Комсомол, комсомол, ти летиш като сокол...

Комсомол, комсомол, ти летиш като сокол...
“Перфектно. Старият седесар костовист Иванов вдига цените, ГЕРБ - СДС ги замразява. Добре, че е Бойко, си казва народът”; "Това не е театрална сценка, не е училищен кръжок, не е другарска вечеринка. В този парламент се кове съдбата на България и всички нас, от тези депутати се очаква опит, мъдрост, знания"; "Лошото е, че този пропуск показва много ниско ниво на управленческа култура на мнозинството и най-вече на водещата сила в него. Още два-три такива гафа и..."; “Колко българи умряха за 3 месеца? На каква цена "пречупихте" пандемията?!”: народният анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Колко българи умряха за 3 месеца?

На каква цена "пречупихте" пандемията?! Кой носи ОТГОВОРНОСТ за безсмислената СМЪРТ на няколко ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ?!?!

 

Нали сте със зелен сертификат

какво стоите на МС с тези маски. Лицемери.

 

Духът на времето

Смешни сте всички, оправдаващи пишман говорителя от парламентарната трибуна. Това не е театрална сценка, не е училищен кръжок, не е другарска вечеринка. В този парламент се кове съдбата на България и всички нас, от тези депутати се очаква опит, мъдрост, знания. За там не трябва да се избират хора, които тепърва ще се учат какво е парламентаризъм, закон, общество, икономика и т.н., поне базовите отношения трябва да се познават. И не е въпросът в конкретното момче - посредственици и пълнеж е имало и ще има във всички парламенти. Въпросът е в претенциите, с които се заявиха Кирчовците и Кокорчовците - най-почтените, най-умните и знаещите. "Речта" на това момче и една нахилена кукла в предишен ден е показателна как и двадесет дипломи от цял свят да събереш, нямаш ли политическата и обществената култура, по-добре си гледай кариерата и тръгни към публичните форуми когато реално можеш да допринесеш за народа си. Всички леви-десни-умни-красиви-кариери-сертификати-езици, а в същото време неистово напират за държавата заплата и публичния ресурс.

 

observer

Перфектно. Старият седесар костовист Иванов вдига цените, ГЕРБ - СДС ги замразява. Добре, че е Бойко, си казва народът.

 

Гафов

Никой никого не е подхлъзнал. Просто новото мнозинство подкрепи една разумна идея за мораториум върху цените на тока, парното и газа. Но пропуснаха да уточнят началната и крайна дата на мораториума. Лошото е, че този пропуск показва много ниско ниво на управленческа култура на мнозинството и най-вече на водещата сила в него. Още два-три такива гафа и....

 

тотал щета

Глей саа кви сте! Има и много добра новина - гербаджиите изправиха на нокти депесето, които се беха приготвили да кашират при ток около 500 лева! Нали на Доган му спрели теца, та да покрият липсите! Те от ГЕРБ ако така си отмъщават на всички, дето им извиваха ръцете като управляващи, нема и да разберем новите кога ще си заминат, такъв панаир падне при разминаването на теорията с практиката!

 

Ах!

Парламенто е пълен с пубери с жълто около устата и със стари хиени с милиони в джобовете. Кой ще победи в той мач? Ми кой друг освен хиените. Пуберите да минат през ПУЦ е тогиз да се явят в собранието.

 

Никола Тесларов

Една госпожа се изказа, че декларацията за гражданство има единствено заявителски и уведомителен характер. Тя нямала доказателствена стойност! Кога и в какви случай има доказателствена стойност? Трите нарушения на Киро засягат половината Наказателен кодекс, но всичко е наред! КС ясно заяви, че когато е станал министър Киро е излъгал в декларацията си и е имал двойно гражданство! Решението да няма предварително производство е взето когато Киро се закле в Конституцията като премиер! Хрантутниците на Байдън и Сорос ни тестват колко ниско можем да паднем в тинята и с каква скорост да изчезнем! Няма да чакат дълго!

 

хаха

За кокошка няма прошка, за Кирчо няма закон.

 

препоръка от МС

Бъдете почтени само в краен случай.

 

Петков заобиколи Конституцията,

ИТН се жалват за някакво си коалиционно споразумение. Друго ли сте очаквали. Валентин Вацев отдавна обясни с думи прости какво ни чака.

 

Моите имена

Кашата в България (и в държавички от нейния тип) е толкова голяма, че авантюристи като новите лица могат смело да говорят и предлагат каквото си поискат без особен риск да я задълбочат. И те това правят на първи видим план. На втори и не толкова видим план те просто действат по план-програмата на своите началници. Кирил, Асен и обкръжението им са тук заради план-програмата, не заради българите или България. И понеже е така навсякъде по света - народите отчаяно имат нужда от подкрепа и внимание, а елитът е на върха заради частни план-програми, то светът е бременен със следващ голям конфликт. Той, обаче отново ще реши само частни елитни интереси, а покрай това - и някои общонародни интереси, но само временно... Това е просто една цикличност...

 

Славов

В момента Петков генерира шум в системата с илюзията,че това е Вятърът на промяната. На финансовите пазари такъв рязък скок на настроенията е последван с подобно рязко отдръпване. Избирателите дадоха кредит на двама харвардци с надеждата за бърза промяна,но след известно време ще стане ясно ,че това се случва само в приказките и тогава следва единственото възможно след рязко изхвърляне на рейтинга на доверие - Пример: образуванието на чалгарите и Възход и падение на Цветан Цветанов.

 

Иванова

Вчера бях много удивена ,когато чух г-н Петков да обявява ,че 8, 5 милярда души на земята вече били ваксинирани срещу ковид 19. На земята не живеят толкова човека , вероятно става дума за 8,5 милярда дози ваксини употребени досега срещу ковид. Не видях никой да го коментира това и се зачудих дали се подмазват на новия премиер или журналистите не знаят , че в света не живеят толкова хора.

 

Тоя момък, избран от петнадесетина процента от българските граждани, нарушил Конституцията и НК,

От първия си ден на премиер, с извинение, се кани да води война със 70 % процента от българските граждани, че и с непълнолетните им деца? От самото начало подозирах, че нещо не е съвсем наред, както не е наред с всеки, който прекалено си е повярвал и се е взел твърде несериозно. Ще гледаме. Български граждани, it's up to you.

 

От Фейсбук профила на журналистката Данка Василева

Деница Симеонова от ПП от трибуната на парламента с широка ведра усмивка и бурен ентусиазъм в гласа: „Кирил Петков, за мен само Киро, е сбъдналата се мечта на десетки хиляди българи, които мечтаят за добър живот тук“. „Ние, децата на промяната, родени през 80-те и 90-те години, нямаме нищо общо с демоните от миналото и ще направим България родина на първо място“. Що ли се сещам за един демон от миналото: „Комсомол, комсомол, ти летиш като сокол...“

 

срамна работа

Хора, които не са влизали в съдебната зала, ще правят съдебна реформа? Нещо като партийните секретари по комунистическо, които отговаряха за отделни сектори. Тия хора с какво са известни, че ще правят реформа в правосъдието, знаят ли изобщо значението на думата правосъдие, правят ли разлика между правосъдие и правораздаване? Написали ли са нещо - поне една саттийка по въпроса, обучавали ли са студенти, докторанти, специализанти, съдии, прокурори, адвокати ? Че не са влизали в Съдебната палата е ясно....СРАМ И ПОЗОР! Пак калинки като Фидосова, Цачева, Ахладова, Кирилов....

 

Ичо Ицев

Никаква реформа няма да направят: едно, че нямат умствен капацитет, второ: нямат конституционно мнозинство от 160 човека-депутати. Със законови промени реформи не се правят, другари!

 

"Гешев не отговаря на изискванията за заемане на длъжността и не се справя със своите правомощия, смята тя."

Всеки, който се има за последна инстанция рано или късно бива силно изненадан от факта, че не е такава, не ли?

 

Помним как в миналия Парламент

привикаха Гешев в някаква комисия, може би да му дърпат ушите. И той отиде човекът. ОБАЧЕ Христо Иванов и други правни специалисти избягаха и ги фана липсата. Просто защото Гешев ще ги сложи в малкия си джоб по знания.

 

Сашо

Още докато беше правосъден министър Иванов можеше да промени процедурата и мандата на главни прокуро, ама не му беше изгодно тогава

 

"Новото правителство ще притиска Гешев през бюджета"

На такова "притискане" през 90-те се викаше мутренски рекет. Не че съм адвокат на Гешев, но притискащата гъ-жа от кадрото е специалист по проекти, а не по правосъдие, се пак, пише в официалното й CV.

 

СМЕХХХ

Искате слаба и силно зависима България от сащ! Всичко останало са пълни лъжи и глупости!

 

Възхитен

Доживяхме, американски посланик - при това със звучната фамилия Мустафа - да определя приоритетите на българското правителство. Май преходът наистина приключи и сега ни остава само да чакаме катастрофата...

 

 

 

 

Коментари

 • Към Иванова

  16 Дек 2021 22:26ч.

  Петков не е сгрешил бройката, той включи в бройката и още неродените ваксинирани.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Присадките

  17 Дек 2021 0:19ч.

  две трети са като овошките - стар български корен с американска подложка. Е, да видим кое ще компрометира "плода" стария корен или подложката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  17 Дек 2021 1:27ч.

  Детска радост чик-чирик ... след мафиозо, детската градина щяла да чегърта :DDD

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 112

  17 Дек 2021 9:12ч.

  До сега било каквото било, отсега нататък , пак както си било !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Предлагам на "Гласове"

  17 Дек 2021 14:46ч.

  да отвори лотария - колко месеца ще издържи този парламент!? Да залагаме!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЕЕЕ

  20 Дек 2021 10:38ч.

  Най-важното на този свят е гражданството на Киро. Няма нещо по-важно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи