Читатели на “Гласове”: Разцвет на упадъка

Читатели на “Гласове”: Разцвет на упадъка

Drag Queen Story Hour "игриво четене на деца"

"Западът преживява разцветът на упадъка в края на Западната Римска империя. Вандалите точат мечовете. За кого бие камбаната?":  безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

без имена

Според езотериците сме не знам коя по ред цивилизация. Ако съдя за предишните по нашата до какво ниво на глупостта сме достигнали, не се учудвам, че предишните са унищожени или са се самоунищожили, което е по-вероятно.

 

съждител

Интимността е поканена да се превърне в многолико, но ялово занимание, като въпросите на възпроизводството ще бъдат иззети от личната сфера, където властва нездрава емоция и неприемлива случайност и ще се прехвърлят на проектни и контролирани биотехнологии. Крайната цел е драстична депопулация на Земята, чийто ресурси да останат на разположение на "избраните".

 

Маймуната Дарвин

Това е техният Парад на Победата. Веенето на голи местни задници е момента на подчинение на страната от Глобалистите. Следваща цел - безполовото същество. Шестата раса.

 

ами не ви отърва затова

Точно това е целта, заличаване на семейството и държавата. В това няма никакво съмнение.

 

Ну Погоди

В цял свят няма 300К джендъра готови да хванат автомат. Виж, на парадите в цветовете на дъгата ще съберат без проблеми и 300М. Клоуни, плашещи Русия с близалки!

 

dma

Русия се изправи срещу Содом-Гомора на Запада и това е смисъла на сегашната война

 

Евровизия

Природата не можеш да я излъжеш с Истанбулски конвенции и 33 социални пола, тя винаги намира начин да се очисти от противоестествените аномалии...

 

Drag queen story hour

Има едно есе на Оруел за английският език и политиката, в което темата е, че ако нещата не се наричат с истинските им имена, това води до невероятни вреди. В случая "Драг куийн стори ауър" значи преоблечени в рокли и токчета чичковци с перуки и много грим да четат перверзни приказки на децата.

 

nan

по какво можеш да познаеш дали дадена държава се управлява от либерасти...

 

Историята се повтаря

Западът преживява разцветът на упадъка в края на Западната Римска империя. Вандалите точат мечовете. За кого бие камбаната?

 

търсят го но няма да го намерят

Лудите стават все по-малко. А полша и да я бутат в задкулисните игри, пак няма да откият втори луд като бжежински да гали глобалисткото его. Историята не се повтаря никога. Скоро и полша ще захвърлят на кучетата.

 

Зелено човече

Въпреки гръмките ви заглавия, Макрон е направил Путин сам да си говори. Трудно бих се сетил някой толкова да е унижавал руски президент, освен Байдън, като го нарече с истинското му име на военнопрестъпник.

 

Макрон е направил Путин сам да си говори

Той животе е колело.. Ей на, сега Макрон сам си говори, ама файда йок..

 

Прилича на менте

Не съм много сигурен, че тази стенограма е автентична. Двамата са разговаряли чрез преводачи, а репликите приличат като да са казани на един и същ език, който и двамата владеят като роден. По-скоро текстът е плод на въображението на сценариста.

 

да западаме заедно

В Германия всичко, което топли и свети, вече мина на кюмюр. Така ще стане и по другите точки на Запада. Пратете я да изволни де що има ръководители на неекологичната енергетика.

 

Мечо Кух

Увеличаването на военните бюджети винаги води до намаляването на тези за култура и образование

 

Бай Мецан

Петков пред "Гардиън": Кабинет на Радев бързо ще върне "Газпром" и ще спре оръжието за Украйна И ЩЕ ВЪРНЕ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ !!!

 

Ади

Ма нали ни казваха, че ние не изпращаме оръжие за Украйна ?

 

Упс

А? Ама какво оръжие, бе, г-н Петков, нали нямаше нищо, щяхме само военно-техническа помощ да оказваме и Корнелка като Матросов пред журналистите се кълнеше, че си подава оставката, ако разрешим износ на оръжие за Украйна? И ква стана тя сИга?

 

ММ93

Може да четеш и на 15 езика, но ако не четеш и гледаш и руски медии, няма как да видиш нашето оръжие в Донбас. В западните медии това няма да го покажат. Аз лично съм гледал клипове на което показват наше оръжие. Показват сериини номера, производител и име на продукта.

 

bodar4uk

Киро първи затвори въздушното пространство, първи спря газа, първи сме по износ на оръжие на глава за Украйна и др. все първи . Сега Ройтерс пак чака от нас да поемем по-мека политика към Русия, пък другите ще се ослушват какво ще стане, пък после ......? Е хайде пък други да са пъвви, че ни писна да се унижаваме заради чужди глупости !

 

ММ93

Много "филми" гледаш и все тъпи. Правителството не падна заради външната политика, а заради тоталните провали на всички фронтове.

 

баба мара

хаиде стига вече 12 години стигат отиваме на избори до дупка докато случим на хора

 

ЗИП

Сори, социологическите изследвания не показват тва! Студения анализ сочи, че в България има голямо количество "жълтопаветници" и те ще имат около 80 депутата в следвашия парламент. Байганьовците ще имат също 80 депутата и менте националистите тоже ще имат 80 депутата. Пълен блокаж. Добра новина за президент Радев, който ще управлява държавата чрез служебни правителства... :)

 

Не мога да разбера

Защо народ от русофили, постоянно се оставя да го управляват лумпени русофоби?

 

логото

Показателното е, че и Мустафата изгърмя заедно с тия синтетични (и закономерно некомпетентни) хорица. Това, което става у нас е умален модел на онова, което предстои да стане със Запада след поредното несъразмерно преливане на чашата.

 

съдбата на Запада - оцеляване, вместо колониализъм

Основната тенденция е зависимата от петрол химическа промишленост да се развива в Русия. През това време Западът ще търси скъпи алтернативи в арабския свят, но само при условие, че някой контейнеровоз не се преобърне и не им запуши Суецкия канал. През това време САЩ ще източва резервите си.

 

ами мисле бе

Много ясно защо, защото светът е голям, глобален, и от горива се нуждаят навсякъде. Готови продукти от петрол не могат да се изнесат на сметка много надалеч.

 

Така ще бъде

Индия купува и ще купува руския нефт, и петролни продукти и ги продава на идиотите в ЕС, и ще продължи да ги продава на ЕС, докато идиотите са на власт. След 10 г. Индия се очертава като трета икономика в света след Китай и САЩ.

 

nan

само тупаните не разбраха, че САЩ воюват с Русия на територията на Украйна. Много ми е мъчно за украинците. Не ми го разбира акъла как е възможно да ги вържат като последните глупаци на тази братоубийствена война. И от двете страни умират добри момчета.

 

Pontifex Maximus

Накрая само Ватикана ще остане извън ЕС, а той ще загуби тотално смисъла си. Създаден като икономически съюз той се превърна в антируска коалиция-елементарна при това.

 

 

 

 

Коментари

 • Жълт котарак

  27 Юни 2022 23:41ч.

  ...човешката същност не е абстракция, присъща на отделния индивид. В своята действителност тя е съвкупността на (всички) обществени отношения.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Статиите на “Гласове”: Разцвет на упадъка

  28 Юни 2022 7:20ч.

  Га-га-га, гаспада

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тиква

  28 Юни 2022 9:09ч.

  Упадъкът ще е налице когато децата на руския крадлив +елит" се преместят от Запада в Китай /Русия/ доброволно обаче.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бандеровка

  28 Юни 2022 11:04ч.

  Това стълпотворение на путиноиди във форума е доста гротесков при положение, че в реалния свят те са 30% и само в някои сайтове са се скупчили, създавайки илюзия, че са много. За радост са малко.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Няма по-голяма гротеска

  28 Юни 2022 13:15ч.

  От бандеровка с претенции за демократичност

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи