Дойде на власт поколението "хал хабер"

Дойде на власт поколението "хал хабер"
"Македонистите знаят, че срещу тях има страхливци и няма да изпуснат своя шанс да изнудват и да се гаврят. А нашите самохвалци ще си мислят, че били постигнали огромен успех. Да, в националното си предателство"; "Фашизъм в България ? Кире, кАжи, чедо, кога ти е рожденния ден, та да ти подаря един учебник по история"; "А за запазване от поругаваните и заличаване на паметниците и гробовете на наши непрежалими деди, войници и офицери, паднали по земите на днешна СМ, за откровените кражби на НАШАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ, ( която само ни остана от цялото ни национално достойнство!), за избитите десетки хиляди наши български братя, само заради това, че са се наричали БЪЛГАРИ, какво ИЗВОЮВАХТЕ ???"; "Авиолинията може да стартира с АН-2.И без това за селскостопанската авиация през зимата няма работа"; "За късото разстояние до Скопие стига и въжена линия": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Любоморко

Винаги ме е било страх и то с право от огромните успехи на нашите политици.

 

СТАР

"Вчерашното ходене до Северна Македония беше много конструктивно... Тази нoтa (на РСМ до ООН) реално е много по-важна от късото и дългото име - тя казва, че РСМ няма претенции към териториалната цялост на България. Това е нормално нещо, но тази нота се е говорила, говорила, предоговаряла, а ние само защото направихме нов подход с конструктивно отиване там, я получихме. Вчера беше огормен успех."смята Кирчо. А сега да видим какво смята Пендаровски:"Кирил Петков е...оптимист, единственият такъв оптимист в политиката, когото познавам, е Зоран Заев." Само това е достатъчно, за да поеме и Киро по пътя на Зоранчо. "България...посяга на нашата идентичност и ние не трябва да допускаме това.""Не е точен анализът му (на Кирчо), че РСМ е направила отстъпка с изпратената до ООН нота за това, че Северна Македония е име, което касае само политическия и държавен субект и зад това име няма териториални претенции.""В България има македонци." Повече цитати не са нужни. Просто разговорът с македонистите или трябва да приключи веднага, или трябва да продължи с много по-категорични и ясни позиции. Но македонистите знаят, че срещу тях има страхливци и няма да изпуснат своя шанс да изнудват и да се гаврят. А нашите самохвалци ще си мислят, че били постигнали огромен успех. Да, в националното си предателство. Ако К.П. наистина си вярва в лакардиите, че е постигнал огромен успех, то тогава, може би, трябва да се намесят специалисти като д-р Михайлов.

 

Floyyd

Изказването на Стево Пендаровски показва пълното нежелание на РСМ да престане с фалшифицирането на исторически факти и с кражбата на история, на този фон изглежда странен оптимизмът на Кирил Петков, който очевидно бърза. Впрочем думите на президента на РСМ може в момента да се тълкуват и като помощ за нашия премиер, представяйки го като твърд и безкомпромисен. Нещо, което е смешно дори да си помислим.

 

Кака Милка архиварката,

Цитирам от статията : ''Вчера беше огормен успех"? Така сте си го написали -''огормен'' . В какво по точно се състои този ''огормен'' успех? Че ще откривате авиолиния до Скопие, в възможно най-неразумен от гледна точка на западащия транспортен бизнес по целия свят ли? Заради тази флуктоациона пандемия, когато навсякъде международния транспорт драстично се свива и пътникопотоците намаляха с 75% ли? Сега като я откриете тази авиодестинация до Скопие, вярвате ли си, че цяла България ще литне да посети Скопие?!? Може би полетите ще са през 15 мимути, денонощно, за да захранват огромния ни интерес към центъра на Скопие? Или, че ще издействате от ЕС да ни включи във вече напълно излишния, безсмислен, неактуален и ненужен ''шенгенски'' списък? Или, че завоювахте да нямало санкции ли? Ами ние си мъждукаме и вегетираме на едни тотални перманентни национално предизвиквани икономически, здравни, образователни, медиини, културни ''санкции'' , вече от няколко десетилетия. Дето се казва, обръгнали сме на ''санкции''... Ползата от това, че сте ''извоювали'' от названието на РСМ да се спести една буквичка "Р", за късото име СМ, е много трогателна, но единствено ще си спестите малко инк, за спестяване за принтване само на една буквичка. А за запазване от поругаваните и заличаване на паметниците и гробовете на наши непрежалими деди, войници и офицери, паднали по земите на днешна СМ, за откровените кражби на НАШАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ, ( която само ни остана от цялото ни национално достойнство!), за избитите десетки хиляди наши български братя, само заради това, че са се наричали БЪЛГАРИ, какво ИЗВОЮВАХТЕ ???

 

Тъжна и жалка работа

Смешен човечец, който няма реална представа на кой свят се намира! Какъм успех е това, че с парите на българския народ ще дотира една неизгодна авиолиния? Какъв успех е това, че не знае елементарни исторически факти? Какъв успех е повърхностното говорене, без конкретика? Тъжно е, че такъв човек е министър-председател на България!

 

Гражданин от Пловдив

Не сме изнервили с големият "успех",а си изнервихме заради Националното Предателство което направи Министър Председателят.

 

Иван

Фашизъм в България ? Кире, кАжи, чедо, кога ти е рожденния ден, та да ти подаря един учебник по история за средното училище. Абе, запишете ги на курсове по история тези министър-председатели, че срам голям!

 

Вие нищо не разбирате, как Кирчо търпи успех след успех

Последният му личен успех е назначението на нов шеф на БАБХ, защото му е сертифицирал пробиотика и ще гарантира да няма други конкуренти на пазара. Лично д-р Христо Даскалов си е поставил подписа и сертифицирал добавките на харвардския търгаш. Агенцията по храните извършва регистрация и контрол на хранителните добавки - бизнеса на Кирил Петков и може да повлияе сериозно върху пазара на конкурентите с ред административни спънки. За Петков е известно, че дълги години произвежда и търгува с пробиотици, които също са хранителна добавка. Зад назначението на Даскалов прозира и желанието за овладяване на целият транспорт на хранителни продукти и добавки през границите на България и финансовите потоци свързани с това. И като пусне авиолинията София - Скопие всяко маке ще пие неговия вегански пробиотик. Кой казва, че тази авиолиния е нерентабилна? Да бъдем трансперентни, демек прозрачни и OPEN MIND, както казва новия зам. министър на културара Бойко Кадинов. Да бъдем практични, стига с тая история и минало, когато алъш-вериша тръгва:) За бизнеса си трябват и капиталови обороти и защо да не се изтъргува една история на България. И Херо Мустафа, и брюкселските дантели, а и новите македонисти добре плащат за това.

 

terrarium

От каква гледна точка посещението му в Скопие е не-успех? От тази на националните интереси на България. Такава ще е оценката на тези, за които това е гледната точка. Тя обаче не е неговата, не е на Лорер, на Асенчо и на другите в кабинета на Радев. А защо може да се оцени като успех? Защото другата гледна точка е на Вашингтон, неговата и на споменатата компанийка. Кирето само изглежда да се е побъркал по цялата глава, но той си е много наред. Децата му - канадци, жената му - канадка, баща му - канадец, ergo през микрофона на жена му са националните ни интереси! Сега ще го скъсат от критики от почти всички страни у нас, но на власт слага и външната политика определя чичо Сам, което е важното за киретата, асенчовците и компанийката чужди на България субекти на власт.

 

рапорт даден! - рапорт приет!

Господарите на просто Киро целят доразбиване на двете "държави" с въвеждането на "българско малцинство" в Мк и въвеждане на "македонско малцинство" в Бг. Следващата им задача е промяна на учебниците ни и вписване на Бг като държава, в която е имало "фашистки режим", от което следва официално извинение на мк евреи и плащане на репарации от бг страна. "Българският" премиер с усмивка ще се справи с тези задачи, както и със следващите и накрая успешно ще рапортува с "рапорт даден" !

 

Санкции няма, само ако са слушка

Департаментът вече предупреди. Схващаш ли “неясния” намек, Киро?

 

Кирил Петков: Няма рискове от санкции от САЩ заради РСМ, това бяха фалшиви новини

Кире, твърдиш, че САЩ разнасят фалшиви новини...?!? Не си подритвай трудовата книжка, момче...

 

аеронавт

По пряка линия Враждебна - летище Скопие е 190 км. Преди десетилетия имаше въздушна линия София-Пловдив /Графа/ - около 125 км. Само че тогава линиите се обслужваха от АН 24 , витлов самолет. София - Пловдив се летеше за около 23-24 минути. След това в пъти повече време отнемаше "Икаруса" да те откара от Граф Игнатиево до центъра на Пловдив... Тези момци и моми, деца на НСР имат някаква неосъзната носталгия по Соца, само че нямат ресурса и богатството на Соца. Каква машина ще лети по абсурдната линия София-Скопие ? АН-чета няма. Единствената по-ниско бюджетна машина, която имаме са Ембреър-ите. Но и те на крайсерска скорост и височина летят с 700 км/ч. Значи излита Ембреъра, започва набор на височина към Кюстендил и след 10 минути достигайки 5000 метра трябва да започва снижение за захода...Никоя авиокомпания няма да иска такъв полет защото ще е абсолютно нерентабилен като разходи и гориво. Да, в съседна Гърция има полети с подобни дистанции между островите, вкл. с А 320 и Б 737 , но там нямат алтернатива. А тук има и тя е очевадна.

 

ЕКОНТ ЕЪР

С държавни пари ще прави по два курса на ден!

 

Засега

Авиолинията може да стартира с АН-2.И без това за селскостопанската авиация през зимата няма работа.

 

Зодия Прасе

За късото разстояние до Скопие стига и въжена линия, а за любителите на екстремни преживявания - зиплайнинг. Договорката за някаква измислена и никому ненужна самолетна линия се представя като нечуван пробив в отношенията с РСМ. Съществените проблеми се замитат под килима. Димки и фокуси на наш гръб с трайни негативни последици.

 

Уилт

Влак трябва до Скопие. И директен автобус.

 

Въпрос

А може би трябва да се помисли по-скоро за минимизиране на вредите от Кирчовците?

 

Helleborus

И двамата имат и качества и недостатъци, но Борисов е категорично по-българин от Петков. Петков е онази марионетка, която ще обработва българския народ, докто омекне и поеме всичко, с което искат да го нахранят кукловодите. Абсолютно всичките му позиции са от ясни по-ясни, кой ги мисли и кой има интерес, това не са български среди. Ако участват български среди, то те са онези талибани, които са готови да сключат сделка с чуждия интерес, за да получат дял от плячката. Борисов също се мъчеше да наложи западни модели, защото и на неговата глава са висяли същите помагачи, а и по-назад във времето вярата на всички ни беше по-голяма в тях, но когато видеше реакциите на хората, успяваше да измисли някакъв по-мек вариант, побългарен. Побългаряването на политиките не е лошо, точно обратното, показва имунна система. Критикуващите го, че не отстоява докрай и за всичко българския интерес бяха прави, докато не застанаха на страната на автентичните кукли на конци Радев и Петков. Грехът си е грях, малък или голям, но все пак има степени, има много детайли, които се вземат предвид от историята и Съдбата, така и предателството. В момента всички български политици имат този грях, да признаят несъществуващия македонски етнос, различен от българския, като отделят българи от македонци. Но същото важи и за народа, не виждам реакция. Не може да нарушиш един от главните закони на Живота, „всяко по вида му“. Винаги е важно да знаем кое от кое произхожда и го наследява, както е важно да знаем, че Адам е Божий. Законът за наследствеността, за съхранението на видовете, за произхода, е преди всичко духовен закон, свързан с почит към предци, принадлежност, естество, мисия на новите човеци, които се раждат на земята. Но той е и научен. Изглежда мнозинството не разбира естеството и тежестта на това престъпление, с което ще бъде запомнено нашето поколение, че разцепването на българския етнос е беззаконие спрямо и земните науки и небесните правила.

 

Истината

Правителството защо след 9 месеца, все още тепърва започва да извършва анализи по основните набелязани политики, по които уж се дебатираше в мола между коалиционните партньори, а не започне реална работа? Нима до сега не знаеха какви и колко дела гледа спец. съд? Нали Вашият началник Прокопиев е основен клиент там, питайте него, той знае. Намесата в съдебната система не е работа на изпълнителната власт! Нали те ще Ви съдят след време, ако наистина започне нашата съдебна система да преследва висшите етажи на властта.

 

Бивш германски министър: България да признае македонското малцинство!

Германците са специалисти по признаване на малцинствата, ето защо след края на ВСВ там не бе останало нито едно, а сега както им е тръгнала демографията скоро самите те ще са малцинство, та може би затова госпожа Рот /Michael Roth verpartnerte sich am 24. August 2012 mit seinem langjährigen Freund./ е толкова загрижена за малцинствата?!

 

Аух ин балин

И там дойде на власт поколението "хал хабер". Не сме сами!

 

Ред Шухарт-сталкер

Властта привлича писихически неустойчивите, така както пламъкът на свещта привлича молеца...

 

 

 

 

 

Коментари

 • Феликс

  19 Яну 2022 20:11ч.

  Понеже 30 години ни управляваше поколението "пенкилер".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мунчо спасов

  19 Яну 2022 20:22ч.

  това е наследството на радев решетката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • гербераст

  19 Яну 2022 22:47ч.

  Аз съм прост и вие сте прости затова се разбираме.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тоя crétin Петков

  20 Яну 2022 0:11ч.

  с неадекватното си продажно антибългарско нагло поведение, успя да провокира нещо несъществувало досега у нас - "антимакедонски език на омразата". Браво, г-не! А сега - ОСТАВКА-А-А!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баницата

  20 Яну 2022 7:18ч.

  Не е виновен човека, понеже има сериозен психически проблем. Виновни са тия, които му се връзват и гласуват за него и подобни. Иначе, трябва да се признае, добре са го преценили и подбрали тия които го използват.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи