Читатели на “Гласове”: Ретроградно ми е от българския "политически елит"

Читатели на “Гласове”: Ретроградно ми е от българския "политически елит"

Снимка: БТА, архив

Денков: Протестът на зърнопроизводителите е политически. Разрешаването на вноса от Украйна е от полза за всички граждани. "Цялото това зърно се изнася в колонии от Африка или колонии с поставени от американците марионетни послушковци като България. Тук цената на зърното се качва двойно и пак е по-евтино от българското. Така американските фирми печелят здраво, българските производители фалират, а народът мре от какви ли не болести. Гарантирано от сглобката"; "За каква култура ми говорите бе , децата ни ще си сменят пола и ще ги правите джендъри, ще ядем скакалци и ще се друсаме с кока-кола! Това да ви прилича на българията която познавахме! Даже и в най смутните соц времена не сме били толкова жалки!"; “Денков, ние сме българи. Нашите интереси не съвпадат с тези на чужди държави”: безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

роза

Денков, ние сме българи. Нашите интереси не съвпадат с тези на чужди държави, колкото и както и да са ви платили, за да лъжете! Няма как да се радваме на монсантовото, обеднен-ураново зърно! Нека евроатлантическите лидери да го разпраделят в своите държави!

 

Към политиците

Биха ли дали на децата и внуците си да ядат тези неизвестни жита и др.

 

Истината е една и тя е много проста - казва един жълтопаветник. Та ако си послужим с неговите думи, истината е следната.

Затова и нашите отвратително подлоги вдигнаха забраната. Защото това не е украинско зърно, а американско. Почти цяла Украйна е изкупена на безценица от американски фирми, които поставиха Зеленски на власт с тази цел. Понеже страната не е в ЕС, там няма никакви изисквания за качество. Произвеждат зърно от ГМО семена, с най-евтините, но и най-вредни и отровни торове и пестициди. Ползват е евтин руски нефт, нищо че са във война с Русия. По тази причина себестойността му е много ниска, каквато в ЕС и България не може да се постигне поради изискванията на ЕС. Като добавим и радиоактивните почви, картината става ясна. Цялото това зърно се изнася в колонии от Африка или колонии с поставени от американците марионетни послушковци като България. Тук цената на зърното се качва двойно и пак е по-евтино от българското. Така американските фирми печелят здраво, българските производители фалират, а народът мре от какви ли не болести. Гарантирано от сглобката.

 

OLD

Решението за пускане на ГМО в България е политическо и противоположно на националните ни интереси. Протестът е в защита на националните Ни интереси и тези на българските потребители. Време е за Уволнение и бърза ревизия на стореното от прокситата на англосаксите! Най-късно на 29 октомври.

 

Eeee

Всеки един протест е политически, следствие от определни политики на правителството.

 

SapunRK

Да, политически е, щото крайно време беше да избие отнякъде. А г-н пишман академика е крайно време да прочете малко книжки (тоя път наистина) и да разбере, че не може вечно да се върви срещу течението и, че тези които го крепят, него и цирка около него, не са по-силни от народа му. Народ, който той хладнокръвно и умишлено е предал и продал. И на инат политик не се става.

 

Мария ...

Най-рано довечера, или в понеделник зърнопроизводителите ще бъдат обвинени, че са путинисти. А протестът ще бъде обявен, като атака на спящи руски клетки, активирани от Кремъл

 

онуфри

Ретроградно ми е от българския "политически елит".

 

ти да видиш

Докарахме я до там, пожарникар да е по-умен от академик.

 

факт

Явно евроатлантиците у нас са полезните идиоти на Америка

 

онуфри

Наглост до безкрай! Дори и афганистанците и африканците не са си позволявали такива гротескни изказвания. Ти му приемаш гражданите, подслоняваш ги, осигуряваш им храна, подслон, образование и здравни грижи, а тоя ще твърди, че ако не получи още много от всичко, същите тези "бежанци" ще дестабилизират своите домакини. Жалко, че целият ЕС (с изключение на Унгария) се управлява от такива като него.

 

Valpet

Киевските власти по начало си дойдоха на власт след терористичния акт, организиран от САЩ и наречен "Евромайдан", довел до изгонването от страната на законно избрания президент Янукович. Нищо чудно, ако сега САЩ поискат да използват вече обиграните укро-терористи и по отношение на цялото ЕС. Хора, бдете!

 

Куци Коньов

Мутренски подход с такса "Спокойствие" - дайте парите, за да са ви мирни главите (държавите).

 

Red

Ако Зеля направи това..значи е ТОП агента на Москва...

 

Югоагент

Днес обърнах внимание, че децата на улицата още се обиждат на пед...аст, което в сегашните условия на джендърство е похвално! България я има, но не е бранд, нито е за продан. България са душите на хората, които или закърняват или се омерзяват.

 

Феникс

Абе вие от напъни да ни осигурите банани ни направихте една от най долнопробните бананови републики! За каква култура ми говорите бе , децата ни ще си сменят пола и ще ги правите джендъри, ще ядем скакалци и ще се друсаме с кока-кола! Това да ви прилича на българията която познавахме! Даже и в най смутните соц времена не сме били толкова жалки!

 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • Поп Вечерко

  16 Sep 2023 13:05ч.

  На главният теляк на републиката, с кламерно прикрепена академичност по "шупване на кирта", от понеделник ще му стане едно такова съвсем тракторно-политическо. Мърша!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Каква Продължаваме ПРОМЯНАТА правят като управляват ЧРЕЗ партии създадени преди 33 г. и 17 г.?!

  16 Sep 2023 13:30ч.

  Каква промяна правят ПП като управляват чрез старите "Мутри вън!" по юмрука на Радев - ГЕРБ и ДПС, срещу чието управление имаше многохилядни протести 2020 г.! Този въпрос трябва постоянно да се задава де що се забележи депутатче от ПП и ДБ. Ай сиктир и на сглобката мазна омърсена.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поп Вечерко

  16 Sep 2023 13:40ч.

  Затова ползвай "Продължаваме попарата". Така поне, човек не започва да се гневи още от името.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гуда от връо

  16 Sep 2023 15:21ч.

  Какъв "политически елит?", то си е политический мусор/или/political trash, който както го предпочита!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЩЕ ОСТАВИМ ЛИ ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ДА СЕ БОРЯТ САМИ ЗА ЧИСТОТАТА НА ХРАНАТА НА ДЕЦАТА НИ? ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТА! ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, ДО ЕДИН!

  16 Sep 2023 17:35ч.

  Стига с диванните лакардии. ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТА ЗА ЧИСТА ХРАНА!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Прости хора

  16 Sep 2023 20:58ч.

  Сте рубладжиите. То затова сте и рубладжии.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи