Защо военна за външен министър?

Защо военна за външен министър?
"Защо военна (военен) за външен министър, това е много тъпо!"; "Външния ни министър открай време е назначение на американското посолство, независимо коя партия формално управлява"; “Секретарката на премиера получава вицепремиерски пост… Това е наистина Промяна”; “Дано по-дълго се задържи това правителство, че комай това ще е единственият досег на БСП до властта”; “Да се провалиш позорно на избори и да се уредиш до казана с черпак в ръка, това си е успех”: безкромпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Номинираната за външен министър Теодора Генчовска, главен експерт към администрацията на президента Румен Радев и координатор на инициативата "Три морета" 

 

Защо военна (военен)

за външен министър, това е много тъпо! По-добре да се смени с Янев, той поне е по-хубав.

 

ваксиниран веган

Външния ни министър открай време е назначение на американското посолство, независимо коя партия формално управлява. Дори и Възраждане да спечелят някой ден, едва ли ще успеят да устискат собствена кандидатура. А това, че сега този министър е формално предложение на ИТН просто препотвърждава що за "партия" са.

 

Идеалист

По-добре да бяхме избрали навремето леля Цеца, можеше нещата да се разият по-добре за нещастната ни родина. Тази госпожа и нейният гуру, директно ни вкарват в синергията с американските интереси. Триморие, бази и командни пунктове на НАТО по морето, джендърия и ваксинация с американските псевдо-ваксини.

 

кофти матрял

Вицепремиер по ефективното управление - виждам, че секретарката на премиера получава вицепремиерски пост и ще е офис-мениджър на кабинета. Това е наистина Промяна.

 

Уилт

Дано по-дълго се задържи това правителство, че комай това ще е единственият досег на БСП до властта.

 

Да се провалиш позорно на избори

И да се уредиш до казана с черпак в ръка, това си е успех.

 

Куно

Нищо ново под слънцето, изчегъртването продължава, докато на власт не дойдат изчегъртаните и не започнат да изчегъртват сегашните изчегъртващи. Сякаш гледаме някакъв мафиотски сериал, в който всичко се гради около вендетите между различни престъпни кланове...

 

нема да повтарям!

Ние няма да загубим парите по Плана, а просто няма да ги получим! Върховенство на закона и корупцията били проблем досега! След месец-два ще са катастрофа!

 

Булекзит

Отдавна сме фондозависими, за съжаление. Страната ни е в позицията на наркоман, който за да си получи дозата е склонен на всякакви компромиси.

 

Естествено

Вече и на кьораво-глухо-малоумните, гласували за Радев&Ко., би трябвало да е станало ясно защо имаше "злоупотреби" и уволнения в Пирогов и Александровска, защо се затрива болницата в Лозенец и факултетът на СУ. За да може болниците, фармацевтиката и медицинското образование да се съсредоточат в частните ръчички на ТЛ-ЧФ. Затова и натискат за частната болница в Казичене, затова построиха частна болница точно до новооткрити с лобизъм два медицински факултета в университет в провинциален град и натискат за медицински университет там, понеже са малко медицинските университети в София, Пловдив, Варна, Плевен, Стара Загора и факултетът в СУ, нали. В предпоследния и последния си ден на министър Стойчо бърза да приключи с мръсните задачи, заради които го назначиха и държаха в две служебни правителства. Кирчовците пък ще приемат промените в здравното осигуряване, с които безплатно ще остане само щракване на капанчето за пациентите, които вече не са пациенти, а потребители на здравни услуги. Който е следил внимателно разни публикации в разни прэсси от около поне година насам, за него пъзелчето се подрежда.

 

Следващият ход вероятно ще бъде влизане в Народното събрание с милиция

и арестуване на водачите на опозицията. Има такъв случай - народната милиция влиза в парламента през 1947 г., арестува Никола Петков и го убива . Всички депутати са пратени в концлагери. Но може би първо се очаква да бъде приета"Наредба-закон за защита на народната власт" или "Закон за защита на държавата". Както една време Европа и САЩ ни изтъргуваха с болшевиките, нищо не им пречи да сторят това и сега!

 

Бонго

Ако някой от вас иска да изпъди наемателите си дали полицията ще му съдейства. И ще ви кажа-не няма.Има си ред за това и той не е този който виждаме сега .Всички пищещи тук сте заслепени от омраза ====== Така поставен въпросът подсказва заслепение от невежество. Заповедта за опразване на държавната собственост е издадена компетентен орган, областния управител. Полицията е длъжна да съдейства.

 

chedomir

Мястото на ГЕРБ,че и на другите партии сигурно не е в НДК,но начинът по който се разправят помежду си наследниците на някогашните ни комунистически управници,меко казано омерзяват.Най-малкото ни връщат към времена и манталитет,които над 30 години се опитваме да загърбим.Досега грабеха едни,сега се наместват на трапезата други.От същите.Нам е отредено да им гледаме сеира,докато разпределят награбеното.И докога така ,другари-капиталисти?

 

БСП-ето също не са си платили наема към държавата,

бизнес офисите на Продължаваме измамата и другите прокоповци, кой им плаща офисите и заплатите? Държавата осъди БСП 280 000 лева за неплатени наеми, но отказа да ги изхвърли от сградата на Позитано 20. Защо така с два аршина бе, другариииииииииииии?

 

Наблюдател

Без Цецо, по Цецовски, без Боко, по Боковски, без Каскета, по Каскетски... А народецът, се радва, също както когато партизаните слязоха от Балкана и започнаха да експроприират и трепят буржоата...

 

Ама, разбира се!

Видимо от мненията тук, много народ от държавната администрация виси без работа и чете сайтове!

 

trassporter

Минах и през други стаи. Голямо черногледство е обхванало Форума.

 

на 09.12.2021 в 10:20 Минах и през други стаи. Голямо черногледство е обхванало Форума.

Това е добре! Нормалните хора са реалисти, сиреч черногледи на новоговора на позитивните девианти.

 

Сега ще разберем,

дали господ е българин.

 

 

 

Коментари

 • Месията

  11 Дек 2021 11:50ч.

  Досега грабеха едни, сега се наместват на трапезата други. От същите. Нам е отредено да им гледаме сеира, докато разпределят награбеното. И докога така, господа-капиталисти? Сега ще разберем, дали Господ отвъд океана е българин !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не е ли очевидно?

  11 Дек 2021 12:07ч.

  Защото ще послужи за пушечно месо. Утилитарна персона наемник. Колко ли плащат за такива мимолетни проблясвания? А колко ли получава партията която я "номинира"? Понеже те ще отнесат негативите след залпа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • аха

  11 Дек 2021 13:11ч.

  Дойде времето на софрите и борците за новата почЕтност (по кирчовия стандарт), обработени по калъп от и в синергия с дневния ред на новия геополитически брат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Карачибук

  11 Дек 2021 13:33ч.

  "Защо военна за външен министър?" - питат читателите. Отговаря им г-жа Полихрония, баба на Генчовска по партийна линия. Ето какво тя разказа за любимата си внучка: "Тодорка още в детската градина показваше, че обича армията и воинската дисциплина. Чудя се как и защо в крехкото й момичешсо телце се бе загнездил духът на суров воин. Другите момиченца с кукли в ръце ходеха, а тя милата винаги стискаше я пистолет, я шмайзер. Обичаше армейския ред и дисциплина. Подстригваше косите си късичко като на млад офицер. За една Коледа поиска и получи от Дядо Мраз красиво костюмче на суворовец. Вместо детски приказки започна да чете "Изкуството на войната" на Сун Бин. После в оригинал изучи "Vom Kriege" на генерал-майор Карл Филип Готлиб фон Клаузевиц. "Мила бабо, помни, че войната е само продължение на политиката с други средства!" - така Тодорка надписа първата си поздравителна картичка до мен послучай 8-ми март. Вече като девойче тя се влюби в адмирал Нелсън. Есенно време ми помагаше при обурканяване на лятото. Правеше туршии пресъздаващи Трафалгарската битка. Майсторски разполовяваше чушките, превръщайки ги в корпуси на кораби. 18 френски и 15 испански зеленочушкови срещу 27 британски червенопиперени. Мачтите изработваше от тънки морковчета, а върху тях закрепваше платна от зелеви и цвеклови листа. Някои от бордовете бълваха карфиолени залпове, от други стърчаха заканителни морковени цеви. Тодорка е най-вещата познавачка на Трафалгарската и тя отдавна е заслужила да е поне командващ на българските ВМС. Милата ми внучка бродира и превъзходни гоблени на външнополитически теми. Още като девойка тя пеализира с вилерови конци творбата "Срещата в Ялта 1945", която днес се намира в посолството на Русия в София. Последният гоблен на Тодорка краси резиденцията на Нейно Превъзходителство Херо Мустафа в София. На него внучката ми е пресъздала сюжета "Изгонването на Тръмп и Мелания от Белия дом". Навярно вече се убедихте, че Тодорка може да бъде и чудесна министърка на външните работи. "Политиката е продължение на войната с други средства" - това е девизът на Теодорка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Леля Фанка до Карачибук на 11.12.2021 в 13:33

  11 Дек 2021 16:00ч.

  Уникален разказ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • висок

  11 Дек 2021 16:32ч.

  Цял ден се ровя и чета от различни места биографиите на новите измамници. Толкова напудрени неща, такива скалъпени титли..... Пацо Шнорхела е Академик в сравнение с тези.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отче Ваш

  11 Дек 2021 16:58ч.

  Здраво ще отупат чувала тези млади, „образовани и невинни“ джендърчета, а нам е отредено да им гледаме сеира, докато разпределят награбеното. И докога така, господа-капиталисти? Сега ще разберем, дали Господ отвъд океана е българин !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ДС-Ванче караДжандбаз

  11 Дек 2021 17:14ч.

  Добре бе, нали на всяка бюджетна кьор-софра след 3-тата ракия се дерехте "България на три морета"?! Сега американците ви сбъднаха мечтата и пак сте недоволни, не накъркани и ненагрухани?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дърт анонимър

  11 Дек 2021 21:57ч.

  Карачибук, ти си гениален! Шапка ти свалям за това есе тюрлю гювеч на тема История! Как го постигна?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • софиянец

  11 Дек 2021 22:58ч.

  Карачибук на 11.12.2021 в 13:33 Звънчо, здрав да си и да ни радваш, на фона на тия всичките клоуни...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • terrarium

  12 Дек 2021 2:21ч.

  Никакво значение кой никаквец или кой кифла ще е външен министър, защото не ни е разрешена своя дори най-скромно независима външна политика.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • борба

  12 Дек 2021 16:30ч.

  българинът , привикнал хомот да влачи, тиранство и зло и до днес тачи; рускя желязна ръка целува, лъжливи уста слуша със вяра: ну може Херо Мустафа нали ? Изглежда само когато управникът е препоръчан от генерал Решетников е дабър зя вас вестникари

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи