Читатели на “Гласове”: Споразумение има. Изпълнение на споразумението няма

Читатели на “Гласове”: Споразумение има. Изпълнение на споразумението няма

Шолц видя шанс за сделка София-Скопие през юни, Петков поиска европейски гаранции

"Откъде накъде ЕС ще дава дума от наше име?!? Та ние тук в България да не сме окръг на някоя друга държава в ЕС?!? Та те в ЕС уважават ли ни като държава или ни считат просто за безгласна буква? Може да сме ги заблудили за това по други въпроси, но по ТОЗИ въпрос всички сме единни без назначения Кирчо и сие": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

"Избирателите са се произнесли на изборите"

Уважаеми проф. Маринов, не ни гъбаркайте. Много добре знаете, че се "произнесоха" машините.

 

Избирателите са се произнесли на изборите преди половин година

и кардинално изменение на тяхната воля не бива да бъде допуснато. - абе Маринов, тотални идиоти ни направихте вече! Преди половин година цяла София и половин Каспичан живееха с кюлчетата, мисирките и маските, които нарушили чов права! Сега се руши стария световен ред, губим суверенитет, ама ние да уважим вота на възхитените от сакенцето на Кире без яка. Ха сиктир

 

Пазете децата от западните университети

Петков е най-монологичният човек, който си прави каквото му скимне или каквото му наредят. Възвисихте Борисов като мъченик, сега сте на път да направите същото със Слави. Уж сте учили по запада, пък го карате по комунистически че винаги някой друг ви е виновен. Да ли са ви самочувствие на фирмата която сте завършили, но нищо не са ви сложили в главите.

 

Необичаен

БСП приличат на кученце,което е захапало голям и мазен кокал, и на което лигите му текат отстрани. Като за последно. Лакомия партия затрива .

 

Нинова, с оръжието, което уж не изпращате,

украинците убиват хора. Само заради лъжите ви за оръжието заслужавате изритване от всякакво управление. Програмно правителство до края на годината, което тепърва ще си пише програма - изобщо чувате ли си глупостите? Няма друг изход освен избори - и националните предатели да останат вън от властта.

 

Много точно казано

"Народът няма да прости гаврата с чувствата му на любов и признателност към Русия." - Чаках реакция от БСП при спирането на доставките на газ, при призивите за изгонване на руският посланик - мълчание. Върхът беше неизпращането на оръжия на Украйна. Дори и външният министър на Украйна Кулеба, след дългият престой в София, ни нарече лицемери.

 

Sic transit gloria mundi

Като приключи коалицията, тази партия ще е само на хартия.

 

Цел

Наблюдаваме изчезването на една сто годишна партия. Ако на някой това е било целта- успя. Само газта да стане отново руска и ще се решат доста социални проблеми.

 

Празни приказки, празни хора

Приказват си само, нищо смислено. Да се види, че не могат да взимат елементарни решения. Затова и няма да ги оставим да стоят в парламент и министерски съвет.

 

домачине

Тия полуумни (по американски тертип) младежи с харвардско полуобразование знаят ли изобщо какво е това да носиш отговорност?

 

Ха ха ха

Слави хвърли кокала и хрантутниците ще се самоизбият.

 

изходът е

Вот на недоверие, бързо завъртане на парламентарната ролетка /в рамките на това НС правителство не може да се състави/, предсрочни избори, служебен кабинет, който да поднови руските доставки на газ преди отоплителния сезон, решителна борба със спекулата на цените на горивата, които помпят инфлацията и отстояване на ветото за влизане на Македония в ЕС.

 

Необичаен

Навиквани. Унижавани. Обиждани. Като не ви харесваме защо ни приехте при вас ?

 

Защо натискът не е върху Северна Македония

защото ние сме известни с това че нашият елит винаги отстъпва от националните ни интереси, а правителството на РСМ хитрува че повече от това не може да притиска и рискува да падне от власт, а ще дойдат националисти които са за Сърбия и косвено за Русия. При нас подобно развитие се преценява за по-малко вероятно. Дали е вярна тази преценка, зависи от нашия народ.

 

Маги

Откъде накъде ЕС ще дава дума от наше име?!? Та ние тук в България да не сме окръг на някоя друга държава в ЕС?!? Та те в ЕС уважават ли ни като държава или ни считат просто за безгласна буква? Може да сме ги заблудили за това по други въпроси, но по ТОЗИ въпрос всички сме единни без назначения Кирчо и сие.

 

рукола Z

Правителството да обяви, че иска референдум по този въпрос и ще се измъкне, ама не - те умират да продадат държавата ни за 2 рупии!

 

Омуртаг

Вие обещахте и на Украина победа над Русия,ама нещо работите отиват на зле,въпреки финансовата,разузнавателната,оръжейна и др. подкрепа.Толкоз за вашите обещания,а после се чудите защо България е русофилска страна.Както вече съм писал по други поводи,надменността води до лоши резултати.

 

и кво

Продадохте ли ни вече?

 

teridan

Споразумение има. Изпълнение на споразумението няма. Какво искат от нас - още едно споразумение, което още веднъж няма да се изпълнява? Такава беше 8 години практиката в Украйна - споразумения, които никой не е имал намерение да изпълнява още при сключването. Това практика на ЕС за залъгване на наивници ли е? И този път ние ли сме наивниците?

 

Някой пита ли европейските данъкоплатци дали искат да хранят нови търтеи

Аз пък искам Северна Македодия, Албания, Косово, Украйна, Грузия и Турция да станат членове на Европейския съюз и да започнат да доят яко еврофондовете, за да им дойде акъла на евробюрократите, че такъв Европейски съюз не е нужен никому.

 

И СТИГА са ни агитирали с това евро!

Това е най-вредното в този момент, еврото ще бъде последният камък в блатото на нашата икономика! След него пълен фалит и несъстоятелност, втора Гърция, но няма вече кой да ни спасява!

 

Огромна грешка

Ще бъде огромна грешка сега да се набутаме в Еврозоната и да поемем солидарна отговорност в условията на световна криза за високата задлъжнялост на нейните членове.

 

Лидия

Глупости, всички страни, които въведоха еврото като Словакия, Финландия, а дори и Хърватска и т.н. са много по-добре от нас, защото Европейската банка наблюдава да няма разхищения и далавери!

 

Wolfff

Русия си възстановява империята. Турция опитва да си възстанови империята. ЕС си мисли че е наследник на Римската империя. UK плюс наглосаксонския свят опитва да възстанови Британската империя. България е на границата между тези империи и за това не е лесно да лавира между интересите на големите. Но за сметка на това е интересно място за живеене, динамично.

 

Две години от протестите

Без никакви резултати! Следователно всичко е било фалшиво, покрити са кражбите, няма виновни, хората са забравили, на това разчитат. На трудният живот и на неспособността на хората да се борят, защото всичко им е отнето.

 

 

 

Коментари

 • Мери

  13 Юни 2022 8:19ч.

  За коментара на Лидия относно еврото: 1. Хърватия (пише се Хърватия на български, не Хърватска) още не е въвела еврото. 2. Седем държави, с доста висок стандарт, при това членове на ЕС много преди нас, не са го въвели, нямат и намерение.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Към "...Аз пък искам Северна Македодия, Албания, Косово, Украйна, Грузия и Турция да станат членове на Европейския съюз ..."

  13 Юни 2022 9:21ч.

  Е, по-леко. Не виждаме ли, че ЕС усвоява новите членове постепенно, по 1-2 наведнаж, само когато им дотрябва нова пазарна ниша. Пазарите се отварят за големите производители, и ресурсите - човешки, природни и пр. се вливат в общия кюп... Естествено, че общата валута улеснява процесите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Надеждата, че "ЕС ще ни вкара в пътя"

  13 Юни 2022 9:33ч.

  с дисциплина и стриктни правила ни доведоха до тука. В действителност огромни ресурси се разпиляват в надписи и в преводи на 5-6-7 езика, в безумна бумащина и рестрикции. И тези разходки до Брюксел за щяло и за нещяло. Кирето да си беше седнало на 3-те букви да свърши нещо... Закъсали сме я на всички фронтове, а то се занимава с общностните проблеми, ПР акции, статии, изказвания, подмилквания...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  13 Юни 2022 10:41ч.

  Надеждата, че "ЕС ще ни вкара в пътя" 13 Юни 2022 9:33ч. Именно, точно така. Ще добавя само, че "стриктните правила" напр. колко да е опънато въжето на ремаркето или да са прави краставиците, са само за пред публиката....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Просто аз

  13 Юни 2022 13:40ч.

  България ум е нужна (на амер. имерия) като периферна територия, именно територия, населението е неважно, по възможност то трябва да е обслужващ нискограмотен/полуграмотен, без национална самоидентификация/самоличност и без истприческа памет персонал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Просто аз

  13 Юни 2022 13:43ч.

  Затова вече отдавна започнатият процес на заличаване на историческите факти и значимостта на (пра)българската култура, история и духовност е много важен. Той може да бъде доведен до успешен край единствено о "български еничари" като напр. Сакскобурготски, К. Петков & Ко., активистите от бълг. евроатлантически клуб и т.н.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Просто аз

  13 Юни 2022 13:44ч.

  Затова България е натискана да прави компромиси относно Македония, а не обратното.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи