Новият преход - чрез студ към глад!

Новият преход - чрез студ към глад!

“Война между Америка и Русия? Cui bono? Колкото и да ви се вижда странно на пръв поглед, Америка и Русия, по точно техните елити вече са в един отбор”: народният анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Иванов

Новият преход:Чрез студ към глад!!!

 

Сатана

Положението вече наистина започва да става плашещо за България. Прав е колагата от по-горе за прехода от студ към глад. Следват много, много тежки времена за нас.

 

голяма работа

Няма да пътуваме, няма да се храним, няма да се топлим... Нищо не може да съкруши нашия евроатлантизъм, защото той е като слънцето и въздуха за всяко българско същество.

 

3900

Харвардските изчисления сочат, че захарни петлета, родопски одеяла и йод ще има за всички.

 

Take it easy

Наш Кирчо каза, че България е нетен износител на зърно и към момента имаме запаси за две години напред. Освен това председателят на Асоцията на зърнопроизводителите каза, че допълнително ще бъдат изкупени около 1,5 млн. т за държавния резерв.

 

Deutschland

Много искаме да наложим санкции на Русия, обаче нямаме желание :))

 

Наблюдател

"Германио,Германио,накъде вървиш." Накъдето я тласкат американците. Германия е окупирана държава. Но сега и всяка държава от Източна Европа е окупирана от САЩ.

 

Тъпоъгълника

САЩ трябва да отстъпят, в противен случай всички ще изгорим в огъня на техния безкраен егоизъм. Ресурсите на света не им принадлежат, капитализмът им е изчерпан концептуално и ценностно. Колкото по-бързо го схванат, толкова по-добре. Никой повече няма да им отстъпва, не може да се живее повече така, както досега.

 

Наблюдател

Днес газ и нефт, който е 126 долара за барел, а утре и храната. В САЩ, където нямат проблем с производството на храна, инфлацията на хранителните стоки надхвърли 7.5%. В Европа е над 5%. И това е само началото. Русия прекрати износа на торове за Европа.

 

Ala_Bala

Това вече не от войната м/у САЩ и Русия, която се води в Украйна. Това е от войната на м/у мизантропите от Давос и човечеството за намаляване на потреблението и населението.

 

Всъщност Сега Няма Война

между САЩ и Русия. Дали не са съюзници?

 

Това Политиката Е Фасулска Работа

НАТО може да има и без ЕС. Анти-НАТО-вски партии няма да бъдат допускани и толкова. Ако някой регистрира му се завежда дело, с което се вади от играта. Американските войски в Европа, особено Централна, се увеличават като численост. Вкарват се още оръжия заедно с войските. Подписват се нови договори за нови оръжия, с авансово плащане.

 

И Сега Какво

Ще има ли нов план Маршал за Европа или и Биг Брадър скоро ще опъне петалите? Големите корпорации губят огромен пазар и търпят незапомнени загуби, банките са в шок, инфлацията скоро ще достигне нивата от Втората световна война, населението на Евпора скоро ще наводни улиците с искане Русия да бъде реабилитирана. Срещу кого бяха санкциите, че не се сещам?

 

Че русия ще победи, то е ясно. Силите са несравними.

Но кому беше нужно това? Братоубийство се нарича. Каин убива Авел. Никакви стратегически планове за неутрална Украйна не могат да компенсират последиците, че от един братски народ си създал врагове за столетия.

 

Глас

Каква заблуда. Войната на украинските националисти срещу етнически руснаци, живеещи на своите територии от панти века, продължава от 8 години, тя не е от вчера.

 

Русофобията на Запад става патологична

Тероризират русначетата в училище, забраняват Достоевски, свалят руски класици от културните програми ! Вандализират руски магазини в Германия, където има доста руски магазини, премахват надписите "Русский магазин" , да не привличат внимание, на някои места слагат бутафорни жълто-сини украси - уж че са украинци ! Такова чудо и при Студената Война не сме виждали !

 

Мутра

Вземете напишете имената на 3-те приятелски на Русия държави да се посмеем малко.

 

Война между Америка и Русия? Cui bono?

Колкото и да ви се вижда странно на пръв поглед, Америка и Русия, по точно техните елити вече са в един отбор.

 

 

 

 

 

Коментари

 • първи

  07 Март 2022 22:39ч.

  Всички ръфаха Цвъчко за 6-те апартамента. Слаби гласове се чуват за 22-та имота на Рашков. Но пълно мълчание за 29-те имота на сем. Лорер в България, Швейцария, Люксембург и Брюксел???

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ииддвва

  08 Март 2022 19:29ч.

  А ние Българите спасявахме евреи - пасито ,лорер и ..........

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • северомакедонец

  07 Март 2022 23:04ч.

  Руско американски нефтогазов консенсус се казва ситуацията. Още от войната в Чечня съществува. Либералната икономика отиде за н-ти път по дяволите щом САЩ загуби конкурентната война с Китай, а Европа с Русия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зеленски От Прозореца На Кабинета Си В Киев: Не Се Крия И Не Се Страхувам От Никого (+ВИДЕО)

  08 Март 2022 1:01ч.

  Той показа с телефона си кадър на нощен Киев през прозореца. Ето това е достоен Човек, който защитава Родината си за разлика от Путлер, скрил се в бункера. https://www.bgonair.bg/a/4-world/258018-zelenski-ot-prozoretsa-si-v-kiev-ne-se-kriya-i-ne-se-strahuvam-ot-nikogo-video

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Явно е и как я защитава

  08 Март 2022 16:31ч.

  С телефон в ръка..:))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Към днешна дата...

  08 Март 2022 8:21ч.

  В Западна Европа отоплението на домакинствата с къщи е преимуществено на мазут. Имат агрегати и резервоари за горивото в мазетата, локална система с радиатори по помещенията. Това е от десетилетия. До миналата зима цената на мазута беше 500-600 евро/ тон. Цената днес е малко под ... 2000 евро/тон ! Срокове за доставка няма ! ИДВА МОР ЧРЕЗ СТУД !!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • forsvaret

  08 Март 2022 9:58ч.

  Значи мазут, а? Ти знаеш ли как се гори мазут, че първо трябва да го загрееш на 131 градуса за да е течлив и гори в горелките под налягане.... А в тези резервоари в мазетата знаеш ли че е твърд като битум?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Владимир Владимирович Путлер

  08 Март 2022 10:28ч.

  Приятелските държави на Русия са Северна Корея, Белорус, Сирия,, Еритрея и нашенските путиноиди като резерват у нас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Владимир Владимирович Путлер

  08 Март 2022 10:28ч.

  Приятелските държави на Русия са Северна Корея, Белорус, Сирия,, Еритрея и нашенските путиноиди като резерват у нас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ииддвва

  08 Март 2022 19:34ч.

  Православен християнин ли си или ИДИОТ !!!!?????

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи