писнало от хегемонията на САЩ и васалите им... Съотношението на силите се променя, при това, определено не в полза на САЩ/НАТО. Причина, поради която и Светът се променя и процесът вече е необратим. Бъдещето на Човечеството виси на косъм и всичко зависи от това, може ли Западната цивилизация да преглътне и се примири с факта, че колониалната епоха приключва за тях… Иначе, в бъдеще ще им се наложи да разчитат само и единствено на собствения си ресурс, ако продължат курса на тотално противопоставяне, което неизбежно ще доведе и до изолацията им в световен мащаб!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • еее

  26 Фев 2023 9:12ч.

  абе с 1 милион на ръкета не 1.7 трилиона а 17 трилона са малко!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Точно обратното

  23 Фев 2023 22:33ч.

  Този тръмпанар очевидно е "българин" и почитаел на "Гласове", "Поглед", "Труд" и другата безмозъчна тиня. Т.е. - Тъп, но упорит.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ??!!

  24 Фев 2023 10:40ч.

  Какво тогава дириш тук бе, дебил недоклатен?! Аре, бЕгай да се изхождаш по "твоите" медии. Олигофрен!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Байдън и Зеленски не са морален императив за света !

  23 Фев 2023 23:23ч.

  Байдън е срам за Америка. Той не е в състояние да взима разумни решения за света. А собствената си страна подлага на опасност от бързо и страшно ядрено унищожение. Води света към безумство и не осъзнава това. Време е Русия,Китай,Индия ,Пакистан и Иран да сложат ред в света и планетата да продължи съществуването си. А Америка може да бъде отново велика страна,наред с другите народи но без Байдън и Байдъновци !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Али Луя

  23 Фев 2023 23:33ч.

  Докато не се съгради автономия "Нова Хазария", ако ще и милионои хора да бъдат жертвани, няма мира да има.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Idealist

  24 Фев 2023 0:36ч.

  Когато дойдат Ф-16, българи ще бъде този, който ще направи провокация срещу Крим. Няма да стане, защото Китай няма да си оголи гърба и да потъне след Русия. Няма да има втора Опиумна война!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • руски "освободител"

  24 Фев 2023 2:46ч.

  съюз между Рашистка Фашагия и Китай няма, има само напъни на маргинали да бъдат забелязани заради смешните си напъни да пикаят срещу вятъра(никой нямаше да чуе за Тъкър Карлсън ако той имаше друго мнение).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дали е истина! Виц не може да е.

  24 Фев 2023 7:17ч.

  -Здравей, Владимир. - Добър ден, пан атаман. - Що за град е това? - Изглежда е Киев. - Ами да, това е Киев, но аз мислех, че е Варшава. Напълно ме объркаха моите момчета от администрацията. Ти какво правиш тук? - Аз ръководя героичната борба на целия свят срещу руските орки. - Да, лоши, много лоши са тези руски орки. Но не им остана дълго. Тяхната армия бяга. Икономиката им е в упадък. Просто трябва да натиснете. В кой град сме? - Това е столицата на Украйна. - Точно така, това е столицата. И времето е хубаво. Ще ти дам половин милиард, само ги натисни. Знаеш ли, аз там имам избори и трябва да ги спечеля. Кой друг ще защитава интересите на обикновените американци? Ако не натиснеш много обаче, няма да ги спечеля. Това ми каза Тони. - Кой Тони? Блеър? - Не познавам никакъв Блеър. Моят Тони е Блинкен. Буйно момче, смелчага. Именно той ме посъветва да летя при вас. Изобщо не го е страх за мен. Сега рейтингът ми ще се повиши. Кога друг път американският президент е посещавал воюваща страна. Вие сте във война, нали? - Разбира се, с всички сили. -С кого? - С тези орки, със зелените човечета. - Затова те харесвам. Убийте всички зелени човечета и ще ви дам пари. Къде сме сега? - Пан атаман, ние сме във война. - На фронта, какво ли? Къде са зелените орки? Все пак Тони е гадняр. Изпрати ме на фронта. Ами ако руснаците пуснат бомбата? - Каква ти бомба, пан атаман. В никакъв случай! Вие сте това, от което имат нужда.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Истина ли?

  24 Фев 2023 7:29ч.

  Когато се съюзят най-мощната икономика с най-големите ресурси във света, с кого мислите че ще са всички останали? Със затъналата в собствените си нерешени проблеми, губеща влияние и потенциал Америка? Войната на изтощение няма да изтощи така лесно Русия и Китай, но НАТО вече признава, че не може да насмогне с производството на военна техника за една мижава война в Украйна, без да наруши собствените си запаси. Е, кой е изтощен сега?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • този съюз е гаранция, че ядрената война се отлага, войната е на икономическия фронт

  24 Фев 2023 7:37ч.

  Играта на Путин е точно това, да изтощи американците, докато продължават да си въобразяват, че те го изтощават. И ще успее, той е кораво копеле. Тези не знаят с кого си имат работа. Засега успява и това ги вбесява.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • майска

  24 Фев 2023 9:07ч.

  Добре, че поне Евроком пуска в делници на Колев и другата гледна точка...Този коментар никога няма да го видите и чуете в трите нацистки телевизии - те не са български...Краварите са се по...ли от страх!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ./.

  24 Фев 2023 10:09ч.

  С разочарование установявам, че докато в САЩ се чуват все повече "гласове на разума", в Европа малоумието на дженрърско-либерастката пасмина, узурпирала ЕК, ЕП, както и правителствата на повечето страни-членки на ЕС, които официално се превърнаха в колония на САЩ, задушава всякакви различни мнения от тези, съвпадащи с "линията на Партията" (Партията на войната)! Следя новинарските емисии на три езика, на два континента и смело мога да заявя, че свободната журналистика в Европа умря... Задушиха я! За разлика от тази в САЩ, която все още успява да надига глас. Жалко за тази Европа, за която толкова мечтахме... Отново се озовахме в колониалния свят, този път американския. Сменихме лагера и както се очертава, пак сме в грешния... "От трън, та на глог"! Явно това е някаква шибана наша карма, от която няма отърване...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • !!...

  24 Фев 2023 10:37ч.

  Кефи ме Тъкър! Браво и за смелостта, с която изказва очевадни и нелицеприятни истини на глас!... За разлика от него, за жалост, в Европейските медии, такива водещи няма, защото колониалната диктатура задушава всички мислещи журналисти. А за у нас, да не говорим... Жалко, наистина!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дърт анонимър

  26 Фев 2023 16:04ч.

  Много им се искана англосаките да турят ръка на ХАРДЛЕНДА, но кокълът стана голям за тяхната уста. Такърчо много точно провижда нещата. Нашата журналистика си е жълта,няма един смелчага да отиде на фронта и да види нещата със собствените си очи. Както преди 8 години така и сега. В демокрацията нямало цензура! Ядец! Има и още как! Дори е по-голяма от тази при соца. Едно време се говореше, че религията била опиум за народите. Днес демокрацията е опиум за народите! А и евроатлантическите ценности също. Източна Европа се очертава карантинната зона между колективния запад и ХАРДЛЕНДА.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи