Христо Иванов: Не може цяла Европа да разбира колко е важно Путин да бъде принуден към мир, само Румен Радев да е на другото мнение и да е най-умният

Христо Иванов: Не може цяла Европа да разбира колко е важно Путин да бъде принуден към мир, само Румен Радев да е на другото мнение и да е най-умният

Последвайте "Гласове" в Телеграм.

В предаването "Неделя 150" на БНР Христо Иванов коментира упрека от президента Румен Радев към "Демократична България", че "бърза да тласне страната ни във войната, още дори преди да е свикан парламентът": "От началото на войната, която Путин води в Украйна, Радев и неговото обкръжение през цялото време се опитват да я подценят като фактор. ... Тази война е срещу нас, ние не можем да застанем в неутрална позиция. Заставайки в неутрална позиция, към което тласка Радев, ние се излагаме в много по-голяма степен на рисковете от тази война". Според него България има интерес от консолидирана позиция на Източна Европа, ЕС и НАТО, която с голяма твърдост да участва в принуждаването на Путин към мир: "Не може цяла Европа да разбира колко е важно това нещо, само Румен Радев да бъде на другото мнение и да бъде най-умният".

"Българската политическа система се трансформира и минава в ново състояние, в което изглежда, че в обозримо бъдеще никой няма да може да сформира самостоятелно управление и мнозинствата ще бъдат от 3, 4, а може и от 5 формации. Това налага промяна в подхода на политиците към въпроса за съставянето на мнозинства, което изисква търсенето на допирни точки, извеждането на национални приоритети, диалог. ... При правенето на коалиции трябва да се отчете обществената воля, посоката, в която България трябва да се развива, за да може едно управление, което е избрано, да може да оцелее и да взима тежки решения, които изискват смелост, а трябва и обществена подкрепа", заяви пред БНР съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов, лидер на "Да, България".

Според него има огромно обществено настроение на неприемане на идеята ГЕРБ да се върне на власт: "Това е заради простия факт, че с тях се свързва съзряването на българския корупционен модел. Той има своите корени в комунистическия режим, поддържан е винаги във връзка с влиянието на Кремъл в България, но зрялата му фаза настъпи при управлението на ГЕРБ. Докато ГЕРБ не се обърнат с лице към тази реалност, не поемат отговорност за нея и не я поставят като крайъгълен камък на политиката от тук нататък, те няма да могат да намерят допирни точки с останалите партии, за да могат да бъдат приемлив участник в конфигурация за управление".  

По думите, му въпросът за корупцията не може да бъде поставян накрая, в името на това да се състави управление: "Не можем да говорим нито за принципно, нито за реформаторско, нито за евро-атлантическо управление, ако не поставим корупцията в центъра на вниманието, защото тя е в центъра на вниманието на обществото. ... Управление, което в самото начало казва, че корупцията някак си ще я замете под килима, няма да се ползва от обществена подкрепа. ...Ако кажем, че корупцията не е приоритет за нас, това означава, че ще крадем или ще толерираме кражбата. ... Тя е огромната врата, през която влиза ръката на Кремъл".

Съпредседателят на ДБ изтъкна, че главният прокурор Иван Гешев осигурява наказателна безотговорност на Борисов, а Бойко Борисов осигурява на Гешев политическа безотговорност и даде пример с липса на интерес от страна на прокуратурата към доклад на ДАНС, "в който се казва, е Борисов е знаел, че строи "Турски поток" на българска територия единствено и само в полза на Путин и така му позволява да заобиколи Украйна и е един от елементите на неговата подготовка за тази агресия": "Докато не се разкъса това порочно приятелство (Борисов - Гешев - б.р.), разговор за нормализация на българската политика е невъзможен. Докато ГЕРБ продължават да се правят на неразбрали, подкрепа от нас за техен мандат е невъзможна. Хеле пък с ДПС и Делян Пеевски".

Той беше категоричен, че правосъдието в България трябва да се нормализира и да стане неутрално и ефективно.

Интервюто на Явор Стаматов с Христо Иванов в предаването "Неделя 150" можете да чуете от звуковия файл

Източник: БНР

 

 

Коментари

  • Зумер

    09 Окт 2022 11:30ч.

    Той баце ти тулуп нали ти го каза в прав текст оня ден - не е важно кво мисли народа, а посолството. Щом посолството казва на бялото черно, и обратното, наймата му на народа. То и ти трябва да се засрамиш от себе си, но вместо това бълваш глупости, и опитваш да вкараш България във ненужна война.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дядо Шишарко

    09 Окт 2022 11:33ч.

    Цяла Европа трабва да разбере, че в България има едни десни психопати от комунистически произход, които никога не са направили нищо в интерес на държавата си. За зметка на това обаче, са обсебени да слугуват на един "елит" сатанисти, които искат да убиват и унощожават народи и култури, които не им се подчиняват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ххх

    09 Окт 2022 12:29ч.

    Съмнявам се даже да са изкарали казарма, но най-върли войнолюбци, сякаш това е някаква видеоигра.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    09 Окт 2022 14:40ч.

    Хората на Европа го знаят, политическата върхушкане я интересува какво искат европейците. Пък и не само те.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Същото би казал фен на препълнен стадион на Азис, ако там случайно попадне оркестрант от симфоничен оркестър и рязко поеме към изхода.

    09 Окт 2022 11:38ч.

    -Не може цял стадион да разбира колко е важно Азис да ни попее, и само тоз цигулар да на друго мнение и да е най-умният!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • единственото предимство на запада

    09 Окт 2022 13:36ч.

    В социалната психология масовата манипулация (примиването на мозъци) е добре проучена, разработена и действа. Уродливите евроатлантици нямат скрупули в това отношение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • наглосаксонците са прочути със способностите си да анализират народопсихологията и да се възползват от слабостите im

    09 Окт 2022 19:18ч.

    Тяхната империя (над която слънцето не е залязвало в един-два момента) го доказва. Безскрупулни! Чуйте Шаши Тaрур - какво направиха британците за Индия....https://www.youtube.com/watch?v=HArV2k3coAc

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичко е толкова елементарно

    09 Окт 2022 11:39ч.

    Моля, проверете всички политици, влизащи в парламента, тези които са в ръководствата на останалите партии, имат ли ИМОТИ в ЧУЖБИНА? Децата им, жените им също. Ако имат имоти в чужбина, то е ясно на кой Господар служат. Това с Радев, че уж имате различия, е пълен театър, за пред хората. Нали трябва да им ангажирате вниманието с нещо, докато ги боцнете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иванов

    09 Окт 2022 11:44ч.

    Моето предложение е простичко:Вземат списъците на грантаджиите от Америка за България и подразделенията и;от Соросовите фондации с всичките и разклонения;от Хелзинкския комитет с всичките му агенти; а и от всички тия,които са на западна хранилка;още утре ги мобилизират и започват интензивната им бойна подготовка.И като дойде момента - на фронта с песен на уста и сълзи в очите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Разведените родители

    09 Окт 2022 11:45ч.

    И бедните деца. Понеже разведените родители, имат няколко брака, и имаме и доведени деца в семейството, се чудя с какво толкова сгрешихме пред Бог? Родителите е ясно, че са виновни, прелюбодейци, мъженаложници, лъжци, убийци, но децата. Децата имат един единствен изход, да поискат прошка за греховете на родителите си. Така е според Библията, словото на Бог.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Живка Павлова

    09 Окт 2022 12:22ч.

    Оставете децата на мира: https://www.gotquestions.org/Bulgarian/Bulgarian-parents-sin.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    09 Окт 2022 11:49ч.

    Явно Радев е най-умният сред всички български политици, щом единствен разбира, че не Путин започна войната, а Сащ и Нато, с марионетния си, диверсантски режим в Украйна ! Тъй че Сащ сами да се справят с това, което натресоха на европейските глупаци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    09 Окт 2022 11:58ч.

    Много "сложна" мисъл.Разбирай само евроГейците са правите,другите да стоят мирно.Като "когато говориш с мен ще мълчиш".Ех,демЮкрациоооо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    09 Окт 2022 11:58ч.

    Не ме интересува какво говори министър в правителство на Борисов.... винаги на някаква хранилка, нали така! Айде на каруците и на кални бани!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Представете си

    09 Окт 2022 12:00ч.

    Че България откаже всякаква помощ за Украйна, и Европа я последва, САЩ ще останат единствената страна подкрепяща Украйна. Това ще даде сигнал на Украйна че е била излъгана от САЩ и че е въвлечена в конфликт с Русия заради частни американски интереси. Украйна ще проумее че е използван и ще поиска преговори за мир с Русия. Толкова е елементарно, но не е изгодно за вампирите нали?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "принуждаването на Путин към мир"?

    09 Окт 2022 12:01ч.

    Цяла Европа се опитвала да принуди Путин към мир? Това ще да е някаква нова анти-европейска позиция, щото доколкото се вижда тази "цяла" Европа ожесточава още повече военните действия. Да не говорим как тази същата Европа се опитва да принуди Зеленски към мир?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да тя европа ще принуждава Путин към мир, а украйна принуждава да воюва

    09 Окт 2022 12:04ч.

    Ама направо картинка за чудо и приказ. Мед и мляко излизат от устата на европа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • на добро и лошо ченге ли и граем?

    09 Окт 2022 12:01ч.

    Прекалено просташки стана театъра им на тези боклуци. Мислят, че обикновеният човек не знае с какви лъжи го заливат от сутрин до вечер. Отдавна няма нужда да ни информирате какво казал някакъв човек, когото са подкрепили не повече от 1% хора. Наистина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cicero

    09 Окт 2022 12:04ч.

    Не може да си толкова тъп да искаш да приемеш т.нар. Украйна в Нато сега и да предизвикаш глобална ядрена война и между другото да го искаш против правилата на самата организация. Всъщност може да си толкова тъп, просто трябва да си краварска подлога от ДБ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • този е достатъчен да го види човек, че да сънува кошмари посред бял ден

    09 Окт 2022 12:05ч.

    Камо ли като си отвори устата да бълва змии и гущери.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ристьо, на калпава ракета ...

    09 Окт 2022 12:06ч.

    Ти остави какво прави цяла Европа, а въпросът е дали обичаш народа, от който се предполага че си част?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • много е тъп

    09 Окт 2022 12:06ч.

    Кой го вкара в политиката тоя ултра посредствен ограничен антибългарин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Адв Ина Лулчева и Дани Доковска

    09 Окт 2022 14:54ч.

    Нашата кантора го промотира, обучи се на грантове от Америка за България, сега ще ви управлява от името на САЩ. А ние вече имаме стотици милиони, ще ни робуват и внуците ви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Истината боли.

    09 Окт 2022 12:08ч.

    Христо Иванов, който иначе е слаб в реториката, каза нещо вярно по ясен начин и това докара до истерия пропутинските съфорумци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вярно? в обобщенията няма истина, тя е в детайлите

    09 Окт 2022 12:13ч.

    Но точността не е удобна за пропаганда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо не се предложиш

    09 Окт 2022 12:13ч.

    За войник в Украйна? Тъкмо ще изпратим първата доброволна и непоискани помощ към украинците с любов от България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иска ти се.

    09 Окт 2022 20:54ч.

    Истерията е сред бандеровките и мутромайните...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рене от съпротивата

    09 Окт 2022 12:09ч.

    Този индивид заради едните 3 200 000 лева дадени му от америка за България няма скрупули да изпрати чуждите деца на фронта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рене от съпротивата

    09 Окт 2022 12:09ч.

    Еничар!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • подкрепям предложението по горе

    09 Окт 2022 12:09ч.

    "простичко: Вземат списъците на грантаджиите от Америка за България и подразделенията и Соросовите фондации, още утре ги мобилизират и започват интензивната им бойна подготовка. "

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пак лъже, НЕ цяла европа, а източните лидери

    09 Окт 2022 12:12ч.

    Източна Европа, не " цяла европа" . ... ей така неусетно ни лъжат с половинчати факти...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 33 години демокрация

    09 Окт 2022 12:18ч.

    И Христо Иванов.... Смях

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • демокрация никога не е имало освен като пропагандата

    09 Окт 2022 12:28ч.

    Колкото в джунглата има демокрация. Свободата е в парите и властта, демокрацията е дума, удобна за пропаганда и агитация за избори. ... Кажете ми кога в историята е имало демокрация....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Европа е в таратанците

    09 Окт 2022 12:26ч.

    Ристо, фащай байряка и ходи да го забиваш на плажа на Доганския сарай. И без друго за нищо не ставаш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ххх

    09 Окт 2022 12:27ч.

    Погнуся ме да го чета. Още в началото на текста ме хванаха позивите за повръщане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • майор Майор

    09 Окт 2022 12:29ч.

    Този глупак може да направи още много бели, при това за жълти стинки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кажете ми кога в историята е имало демокрация.

    09 Окт 2022 12:32ч.

    В джунглата има силни и слаби. Ние сме от слабите, още Костов почна разпродажбата на България, и досега не спира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Още не смогват да окрадат завещаното от бай Тодор и "проклетия" комунизъм,

    09 Окт 2022 12:38ч.

    камо ли да го боядисат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да де

    09 Окт 2022 13:04ч.

    Сега същите си го "откупуват" за да станат от "комунисти" -капиталисти, легално.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    09 Окт 2022 12:42ч.

    Под "цяла Европа" кого визираш?... ти и жабата настъпена ли? ???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е няма как

    09 Окт 2022 12:45ч.

    един лилав венец да дава акъл на България. Айде при зеления комик, да покажеш как пълниш памперсите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ивайло

    09 Окт 2022 12:53ч.

    Не знам Радев колко е умен, ама тоя либераст е поне 10 пъти по-глупав от Президента.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво може да очаква човек от

    09 Окт 2022 20:31ч.

    "Фулбрайт" стипендиант в САЩ, специалност право и национална сигурност, какъвто е бил Христо? Същото, каквото ни демонстрираха другите стипендианти в Харвард - Киро Петков, и Асен Василев до неотдавна. Те лоялно ни съобщават каквото им заръча амбасадата. ..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Умен и красив Бойкикев

    09 Окт 2022 13:01ч.

    Оставка дай, оставка дай, и повече не си мъчи... нито си умен, нито си красив - просто си отвратителен! Безмозъчна пионка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Том Сойер

    09 Окт 2022 13:03ч.

    Каква права лопата имам вкъщи, Ристьо

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    09 Окт 2022 13:06ч.

    Не цяла Европа, а такива като него. Излиза извън здравия разум да си на страната на хора, които стрелят по ядрена електроцентрала, на няколкостотин километра от главите на децата ти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евоатлантически милитаристи идиоти

    09 Окт 2022 13:09ч.

    О, бедни ми Ристьо, защо не се удави при Росенец? Нямаше да стигнеш до настоящото падение, ако можеш въобще да осъзнаеш какво правиш!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вече спокойно ще чакаме

    09 Окт 2022 13:18ч.

    Русия наистина да направи необходимото, за да ни освободи от тези нещастници, умопомрачени умове, служещи на злите сили и дявола. Не се безпокойте, Бог ще съди според делата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    09 Окт 2022 13:23ч.

    Ристю-соросоид и грантаджия номер едно, потомък на висши комунистически номенклатурчици, може да даде личен пример и да отиде да прави компания на глиги в Украйна( лика-прилика са си партийно, духовно и на външен вид), а не да демагогства по най-елементарния начин. Шмайзерът, каската и на източния фронт да се бие срещу лошите рашъни, вместо да праща млади българи за пушечно месо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • защо ме триете, когато пиша

    09 Окт 2022 13:36ч.

    за мравояда с прилика на шимпанзе / или мравояд/ платен от козяк заедно с “генерал” Гном

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Свилен

    09 Окт 2022 13:39ч.

    Не е само Радев. Словения, Хърватия и Албания също не подписаха декларацията за Украйна в НАТО. Унгария също отдавна е против.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Никой няма да управлява

    09 Окт 2022 13:47ч.

    Докато не спре да краде. Даже и фалшивите избори, не ви дават права да управлявате!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    09 Окт 2022 14:04ч.

    Докога ще търпим такива като този, кокорчо и компания!? Тези трябва да бъдат съдени за действия против мира, против националните интереси на България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сйакк

    09 Окт 2022 14:16ч.

    ристюфците е американски агент/шпионин! Неговата партия е американско нпо... ристюфците да не плямпа много, а да слага каската, да взема шмайзера и да заминава за усрайна!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евоатлантически милитаристи идиоти

    09 Окт 2022 14:19ч.

    Ристьо, умен красавецо, грабвай пушката и бегом при Глиги, твоят кандидат-дупетатин, който се бие на страната на зеления плъх. Нали за Украдна си готов на всичко, нали затова ти се плаща в долари. Не чакай повиквателната, а се отзови на крясъците на киевския палячо и заминавай! Вземи и ококорения джобен генерал на драгалевеца!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да живее Русия!

    09 Окт 2022 19:36ч.

    Грозно лице грозна душа грозен коментар!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Понеже само един по–горе пищеш

    09 Окт 2022 14:23ч.

    твърди, че този пресонаж изрича истини, от които боли, нека кажем, че казаното от ХИ са две основни твърдения, които не могат да бъдат нито истинни, нито неистинни, защото са недоказани, съотв. пожелателни: корупция в съдебната система, оръжие за Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Понеже само един по–горе пищеш

    09 Окт 2022 14:28ч.

    При последното Хр. се надява да се нареди сред заслужилите след евентуална победа на НАТО. В случай че последните напуснат територията на Украйна като Афганистан, Хр. ще си продължи адвокатската или там каквато е практика. Дете на най–верния слуга на чифликчията– преди СССР, сега – САЩ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    09 Окт 2022 14:43ч.

    Ристю не е стъпвал в съдебна зала като адвокат. Сигурно не може да напише и най-обикновен договор или нотариален акт. По-скоро ще се пребоядиса и ще стане председател на русофилско НПО или партия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Беше изключен от Соф адв колегия

    09 Окт 2022 20:57ч.

    какви ти там практики

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • неее

    09 Окт 2022 14:35ч.

    по вероятно е Ристьо да бъде причислен към “цвета на нацията” ама на него не му се вярва. Ех, историо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    09 Окт 2022 15:14ч.

    Очвевидно, Хр. Иванов не е особено умен човек, за да разбере, че поведението на Радев е най-умното. Освен ако не получава пари за тази си позиция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уилт

    09 Окт 2022 15:19ч.

    Къде изчезна коментара ми?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    09 Окт 2022 15:29ч.

    Иванов, както винаги не е разбрал елементарно нещо! Президента Радев иска мир в Украйна, за да стане това трябва да се прекрати помпането на Украйна с оръжия и мирът ще дойде веднага! Докога бе Христо ще простееш! Стига си слугувал на американците! Та не знаеш ли, че Европа е подчинена на САЩ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гаднярка!

    09 Окт 2022 15:45ч.

    Мислех, че да си тъпак, е нещо безобидно......но-о-о-о този екземпляр напълно ме опровергава! Да си тъпак е СМЪРТОНОСНО за околните!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Принуждаване към мир

    09 Окт 2022 15:55ч.

    става с предложения за мир, а не с изпращане на оръжия за война!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гад продажна

    09 Окт 2022 16:07ч.

    Върви ти на фронта!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Давай Мравояд !

    09 Окт 2022 16:08ч.

    Хващайте пушките и бегом на фронта ! Отивайте да се биете в редовете на укро-нацистите - ти, Жужето с екзофталма, Дълбоката Р. , Иво , Шломо ... така ще се радваме да ви видим ! Ще ви аплодираме на тръгване, давайте бе ! Стига приказки, минете на дела !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Язе

    09 Окт 2022 16:22ч.

    Напълно възможно е един човек да е по-умен от друрите около него и обикновено е така,защото масата българи са олигофрени.В случая Радев е в пъти по умен от човека с брадата, а общото между тях е, че и двамата плачат за гьостерица,защото по един или друг начин и двамата са предатели спрямо българския народ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • L L Cool

    09 Окт 2022 16:29ч.

    „Ще дойде време, когато хората ще станат луди и когато срещнат някого, който не е луд, ще се обърнат към него с думите: „Ти безумстваш”, защото не прилича на тях” ”. свети Антоний Велики

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    09 Окт 2022 16:39ч.

    Преведено на български: Аз съм самодоволна овца, винаги със стадото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Яра

    09 Окт 2022 17:04ч.

    Позволявам си да нарека христо ифаноф американски агент! ристьо, предател, изостанал си от мозъка си - наливам ти акъл - изразяваш открита и директна военна конфронтация с най-големия ядрен арсенал в света! Това, че си американски шпионин не те пази от опасност!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    09 Окт 2022 18:42ч.

    Качвай се на някоя гемия и може да дебаркираш на Крим!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този човек

    09 Окт 2022 19:04ч.

    Христо има ли деца? Питам, защото не знам. Да го изразя като подеткст на реторичен въпрос: по каква причина би искал война с ядрена сила човек, който има деца? Попитан дали би подкрепил масовата мобилизация в Русия, Яков Кедми каза, че не може да отговори, защото има синове. Това е мъдрият отговор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • има деца

    09 Окт 2022 20:13ч.

    Има две деца. Женен е за някаква млада златотърсачка. На ристо не му пука, ако нещата тук станат напечени, защото ще е на десетки хиляди километра от тук със семейството си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • XYZ

    09 Окт 2022 19:19ч.

    Това е един противен човек, обидно е такъв да е в Народното събрание.Вижте му само физиономията, какво Ви говори ?Че при него всичко е отврат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    09 Окт 2022 19:28ч.

    ристьо, ти си просто едно американско хюмне и нищо повече!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кирчо

    09 Окт 2022 19:44ч.

    Тоя да се гръмне. Нито един коментар не прочетох в негова подкрепа. Пълни негодници са всичките . Не се ли замислят какво ги очаква и къде ще се скрият.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    09 Окт 2022 20:05ч.

    Пародията на Хитлер трябва да бъде спрян-

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    09 Окт 2022 20:31ч.

    За зеленият надрусаняк ли говориш бе, оли.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър

    09 Окт 2022 20:37ч.

    Христо Иванов - мравояда е мръсен подлец и американска подлога!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    09 Окт 2022 20:53ч.

    що да не може, затова го избраха, защото може да се противопостави

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    09 Окт 2022 21:15ч.

    На кое, как и на каква цена?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    09 Окт 2022 21:57ч.

    той вече се противопостави, не подписа онова предложение за приемане на украйна в НАТО, въпреки че не отговаря на условията само и само да се задейства чл.5 и НАТО да обяви война на Русия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Охубоху

    09 Окт 2022 22:46ч.

    Поредния българомразец-евроатлантик дайбългарин! Тоя не се интересува от България и българите, а само заповедите и подаянията от Козяк... Някой дали помни каква беше цената на природния газ, преди това недуразумение да се присъедини към останалите еврогейци в миналото правителство? Но зОра беше да се обслужат мераците на УСА, а българите - ДГД!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ха ха

    10 Окт 2022 6:57ч.

    Иванов добре е усвоил живковия Завет - да се снишаваме … или заръкатана дядо си - върви там с калабълъка

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • марги

    10 Окт 2022 11:06ч.

    Не може цяла България да разбира колко е важен неутралитетът, само Ристю да бъде на другото мнение и да бъде най-умният.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи