Русия разреши правителственият самолет да прибере нашите моряци. Къде е реципрочният отговор на правителството на Петков?

Русия разреши правителственият самолет да прибере нашите моряци. Къде е реципрочният отговор на правителството на Петков?

Правителственият самолет прибра от Сочи евакуираните моряци от кораба "Царевна" 

 

"И Русия въведе реципрочна забрана за полети, но разреши полета на правителствения ни самолет в Крим за да вземе моряците ни. Това не е ли акт на добра воля? Защо само Русия да е задължена да ги прави? Къде е реципрочния отговор на правителството на Петков? Същият Петков се качи във Варна на правителствения самолет при връщането му за да слезе първи в София и за да обере овациите на посрещачите": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

И Русия въведе реципрочна забрана за полети, но разреши полета

на правителствения ни самолет в Крим за да вземе моряците ни. Това не е ли акт на добра воля? Защо само Русия да е задължена да ги прави? Къде е реципрочния отговор на правителството на Петков? Същият Петков се качи във Варна на правителствения самолет при връщането му за да слезе първи в София и за да обере овациите на посрещачите. Петков е срам за България.

 

Оръжието за Украйна е медийна фигня.

Няколкото гаубици и стотината джавелина, нямат никакво съществено значение. Истинската война се води на друг фронт и Русия я печели виртуозно и безапелационно, отговаряйки на санкциите с контрасанкции.

 

СМЕХХХ

Никой нито иска, нито е поставял за цел, украинците да побеждават руснаците! Основните цели са две - да се изтощят всякак руснаците и да си продавате оръжията, че капитализмът пак я закъса! А ти си вярвай, че някой иска украинците да побеждават - те са пушечното месо, което трябва да свърши мръсната работа.

 

Духът на времето

Да речем, че изгодата беше взаимна. Руснаците оставиха янките да си развяват коня /хероина/ из Афганските пущинаци, а те ги оставиха да си възстановят държавата и армията. Когато се почувстваха достатъчно силни, последва Грузия, Крим, Сирия, Украйна. Политиката е изкуство на възможното.

 

Аз акъл от тези не вземам

След 20 години война в Афганистан, САЩ загубиха войната срещу едни гащници по чаршафи и чехли за баня, въоръжени с винтовки. Избягаха позорно и им оставиха (на гащниците) оръжия за милиарди долари (или поне така твърдят, за да прикрият огромните злоупотреби и корупция в Пентагона).

 

Какво предстои:

Тотален енергиен колапс, икономически крах и рухване на доларовата финансова система, след отказа на страните от евразийския съюз от долара като резервна международна валута и преминаване към юана. Глад, студ, мизерия и нисък жизнен стандарт, на който разглезеният Запад не е свикнал. "Животът на заем" приключва. Печатницата на долари спира. Китай и Русия не купуват вече щатски държавен дълг.

 

Какво остава:

Остава Русия да спре природнния газ и нефта, както и износа на жито. Индия също спря износа на пшеница и захар, а Китай износа на редки земни минерали за високотехнологичните производства в Тайван - нано чипове и микросхеми. Това е краят на идустриалния възход на Запада и смърт за военно-промишления комплекс на САЩ.

 

Пърформансът свърши,

идва реалността.

 

Floyyd

Ако Макрон е в състояние да убеди РСМ да спре с фалшификациите на историята, да спре с антибългарските прояви и настроения, моля, да го направи. А ако не може - да не се меси. И да не забравя, че България е член на ЕС, не РСМ.

 

Зодия Прасе

Какво споразумение иска Макрон? Нали има Договор за приятелство, добросъседство и сътрудничество между двете държави, който системно се нарушава от Северна Македония. Такова споразумение няма никаква тежест и е лишено от смисъл. Проблеми, трупани с десетилетия, не се решават за една седмица.

 

топ 10

Я всичките сини тролове да обяснят, с такъв партньор като Северна Македония, която е балканското копие на Украйна, възможно ли е споразумение и коя от страните, които го сключват, би се съгласила на компромис, освен под въпросния натиск на Биг Брадър по васалска линия?!

 

Observer

Макрон да си сдобрява там Путин и Зеленски и да не ни се бърка във вътрешните работи.

 

защо взимате буквално?

думите са евтини, и са димна завеса. Сащ иска да имавоени бази в РСМ

 

Ламби

Заков трябва да се концентрира на това, откъде посланика на Украйна е така добре запознат с въоръжението на българската армия. Нещата изглеждат много сериозни. Заплашена е не само националната сигурност, но и боеспособността на армията. Предполагам господина е запознат с наказателната отговорност в тези случаи.

 

teridan

Много добре стоят двата материала един до друг. Българския министър "Длъжни сме да помогнем да Украйна и да й доставим оръжия". Испанския министър "Доставките на оръжия за Украйна е деликатен въпрос".

 

Зодия Прасе

Вихри се същият комсомолски плам и натегачество, както преди 10-ти Ноември. Само каузите са други.

 

без да шикалкавим

Страна ни е колония! Нямаме никакъв суверенитет! Нямаме и никаква демокрация! Другите народи ни се присмиват! Няма дори крайслери! Скоро няма да има и хамбургери!

 

Наблюдател

Няма страшно. Лято е. Малко хляб, печени чушки и малко сирене и ще сте сити. Ще си стоите в къщи и ще се чувствате богати и щастливи. Не мислете за зимата. Тогава ще е страшно.

 

А Ганьо

Най-обича да плюе съседите си. А иначе да го играе по максимата “наклонена главица, сабя не я сече”.

 

Иванов

Живеем в някакъв кошмар,от който надали ще излезем.Наскоро ми попадна мисъл на Марк Аврелий:целта на живота не е да си на страната на мнозинството,а да избегнеш да си в редиците на безумците!Колко е актуална!?

 

 

Коментари

 • задунајска уфсъ с евразијски манталитет

  08 Юни 2022 20:21ч.

  пак започнахте с манипулирането на задунајските уфси, санкциите за пътуване имат изклјученија и едно от тјах е при ХУМАНИТАРЕН ПРОБЛЕМ. Лавров отиваше в Сърбија да си наглежда уфсите, а не поради решаване на хуманитарни проблеми

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи