Всеки политик, нежелан на Шипка, е добре да си ходи. Со кротце, со благо

Всеки политик, нежелан на Шипка, е добре да си ходи. Со кротце, со благо

“Ами защо сърцата ни да само с украина защо да не са и с русия какво ми е направила на мен русия и руския народ ами моето сърце е с този пенсионер които почина на опашката за олио”: народният анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Още една жертва...

... на хибридната атака на Путин ! Да видим колко жертви ще дадем , когато през май цената на бензина наближи 5 лв/литър ?

 

Observer

12 бутилки на човек, но ако се нареди повторно, ако на опашката са цялото семейство? Успелите да се запасят са щастливци. Ще имат олио за години напред, особено ако го потребяват пестеливо. Има само едно лошо нещо, накрая олиото им ще граняса.

 

Дзопино

В случая защото казаха че над 90% от сл. олио се добива от Русия и Украйна. Та се очаква да стане двойно като цена.

 

Мери

Този народ съвсем изперка....Затова мошениците ще живеят в палати и няма да си знаят парите! Боже, дай ми търпение!

 

Лицемер

„Начинът да заобичаш нещо е да разбереш, че може да го изгубиш.“ Дж. К. Честъртън След като немския хипермаркет предлага олиото на цена от 3,00лв./независимо , че в промоция, не съм чул да се предлага стока под себестойност/, то другата седмица го продава по-скъпо- това вече си е спекула и продажните и корумпирани органи ще трябва да разследват. А дано ама на дали!

 

Наска от Небраска

Има олио , но акъл няма.

 

Марио Антоанетов

Като няма хляб - пасти! Като няма олио - зехтин! Венцеремос!

 

Само като им

видиш цените на пастите и тортите,ще предпочетеш да си легнеш гладен.

 

баба мара

ами защо сърцата ни да само с украина защо да не са и с русия какво ми е направила на мен русия и руския народ ами моето сърце е с този пенсионер които почина на опашката за олио във враца

 

j.jelevban-БАБА МАРА

Снежните топки в мутрата му разтроиха сърдечния ритъм.Всичко руско вече се асоцира с гадно, бяло, студено,срам и инфантилност.А можеше да е ......запъртък.Аз бих подал оставка.Всеки политик не желан на Шипка е добре да си ходи.Со кротце ,со благо.

 

До момента

Никакви руски стоки не са забелязани да се продават в кварталната Билла, но като е за пропаганда...

 

Кофти матрял

Тия от Била май си мислят, че българите са като ония дресираните в "цивилизованите страни". Много скоро ще разберат колко не са прави. Тъкмо се чудех в Била или в Кауфланд да ходя да пазаря, че са ми на еднакво разстояние. Помогнаха ми.

 

Какво се оказа сега ?

Че "бензоколонката" Русия, дето била "Горна Волта с ракети" ... произвеждала най-ценните неща - зърно, брашно, олио, евтин бензин , газ , ядрено гориво за АЕЦ , водка, сельодка ... А Евро-атлантическият свят произвежда само евро-атлантически ценности.

 

Ситуацията

Западът има кредитни агенции, хедж фондове, токсични кредити, канибали за лоши задължения , дигитална индустрия , дигитални пари ... Русия има петрол, газ, злато, диаманти, никел, титан, пшеница, необятни простори и АРМИЯ , която да ги пази. Кой че издаяни по-добре ?

 

Бигот

Не съм вярвал че ще го кажа, но дано си жив и здрав още няколко години Соросе, да доживееш да видиш със собствените си очи как всичко което си изградил рухва, и джендъролиберастията влиза в учебниците по история като срамно петно. Дано да го доживееш

 

Зодия Прасе

Късметлии излязохме, драги сътериториалници, че в навечерието на очертаващата се патаклама нямаме годни за отбрана самолети, а тези, които платихме скъпо, летят с двигатели, задвижвани от горещи обещания. Кой да се надява, че някога ще видим жив летящ холандец?....

 

няма страшно, америка ще помогне, както винаги

Срещу авансово плащане, САЩ ще ни изпратят чертежите на танкерите, с които ще ни карат газ и петрол.

 

Сетила се Мара(цола)

А защо не бяхте “на висотата на смелостта” на иракчаните, на сирийците, на виетнамците, на корейците, на ….Там загинаха милиони във войни (всяка една от по 20 години)?

 

Прости хора,

какво им пречи Чайковски, да не би с музиката си ще ги застреля?!? Фанатици...

 

МечоКух

Двойният аршин е най-разпознаваемата евроатлантическа ценност.

 

 

 

 

Коментари

 • задунайска уфсъ с евразийски манталитет

  12 Март 2022 21:57ч.

  "Всеки политик, нежелан на Шипка, е добре да си ходи". Че откога критерий за отношението към политици в БГ е Копейкин...това ли са новите опорки от листчето, което го изпращат само на нЕкои заедно с пачки рубли? По-скоро политик и вестник, който е похвален от Копейкин трябва да си ходи...чемодан, вокзал, Москва

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • предложение

  12 Март 2022 22:16ч.

  Разходете се из провинцията да направите тест, като теста на Шипка не ви е достатъчен. Когато никой не егласува за теб, копейкин не ти е виновен.,и за него почти никой не е гласувал. Всички ли сте голкова тъпи в тази сороска банда?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Споко, т.н. овца (позната в миналото като Николова) си хрупа кротко

  13 Март 2022 1:01ч.

  в Калифорния... Само се включва тук да ни опише възгледите си за българските политически лидери и за живота на българина, употребявайки сръбска клавиатура на български сайт, понеже така се бори със скуката ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен Робот

  15 Март 2022 20:09ч.

  Алоу, уфсо илинденска. Айде къш на Вардарот. Нямаш нито капацитет, нито право да се произнасяш за Русия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Адолф Путин

  12 Март 2022 23:04ч.

  Трябва да си ходят тези политици, които не почитат хилядите български опълченци, загинали за свибодата ни, а ползват случая да се поклонят на една чужда държава и един чужд император. Русоробите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мутра

  12 Март 2022 23:25ч.

  Дачков, ако не си разбрал ние не сме член на Евразийския съюз, че всеки политик, който не е удобен на Русия да трябва да си ходи. Да си ходят феновете на Копейкин в Русия и без това са няколко процента лумпени.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вашите коментари: Всеки политик, нежелан от копейкин на Шипка, е добре да си ходи. Со кротце, со благо, преди да сме му разбили главата

  13 Март 2022 11:21ч.

  Така е по-пълно

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен Робот

  15 Март 2022 20:12ч.

  Или да си ходи или да приеме любовта народна. Това на снимката е просто илюстрация... за сега.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи