За поредна година Fibank е победител в конкурса „Компания на годината“

За поредна година Fibank е победител в конкурса „Компания на годината“

Fibank (Първа инвестиционна банка) беше отличена с две престижни награди на церемонията „Компания на годината“. Най-голямата банка с български капитали спечели в категориите „Банка на годината“ и „Employer branding – работодателска марка“, благодарение на позитивната си кампания през 2022-а година. През миналата година Първа инвестиционна банка завоюва първото място в категориите „Иновативна банка на годината“ и „Устойчиво развитие“ за фонда Sustainable Lady.

От името на Fibank приза за „Банка на годината“ получи Главният изпълнителен директор (CEO) и Председател на Управителния съвет г-н Никола Бакалов, който сподели някои факти в подкрепа на водещата роля на банката в сектора. „Fibank затвърди позициите си на банковия пазар в България като клиентски ориентирана, иновативна и социалноотговорна компания. Днес можете да станете клиент на Fibank от всяка точка на света и да банкирате свободно чрез мобилния си телефон или смарт-часовника. Благодаря и на целия екип на Fibank, без който нищо от това нямаше да бъде възможно. Тази година банката празнува своя 30- годишен юбилей и наградата, която имам честта да получа днес, показва, че посоката ни на развитие е правилната“, отбеляза в обръщението си г-н Бакалов.

В категорията „Employer branding – работодателска марка“ Първа инвестиционна банка също е безспорен лидер, а заслуженото признание от журито на конкурса получи г-жа Илона Станева, директор „Маркетинг и реклама“ в банката. Наградата отличава Fibank за кампанията „Един различен работодател“, която се проведе през миналата година.

Наградите „Компания на годината“ се връчват за изключителен принос на компаниите/бизнеса/мениджъра в различни категории. Целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри и предприемачеството сред българската общественост, като така се подкрепи и Start up общността в страната.