Дамски ризи - ще доскучаят ли някога

Дамски ризи - ще доскучаят ли някога

Откакто ризата се е наложила в дамското облекло са минали десетки години, но тя не остарява. Тя продължава да бъде еталон в елегантния силует и неизменна част от официалния дрескод.

Въпреки, че до 20-ти век бялата риза е била носена само от мъже и е била символ на статус и престиж, днес дамите по света имат пълната свобода да я носят с увереност и стил.

Коко Шанел, чиито идеи продължават да владеят модата до ден днешен, успява да премахне границите между класите и половете, като вкарва удобното облекло в дамския гардероб.

Можете да бъдете стилни и женствени, наслаждавайки се на комфорт и свобода, с колекцията дамски ризи на КАМЕРАНС.

 

Защо продължаваме да обичаме елегантните дамски ризи

Можете да имате цяла стая, отделена за вашия гардероб, която да бъде пълна със стотици бели ризи и пак всеки един модел да бъде различен от останалите.

Това е и тайната на дамската риза. Всяка една съдържа яка и копчета, но представлява съвсем различно явление сама по себе си.

Дамските ризи се предлагат във вихър от стилове, цветове и десени и могат да бъдат носени през всеки сезон и при всеки повод без да доскучаят нито веднъж.

Начинът, по който носим ризата също придава крайно различно излъчване на иначе семплата дреха.

С разнообразието от дамски ризи, предлагани от Kamerans.bg ще се отличавате от тълпата във всеки един момент.

 

Класа и стил

Ризата продължава да се свързва със статус и да излъчва усещане за класа. Тя е носена от световноизвестни модни икони, обожавани от публиката кино звезди, от малки и пораснали жени по целия свят.

В съчетание с пола или панталон с висока талия и елегантно копринено шалче като акцент, дамските ризи създават усещане за аристократизъм. Те притежават семпла визия, която няма как да отегчи със своята изисканост.

 

Свобода и удобство

В началото жените са започнали да носят ризи предимно заради комфортът, който осигуряват. В днешно време това е отведено на по-висока степен – материалите за ризи могат да бъдат толкова ефирни, че изобщо да не ги усещате.

Ефирните ризи правят летните дни по-прохладни, без да се лишавате от стилна визия в името на комфорта.

С течение на времето ризата дори е започнала да бъде асоциирана повече с женствеността, когато е придружена с правилните аксесоари и пристегната около талията.

Съвременната мода ще продължава да изненадва с неочаквани и смели решения и в дизайна на дамските ризи. Интересни кройки и смели десени са ефектен начин да обновим излъчването на класическата дреха.

Коментари

Напиши коментар

Откажи