Читатели на “Гласове”: По каква причина би искал война с ядрена сила човек, който има деца?

Читатели на “Гласове”: По каква причина би искал война с ядрена сила човек, който има деца?

Христо Иванов: Не може цяла Европа да разбира колко е важно Путин да бъде принуден към мир, само Румен Радев да е на другото мнение и да е най-умният

Последвайте "Гласове" в Телеграм.

“Съмнявам се даже да са изкарали казарма, но най-върли войнолюбци, сякаш това е някаква видеоигра”; "Явно целият полит "елит" неудържимо иска да ни вкара във войната";"За съжаление нашата армия не ражда Бисмарк, дьо Гол и Суворов"; "Русийо, няма не искам. Ще воюваш!": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Господин Президент, вие сте отговорен човек,

и България няма да забрави, ако успеете да предотвратите въвличането ни в тази братоубийствена война! Затова гласувахме за Вас! Искаме неутралитет като Австрия!

 

Духът на времето

А Радев просто изпълнява отредената му от козяците роля. Такава изпълняват и останалите атлантици и дори "възродителите" на Коцето. На едните е отредено да са ястреби, на президента - умерен спасител, на Костадинов - опзиционното "русофилско" мюре. Нищо не зависи от тези актьори, всичко ще се реши между Големите батковци.

 

Truman

Явно целия полит "елит" неудържимо иска да ни вкара във войната...искам да ми дават пример...запасани..нарамилу по един шмайзер...да ги вудя как стрелят срещу руски танкиве...янев да е най-по-оторед

 

"принуждаването на Путин към мир"?

Цяла Европа се опитвала да принуди Путин към мир? Това ще да е някаква нова анти-европейска позиция, щото доколкото се вижда тази "цяла" Европа ожесточава още повече военните действия. Да не говорим как тази същата Европа се опитва да принуди Зеленски към мир?!

 

Русийо,

няма не искам. Ще воюваш!

 

борба

Митко ако в твоето село си стрелял с прашка по врабчета и си мислиш че това са оръжия за масово поразяване ,а бе мите. 208 000 Руснаци си дадоха живота да ни освободят от Турците. Колко Руснаци избихте с оръжията които досега изпратихте. Какво оставиха твоите американци София след бомбандировките и колко избити и ранени Българи бе мите.. Вие бсте военно престъпници.

 

ххх

Съмнявам се даже да са изкарали казарма, но най-върли войнолюбци, сякаш това е някаква видеоигра.

 

Този човек

Христо има ли деца? Питам, защото не знам. Да го изразя като подеткст на реторичен въпрос: по каква причина би искал война с ядрена сила човек, който има деца? Попитан дали би подкрепил масовата мобилизация в Русия, Яков Кедми каза, че не може да отговори, защото има синове. Това е мъдрият отговор.

 

Истината боли.

Христо Иванов, който иначе е слаб в реториката, каза нещо вярно по ясен начин и това докара до истерия пропутинските съфорумци.

 

съждител

Виждам, че вече масово сте се ориентирали. За съжаление сме хвърлени в чувала! Заедно сме, не се деля. Четях и го слушам, правейки мъчителни опити да разбера какво казва този човек и накъде е тръгнал. Напълно безрезултатни! Преди изборите го считах за още неопетнен. И после той сам се издаде, а за мен стана просто "Г-н НАТО". Схемата се нареди доста стройно в главата ми.

 

Представете си

Че България откаже всякаква помощ за Украйна, и Европа я последва, САЩ ще останат единствената страна подкрепяща Украйна. Това ще даде сигнал на Украйна че е била излъгана от САЩ и че е въвлечена в конфликт с Русия заради частни американски интереси. Украйна ще проумее че е използван и ще поиска преговори за мир с Русия. Толкова е елементарно, но не е изгодно за вампирите нали?

 

Скъсан зелен чорап

За съжаление нашата армия не ражда Бисмарк, дьо Гол и Суворов.

 

замислен

Мисля, че използват урките за да накарат руснаците да се върнат в играта, но те май са заети с нещо друго, че да се държат така нехаещо. Ядрената заплаха беше предупреждение към другите да не си тикат много гагата в техните работи.

 

Духът на времето

Глобалистите потопиха крайцер Москва, взривиха газопроводите СП 1 и 2, сега удариха и Кримския мост. Отчаяно се нуждаят от казус бели и голяма война, по възможност ядрена, която да започне Русия. Така разбират "Голямото зануляване" тези изчадия. Засега Путин показва железни нерви.

 

Бисмарк

Не бъркайте флегматичността на Русия със слабост. Русите дълго запрягат, но бързо пристигат.

 

Pontifex Maximus

Светът впряга кански усилия да унищожи Русия. И ще печата долара за да ги дава на Украйна до несвяст, без да му пука до каква инфлация ще доведе това...

 

кжи и джи

Четете, прогледнете, помнете!

 

 

Коментари

 • xoxo

  09 Окт 2022 21:03ч.

  Имаше един филм на Кустурица-Църна маца ,бел котак,от там приказката за българите"Това,което не се купува с пари,се купува с много пари".Така и за Христо Иванов-дал е някакви обещания,човека-бърза да ги изпълни..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Копейкин

  09 Окт 2022 21:42ч.

  2 от жена му и две от любовницата, които крие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кока Кола

  10 Окт 2022 4:25ч.

  "Копейкин" е регистрирана търговска марка, нямаш право да я ползваш!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЙСДк

  09 Окт 2022 21:48ч.

  Как по каква причина, ристюфците е американски агент/шпионин/грантаджия и е безродник/българомразец/българоубиец?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Причината е

  10 Окт 2022 1:57ч.

  че преди много години е заминал на специализация по право и национална сигурност във Вашингтон, ЩАС, с Фулбрайтова стипендия. Вече за нея как се е класирал - не знаем, но СЕГА не може нищичко да им откаже. Както и харвардските ни стипендианти, на които съкратихме мандата, а сега машинките отново ни ги избраха.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бил за няколко години

  10 Окт 2022 10:15ч.

  или по- малко в сащ, видял лъскавата повърхност, и не можейки да мисли и схваща бързо, явно смята, че повърхността е всичко. А и парите обещани, колко имоти и удоволствия можеш да отнесеш със себе в смъртта? Тези човекомразци ще вземат само чернилка за оня свят, и там ще разберат, но късно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • лалю

  09 Окт 2022 22:40ч.

  Тука има поне 5 пишещи, които искат да изпепеляват и остъкляват, кой ли не, включително САЩ и Обединеното Кралство. Те дали са ядрени държави?!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На стара коза яре

  10 Окт 2022 0:26ч.

  И какво като са!Гъсто населени, малки територии.Англия примерно. А и ФАЩ-половината е пустини и планини.И какво предлагаш срещу такива изчадия?Разговори?Само тотално изпепеляване!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • лалю

  10 Окт 2022 0:40ч.

  И мравояда това предлага!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Важното

  10 Окт 2022 6:31ч.

  е, че са коалиция с БСП. Много са, силни са!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • защо да биеш умрял кон?

  10 Окт 2022 9:58ч.

  Не се занимавай с БСП. Достатъчно неприятности си имат и без твоите ехидни забележки - Добрев, СтаниШев... Те се надяваха, че ще придадат социален аспект на правителство с ПППП, но талантливите харвардски крадци са без задръжки в усвояването някоя удобна фраза или дори идея... https://epicenter.bg/article/Ninova--Neka-partiite--koito-svaliha-pravitelstvoto--da-poemat-otgovornost-sega/295755/2/0

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ристю и цялата

  10 Окт 2022 8:24ч.

  Евроатлантическа русофобска кочина спокойно могат дс се пишат доброволци на източния фронт. А АмерикЪ за България може да финансира всичко необходимо, включително и прилично погребение.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зе само Ристю...

  10 Окт 2022 17:30ч.

  Не ! цялата евроатлантическа ПАСМИНА - евротагаревци, шаламадуровци, попкремчевки, пасита и процие клиенти на АзаБ трябва да бъдат ЕКСТРАДИРАНИ в Украина и то НЕЗАБАВНО! Тогава имаме някакъв шанс новата Световна Война някак да ни подмине с изпепеляването.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А АмерикЪ за България може да финансира всичко необходимо, включително и прилично погребение.

  10 Окт 2022 9:23ч.

  - Няма да може, дори и да иска. На нейно място ще е канал с брегове Мексико и Канада. Свързва Тихия с Атлантическия океани... Отделна пък е липсата на о. Микробритания...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • изпъкнали са очите им от тлъстина, тия нечестивци добруват на тоя свят, трупат богатство

  10 Окт 2022 10:35ч.

  изпъкнали са очите им от тлъстина, за тях няма страдания до смъртта им, и силите им са крепки; за човешки труд ги няма, и на удари с другите люде не се излагат.... Затова гордост ги е обвила като огърлие, и дързост ги облича като накит... дигат уста към небесата, и езикът им обикаля по земята.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Както сън изчезва след събуждане,

  10 Окт 2022 10:37ч.

  И мислех си, как да разбера това, но то беше мъчно в моите очи, докле не влязох в Божието светилище и не разумях техния край: Тъй, на плъзгави пътища си ги турил Ти и ги сваляш в пропаст, как неочаквано дойдоха те до разорение, изчезнаха, загинаха от ужаси! Както сън изчезва след събуждане, тъй и Ти, Господи, като ги събудиш, ще унищожиш техните блянове.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  10 Окт 2022 16:43ч.

  Читатели на “Гласове”: По каква причина би искал война с ядрена сила човек, който има деца? По причина, че децата МУ ОТДАВНА НЕ СА В бЪЛГАРИЯ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • йккйкк

  10 Окт 2022 18:45ч.

  Позволявам си да нарека христо ифаноф американски агент! ристьо, предател, изостанал си от мозъка си - наливам ти акъл - изразяваш открита и директна военна конфронтация с най-големия ядрен арсенал в света! Това, че си американски шпионин, не те пази от опасност!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • То е ясно

  10 Окт 2022 18:55ч.

  Македонистите кат Ристю са против Русия, щото им се плаща стабилно и щото нямали сантименти към Русия. По техни думи мак земи не били освобождавани от имперската армия на Александър II Николаевич и затова трети март не е техен празник.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • майор Майор

  10 Окт 2022 23:47ч.

  Отговорът е прост: Щото толкова си може. Пълен дебилизъм.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи