Читатели на “Гласове”: В наши дни е много печелившо да си русофоб

Читатели на “Гласове”: В наши дни е много печелившо да си русофоб

Теодор Ушев: Втрещен съм, че България е завладяна от рашизма, започвайки от президента: "Трябваше само да подменя няколко кадъра с нови изображения, които направих – четири на брой: „Путин говно", „Нет войне" и „Иди" и „На хуй", които сложих един след друг." Страшно геройство! Заслужава тиквен медал за храброст. ..."Реакцията на публиката в България не ме интересува." Хайде тогава веднага връщай парите от НФЦ"; "Още един фанатик ала бесен комуняга, само че с обратен знак - вместо гнили капиталисти, навсякъде му се привиждат гнили рашисти. Изказването му няма особена връзка с реалността у нас. Явно не е чул хвалбите на новия американски посланик, който ни похвали, че слушкаме и сме примерни евроатлантяги, както и не знае чия собственост и с каква антируска и проевроатлантическа пропаганда облъчват големите медийни групировки у нас": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

фитко

Ушев, никога няма да бъдеш Леонардо, даже и да умножиш Фи-то си по две, защото великите творци Ушев, имат велики духове, а ти си жалък заблуден човечец и много глупост носиш между ушите си Ушев. Тъпата ти политически неграмотна реч не те прави нито пацифист, нито хуманист, а още по-малкото- разумен човек. Искренно съжалявам за теб.

 

"Вие говорите с езика..." бла-бла-бла

А Ушев с какъв език говори: "иди на хуй", "говно" сигурно е високоинтелектуален език на хуманизма? Българският народ го е казал по-умно от хиляди такива лъже-интелектуалци: "Каквото повикало - такова се обадило!"

 

Ти да видиш

"Трябваше само да подменя няколко кадъра с нови изображения, които направих – четири на брой: „Путин говно", „Нет войне" и „Иди" и „На хуй", които сложих един след друг." Страшно геройство! Заслужава тиквен медал за храброст. ..."Реакцията на публиката в България не ме интересува." Хайде тогава веднага връщай парите от НФЦ. Веднага, Боклушев!

 

Въпрос

Може лу да знам какво е рашизъм, щото като носител на българския език не познавам такава измишльотина? Да не е на канаЦки диалект или на ушовско наречие?

 

Маймуната Дарвин

Но преплува океана заради бйджетните пари на рашистите в България за да снимаш филмчето си ! Савършен наглосаксонец !

 

malart

"нацистка проруска"? Уши, това е оксиморон. Не знам какви кадри слагаш във филмите си, но определено няма никога повече да гледам твои неща.

 

Куци Коньов

Още един фанатик ала бесен комуняга, само че с обратен знак - вместо гнили капиталисти, навсякъде му се привиждат гнили рашисти. Изказването му няма особена връзка с реалността у нас. Явно не е чул хвалбите на новия американски посланик, който ни похвали, че слушкаме и сме примерни евроатлантяги, както и не знае чия собственост и с каква антируска и проевроатлантическа пропаганда облъчват големите медийни групировки у нас...

 

Президента, нацистка партия?

Да видяхте президентът да обслужва руски интереси? Напротив, човекът си е с американците и това го показва всеки един път. За назначаването на американските слуги ли да говоря като служебно правителство? За промотирането на американските слуги Кирчо и Асен ли да говоря? Завършил е инструктаж в Америка. Пък за "нацистката партия" не знам какво има предвид. Може би говори за тези партии, които подкрепят нацистите в Украйна и вероятно се е объркал, говорейки в единствено число.

 

bot

нямам идея кой е този, но не ме и интересува особено. в наши дни е много печелившо да си русофоб. относно разсъжденията му - няма начин да не е повлиян от Байдън.

 

Моцарт и Салиери

По-горе един колега е хванал същността на нещата в три думи. Ушев е БОЛЕН. Този човек отдавна издава сигнали, че е тежко болен. Не става дума задължително за физическо страдание. Филмите му са отвратителни, пораждат душевни страдания, сега разбрах, че основното им предназначение е да пръскат гола пропаганда чрез тайно вградени послания. Възможно е да е добър художник, но не мога да преценя, но драмите на талантливите и надарени творци , често напълно неадекватни на парещите социални въпроси и историческите акценти, са отколе много добре познати - Моцарт и Салиери. Тео чете модерна соросоидна пропаганда, която запълва дупките на болната му, мразеща и примитивна душа, но не подозира и очевидно не е запознат с творчеството на Пушкин. Ушев, прост си, недоучил, недочел, обслужваш разрушителните напъни на болния си мозък. Ако ставаше въпрос само за личната неприязън към примитивни, купени и програмно набедени за творци, хора, бих подминал с усмивка. Тук се крие един огромен проблем, който не мога да подмина. Дори и само използването на думата "рашист" за президента ни подсказва, че си имаме работа с един активиран и злобен агент за влияние. Той си изпуска нервите и не се притеснява, че говори пълни идиотщини. В момента Радев, без да се съобразява с мнението на огромната част от българското общество (тук вкл. и негласуващите + тези, които са дали гласа си за неатлантически партии + тези посочили "не избирам никого") с всички достъпни му средства осигурява комфорт и принудително навигира под чужд диктат и активно побутва нещата към коалица на две изключващи се и мразещи се дълбоко и напълно основателно формации - (гербсдс и ппдб), за да обслужи само и единствено "атлантически" интерес, който може да донесе трагични последици за България и да хвърли български момчета в огъня на страшна война, като прелюдия на нова световна война. Какъв рашист бе, Ушев?! Ти си за въдворяване в психиатрична институция! Самият Радев преди броени месеци нарече тези партии ВОЕННОЛЮБЦИ. Очевидно е, че и при този пръв човек се развиват бързотечащи процеси на прогресивна амнезия и политически опортюнизъм, но това е вече отделна от статията тема. Няма друго обяснение на поведението му, особено като се съобрази и напълно неадекватната му позиция по изключително драматични за държавата и обществото теми като приемането на еврото (категорично не разбира въпроса) и ПВУ (план, който е мотивиран основно от корпоративна корист и носи също белези като при еврото на двойното дъно на враждебната геостратегия за разграждане на държавния суверенитет). А вие, вие всички вкупом сте ... идиоти! Поради простата причина, че носителят на титлата най-голям идиот, ще бъде пръв любимец на грозника от козяк.

 

комсек

всяка крива линия, успоредна на партийната, е права

 

Тъй-тъй!

Вече няма да купуваме руски газ от Русия - а ще купуваме руски газ от Азърбайджан, руски газ от Турция и руски газ от Гърция!

 

Питащ

Ами ако утре Гърция или Турция ви резнат тръбичката, да питам откъде ще взимате газ, като сте толкова активни и курназ? А можехме да имаме директна тръба от Русия, да си събираме таксите и да не зависим от други държави. Много мразим зорлем да ме правят на глупав!

 

смях на парцали

"Спечелилите изборите молят загубилите да им съставят правителство, което те да одобрят?!" България, 2023 г. - това ще влезе в учебниците по политическа история на света като най-големият цинизъм и гавра с демокрацията.

 

Недоумявах

Как е възможно да отидеш до урната и да пуснеш "не подкрепям"? Обидени били? В ситуация, в която се налага, изисква се да имаме позиция. Луксът да бъдеш обиден е привилегия на богатите. Гласувайте масово за някоя малка партия извън статуквото. Не, те били обидени. За какво сте обидени, от собствените си избори? Така ще ви изпратят на фронта - Обидени, полуОбидени, най-обидени. Не е нужно да сме пророци, за да разберем, че със същите актьори - не тъмно, не светло, ами никакво бъдеще не ни очаква. Тази територия, курирана от външни сили и вътрешен слугинаж е нужна без население, то пречи на правата линия на пистите на бомбардировачите. Погледнете демографските данни, и се стреснете. Това са съзнателни процеси, а не случайности. Срещу вас се води война, истинска война. Стреснете се бре хора. България се топи, изчезваме като народ.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

 

 

Коментари

 • rusnak

  29 Апр 2023 13:21ч.

  Измекяр.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Cancel на Ушев

  29 Апр 2023 13:52ч.

  Награждаван, живее в Канада, но гледа и той в бездната, пък, явно, и тя вече гледа в него. Без да е Пикасо, пресъздава страховете си. Казват, в разни свои картини, особено "Госпожиците от Авиньон", Пикасо визуализирал страха си от заразяване със сифилис. Сигурно е имал основания. Какви основания има Ушев, даже не искам да знам. Cancel.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  29 Апр 2023 13:55ч.

  Накаушев, направо е готов за българския Навални, търси си по-богати спонсори, да ни захлебва със западна западнала простотия. Абе, я иди на Хей, по съветите на Квартал95 и не си въобразявай, че си ФейДънауей!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Втрещеният" Ушев

  29 Апр 2023 14:06ч.

  определено разчита това му състояние да го доведе до нещо по–значимо от филмчетата, дето прави. За ролята на българския Навални може да се яви на кастинг, може и да я получи, след това ще падне много голям български смях. Москва не вярва на сълзи, българите – на палячовци и марионетки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • “Гласувайте масово за някоя малка партия извън статуквото”

  29 Апр 2023 14:10ч.

  Ти луд ли си? Малка партийка беше Яне Янев. Малка партийка беше Волен Сидеров. Малка партийки колкото щеш: на Мая Манолова, на Стефан Янев, на Бабикяните, на Таня Дончева, на Марешки (ще ме извинят тези, които съм пропуснал, но ми е досадно да изброявам). Всичките те са абсолютни измекяри. Какво предлагате? Вместо на мафиотите на Борисов, шарлатаните на Кирчо, тарикатите на Доган, политическото шоу на Слави и русофобите на къса каишка на Ристо и Наско, да дадем властта на случайни маргинали? Аз на тая игра “Тука има - тука няма” няма да играя. Обидно е! Пас съм!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Канада е парламентарна МОНАРХИЯ?

  29 Апр 2023 15:40ч.

  Ех Ушев, гушев и т.н. Не четеш и затова измисляш нови думи на каНадски! Чети, за да знаеш къде живееш!:) Канада е парламентарна МОНАРХИЯ, в ЛИЧНА УНИЯ с Великобритания. Личната уния е политически съюз на два или повече субекта, които в международно отношение се СМЯТАТ за отделни държави, НО ПОРАДИ УСТАНОВЕН ЗАКОН СПОДЕЛЯТ ЕДИН И СЪЩ ДЪРЖАВЕН ГЛАВА!!!! Разбра ли ушко къде си?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • София

  29 Апр 2023 16:09ч.

  Пази Боже сляпо да прогледа!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • йосарян

  29 Апр 2023 16:31ч.

  да резюмераме: "тео - удобен за хващане".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Моят коментар е до последния избран

  29 Апр 2023 16:37ч.

  99% подозирам, че квадратчето с "не избирам никого" крие висок процент на фалшивия вот. Ето затова не смятам, че изборите трябва да бъдат тайни. Трябва да се вижда кой за кого е гласувал. И от това да не произлизат гонения. Тъкмо това ще покаже дали живеем в демокрация или в полицейска държава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Няма как да не произлязат гонения.

  29 Апр 2023 16:55ч.

  Неизбежно, рано или късно, неправилният гласоподател ще бъде хванат и стиснат за... бюлетината.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Асен Михайлов

  29 Апр 2023 20:18ч.

  КОЙ И ЗАЩО НИ НАТРАПВА ТАКИВА СУБЕКТИ, ЧЕ ДА ГИ ВЗЕМАМЕ И НА СЕРИОЗНО ОЩЕ И ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С КАКВО МИСЛИ.....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • д-р Гилотен

  29 Апр 2023 20:58ч.

  Изясни ми се защо наричаха милиционерите "ушев".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Фак Били ГейЦ

  30 Апр 2023 8:32ч.

  Това ми напомни за един надпис върху училищна стена, покрай която минавам всеки ден: "Ушев ни мрази, ние него - също". Явно важи за всички ушевци на тоя свят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лицето на снимката не е ли онзи от кинопрегледа в кино „Култура“??? Ако е той да прочете следното:

  30 Апр 2023 10:07ч.

  Самият Тъкър потвърди това и в своя кратък „Туитър“ монолог, вече „на свобода“. Ето какво каза този „обществен враг №1“: „Повечето дебати по телевизията са невероятно глупави и без значение. След пет години никой няма да ги помни. Казвам го като човек, който е участвал в това нещо. Няма дискусия за големите теми – война, свобода, наука и технология, демографска промяна, корпоративна власт, природни ресурси... Истинският дебат по тези въпроси е забранен в медиите. Политическите партии и техните донори имат консенсус да прекратят всеки такъв разговор. Това ги устройва... Живеем в еднопартийна система. Но това не може да е за постоянно. Днешните елити са в мозъчна смърт. Никой не им вярва. Няма как толкова изконно нелеп момент да продължи и няма да продължи. И хората на власт го знаят. Затова са толкова. Къде е тръгнал тоз заблуден човечец?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Четеното изисква внимание

  30 Апр 2023 10:21ч.

  "В един момент ми хрумна ... да включа 25ти кадър..." ! След прожекцията по кината, специално за фестивала в Москва "режисьорът" решил да добави към "филма" си Кене-ф1.618 още няколко фекалий, та да се забележи. За тази му неудържима диария - ф1.618 ведно с добавките, този Дришльо /не дрисльо/ си заслужава шамара, та дори и да се размирише.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Генчо

  02 Май 2023 9:21ч.

  Последната акция на Ушев мога да сравня само с българските сервитьори от "Балкантурист", които едно време плюеха в супата на чужденците, сега не знам дали още плюят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • агент Павел

  03 Май 2023 16:47ч.

  Ушев е отглеждан и с хонорарите на баща си, агент Александров, от ДС.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи