България не е на Кирил Петков. България е на Кирил и Методий

България не е на Кирил Петков. България е на Кирил и Методий
"Бучковски, само дето България не е на Кирил Петков, а поне на още 7 милиона българи. Исчистете го умот во иднината (Опичайте си акъла вбъдеще) и се дръжте както подобава на по-малък роднина! Поздрав и за много години!"; "България не е на Кирил Петков и никога няма да бъде. България е на Кирил и Методий"; "Момчета, може да сте завършили Харвард, но не знаете елементарни неща! Хванете си някой грамотен, който знае правилен български език, знае старата и новата история на България, за да ви пише това, което искате да кажете и не излизайте от тази рамка, защото импровизацията не е вашата сила!"; "Казват, че познанието носи печал. Така че, гледайки деиствителността с широко отворени очи, ние сме по-скоро тъжни, отколкото песимисти. Освен това сме убедени, че винаги може да бъде и по-лошо, а това вече е оптимизъм": безкомпромисния народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Снимка: "Гласове", архив

 

Бучковски

само дето България не е на Кирил Петков, а поне на още 7 милиона българи. Исчистете го умот во иднината (Опичайте си акъла вбъдеще) и се дръжте както подобава на по-малък роднина! Поздрав и за много години!

 

Бучко

България не е на Кирил Петков и никога няма да бъде. България е на Кирил и Методий.

 

без изненада

Предателите от двете страни ще се разберат под зоркия поглед на Запада и САЩ.

 

Пенсионер

Момчета, може да сте завършили Харвард, но не знаете елементарни неща! Хванете си някой грамотен, който знае правилен български език, знае старата и новата история на България, за да ви пише това, което искате да кажете и не излизайте от тази рамка, защото импровизацията не е вашата сила! А може да си наемете някой професионалист, който да говори вместо вас, за да не дразните хората! Колкото по-рано го направите, толкова по-добре ще бъде за вашата политическа кариера! Политиката е занаят, който трябва да научите!

 

Кирил Петков: Стефан Янев не разполага с правото си на собствено мнение (за разполагане на сили на НАТО у нас)

Всяка линия колкото и да е крива щом е успоредна на партийната, значи е права!

 

stevo

Според К.Петков ген. Янев може да няма право на собствено мнение, но за болшинството от хората е видно, че той има останало някакво национално достойнство. С изявлението си ген. Янев се опита да каже, че България е все още субект в международното право, а не само обект в нечии чужди планове и само тя може да решава за разполагане на чужди войски на нейна територия. За съжаление на К. Петков не му е останало време от непрестанното му хилене и повтаряне на холивудски клишета да осмисли какво е значението на думата достойнство и каква е ролята на националната държава (каквато все още поне на книга се явява България).

 

После ще говорим, кой на какво мнение е.

Хайде да си спретнем референдум: “Искаме ли американски бази и войски в България?”

 

ние простите питаме

Кирчо това в Харвад ли се учи.Горко ако е така на имеджа на великия Харвард.Всеки индивид може да има собствено мнение които да изрази.Но РЕШЕНИЕТО Кирчо се взема от колективния орган и тогава става официално.Явно не си бил на тази лекция по политология или ти го подсказаха от извън МС.

 

София

Петков също не трябва да изказва собствено мнение , а да се съобразява с желанията и настроенията на Българския народ , който е категорично против военното присъствие в страната ни на бази и войски на НАТО , насочени срещу братския Православен Руски народ !

 

недодиктатор.

Всеки разполага с правото да има собствено мнение. А Янев изрично каза, че това е неговото мнение, а не становище на цялото правителство. Съвсем отделно нещо е, че по въпроса Янев е далеч по-компетентен от премиера, дето войник не е ходил.

 

Helleborus

Всяко събитие си има предвестници, както кокичето е предвестник на пролетта. В случая „кокичето“ е порива на всички български партии, включително десните и ВМРО, да не реагират и да одобряват нечии инструкции за признаване на българско малцинство в Македония. Предвестник е и липсата на бурна реакция, а дори и небурна, сред самия народ. На тези опити за национално предателство реагираме само аз и една шепа хора с ниска чуваемост. Щом липсва имунна реакция, значи болестта ще се случи. Но напразно българите ще обвиняват някой друг, имунитетът е на клетъчно ниво, всеки българин, който проспи това, ще бъде виновен. Също както се проспа времето да осъзнаят кой и защо им дава „промяната“. Неолибералната ваксина явно е прецакала имунитета на този народ.

 

Бай Иван

Германия е на път да стане христоматиен пример за това, как един народ, чрез средствата за масова дезинформация може да бъде зомбиран да предприеме самоубийствени действия! Така бе преди няколко години, когато по летищата и гарите немците посрещаха с минерална вода и плюшени мечета амуджите от Авганистан, Сирия, Пакистан и от Африка. Сега си правят ритуално енергийно харакири, което неминуемо ще предизвика икономически срив на икономиката им! Явно авторите на този зъл замисъл се надяват, че ще увлекат и останалите страни от ЕС, чрез т. н. "зелена сделка" и никой няма да им търси сметка.

 

OLD

Цяла Европа има нужда от нов френски шовинизъм. Време е за нов "Шарл дьо Гол" и нов истински и силен проевропейски лидер. След като Германия при и след Меркел, ни забива в дъното. И най вече за новите АЕЦ! Иначе" дискотеката" сме я живяли вече.

 

нов френски шовинизъм ??

Явно не познавате днешна Франция. Тежко кастрирано и наплашено общество. Единствено сред поколението 50 + се срещат по-оперени и просветени французи, но огромната маса е des moutons . А Шарл де Гол на младите говори малко или нищо. Неотдавна в някаква анкета бяха отговорили че това било "марка мебели" ...

 

"София посреща Нова година без заря, без концерт и без транспорт"

Правилно и политкоректно. Ако спрат и тока, ще преизпълнят плановете на Урсула и Сандов за минимализиране на отпечатъците. И няма да готвите мусака, а ще се къпете само в една вана цялото семейство едновременно - с хладка вода, 4 минути, не повече от веднъж седмично.

 

Месията

Вече 32 години се радваме на "демокрацията" и сме на дъното , където винаги сме били, когато се обърнем против нашата освободителка от турско робство Русия! А след 10.11.1989 г. ни се озъби жестоката и мрачна действителност, в която няма място дори за мечтите ни, когато България беше богата, на 27 място в света, мирна и просперираща, а сега е на 96 -то, БЕДНА и загиваща !!!!

 

Политиката не трябва да се меси с историята и културата

това го знаят всички, но си правят оглушки, особено ако освен с подбрана история с друго не могат да се похвалят в настоящето си. При нас е така още от турското робство, според класиците на българската литература. В случая на РСМ, с какво друго да я похвалят руснаците, освен с кирилицата която Климент Охридски нарекъл на името на своя учител? Да ама, ако споменат България в тази работа, на северо-македонците няма да им стане драго, защото те още водят историческата война за средновековието с нас, след като загубиха предишната война за античността с гърците, че и си загубиха името покрай нея. Няма вече как някой да ги хвали за статуите на Александър Македонски, нито за старото име на летището им. Сал едно средновековие им остана като повод за гордост и го пазят със зъби и нокти, не случайно хан Тервел споменава в надписа до Мадарския конник "Не повярваха чичовците ми в Солунско на носоотрязания (император)". И сега не вярват, но вече че са били чичовци на някакви татари и че не са направили сами кирилицата. Съвременно издание на "Чичовци" на Иван Вазов за нравите български през турското робство. Като няма друго, да се хвалим с миналото, нищо че скоро северо-македонците ще са малцинство в РСМ и пак ще се наложи да я преименуват. Не че при нас е по-добре, времето работи и срещу нас, вижда се ако посетите началните класове които учат толкова защитаваната със зъби и нокти кирилица. Остава ни само да си заровим главата в миналото, е не във всичките 1340 години разбира се.

 

Зодия Прасе

Казват, че познанието носи печал. Така че, гледайски деиствителността с широко отворени очи, ние сме по-скоро тъжни, отколкото песимисти. Освен това сме убедени, че винаги може да бъде и по-лошо, а това вече е оптимизъм!

 

Статистика

Казват, че българите били на второ място в света и по суеверие. Сигурно щяхме да сме първи, но явно някой ни е урочасал... ;-)

 

 

Коментари

 • Борлав Данов

  03 Яну 2022 8:27ч.

  Добри коментари, ще трябва да се приеме закон относно референдумите. При важни въпроси, касаещи нашата страна България, да има допитване до народа и то да е решаващо. Все пак народа избира депутатите. Да няма Кирчо, Херо Мустафа, Путин и други. Това е нашата страна, нашия дом. Лично мнение

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Казват, че българите били на второ място в света и по суеверие.

  03 Яну 2022 9:44ч.

  Ако за суеверие се приема фактът, че сме наясно как се случват нещата и не приемаме да ни третират като опитни зайчета, то ДА - много сме суеверни! Като се премахнат фалшиво ваксаните, ще заемем гордо първото място по суеверие!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • potrebitel

  03 Яну 2022 11:40ч.

  Напротив,ГЛАСОВЕ стана по добри в оценките си за това,къде сме ние.А и слушахме няколко пъти Дачков в ''Пресечна точка''.Вчера видяхме и ВАЦЕВ какво написа за тия отношения м/у РУСИЯ ,САЩ.А то е,че Русия ще договори зони на влияния до границите от 1997г.Дори трудно,но САЩ трябва да отстъпи чрез своето НАТО и да се изтегли.А Източна Европа и Балканите сами да се определят без алианса.И без амер.войски в тези зони.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ех, този Кирил Петкофф поне да беше българин, а то…

  04 Яну 2022 22:41ч.

  Но такава е съдбата на нас, българите — все да ни управляват хора от други етноси и раси, които дори и да не са чак пък злонамерени, но хал хабер си нямат от отговора на въпроса: ЩО ЗА ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ЗЕМНАТА ФАУНА Е ТОВА «БЪЛГАРИНЪТ»?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи