Проучване: 27% от калифорнийските младежи са джендър „несъответстващи“

Проучване: 27% от калифорнийските младежи са джендър „несъответстващи“
Ново проучване, осъществено от Калифорнийския университет UCLA, разкрива, че 27% от младите хора в Калифорния на възраст между 12 и 17 г. споделят, че в училище гледат на тях като на джендър „несъответстващи“. Проучването, което има отклонение за грешка от около 6%, е било базирано на два въпроса, включени в интервю за изследване на здравето в Калифорния, и е било проведено сред 1594 младежи на възраст между 12 и 17 години. Участниците от мъжки пол, които казват, че другите ги описват като „много женствени“ или „предимно женствени“ и респондентите от женски пол, които отговарят, че другите ги описват като „много мъжествени“ или „предимно мъжествени“, са категоризирани от авторите като „джендър несъответстващи във висока степен“, а тези, които са отговорили с „еднакво женствени и мъжествени“, са категоризирани като „андрогинни“.

 

Първо младите хора са били попитани: „Мъж или Жена сте?“

 

и след този въпрос са попитани:

 

Външният вид, стилът, облеклото, или начинът, по който ходи или говори дадена личност, влияят на това как хората биха ги описали. Как мислите, че другите в училище биха Ви описали?

 

Много женствени

Предимно женствени

Еднакво женствени и мъжествени

Предимно мъжествени

Много мъжествени

 

Участниците от мъжки пол, които казват, че другите ги описват като „много женствени“ или „предимно женствени“ и респондентите от женски пол, които отговарят, че другите ги описват като „много мъжествени“ или „предимно мъжествени“, са категоризирани от авторите като „джендър несъответстващи във висока степен“, а тези, които са отговорили с „еднакво женствени и мъжествени“, са категоризирани като „андрогинни“.

 

Тези млади хора, които са категоризирани като „джендър несъответстващи във висока степен“, са 59 на брой, а други 331 са били поставени в категорията „андрогинни“. 1204 от младите участници в изследването са били в категорията на „джендър съответстващите“, тоест това са тези, които са в съответствие с биологичния си пол.

 

Проучването, проведено от "Уилямс Институт" към UCLA – организация за сексуална ориентация и джендър идентичност – и училищния Център за изследване на здравната политика, е оценило също и разликите в психическото здраве на т. нар. „джендър съответстващи“ и „джендър несъответсващи“ младежи.

 

Не са били открити съществени разлики в нивото на суицидните нагласи (помисли) и суицидните опити между двете групи – резултат, който е в рязък контраст с множеството проучвания, цитирани от привържениците на незабавното утвърждаване на млади хора, които смятат, че принадлежат на джендър, който е несъответен на биологичния им пол. Установено е обаче, че за „джендър несъответстващите“ млади хора вероятността да имат психологически проблеми е два пъти по-голяма, в сравнение с тези, които се чувстват съответни на своя биологичен пол.

 

„Данните показват, че повече от един на всеки четирима калифорнийски младежи изразяват своя джендър по начин, който противоречи на доминиращите стереотипи“, казва водещият автор на проучването Бианка Д. М. Уилсън, от "Института Уилямс". „Повишеният психологически дистрес, който виждаме у джендър несъответстващите младежи, показва обаче, че ние трябва да продължим да обучаваме родителите, училищата и общностите относно потребностите на менталното здраве на тези млади хора и да понижаваме познатите ни рискови фактори, като тормоз и пристрастно отношение.“

 

Калифония беше първият щат, който прие дневния ред за правата на ЛГБТ официално в държавните си училища, като част от нова учебна програма по история и социални науки, която ще достига до децата още в съвсем ранна възраст - във втори клас.

 

Превод за "Гласове": Екатерина Грънчарова

Източник: breitbart.com

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Helleborus

  14 Ное 2020 17:26ч.

  Няма нищо по-лесно от това да объркаш едно дете, като го затрупаш с лоши примери и лукави авторитети. И нищо по-наказуемо, по истинските закони, които не са спрели да действат, само защото разни идеологически секти ги нарушават. Най-сигурният начин да си нахлузиш примката на шията е като заблуждаваш дечица. Тези хора ще носят отговорност, защото сами нарушават законите, но още по-голямо престъпление вършат, като завличат и деца. Но към тях се прибавят и родителите, които стоят безучастни и обществото, а и всеки, който има глас, но не го използва, за да помогне на децата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А бе , те там се събират отвсякъде

  14 Ное 2020 19:48ч.

  Калифорния е Мека за джендъри и наркомани, за съжаление. Там се събират от други места..... „Трева " за пушене се изписва по рецепта за психични проблеми като депресия напр. Но отиваш 3-4 пъти при лекар с оплаквания, и получаваш платмасова карта за купуване без рецепта. Амерканска мечта. Дреме му на лекаря, щом си търсиш проблеми, ще ги намериш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вашите имена /задължително/

  14 Ное 2020 19:49ч.

  До къде се докархме, а колко ли още има?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Маймуната

  15 Ное 2020 0:58ч.

  Нищо за "педали" няма в изследването, което е е за това как се чувстват момчетата и момичетата, които в училище са преценявани от съучениците си като недостатъчно мъжествени или женствени. и влиянието на тази оценка върху психиката им. Всеки от вас е имал за съученик някой "льохман", който не е отговарял на високите ви пуберски изисквания за мъжественост или някоя съученичка "мъжкарана".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пропаганда, че децата не се чувстват добре в природния си пол и значи

  15 Ное 2020 1:08ч.

  и значи трябва да си сменят пола, или да си го изберат. Явно тези 27% са се родили в „погрешния" пол, и тази „грешка" трябва да се поправи .... от любов към човека. А ето една простичка причина: тези 27% имат родители, които не са били добри модели какво значи да си жена или мъж, или са били с един родител и са го взели за модел: мъжкараните взели за модел бащата, и т . н. ; Плюс пубертетни комплекси, насадени от Холивудската индустрия - как изглеждат идеалните жени и идеалните мъже..... Но основните и класически принципи на психология и биология се отписаха за да дадат път на Пропагандата на сатанистите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Какво значи да си достатъчно мъжествен или женствена в днешната Холивудска ера

  15 Ное 2020 1:16ч.

  за децата, които не могат да мислят критично, и попиват всичко от видео игри, Холивудски филми, Интернет ? Виртуална „реалност" където сексът е бог и сексуалните черти са единствен критерий за женска хубост или мъжественост. Жени с огромни цици и 2-метрови крака, без деца, но с кученца, жени-бойци , но разголени и ох-ах толкова секси... Мъже с мускули на културисти, които обаче имат време покрай трупането на мускули да решават научни проблеми, и да спасяват света....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ако се сравняват с куклата Барби сигурно се чувстват не-достатъчно женствени

  15 Ное 2020 1:24ч.

  Когато гледат порн в нета, дали под действието на първичните нагони си дават сметка за подправения външен вид на тези актьори. Sex sells - сексът продава към каквото го прикачиш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Маймуната

  15 Ное 2020 5:45ч.

  Нищо не се казва за "за смяна на пол, избор на пол, нито, че някой се е родил. breitbart.com са лепнали тези глупости за ЛГБТ накрая, без никаква връзка с изследването, както и глупостите за "привържениците на незабавното утвърждаване на млади хора, които смятат, че принадлежат на джендър, който е несъответен на биологичния им пол". Изследването опровергава мантрите за "джендър идеологията" в този случай, защото показва, че точно "необработените ученици" преминават през по-голяма психологическа криза, ако тяхната мъжественост или жественост е поставена под съмнение от околните (напр. че не участват в училищния отбор или не са "чиъргълрс"). Впрочем "2.2% повече помисли и склонност към самоубийство" , регистрирани в изследването) звучи доста различно от "не са били открити съществени разлики в нивото на суицидните нагласи" (в материала)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коментар

  15 Ное 2020 8:41ч.

  Breitbart е ултрадясна консервативна медия и препечатването на нейни материали хвърля срамно петно върху сторилите го. Особено пък ако имат претенциите да са трибуна на левицата. Докарах ли го като в уводна статия на Работническо дело? Или да се заредим с търпение и да очакваме нещо и от Völkischer Beobachter?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock

  15 Ное 2020 10:53ч.

  "Breitbart е ултрадясна консервативна медия"... И какво от това, след като "левите" медии и не само, са проводници на противоестествените диверсии и възпяване на девиатности, уродства и откровенно болестни състояния като достойни за следване, подражание и дори налагане?! Щото дори има действащи фашистко-терористични организации (АНТИФА, BLM) скриващи се под благовидни лозунги и подкрепяни от легални и "уважавани" партии и организации на "добрите"?... - Не е добре човек да пази хоросан и тухли из междуушията си - първата локва в която ще се спъни, ще го удави.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коментар

  15 Ное 2020 13:51ч.

  "Breitbart е ултрадясна консервативна медия"... И какво от това, след като "левите" медии и т.н. Нищо. Но не е пример за принципност, щом се представяш за близък до БСП и Корнелия Нинова сайт. Иначе напомня малко на случая с поздравителната картичка на Сталин до Хитлер по повод завладяването на Париж.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ако си в концлагер от 2 св война

  15 Ное 2020 15:32ч.

  няма да имаш време,нито да си помислиш да си играеш на трети пол.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • диктатура

  15 Ное 2020 15:48ч.

  чрез либерастия=двуглава змия

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цел

  15 Ное 2020 23:40ч.

  Целта на джендър цунамито е същата като на ковид 19 , "зелена Европа/Америка" , големия рестарт. Една и съща цел ! НАМАЛЯНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО. С различни изродщини - към една обща цел.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Агресивна педерастия !

  17 Ное 2020 12:25ч.

  Сатанистко-илюминатските ложи все повече налагат извратеностите като нещо нормално и задължително ! Реално става въпрос за извратености - педерастия, педофилия, содомия, некрофилия и всички други гнусни извратености, за които бихте се сетили ! Преди няколко години германската партия на зелените се опита да узакони в европейския парламент ПЕДОФИЛИЯТА, като се обоснова с естествени (!!!) потребности на определени групи от хора ! Тогава номерът не мина, но сега педерунгелите в ЕК и ЕС изискват извратеностите във всичките им разновидности да бъдат допуснати (и официално приети) в законодателствата на страните-членки ! Европейският съюз е организация, създадена и управлявана от сатанисти-илюминати !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи