Министерство на държавните предприятия има в Индонезия, Папуа Нова Гвинея, Намибия. Опитайте с Министерство на Истината

Министерство на държавните предприятия има в Индонезия, Папуа Нова Гвинея, Намибия. Опитайте с Министерство на Истината
“Еволюция на кoвид ваkcините: 1. „Ваkcинираните хора не заразяват.“ 2. „Ваkcинираните се заразяват, но не се разболяват“ 3. „Ваkcинираните се разболяват, но леко“ 4. „И ваkcинираните боледуват, но не стигат до интензивно отделение“ 5. „Ваkcинираните стигат и до интензивно отделение, но не умират“ 6.“ Ваkcинираните умират, но в лека форма“ 7. „Ваkcинираните умират мъчително, но с чиста съвест“ 8. „Ваkcинираните ще отидат в рая, а другите просто ще умрат“ 9. „Умрелите ваkcинирани не боледуват в рая“: неизчерпаемата народна мъдрост в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Отче Ваш

Като гледам във властта ще има много вождове и малко индианци !!! Седем зам. председатели и четири вицепремиери!!!! А очакваната харвардска симфония ще донесе много смях, зрелища, но и голяма МЪКА !!! В условия на демокрация и див капитализъм, богатите, ще стават все по – богати, а политиците и въобще „ елитът“, както е било винаги, няма да носи никаква отговорност !!! Отговорността ще се носи само и единствено на гъба на месното туземно население, имащо се за народ !!!

 

Пламен

"Браво на гения, дето го е измислил - Министерство на държавните предприятия има в Индонезия, Папуа Нова Гвинея, Намибия, сигурно и на някое друго интересно място)

 

TTN

Много притеснителни имена има в този проектосъстав, както и отлични попадения, разбира се. Например, въз основа на това, което съм чул досега в публичните му изяви от Димитър Гърдев съм останал с впечатление, че е доста изявен русофоб. Според мен във външната ни политика трябва да има баланс и умереност - особено в сегашната свръхнапрегната международна обстановка и то когато най-горещите й точки са толкова близо до нас. Дано не съм прав за Гърдев. За мен много добра кандидатура е дамата за министър на здравеопазването. Същото важи и за минстерството на отбраната.

 

Пламен

Досега само аптекар не се беше цанил за Министър на здравеопазването, сега този пропуск ще бъде отстранен. Оказва се, че най-голям икономически ръст за тримесечието има при търговията на дребно с фармацевтични и медицински стоки - с 37.7%.

 

Червените линии на Корнелия посивяха

Следва страшната Истанбулска конвенция. Всички ще станем джендъри.

 

Местен изрод-пишман социолог

Аз пък си мисля, че тези въобще нямат червени линии...., интересува ги единствено властта и облагите от нея...

 

observer

Опитайте с Министерство на Истината. Министри ще се намерят.

 

Кака Нюланд вечи е решила, кои са чааарвените линии

Не са хабете, пейзани. РСМ, ам. бази, Истамбулската - сичку по реда си. И кът извънслужебно хоби - някои икон. пруектчитъ от интерес за Прокопи и миркански кумпании

 

Никола Тесларов

Чугуне, фликчо и Труман, що не дадете поне един пример за диктатор, заграбил милиарди, който да сдаде властта цивилизовано? Ако Борисов е това, което вие мислите и пишете, чия щеше да бъде държавата днес? На Киро, на втория мандат на Радев, на Рашков? Забелязвате ли, че всички ясновидки изчезнаха, останала е само една Алена, която го раздава политолог по кармични въпроси! Страх ги е да кажат какво се задава, но ние се досещаме, че ще е ако не гражданска война, то сигурно тежки сблъсъци! Та, за откраднатите милиарди, милиони ми е думата и на какво основание интелигентен човек би твърдял, че кражбите, корупцията и много други престъпления са чудовищни по мащаб? Без факти! Аз знам как става този трик - с внушение за усещане! Вие имате усещане за корупция, усещане за пандемия или нейната липса, усещане за прозрачност, която е обикновена демагогия! Вие сте жертва на чудовищна по мащаб манипулация, граничеща с лоботомия! Как се пости това ли? С медии, които действат като паратерористични организации! Борисов го махнаха, или по-точно го накараха да отстъпи, шумкарите на Сорос, понеже Сорос печели от един инвестиран долар три обратно, от наркотрафик, контрабанда, трафик на бежанци, трафик на оръжия, рухване на банки и организирана престъпност! В дългосрочен план цел са децата, чиито мозъци методично промива Отровено общество! Ако аз не съм прав, значи ние още в първите 100 дни ще заживеем по-добре, понеже всички казват, че този път пари има! Или промяната ще се окаже катастрофа, съвсем истинска, като тая на Струма!

Мария

Доцент Мангъров е невероятно явление за България - смел човек, който има достатъчно характер да върви срешу течението, вместо да се приспособява и нагажда към фалшивата конюнктура. Изключителна рядкост на нашата територия!

 

Кое от твърденията на Мангъров , не е вярно?

Ами бабините деветини, че ковида се лекува у дома като лека настинка. Починалите дотук са колкото населението на Смолян.

 

Виктор

Подла работа на мижитурки и подлизурковци, които вместо да му извадят очите му изписват вежди! Доцент Мангъров, хората ви обичат и са с вас, и истината е с вас! А клеветниците слуги на измислената "нова" вакси-макси медицина са вече наказани и получили своето! Здраве, чест и почитания за доктор Атанас Мангъров, който не просто е прав, но е и на правилната страна на историята и цивилизацията!

 

Учен със специална покана към доц. Мангъров и всички скептици и конспиратори в съществуването на COVID

Българският учен д-р Аспарух Илиев, който оглавява лаборатория към университета в Берн, Швейцария, отправи предложение към лекарите, които не вярват в съществуването на COVID. Ето какво написа той във Фейсбук: "Време е българските лекари от интензивните Ковид отделения в страната да поканят всички водещи Ковид конспиратори, скептици и врагове на Ковид ваксините да вземат камери и да посетят интензивните отделения и моргите, да документират и после да говорят публично по темата. Да се видят "празните" отделения и "липсващите" болни, нали така? Тук като гост трябва да влиза и Атанас Мангъров, чието Ковид отделение е за леки случаи и няма интензивни пациенти, би било от полза да види как се справят колегите денонощно с ужасни случаи, които той удобно забравя. С риск да стана досаден (обвиниха ме, че към мрачен и черноглед, обещавам скоро да пусна пост с малки котета и цветя), но онкологичните операции на двама познати в Германия са отложени с един месец поради претоварване на болниците с неваксинирани Ковид пациенти. Всяко забавяне води до увеличен риск от усложнения и напредване на болестта. Именно това трябва да предотвратим в претоварената българска система, защото вчера още 113 души са починали от Ковид. При 100 000 естествена смъртност още 50 000 са добавени за една година - 1% от българското население е умряло без нужда. Много ми се иска да живеем без болести и нужда от здравеопазване, по възможност и вечно, но животът е малко по-различен и не пита."

 

Родител

Миме, проблемът не е в плюенето, а в това, че цялата постановка с тестването на децата е безсмислена и при това много скъпа. Нашето училище е от т.нар. "елитни", но сме със стара техника за учителите, слаб интернет, парното не работи както трябва, ремонт се прави на парче и т.н. Иначе пари за тестове има! Отделен е въпросът, че болни деца идват на училище, но затова не са виновни здравите деца, а учителите, които го позволяват. Освен това аз имам право на мнение, все още!, като данъкоплатец и детето ми има право на образование, а в тази ситуация децата, които са онлайн, са оставени сами на себе си, да се оправят както могат, за да се извиват ръцете на родителите да подпишат прословутата декларация. Това се нарича принуда, изнудване. Днес плюят, утре ще дойдат тестовете с бъркането в носа, а вдругиден - задължителните ваксини. Благодаря, но не съм съгласна!

 

Еволюция на кoвид ваkcините:

1. „Ваkcинираните хора не заразяват.“ 2. „Ваkcинираните се заразяват, но не се разболяват“ 3. „Ваkcинираните се разболяват, но леко“ 4. „И ваkcинираните боледуват, но не стигат до интензивно отделение“ 5. „Ваkcинираните стигат и до интензивно отделение, но не умират“ 6.“ Ваkcинираните умират, но в лека форма“ 7. „Ваkcинираните умират мъчително, но с чиста съвест“ 8. „Ваkcинираните ще отидат в рая, а другите просто ще умрат“ 9. „Умрелите ваkcинирани не боледуват в рая“

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Бай Иван

  06 Дек 2021 20:59ч.

  Тези от ПП са пропуснали най-важното министерство - "Министерство на почтените". Сега няма кой да издава сертификати за почтеност!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • projekt2016

  06 Дек 2021 21:26ч.

  Преди 09.09.44 г. има "Министерство на земледелието и държавните имоти". А иначе всичко върви точно по проекта "Мек вариант на военен преврат". Скоро ще дойде и "твърдия вариант", ама като гледате и не виждате - така ви се пада господа!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вашите имена /задължително/

  06 Дек 2021 22:05ч.

  да се уволнят 300 000 чиновници, ако не стига да се преназначат, и уволнят след това

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цдр

  07 Дек 2021 2:59ч.

  Последният коментар за еволюцията на ваксините изразява защо България е отходната дупка на света. При такива умници населяващи територията…

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чудно ми е

  10 Дек 2021 22:44ч.

  Как Явор ваксиагитатора е публикувал последният пост. И не само.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи