Читатели на “Гласове”: Радев да готви следващ служебен кабинет!

Читатели на “Гласове”: Радев да готви следващ служебен кабинет!

Кирил Ананиев: Може да подкрепим кабинет на "Промяната", без да участваме в него"Явно и на Козяк резервната скамейка бая къса.. Ще трябва да доиграят мача със стария състав"; "ХАХАХА като наредят от Козяк няма не искам, но трябва да се признае - Баце еднокнижника надиграва умнокрасивите"; "Спокойно, моряци! Корабът потъва бавно. Вода има за всички!": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

съждител

Може да сме никои тук, ама може и да не сме! Алоуууу, службите, които слухтите и записвате мненията на неформалите, НА ЛИНИЯ ЛИ СТЕ?! Докладвайте по подходящ начин на Радев, какво става сред хората и настойчиво намекнете да не живее с празни илюзии, а да готви следващ служебен кабинет. Ненужно, опасно и безпредметно е да живеем с празни надежди и да си причиним всичко това!

 

Възраждане

ХАХАХА като наредят от Козяк няма не искам, но трябва да се признае - Баце еднокнижника надиграва умнокрасивите. Първо те ще оберат негативите от зимата, второ той излиза великодушен, а те тесногръди фанатици , и трето ако много им знаят устите и продължат да го плюят и сатанизират, веднага ги събаря

 

Явно и на Козяк резервната скамейка бая къса..

Ще трябва да доиграят мача със стария състав

 

браво

Гласуваш за чекмеджан получаваш киро измамника.

 

Haho

Ако това стане Баце с един куршум ще удари два заека. Първо , ще изпълни волята на сахибите от Демократическата партия на САЩ . Второ, ще го с 200 на ПП и ДБ . Той ще вземе позитивите, негативите- при другите.

 

каквото и да ги наречеш,

все ще е за триене и бан.

 

Лора Дан

За тези, които купуват пиано и лека кола, инфлацията може и да е 18,7%, но за 2-3 млн. български граждани, които купуват предимно хранителни продукти инфлацията е над 65%. Защо заблуждават със стъкмистиката?

 

Кирчо

Нямам нерви да дочета статията, само като прочета заглавието и ми става зле. Още се питам защо като станахме газово независими от Русия, както искаха една шепа хора, говорим за проблеми и как да се решат. Отврати!

 

отвратен

Как да издържи бюджета - то не бяха милиарди помощи за пандемията,за цената на тока, намалено ДДС на ресторантьорите, на хляба, милиони за издръжка на украинците... Тези помощи и субсидии ги раздават на калпак, без да е ясно кой се нуждае от подпомагане и кой не, изобщо харчене на поразия и безконтролно

 

Е заради това безумие

Хлябът ще е 3 лева, но важна е "демокрацията" по европейски и натовски стандарти. Не се ли усещате, че тези милиарди помощи от ЕС, се захранват от такива беззъби народи като нашия.

 

Иванов

Вече си мисля защо ние и тарикатите гърци не се сбием - такива парични реки ще потекат към нас!А за какво да се бием ли?Ами затова,за което дават повече пари и което не иска жертви.

 

Най-много ме разсмя

Едно интервю с един софиянец, който каза че дошъл да протестира за увреждането на жълтите павета. Те унищожиха България, той се фиксирал върху паветата! А знамето на Украйна, символизира пропадналата ни държава.

 

СКШ

България е използвана на сляпо

 

България няма съучастие?

България изгони ли 70 руски дипломати? Направо ги обяви за нежелани без да отправи никакви конкретни обвинения към тях. Сега можем да вдигаме всякакви лозунги, но кой ще ни повярва. Това не означава че имаме участие, а че се навряхме между шамарите вместо да си траем.

 

Хайде, хайде

Затова да се радваме на възможността да вършим черната работа на Запад и да забравим за национални интереси. До това ни докараха чрез умело използване на "моркова и тоягата", тъжно за държавата, но пък колко хора видяха свят и се включиха в стълпотворението от раси в западните градове.

 

nan

ще се опитам да цитирам по памет доц. Дарина Георгиев - не искахте да сте зависими от евтини руски енергоисточници? сега ще разберете какво е да си зависим от американците.

 

все по-малко са онези, които искат да го следват.

Овцете почнаха да разбират, че всъщност са храна за овчаря и вече не го харесват особено

 

Truman

Светът наистина се превърна в КЛОАКА!!! Лъжи, измами, фалшиви профили, фалшиви хора, ПАРИ, ПАРИ и ПАК ПАРИ - няма вяра, няма визия, няма нищо освен ПАРИ!!!!! Призивът - ДЪРЖАВАТА ДА ПОМОГНЕ!!! - е фалшив... той не означава НИЩО.. Няма ДЪРЖАВА, няма ОБЩЕСТВО, няма ЧОВЕЧЕСТВО - всичко това е претопено в ПАРИ!!! Спасете душите си!!

 

Мъртвите души

не умеят да четат

 

Спокойно, моряци!

Корабът потъва бавно. Вода има за всички!

 

 

 

 

 

Коментари

 • Направете рубрика за заглавията на редакторите с правописни грешки.

  18 Окт 2022 18:13ч.

  Ще е интересно и на лошите преводи да обърнете внимание.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи