Избягал от Русия, противник на Путин: Единствено Зеленски иска войната да продължи. Накрая ще бъде обесен на първото дърво

Избягал от Русия, противник на Путин: Единствено Зеленски иска войната да продължи. Накрая ще бъде обесен на първото дърво

Следвайте "Гласове" в Телеграм и Инстаграм 

Основният поддръжник на продължаването на войната е загубилият легитимност ръководител на режима в Киев Владимир Зеленски. Това заяви икономистът Алфред Кох, бивш руски вицепремиер (1997), бизнесмен, писател, който от 2013 г е политически емигрант в Германия и е обявен в Русия за чуждестранен агент.

Според него единствено президентът на Украйна е жизнено заинтересован от това войната никога да не свършва. Неочаквано откровение за човек, който е свикнал да говори пламенно за проамериканския режим в Киев, коментира руският портал "Военное обозрение".

Путин: Западът ще смени Зеленски през първата половина на 2025 г.

„Пак казвам, че единствено Зеленски иска да продължи войната, той ще загуби изборите и след това ще бъде обесен. Противниците му ще го обесят заедно с Ермак (ръководителят на президентската администрация Андрий Ермак, бел. ред.). Славата му на героя на нацията премина и няма връщане назад. Той е най-важният бенефициент от продължаването на войната“, подчертава Кох.

Той добави, че сега военният конфликт между Русия и Украйна се е променил драматично. Започна истинска война за унищожаване на украинския народ, водена от Зеленски.

Сега се води съвсем друга война. Води се война за унищожаване на украинския народ. Не руския, а украинския. И само Зеленски не иска да прекрати тази война, казва писателят.

Заслужава да се отбележи, че напоследък дори тези, които в зората на политическата му кариера го наричаха едва ли не Владимир Великолепни, започнаха да се отвръщат от Зеленски. Но откровено геноцидната политика на изгубилия легитимност президент спрямо собствения му народ отблъсна от него дори тези, които искрено мразят Русия и всичко свързано с нея, коментира руският портал.

Арестович: Краят наближава. Украйна се оказа провален проект

Най-яркият пример е смененият в движение бивш съветник на началника на канцеларията на президента на Украйна Олексий Арестович, който в публичните си изявления безмилостно критикува Зеленски за всичко, като му предвещава, в най-добрия случай, съдбата на изгнаник.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

 

 

Коментари

 • malart

  22 Юни 2024 9:23ч.

  А Борис Джонсън къде се е покрил? Нали и той е за война до победен край

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чети между редовете!

  22 Юни 2024 10:10ч.

  "Започна истинска война за унищожаване на украинския народ, водена от Зеленски." Ключови думи: война, водена от Зеленски!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Славчо Георгиев

  23 Юни 2024 12:39ч.

  Руските подлоги в този сайт се давят от злоба ..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Много е тъпо да си много тъп!

  02 Юли 2024 10:36ч.

  Виж "Славчо Георгиев"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Su38

  22 Юни 2024 9:35ч.

  "Основният поддръжник на продължаването на войната е загубилият легитимност ръководител на режима в Киев Владимир Зеленски." Глупости. Зеленски е човек без собствено мнение. Единствените заинтересовани от безкрайна война са ингилизите. Даже не и американците, щото те са прагматици. А ингилизите намериха една говоряща кукла в лицето на Еленски... Той е е безгласна буква. Ермак даже е още по-одиозен. Хора без всякаква съвест, без чувство за отговорност. Като валяк мачкат наред. Защото безпрекословно изпълняват и пазят английските интереси. Дали ще висят на дървото? Съмнявам се при този безмозъчен народ... Също като у нас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Копейкин

  22 Юни 2024 10:27ч.

  Вместо да плещиш копейкаджийските си опорки се напъни да прочетеш какви са задълженията на един президент.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мисл

  22 Юни 2024 14:11ч.

  Задълженията на всеки президент ако обича народа си е по принцип е да изпълнява международните договори като Минските и да преговаря за да запази народа и държавата си зедно с нейните земя и богатства, а не да изпълнява командите на Борис Джонсън и Байден с техните лозунги като "Америка над всичко" и които убиха половин милион деца в Ирак защото това си заслужавало цената...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БъгъИИ

  28 Юни 2024 17:42ч.

  мълариъ? мълариъ велефска? ма, ти ли си, бе? ”мълариа нат сичко" - лозунгъ ти кърти мифки!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хм...

  22 Юни 2024 9:40ч.

  Добрутро...ама това като ви го казвахме преди 2 години ни проглушихте с "слава кокаини" и евроатлантически булшити... Оправяйте се... Тук в БГ също има хора за въжето като се почне с курнела и се мине през цялото ПеПе...киропросото, асенча, развратната мадона, хаяско, бойкшкя...всички са за въжето...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ?????

  22 Юни 2024 9:45ч.

  Зеленски е един сламен човек колкото и да си въобразява че е нещо голямо. И да го махнат ще сложат нещо подобно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Копейкин

  22 Юни 2024 10:25ч.

  Мразят ви сатрапията, бе. Всеки украинец вече има убит или ранен в семейството.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • baba Pena

  22 Юни 2024 14:43ч.

  Айде бе. Нали Зеления каза, че са укр. жертви са 35 хил. Я си уточнете опорките.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Г-Дачков,

  22 Юни 2024 10:41ч.

  крайно време е Вашите редактори (или както там го зоват) да престанат да наричат Арестович Олексий и да изписват името му такова каквото е-Алексей!Арестович и 90% от живущите в губернията “украина” са руснаци а не някаква измислена нация “украинци”!Така че г-н Дачков не е зле Вашите хора да се усетят и списват като начало т.н. “Украинци “ с руските им имена!Цветята за риската армия ще дойдат по късно ако има дотогава мъжко население в украината!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Арестович

  22 Юни 2024 11:19ч.

  Арестович не е точно руснак.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • белорусин

  22 Юни 2024 11:55ч.

  мой сънародник е

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Арестович

  22 Юни 2024 12:13ч.

  Сънародник на Зеленски е.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • т.н. белоруси също са руснаци,

  22 Юни 2024 14:18ч.

  престанете да си измислете националности!Както “помаците” са чисти българи така и “украинци” и “белоруси” са чисти руснаци!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тьотя Путя

  23 Юни 2024 7:38ч.

  Ззееееемля моя дай

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пешо

  22 Юни 2024 13:12ч.

  Когато чуете за министър от правителството на Елцин и противник на Путин знайте, че става дума за много продажно, крадливо и мръсно копеле от калибъра на Боко, Доган, Пеевски, Кирчо, Кокорчо и подобна измет. Неслучайно Путин има над 70% подкрепа от цялото население, просто защото там всички помнят изметта дето ги унищожи през 90-те години и не искат и да чуят за тях. Още не могат да изчистят олигарсите създадени тогава бралгодарение на тоя престъпник Алфред Кох и кликата около него.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Демократа с Тротинетката

  22 Юни 2024 14:04ч.

  Аз това съм го казал още преди две години. "Зеленски ще го обесят на първото дърво пред Радата в Киев. "

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тоя отвратителен чифутин отново

  22 Юни 2024 14:22ч.

  се мярка на хоризонта!Докато Путин толерира типове като него,Дерипаска,Фридман и сумати руски жидове,Россия няма да види спокойствие и просперитет !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чичо Ваньо

  22 Юни 2024 15:09ч.

  Тези ,които на времето създадоха ,финансираха и възродиха военната мощ на нацистка Германия ,сега действат по същия начин . Съдбата на европейските народи и на самите неонацисти изобщо не ги интересува! ФАЩ-най голямата заплаха за съществуването на човешкия род и на всичко живо на земята!Хора, бдете! Възраждат кафявата чума!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кох: "Единствено Зеленски иска да продължи войната"

  22 Юни 2024 15:56ч.

  Алфред Кох като сте казал А, кажете и Б - ЗАЩО Зеленски иска войната да продължи, защо иска да унищожи населението на Украйна (предимно руски етнос)?! За ужас и потрес СЪЩОТО и премиера Нетаняху - войната да продължи ... световните медии съобщиха, че и днес пак са нацелили граждански обекти с много убити цивилни палестинци, вкл. и на Червения кръст! ГЕНОЦИД на човеци пред очите на над 8 милиарда вече! човешки индивида на Планетата Земя ........ Защо 8 милиарда човека НЕ успяват да спрат Зеленски (по Ал.Кох, който не иска да спира войната) и Нетаняху, чиято армия ООН обвини във военни престъпления срещу деца!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Антон Сираков

  22 Юни 2024 17:14ч.

  Защо се пропуска една от основните цели на Тройката на Злото (САШ, Британия, Израел) - злосторниците искат да очистят руското население в "Украйна", за да я заселят с чифутите, на които вече пари под опашките в сегашен "Израел". Засега това е напълно ясно само на истинския генерал - Лукашенко.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пълни глупости!

  02 Юли 2024 10:40ч.

  Даже и глупости не са, а малоумие. Как артист ще е виновен за сценария? Артистът си играе ролята и това е! А ако някой иска да прехвърли вината на артиста, значи има публиката за идиоти! И който му вярва е точно такъв!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи