А метро в Якоруда и космодрум в Полски Тръмбеш кога?

А метро в Якоруда и космодрум в Полски Тръмбеш кога?
"На Дунава 10 моста, и още - един мост от Бургас до Варна ! 8 тунела под Стара планина, 6 тунела под Родопите и два под Плана планина ! Марица плавателна ! Летище в Меричлери , космодрум в Малко Търново !... Бат Бойко да си води записки как се разтягат локуми"; "Аз си мисля, че това е като обещанията за построяването на Комунизма от партийните конгреси на БКП. Не е чудно, защото тези хора са много близки до БКП. Те са неолиберали-троцкисти т.е. байдънисти. На такива ли неща ги учат в Харвард?"; "А летища в Малък Поровец, Меричлери и с. Юнаците, метро в Якоруда и космодрум в Полски Тръмбеш кога?": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Финансовият министър Асен Василев обяви във вторник, че целта е до края на мандата да бъдат построени нови 4-5 моста над река Дунав, три тунела под Стара планина и още куп други важни проекти

 

 

Ами-ями за мостове, тунели, стартъпи, инвестиции, "зелени" талибански сделки

Има едни пари за усвояване и... за пълнене на "наш'те" гушки и джобчета със семки и бонбонки и "малко" марикойни:)

 

братът на Иван Георгиев от Попово

4-5 моста над река Дунав, три тунела под Стара планина и още два кабинкови лифта до Алфа Центавър

 

А-а-а-а , малко е това !

На Дунава 10 моста, и още - един мост от Бургас до Варна ! 8 тунела под Стара планина, 6 тунела под Родопите и два под Плана планина ! Марица плавателна ! Летище в Меричлери , космодрум в Малко Търново !... Бат Бойко да си води записки как се разтягат локуми...

 

Идеалист

До Спирам да ви чета на 04.01.2022 в 22:29 "Ще построим нови 4-5 моста над река Дунав и три тунела под Стара планина".. Някой, ако си направи труда да изслуша пресконференцията ще види, че няма такива твърдения. Колега, направих си труда. Министъра на финансите потвърди думите на Министъра на транспорта. Обещават. Аз си мисля, че това е като обещанията за построяването на Комунизма от партийните конгреси на БКП. Не е чудно, защото тези хора са много близки до БКП. Те са неолиберали-троцкисти т.е. байдънисти. На такива ли неща ги учат в Харвард? Не си е струвало да харчат големи пари, за да се научат на тези лъжи. Това са могли да научат в кв. Факултета. Боже, пази България!

 

Желязко Желев - веган-уфолог

А летища в Малък Поровец, Меричлери и с. Юнаците, метро в Якоруда и космодрум в Полски Тръмбеш кога?

 

Ми работата е ясна, всички ресурси за натовскити проекти,

а Струма и Хемус - под килима.

 

Идеалист

Бързо вървим към началото на 80 -те години на 20 век, когато имаше подобни призиви, работа на 3 смени, тока го спираха на 2 часа по кварталите - България приличаше на дискотека. Благодарим ви с най-голямо умиление за старите спомени! Ех, младост, младост....

 

observer

Вместо да предлага рецепти от байтошово време, когато всяка област почиваше в различни дни, а София се ползваше с привилегията това да са събота и неделя, по-добре да затвори борсата за ток и износа за Гърция. Вярно, някои особено важни персони ще загубят, но пък избирателите ще са му благодарни.

 

Мечо Кух

Мораториумът пази от повишаване на цените, точно толкова, колкото зеления сертификат пази от заразяване...

 

Наблюдател

Някой може ли да обясни в какво се състои този "мораториум" след като от 1-ви януари Булгаргаз повиши цената на 133.41лв./MWh? От 102.33лв./MWh, което е увеличение от 30%.

 

На "демократите" от Европа

все някой друг е виновен. Русия си гледа интереса, а вие имате само една цел – да пречите за осъществяване на техните проекти в енергийния сектор. Ако мислехте за народа си, щяхте да бъдете по сговорчиви, а не на всяка цена да проваляте руските планове. Заради умниците от Европата и ние сега ще плащаме по високи цени, докато можем, а после ще стоим на студено. Така е, като и нашите управляващи не приличат нито на Вучич, нито на Орбан.

 

Даринка

Ясно е че заради евротъпотата Китай ще прилапа Русия и ресурсите и. САЩ работят срещу обединена Европа,откъртиха Англия,ръчкат Полша . Скараха Русия и Европа.

 

"Букурещката деветка"

Какви още измишльотини-съюзи ще сътворят в САЩ, за да притискат колониалните администрации в Източна и Централна Европа (страни членки и на ЕС, и на НАТО), та да ги превърнат във "фронтови държави" срещу Русия. То не бяха тримория, то не бяха деветки, то не беше чудо. НАТО и ЕС нещо май запецнаха по пътя и неефективни станаха, та ги заобикалят?

 

Тихомир Томов

Народа има яка гърбина, но вече е уморен от експерименти !

 

Деда Йоца

Чудесен форум. Бих казал, че участниците са с гениални прозрения за вътрешната и външната политика на Кирчо. Както галено го наричат някои от форумите. Требе на господинът Петков да се изпрати депеша заран, кат стане да започне с форума на Гласове и да попива премъдрости.

 

Първо място за Балканите! Поздрави за Джоко!

Дебелите кратуни от Балканите трябва да се поддържаме, да работим и живеем заедно като нормални съседи. За сведение, както ние сега подкрепяме Ноле, така и сърбите искрено се радваха на успеха ни на световното по футбол през 1994 година, особено след победата ни над Германия. Поздрави за всички готини балканци! Много щастливи и успешни следващи години!

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Ляв Нежен Демократ

  05 Яну 2022 9:13ч.

  Ясно е, че заради брюкселските зелки от ГеЙЕвропата Китай ще прилапа ресурсите на Русия, а Сатанинските Античовешки Щати които работят срещу обединена Европа, отцепиха гадната Англия, ръчкат продажната Полша и скараха Русия с Европа !!! Това е кратка ретроспекция на случващото се в ГеЙЕвропа от ПЕТ години насам !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • trassporter

  05 Яну 2022 11:10ч.

  Горда Стара планина надупчена с тунели, по Тракийска равнина влак-стрели на път поели. А над Дунав след Великденския пост, редим спешно мост след мост.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  06 Яну 2022 4:51ч.

  Тихомир Томов Народа има яка гърбина, но вече е уморен от експерименти ! *** Предполагам Томов е имал предвид "екскременти"...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • в. Сега:

  06 Яну 2022 8:37ч.

  Цената на тока доведе до неподозирани гледки. Вчера няколко жени от Дългопол трябваше на прибежки да вземат разстоянието от гарата до домовете си, защото нямаше осветление дори по централните улици. Те са прибираха от работа с късния влак от Варна. Причината за липсата на осветление - режим, който влезе в сила вчера заради главоломно поскъпналата ел.енергия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи