"Ню Йорк Таймс": Скандалните писма на Хънтър Байдън са истински

"Ню Йорк Таймс": Скандалните писма на Хънтър Байдън са истински

Автор: Олег Сафари. На снимката: Хънтър и Джо Байдън

В САЩ избухна корупционен скандал, който е пряко свързан с украинската криза. Редакторите на NY Times - рупорът на либерална Америка - неочаквано пуснаха статия, потвърждаваща автентичността на писмата на Хънтър Байдън, изтекли преди две години. Тя съобщи за сериозните правни проблеми, преследващи Хънтър заради бизнес машинациите му в Украйна.

Оказва се, че Хънтър е задлъжнял, за да може да плаща на Службата за вътрешни приходи на САЩ, от която е укрил мръсните пари, спечелени в Украйна. От 2014 г. Хънтър е член на украинската фирма Burisma, като се занимава с открито лобиране. В същото време той по всякакъв начин избягва официалната регистрация като чуждестранен агент, която се изисква по закона FARA.

В писмата си той нарича баща си „моят човек“, когото убеждава да пътува до Украйна, за да лобира за интересите на местната олигархия. Байдън-старши често беше наричан „големият човек“, който получаваше 10% за всяка сделка, която Хънтър сключи. В навечерието на изборите през 2020 г. цялата либерална армия единодушно отрече автентичността на съобщенията за Хънтър, наричайки ги „руска дезинформация.” Профилите в социалните мрежи бяха масово блокирани за публикуване на тези писма.

Изминаха няколко години и сега трябва неохотно да признаят, че писмата на Хънтър бяха истински и той е под федерално разследване за корупция и укриване на данъци. Либералната преса се надява, че украинската криза ще позволи този „неудобен“ дневен ред да бъде изместен на заден план. Но факторът на наближаващите избори за Конгрес играе против това.

Републиканците вече съставят списъци с длъжностни лица от екипа на Байдън, чиито дейности ще разследват след спечелването на изборите. Те се готвят да разследват приключенията на семейство Байдън в Украйна Техните бизнес манипулации бяха една от възможните причини Белият дом толкова упорито да вкарва оръжие в Украйна - с надеждата, че ще предизвика голям конфликт, който ще отпише всичко и корупционните скандали на Байдън ще бъдат заличени заедно с украинския държавност.

https://www.nytimes.com/2022/03/16/us/politics/hunter-biden-tax-bill-investigation.html

https://nypost.com/2021/11/29/joe-biden-expected-10-percent-cut-in-deal-with-a-chinese-giant/

https://www.breitbart.com/the-media/2022/03/17/15-media-personalities-claimed-hunters-laptop-emails-were-likely-russian-propaganda-before-new-york-times-admitted/

https://www.breitbart.com/politics/2022/03/15/exclusive-darrell-issa-we-are-preparing-legion-of-gop-watchdogs-to-hold-this-president-accountable/

 

Свързани текстове: Как Байдън смени главния прокурор на Украйна, за да не разследва компанията, която взе на работа сина му (видео)

Филм за бизнесинтересите на Джо Байдън в Киев

 

 

 

 

Коментари

 • Anonimen

  21 Март 2022 9:59ч.

  Това е стара новина за сина на Байдън и няма как да се скрие.Но е добре,че вече са научили и кучетата,така да се каже.Пращаме оръжия,война и забравяне какви ги е вършил синът.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 1984

  21 Март 2022 10:06ч.

  Всеки шести, гласувал за Байдън на президентските избори, признава, че не би го направил, ако е знаел, че тая история е истинска. А не е знаел именно защото рупори като НЙ Таймс и CNN тиражираха, че това е "руска дезинформация". Интересно кой ли би бил президент, ако имаше свободни медии;)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 1984

  21 Март 2022 10:06ч.

  Същото е и у нас - докато всеки втори политанализатор твърди, че у нас се шири "руска пропаганда", аз не спирам да се удовявам на количеството "атлантици", на които с години са им натягали пружините, за да могат да избухнат в момент като днешния...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Само всеки шести?!

  21 Март 2022 14:15ч.

  Значи 5/6 от избирателите на Байдън/Сорос/демонкратичната партия са клинични имбецили. То и останалата една шеста не е много по-различна, щом е вярвала на MSNBC и CNN за лаптопа от ада - и за останалото.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кофти матрял

  21 Март 2022 10:48ч.

  Всъщност Байдън старши е младши. Цялото му име е Джо Байдън Джуниър.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кофти матрял

  21 Март 2022 10:54ч.

  Още по-точно Джоузеф Робинът Байдън Джуниър

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Българско пухкаво бяло гълъбче

  21 Март 2022 11:01ч.

  Ню Йорк Таймс е превзет от Путин. На всяка информация оттам трябва да има предупреждение: Внимание, медията е контролирана от Кремъл!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Даже Ню-Йорк Таймс се събудил? -

  21 Март 2022 11:22ч.

  не е за вярване. Освен тежката корупция на Байдънови Украйна е перачница на пари за Обама и Клинтънови. От Украйна са изнесли над 100 млн. долара още по времето на Порошенко. Украйна е използвана и за наркотранзит.Не затова ли "демократите" фалшифицираха президентските избори - заради пъклените си планове за война?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мутра

  21 Март 2022 11:41ч.

  Корупцията на Байдън е все едно да откраднеш пакетче семки от магазин в сравнение с корупцията в Русия и Украйна. Един пример - когато навремето руснаци смениха курса на управлението на Юшченко и Тимошенко оставиха тия да крадат от газовата тръба милиарди.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • няма съществена разлика

  21 Март 2022 12:09ч.

  дали крадеш пакетче семки или кило бонбони.. Крадецът си е крадец...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Какъв рупор на либерална Америка, какъв ню йорк таймс, що за пример е това?

  21 Март 2022 12:08ч.

  Вие не намразихте ли всичко либерално и западно, след като сменихте седесарските си кожи?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Либерално = западно?

  21 Март 2022 14:29ч.

  Хм-хм-хм...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  21 Март 2022 12:13ч.

  Ама трябва да разследвате и кървавото старче за войната в Югославия лично, както и за личната му намеса в прокуратурата в Украйна,, за които също има автентични записи. И това е само от Европа !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Anonimen

  21 Март 2022 13:40ч.

  Още ще излязат потулени тайни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кцйцкцйжйжуж

  21 Март 2022 18:00ч.

  Докато ние тук по форумите развиваме теории за стратегически интереси, глобални геополитически процеси и други такива, то цялата история с Украйна накрая ще се окаже, че е една обикновена селско-комисионерска афера на едно високопоставено крадливо семейство!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи