Имаме и космонавт, извинете, астронавт, а електричеството ще го добиваме от перки и соларки

Имаме и космонавт, извинете, астронавт, а електричеството ще го добиваме от перки и соларки
"Петков се зарече, че корупцията ще бъде гонена от най-ниското ниво във властта. Това дали не означава, че на най-високото ще продължи да се вихри безнаказано?"; "От днес нито един пенсионер не трябва да е под прага на бедността"......Хайдеее, почнахме сезона на вицовете и черния хумор"; "А, такааа ! А електричеството ще го добиваме от перки и соларки, щото и на Марица Изток и на Козлодуй присъдата е издадена. И електричката до Перник ще струва 50 лева билетчето..."; "Не разбирам защо искат оставка на главния прокурор. Та той беше предвестник на промяната. Той провокира протестите, от които започна всичко": народният анализ в деня на встъпването в длъжност на новото правителство в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Снимка: Ладислав Цветков, бТВ

 

Вижт ти!

Петков се зарече, че корупцията ще бъде гонена от най-ниското ниво във властта. Това дали не означава, че на най-високото ще продължи да се вихри безнаказано?

 

Сезон 99

"От днес нито един пенсионер не трябва да е под прага на бедността"......Хайдеее, почнахме сезона на вицовете и черния хумор.

 

Месията

Целта да има народ БЕЗ ПЕНСИОНЕРИ, който изкарва високи заплати от нищоправене, е на път да се сбъдне !!!

 

София

Това , че 30 години ни управляваше всякаква крадлива измет , не означава , че в България няма почтени хора ! Нека не говорим празни приказки , а да изчакаме поне 100 дни , за да видим накъде ще тръгнат нещата !

 

лошо впечатление

Уви, Кирил Петков нито знае английски, нито знае български. Ужасен оратор, както и Карадъй в момента и той срича. В българското Народно събрание в речта си използва изрази на английски. Махайте го, докато още не е късно. Това е един мечтател, който вярва, че щастието е в Европа и САЩ.

 

Желев Желязко - ваксиниран

Браво! Нека в най скоро време бъде въведена задължителна ваксинация!

 

Нулева толерантност

Ако "ваксинацията" ви е приоритетът, дори сто дни са ви много.

 

mitaka до Желев

Е най-сетне ти се збъдна ме4тата. Ваксинация приоритет и безкомпромисно гонене на корупцията от долу (обикновения 4овек). Ще ни стисне за гушата нас анти-ваксърите и ще ни осъди за корупция :)

 

Карачибук

За Лорер се говори, че е образован евреин, макар да има вид на брачен измамник. Учудващо днес той е изръсил голяма глупост : "Надявам се да изстреляме иновациите с нова космическа скорост". Според небесната механика има 4 космически скорости. Най-висока е четвъртата - около 550 км/с, чрез която може да напуснем проклетата Слънчева система, която ни е отредено да обитаваме. Голяма загадка е каква тази Лорерова "нова космическа скорост" и каква е нейната стойност.

 

„Аз самият съм част от иновационната екосистема в продължение на години. Надявам се, че с тази позиция ще успеем да ги изстреляме с една нова космическа скорост в съвсем друга писта“, заяви той.

Моля, Красивите, Успелите, Реализираните, знаещи и можещи да разтълкуват това, че на мен ми е невъзможно, моля!

 

В проекто провителството на 13.12.2021 в 13:20 имаме и космонавт, извинете, астронавт.

Това на снимката ли е БРЮМ-ският астронаут дето щяхме да го изстрелваме в Космоса с ластика на Славчо?

 

В проекто провителството

имаме и космонавт, извинете, астронавт.

 

Айнщайн - Цвайщайн

Не бе, скоростта ще е космическа, а иновациите ще се движат по писта, т.е. нещо като моторните спортове. Все едно турбо двигатели във Формула 1. Преди няколко години Радев ходи няколко пъти в Израел, също и Захариева, казаха нещо за общи енергийни проекти, но без конкретика. Сега тоз момък ще ни закачи за израелските иновации и работата заспива. Ако ни откачат от руската тръба и ни закачат за израелската, ще станем една втора Македония на Балканите. С база на военно-морския флот на Съединените еврейски щати във Варна.

 

преоблечения Илия

Дигитализацията води към небитието. Когато всичко се дигитализира, суверинитета на държавата ще е в ръцете на собственика на интернета. АКо българската държава не е собственик на българската мрежа, българска държава - няма да има.

 

електронните граждани умират ли

когато спре тока

 

Gen Gurko

И аз не одобрявам тоталната дигитализация, защото много лесно може да се окаже че не притежаваш нищо от това, което си мислиш че притежаваш-стаж, персонификация, удостоверения, лични документи и т.н.

 

Сталинизмът се реанкарнира

Има човек — има проблем, няма интернет — няма проблем:)

 

Flick

Мислех, че Нинова ще е основен виновник коалиционното правителство да не изкара 4 години, но съм сгрешил. Г-н Сандов и е достойна конкуренция. Тук проблемът не е толкова, че ще трябва да се преквалифицират 12 000 човека. Основното е, че засега няма предложение с какво гориво ще работят ТЕЦовете, ако се затворят въглищните мини. А спирането на ТЕЦовете преди 2038 е практически невъзможно, това е половината от производството на ел. енергия в БГ. Донякъде добра новина е, че от Сандов почти нищо не зависи.

 

чугун

"...между 8 и 12 хил. души в района на "Марица-изток" основно, трябва да бъдат по някакъв начин овъзмездени или да работят нещо друго", обясни Сандов." Как по някакъв начин- ами по някакъв начин, това са подробности и да работят нещо друго, ама какво, как - ами нещо друго, кошници да плетат, защо въобще обсъждаме незначителни неща и после - Европата и светло бъдеще. Какво е значението и дяла на произвежданата енергия за икономиката, с какво и как ще се замести, ще има ли ядрена електроцентрала, например, вместо въглищните, каква е цената на упражнението, какво ще стане с хората в отрасъла и с цената на тока - абе гледай Европа, екология и светло бъдеще. Така, както го слушам този активист, хората май най добреда ги няма в уравнението, по чистичко е.

 

Алтербативно умният проекто министър...

...не знае ли, че една от причините Англия да напусне ЕС е имено възможността извън този оперетен съюз да възобнови работата на ТЕЦ-овете си? Полезни идиоти.

 

минаващ (друг)

Интересно, този господин с претенции за експертност как ще обясни решението на Япония спешно сега (след Киоткси протокол и Парижски споразумения) да се юрне да строи НОВИ 22 ВЪГЛИЩНИ ЦЕНТРАЛИ всяка от по 1000MW, при това да внася Австралийски въглища (тези, които до сега Китай ги внасяше) при това от купа ядрени реактори е оставила да работят само 9 (освен повредените 4 във Фукушима имат поне още 20!!!). Иначе да повтаряме "зелени мантри" е доходно и изгодно за джоба, но едва ли - за България! Като виеш срещу въглищната енергетика трябва да си готов да предложиш технически допустима АЛТЕРНАТИВА, а не само мечти за светло (комунистическо) бъдеще...Народа му писна вече 75години само с мечти да го захранват, и току виж и ние възприемем тазгодишния германски лозунг "зелените на Бесилото!"

 

Господинът с ризата на квадрати

си рита пръв трудовата книжка, ако има такава! Между другото: Зелените не са ли ЛЕВИ! Какво прави това лице в т.нар. дясна партия "Демократична България", чиито "десни" представители винаги са били на държавна работа! Нищо им няма на мините и на въглищата, също и на 120 000 въглищари, при положение че дадете някой и друг милион за пречистватели, вместо да СИ купувате там.... вие си знаете! Гледаме акъла на "десните" вече 32 години..... Резултатът е пред очите ни днес в Родопите.... Плача за Рая на света и за тези прекрасни хора!

 

баба мара

от смешните бълг зелени ще тръгнат всички неприятности за коалицията това са хора на които не може да се има доверие само като погледнеш зеления октопод и те побиват тръпки

 

Право в десятката на 13.12.2021 в 13:00

Наистина, най-адекватният начин за борба с парниковия ефект, бил той истински или измислен проблем, е залесяването и спиране със закон на износа на необработена дървесина. От миналото лято дори Русия спря износа на необработена дървесина за КНР, като Путин предизвести китайските си приятели с едногодишно предизвестие. С което рязко намаляха и пожарите в Сибир. Китай ще развива своите въглищни мощности до 2060 г.; Русия до 2050 г., а семната атмосфера е обща и неделима. Зелените талибани или не са чували за биохимичния процес фотосинтеза, или не са внимавали в час по ботаника в 5-и клас. Фотосинтезата храни разстенията като преобразува СО2 в О2 и захари, т.е. произвежда кислород на мястото на въглеродния двуокис. Впрочем, въглеродният двуокис в обема на атмосферата е от порядъка на 0,038%!!!!!! В действителност, затоплянето и изстиването на Земята е ЦИКЛИЧЕН ПРОЦЕС (доказано от геологията, палеонтологията, археологията) и не зависи от 0,038% СО2 в обема на земната атмосфера, а от процесите в Слънцето и от процесите в земното ядро. Защо при "лошия" социализъм нямаше такива проблеми с въглеродния двуокис? - Ами защото се извършваше неспирно залесяване, което спираше и наводненията и сушите, всички гори бяха общонародна държавна собственост, а зелените талибани все още не бяха родени...

 

Тарильома

Грижата за екологията е хубаво, но като се запознае човек с текста, вижда че на дугарят Сандов не му е ясно какви ще са икономическите и социални последици на практика, а и не го интересуват. Както сочат и по горе коментаторите, всичко е "някак си". Някак си беше и със селското стопнанство, така беше и с индустрията, с морския бряг, със здрвеопазването.... Някак си.

 

бе какви ти зелени сте вие

Вие сте едни хитри НПО-та които са се научили от къде какво да измъкнат за да живеете без да влагате полезна енергия и продукт в българското общество!! Повечето от вас дори не обичат родината си. А да изгониш 12000 човека ще доведе до още поне 40 -50000 без доходи и работа. Щото Сандов както знам какви хора са в зелените ви движения повечето дори нямате и образование ни в екологията ни в биологията ни в енергетиката и поради това дрънкате редовно приказки които са ви написани предварително от вашите спонсори. Само да ти припомня Сандов че спре ли добива на въглища в Източно маришкия въглещен басейн означава обл. Стара Загора да спре да съществува, а доста софийски фирми ще изъгърмят като тапи. Сандов, Сандов...............

 

Ако ние успеем да дадем много добро развитие на електрическия транспорт на релси, с това ще отговорим на всички условия на зелената сделка

А, такааа ! А електричеството ще го добиваме от перки и соларки, щото и на Марица Изток и на Козлодуй присъдата е издадена. И електричката до Перник ще струва 50 лева билетчето...

 

Това ли лице спонсорира ПП предизборно с 300 000 лева?

Да питам, че може би греша. И понеже цал живот съм се занимавал с ЖП транспорт само да кажа. ЖП транспорта винаги и навсякъде по света се ДОТИРА от държавата. Жп транспорта е губещ, но е социално приемлив и затова съществува. Не случайно в САЩ където живее на-прагматичната част от населението на земята има толкова малко жп линии.

 

Ala_Bala

Господине, няма достатъно пътници и няма товари. България е обезлюдена и деиндустриализирана.

 

Емил Боев

За кои жени става въпрос щото джендъра дето си е сменил пола и от мъж станал жена и той влиза във тази категория насилие срещу жени . Ето тук е голямата уловка и Нинова май я прецакаха тотално .

 

Helleborus

„Ще въведем в националното законодателство онези текстове, които касаят насилието над жени.“ Почти няма такива текстове, текстовете са за насилие основано на „пола“, чийто превод е джендър. В ИК не става дума за трети пол и никой от нас не се притеснява, че се въвежда трети пол, такъв не съществува и по света. Има опция за полово неопределен и неутрален, но знаем, че в ИК не става дума за това. Затова пък, понятието джендър включва десетки измислени полове само по себе си и утвърждава зловредните технологии за химическа кастрация на момчета, промиване съзнанието на деца и т.н.. Освен това, когато вървите по дневния ред на хората, които мислят тези неща, значи ги обслужвате, така или иначе. Самото третиране на СЕМЕЙСТВОТО като място на насилие, а не място на създаване на Живот, е обслужване на антихристката доктрина. Семейството по дефиниция не е място за насилие и само феминистките го виждат така. Непочтените жени са по-голямата заплаха за почтените, понеже ги мразят, точно защото са почтени и тяхната истинска проявена женска същност, изобличава и засрамва леконравните. И докога ще лъжете хората, като чрез подкрепата си за хора като Радев, Манолова, евродепутатите на БСП, вие давате зелена светлина те да работят в тази посока, докато самата Нинова се прави на консерва, за пред местния електорат. Лукавщина, бавно сваряване, за това става дума.

 

Чезаре Ламброзо

Настанаха времена в които човек няма да е сигурен кой/коя/ какво/ заговаря на бара. п.с. Забравих, че вече няма дори и бар на който да си пиеш питието.

 

Деда йоца

Ако се гледа реално на нещата, ние трябва да сме безкрайно благодарни на И. Гешев. Ако не беше той, с глупавото изпълнение, да прати куки в президентсвото, едва ли нещата щяха да се развият по този начин.

 

Севда

Не разбирам защо искат оставка на главния прокурор. Та той беше предвестник на промяната. Той провокира протестите, от които започна всичко. Защо не мислим, че това не е случайно, а възможност за протест

 

Зелен чорап от нато

Пенсионери от форума на "" гласове"" кога ще напишете поне един позитивен коментар под някоя статия ?

 

кога ще напишете поне един позитивен коментар под някоя статия ?

Ето ти един позитивен: България вече официално е със колониална администрация.

 

 

 

Коментари

 • До Зелен чорап от НАТО

  13 Дек 2021 22:25ч.

  Павка, всички знаем, че ти си пенсионер и пишеш само злобни коментари. Толкова си нечистоплътен, че овоняваш прекрасната ни Родина.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хей, поле широко, "Чавдарци" се завърнаха от чужбина и започнаха да превземат

  14 Дек 2021 0:56ч.

  "... След него (онзи с юмрука) момците с развени знамена завземат в страната градове и села..." --- > https://www.youtube.com/watch?v=XfDwyy0TdaE&list=PL2nZZEaWhadcWUHJphabFzwe0HkTVTEgE&index=10

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До: "Хей, поле широко, "Чавдарци" се завърнаха от чужбина и започнаха да превземат на 14.12.2021 в 00:56"

  14 Дек 2021 1:15ч.

  Само дето петолъчките на челото са заменени с QR кодове. Иначе са пламинни и дръзновени.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цензурке?

  14 Дек 2021 9:31ч.

  Кирето Лъжеца да ни е премиер е достатъчно. Браво българи- бунаци!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  14 Дек 2021 10:38ч.

  Не, че четох всички, ама последният наистина е най-позитивен! :DDD

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи