Род Дреер: "Събудената" левица идва за нашите деца

Род Дреер: "Събудената" левица идва за нашите деца

Молох за съвременните хора, Род Дреер

Твърди се, че поклонниците на бог Молох сваряват живи деца в торса на голяма бронзова статуя на същество с тяло на човек и глава на бик. A последователи на култа могат да бъдат намерени и днес.

В кой момент ще се събудим, за да видим какво прави левицата с децата ни и да се борим здраво с това? От City Journal:

Патриша (псевдоним) е майка на тийнейджърка, която през последните години започва да се идентифицира като транссексуална. Тя живее в Калифорния, смята се за прогресивна, гласува за демократите и ръководи група за родители на деца с прогресивна полова дисфория (ППД) / бел.пр. дисфорията може да бъде причислена към депресивните симптоми. Половата дисфория или позната още в миналото като полово личностно разстройство се характеризира със силно и постоянно припознаване в противоположния пол /  – тоест младежи, които внезапно изпитват дистрес с телата си и вярват, че преминаването през медицински „преход“ ще ги прави отново един организъм. Когато говорих с нея наскоро, тя разказа как първоначално лесбийската, а след това трансидентичността на дъщеря й се появила в отговор на чувството на срам, че е бяла.

Оттогава разговарях с повече от дузина родители и лидери на родителски групи за ППД, които разказват подобна история. Техните училища натрапчиво казват на децата си колко е ужасно да си бял, как белите хора се радват на незаслужени „привилегии“, как се възползват от „системите“, въведени от и за белите хора с единствената цел да потискат „цветнокожите“. Изразени от чувство за вина, децата – почти всички са момичета – се втурват към светилището на „ЛГБТ“ идентичността. Веднъж оказали се там, те са катапултирани в статут на герой. Според Патриша някои учители в училището на дъщеря й са по-снизходителни към „странни“ и „транс“ деца, които предават домашните си със закъснение.

Учениците, особено момичетата, абсорбират това послание. Те са силно чувствителни към това как идентичността влияе върху социалния им статус и академичното им състояние. Те искат топлината, която идва с различната/транс идентичност, но преди всичко не искат да бъдат смятани за злобни потисници. Липсвайки им зрялост и самочувствие, те не успяват да поставят „антирасистката” индоктринация в правилния контекст. Те не оценяват нейните неисторически, антиинтелектуални и антихуманистични основи, нито са наясно със стимулите, които карат учителите и администраторите да им го насаждат. Да бъдат бели не е нещо, от което тези тийнейджъри могат да избягат, но те могат да смекчат социалната цена, която плащат, като се обявят за част от потисната група.

Може да не станете BIPOC / Black, Indigenous, and Рeople of Сolor- б.п. Чернокожи, местни и цветнокожи/, но можете да станете queer (странни). Още нещо:

За информационната асиметрия между родителите и училищния персонал научих от един разговор с ръководители на родителски групи и това е една от основните причини загрижените родители да не говорят за това.

Веднъж приело детето нова идентичност „ЛГБТ“, родителите ще се окажат безсилни да спрат това, което лесно може да се превърне в бърз спад в нейното психическо и физическо здраве. Нейното училище, освен че подхранва желанието й да избяга от статута на „бял цис-джендър“ /бел.пр..обратното на трансджендър/, почти гарантирано ще има „утвърждаващи“ и „приобщаващи“ политики, което означава, че то безусловно ще използва предпочитаното от нея име и местоимения и в много случаи ще скрие тази информация от нейните „неподкрепящи“ родители. Възрастен в училището на Джоузи насърчил сина й да напусне дома си и да намери подслон в ЛГБТ център. Познати са и примери за учители, които активно обучават ученици как да направят „социален преход“ без да предизвикват подозрение вкъщи, дори да им предоставят chest binders /б.пр. превръзки за гърдите/. Въпреки че това може да няма педофилски конотации на grooming / бел.пр. склоняване на деца за контакти с цел изнудване, тормоз и сексуално насилие/, то се доближава до дълбока антипатия към родителския авторитет и едностранно узурпиране на родителската отговорност за сексуалното образование.

През април родителите, прихващат обмен на лични имейли между хора от висшата администрация, след като учител поискал насоки как да преподава ЛГБТ съдържание на третокласници. Крейг Луис, тогава отговарящ за Комисията „Възстановителни практики и интервенция, и подкрепа за позитивно поведение“ на областта, пише, че на областно ниво трябва да „преподава, че всеки е ЛГБТ“ и че „ние всички вероятно може да бъдам описвани най-добре като queer / бел.пр. различни, странни/.

Според Джо (псевдоним), която се бори за прозрачност в училищата в областта, родителите са протестирали срещу индоктринацияна на критичната педагогика на заседание на училищния съвет, но представители на учителския синдикат са обикаляли стаята, заснемайки тези, които се изказват, явно надявайки се да ги сплашат, за да замълчат. Редица родители подали молби по реда на Закона за публичните записи, за да видят какво се преподава и казва на децата им в училище. Това, с което училищните власти реагирали било - манипулации и избягване на отговори.

Прочетете цялата статия. Авторът е Леор Сапир. Атаката срещу психиката на децата е сатанинска. В каква държава ще живеем, когато тези ранени деца станат възрастни?

Прогресивните наистина са грумъри, нали?

През последните години едно предаване за малки деца, наречено Drag Queen Story Hour / DQSH - часът на Драг кралицата), едновременно стигна до популярност и породи противоречия. Тази статия, написана съвместно от образователен учен и драг кралица*, участваща в организирането на DQSH, контекстуализира програмата с описанието на пола в образованието, както и в света на драг, и твърди, че Drag Queen Story Hour предоставя генеративно разширение на queer педагогиката в света на образованието в ранна детска възраст. Опирайки се на работата на Хосе Естебан Миноск, авторите обсъждат пет взаимосвързани елемента на DQSH, които предлагат на педагозите в ранна детска възраст усещане за странно въображение: игра като практика, естетическа трансформация, стратегическо неподчинение, дестигматизация на срама и въплътено родство. В крайна сметка авторите предлагат че „драг педагогиката” предоставя перформативен подход към queer педагогиката, коeто не се отнася само за ЛГБТ живот, но и за queer начин на живот (живот на различност). *драг кралица - Drag Queen, Drag (дърпам, тегля)

Драг кралицата е човек, обикновено мъж, който използва драг дрехи и грим, за да имитира и често преувеличава женските полови признаци и привлича вниманието към ролята на пола с развлекателна цел. В наши дни драг кралиците се свързват с гейовете и гей културата, но хора от друг пол и сексуална идентичност също могат да се представят като драг кралици.

 

 

Drag Queen Story Hour "игриво четене на деца в мръсотия" (CBN Скрийншот)

 

Те искат да учат децата да “живеят странно“(“live queerly.”) В този пасаж акцентът е от Джеймс Линдзи:

Драг-кралиците исторически са били свързвани с царството на нощта. Обаче през последните няколко години, драг-изпълнителите си пробиха път от слабоосветените барове на гейобщностите към флуоресцентно осветените библиотеки и класни стаи. Супер звездата като драг-кралица Нина Уест издаде през 2019 г. детски албум, озаглавен Drag is Magic и бяха издадени многобройни детски книжки за това какво е drag през 2020г. Тези усилия се базират на основополагащата работа на  много лесбиийски, бисексуални, гей и транссексуални (ЛГБТ) младежки организации като Кралиците на Кастро от Дан Франциско, която е изследвала това сред гимназисти (2016 г.). В тази статия ние изследваме педагогическия принос на една програма Drag Queen Story Hour (DQSH) като форма на стимулиране на въображението в контекста на ранната детска възраст.

Чрез тази програма драг-артистите са насочили своето увлечение от закачливото „да се обиждаме“ към други , различни форми на грамотност –промотиране на разказвачеството като неразделно от обществата на „различните“ или транс-обществата, както и разполагане на „различните“ и транскултурни форми като ценни компоненти на ранното детско образование. А ние се ръководим от следния въпрос: Какво би могло да предложи Drag Queen Story Hour на хората в образователната сфера чрез вкарването на „различни“ начини за опознаване и самоопознаване във възпитанието на малките деца?

Те искат да въвлекат децата в „странни начини на познаване и съществуване“ и да бъдат сериозно груби помежду си. (бел.пр. използван е „Read for filth“ - жаргонен термин, който означава да обидите сериозно някого.) 

Ето го. Ясно като ден.. За съжаление, трябва да имаме работа с администрация, която е изцяло на страната на индустриалния комплекс от groomers (хора, които изграждат взаимоотношения с деца на основата на доверието и емоционалните връзки с цел манипулация, експлоатациа и насилие).

Ето някои добри новини от републиканците обаче:

Сенатор Том Котън (R., Ark.) Републиканската проучвателна комисия, група в Камарата на представителите, водена от представителя Джим Банкс (R., Ind.), обявиха в сряда, че ще въведат Закон за защита на непълнолетните от медицински злоупотреби в двете камари на Конгреса на тази сесия. Законопроектът отговаря на нарастващите опасения относно използването на блокери на пубертета, кръстосани полови хормони и хирургични процедури за промяна на физиологията и външния вид на непълнолетните. След като бъде подписан, законопроектът ще позволи на жертвите и законните настойници да съдят хирурзи, които извършват операции за смяна на пола на непълнолетни - или лекари, които им предписват хормонални лечения - до 30 години след като субектите навършат пълнолетие. Други разпоредби ще изяснят, „че федералният закон не може да се тълкува като принуждаващ лекарите да предлагат такива процедури“ и да попречат на „федералните здравни фондове да отиват в щати, които принуждават практикуващите лекари да извършват процедури за смяна на пола“.

Следвайте Libs Of TikTok, за да получавате новини от реалния свят, които медиите не искат да виждате. Например:

A parent in @barrington220 revealed at a meeting this week that her child’s 6th grade teacher assigned the pornographic book “Gender Queer” as summer reading for 11-year-olds. pic.twitter.com/aKFVMPJkkn

Като водач на най-голямата партия в дясната коалиция в Италия, която е на път да получи 45 процента от гласовете на гласоподавателите, Мелони е в позицията да поведе следващото правителство.
Изграждайки своето израстване на основата на репутация като дясноориентиран войн в областта на културата по въпроси като имиграцията и ЛБГТ+ правата, нейната подкрепа на НАТО и Украйна и дават шанс да се позиционира като човек, който е по-малко радикален – умерен по един от най-важните въпроси на деня.

 

Ако Мелони успее да получи шанса да стане премиер, предизвикателството пред нея ще бъде да се превърне от радикална към уважавана в съзнанието на гласуващите личност. Тя продължава да отстоява радикални позиции по редица въпроси. На едно мероприятие в кампанията в Испания в подкрепа та крайнодясната  партия, тя заявява своето противопоставяне на тези, които нарече „ЛГБТ лобита“ и имиграцията.


Източник: theamericanconservative.com

Превод за "Гласове": Георги Ванчев

 

 

 

 

Коментари

 • Декартезианизрани на мах

  27 Юни 2022 8:43ч.

  Ми нали това е Просвещението, което би трябвало да бъде Просветление, ако се преведе точно думата Enlightenment. Което започва преди няколко стотин години в Западна Европа. Нов прочит на християнството. Бого-човекът като мета-морф - може да е всякакъв, може да стане всякакъв. София прайдът беше с лозунг „Горди да бъдем“. Ego sum qui sum. Аз съм този, който съм.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • камъка

  27 Юни 2022 8:43ч.

  Не съди, за да не бъдеш съден е банална фраза.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • трансхуманизмът като решение

  27 Юни 2022 9:01ч.

  Не е бедата в християнството, а в догматичното, респ. антидогматично, тълкуване на Творението.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мах мах

  27 Юни 2022 15:36ч.

  Да добавя - може да е от полза на някого. Тъмните векове са именувани постфактум като такива, защото слагат Господ в центъра - това, което не си видял. Просветлението слага Човека в центъра - антропоцентризъм, хуманизъм, либерализъм. Това се преподава в университета. Мен един ме тормозеше, защото вярвам в Господа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • откровен сатанизъм

  27 Юни 2022 8:59ч.

  Малък откъс какво представляват т.нар. либерални ценности на Запада.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Провал

  27 Юни 2022 9:23ч.

  на западното християнство, за съжаление Провалът идва и насам. Айде пак ми кажете колко е изостанало християнството, как е против Прогреса, и как да го загърбим в полза на култ към "науката" и "експертите" и демонокрацията.... Ето ви Прогрес и Свобода, описани в статията. Qui bono? Кой има полза? - сеячите на разруха и страдание, дошли да откраднат, да убият и да разрушат човешки животи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кога е позволено всичко

  27 Юни 2022 9:32ч.

  Когато няма Бог. Когато човекът стане Бог, отговорност няма, вина няма, вината е демонизирана и много "вредна" за здравето, също както и признанието на грешките.... Морал ли ще ни спре да не вършим безобразия? - реалността показва безсилието на морала.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хахаха

  27 Юни 2022 10:06ч.

  не разбрах какво общо имат левите...това, че някои наричат демократическата партия в САЩ лява, нищо не значи...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock - "Зад всички тези извращения прозира голата истина: - Плебса се е развъдил много и следва да се редуцира!"

  27 Юни 2022 10:20ч.

  Каквито и да са начините, трябва да се гледа през тях в Последствията за да се видят и подбудите! "Злото на Путин" е предшествано от Злото на САЩисаният паразит и силите зад него - все още мърдащият Албион! За да успеят им е нужно да разложат тила на противника. Да му отнемат бъдещето - ДЕЦАТА! За да си сляп е нужно преди всичко ЖЕЛАНИЕ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Drag queen story hour

  27 Юни 2022 10:22ч.

  Има едно есе на Оруел за английският език и политиката, в което темата е, че ако нещата не се наричат с истинските им имена, това води до невероятни вреди. В случая "Драг куийн стори ауър" значи преоблечени в рокли и токчета чичковци с перуки и много грим да четат перверзни приказки на децата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Историята се повтаря

  27 Юни 2022 13:14ч.

  Западът преживява разцветът на упадъка в края на Западната Римска империя. Вандалите точат мечовете. За кого бие камбаната?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  27 Юни 2022 16:39ч.

  Посоката на живота на човека е да взема от духовния свят семена и да реализира в земния свят плодове. Тялото е от земния свят, а културата и законодателството са от небесния, т.е. няма логика да питаш тялото си как да живееш, точно обратното, ти го обяздваш, за да ти служи. А как да го подчиниш, трябва да ти каже нравствен закон, създаден в по-висши и неподвластни на телесна немощ духовни светове.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  27 Юни 2022 16:40ч.

  И не може този нравствен закон да гласи, че трябва тялото ти да те ръководи, защото то не може, то е само инструмента на господаря си, а не самия господар. Тези непросветени материалисти комунисти издигат в култ материята, с нейния животински примитивен закон, потъпквайки всякаква нравственост, т.е. мъчат се да подчинят ездача на магарето.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  27 Юни 2022 16:45ч.

  Ако приемем, че трябва магарето да е законодател, трябва човекът да се превърне в животно и точно това се случва с тези хора, те изгубват свяст. Вършеното от тях дотолкова противоречи на съвестта на всеки, дори на тяхната собствена, че без политическа, културна, образователна, икономическа репресия, не би се наложило.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ну Погоди

  27 Юни 2022 17:53ч.

  Добре описал авторчето тотално пропадналия Запад, но накрая пак не могъл да избяга от демоните в себе си и пак лошия Путин в устата му. А, през това време, дъщеря му си присажда пенис!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хм…

  27 Юни 2022 17:55ч.

  Консерватор от Луизиана. Естествено е да хиперболизира греховете на омразните демократи. От такива четива, съчетаващи социология с пропаганда най-много да си създадеш деформирана представа за реалната ситуация. А това им е и целта.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хм…

  27 Юни 2022 17:58ч.

  Подобни на този мислител отхвълиха правото на аборт тези дни. Вярно, реалното приложение зависи от всеки щат. Но в такива като бедняшка Луизиана е сигурно че ще го приемат с викове, ръкопляскания и хвърляне на каубойски шапки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи